|
|
Stranica: 1311/1427.
|
[ 35651 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 kol 2022, 14:45 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 9446 Lokacija: Tu negde
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja bi tebe u banketu pobjedila. Obzirom da sam 177 visoka, a ti 165, a ne u ekonomiji.
No u pravu si. Tebi je nemoguce pojasniti. Pa da prekinemo viseuzaludnu. Kako se igra banket ?
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 kol 2022, 14:46 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20932 Lokacija: među zvijezdama
|
JNA je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Znaš kad smo mi uzeli CIK? No ne ubacuje Mile u CIK popunjene listiće. Nego dovozi na biračka mjesta kad se zatvore i plati one sto prebrajaju. Sto ne pišeš o nečemu u sto si upućen?
Nebula kaže da uabacuje.. BTW, kad če doći da nas pojebe kao sanske koze? :) . To sam ja figurativno rekla misleći na verbalno zlostavljanje brojkama. Nebula je ozenjen čovjek. No pitaj ga svakako. Rekoh ja da ti nisi čisti hetero. Ovo navaljivanje mi je degutantno. Mislim imaš i u podpisu. Zna Nebula i čitati. Osim sto odlično barata ciframa.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 kol 2022, 14:46 |
|
|
storarare je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja bi tebe u banketu pobjedila. Obzirom da sam 177 visoka, a ti 165, a ne u ekonomiji.
No u pravu si. Tebi je nemoguce pojasniti. Pa da prekinemo viseuzaludnu. Kako se igra banket ? Slično kao i seoske zuce. Devojka se naguzi, a mi je gadjamo od pozadi, pa ona pogadja ko je... :) .
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 kol 2022, 14:47 |
|
|
JNA je napisao/la: storarare je napisao/la: Kako se igra banket ? Slično kao i seoske zuce. Devojka se naguzi, a mi je gadjamo od pozadi, pa ona pogadja ko je... :) . Ma pisem s tel. Nego, da ja pitam Nebulo imaš li šanse?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 kol 2022, 14:47 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: To sam ja figurativno rekla misleći na verbalno zlostavljanje brojkama. Nebula je ozenjen čovjek. No pitaj ga svakako. Rekoh ja da ti nisi čisti hetero. Ovo navaljivanje mi je degutantno. Mislim imaš i u podpisu. Zna Nebula i čitati. Osim sto odlično barata ciframa. Jeste, Nebula je odličan u ciframa i dosta truda ulaže, samo mu je takija loša. Hteo bi i novce i ovce (da ne kažem koze), a to ovde ne prolazi.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 kol 2022, 14:49 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: JNA je napisao/la:
Nebula kaže da uabacuje.. BTW, kad če doći da nas pojebe kao sanske koze? :)
.
To sam ja figurativno rekla misleći na verbalno zlostavljanje brojkama. Nebula je ozenjen čovjek. No pitaj ga svakako. Rekoh ja da ti nisi čisti hetero. Ovo navaljivanje mi je degutantno. Mislim imaš i u podpisu. Zna Nebula i čitati. Osim sto odlično barata ciframa. @Nebula, neugodno mi je, no Grobi navalio. Kad ćeš? I hoćeš li? Nije on to figurativno shvatio. Nego bukvalno. Stoji mu i u podpisu a sad je i “navalentan”
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 kol 2022, 14:51 |
|
|
JNA je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: To sam ja figurativno rekla misleći na verbalno zlostavljanje brojkama. Nebula je ozenjen čovjek. No pitaj ga svakako. Rekoh ja da ti nisi čisti hetero. Ovo navaljivanje mi je degutantno. Mislim imaš i u podpisu. Zna Nebula i čitati. Osim sto odlično barata ciframa. Jeste, Nebula je odličan u ciframa i dosta truda ulaže, samo mu je takija loša. Hteo bi i novce i ovce (da ne kažem koze), a to ovde ne prolazi.. :) . Nemoj da ti je neugodno. Evo pitala sam ga ja. Ne vadi se.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 kol 2022, 14:51 |
|
|
Šta fali mom potpisu? Samo sam preneo tvoje reči..
Nisam ja kriv što ti je jezik brži od pameti.. :)
.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 kol 2022, 14:55 |
|
|
Stvarno Saro, sad ozbiljno.. Jel' bi me zvala na svoju svadbu kao gosta, da povedem užičko sa mladim muslimankama.. ? :)
.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 kol 2022, 14:56 |
|
|
DzonBG je napisao/la: A sto se jebu bas sanske... jadne te koze, sa kakvim olosem zive Saro, kad cemo da te udamo... zajebi forum vise, vreme je za nekog beglerbega... nalik na Bakirovu cerkicu... Ma to je Mekić rekao u nekom obraćanju u vezi Dodika. I ja sam to figurativno promjenila. Grobi bukvalno shvatioY a on koletira još uvjek sa homoseksualizmom. I valjda ima malo fetiš na Nebulu. Pa stalno pita.,
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 kol 2022, 14:57 |
|
|
DzonBG je napisao/la: A sto se jebu bas sanske... jadne te koze, sa kakvim olosem zive Saro, kad cemo da te udamo... zajebi forum vise, vreme je za nekog beglerbega... nalik na Bakirovu cerkicu... Džoni, jel' se meni učinilo, ili si ti prvobitno (verovatno greškom) napisao.. Saro, kad cemo da te udaramo... :) .
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 kol 2022, 14:59 |
|
|
JNA je napisao/la: Stvarno Saro, sad ozbiljno.. Jel' bi me zvala na svoju svadbu kao gosta, da povedem užičko sa mladim muslimankama.. ? :)
. Bi. Samo nemoj da se traženja aš/tazenjaš ili kako već, zbog mene i nadaš nečemu. Rekoh već ni kuća u Trogiru kod bobanovskog nije upalila. I da sam sponza neka, a nisam. Mislim ko može s mojom jezičinom biti sponzoruša? To su slatke žene i bez stava i mišljenja. Dakle i da jesam, ne mozes me si priuštiti. Ni ti ni Splićanin. Lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 kol 2022, 15:00 |
|
|
JNA je napisao/la: DzonBG je napisao/la: A sto se jebu bas sanske... jadne te koze, sa kakvim olosem zive Saro, kad cemo da te udamo... zajebi forum vise, vreme je za nekog beglerbega... nalik na Bakirovu cerkicu... Džoni, jel' se meni učinilo, ili si ti prvobitno (verovatno greškom) napisao.. Saro, kad cemo da te udaramo... :) . Dzoni je meni onako ko familija. Brat od terke koju nisam vidjela dva put u životu. On ti misli verbalno :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 kol 2022, 15:01 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: JNA je napisao/la: Stvarno Saro, sad ozbiljno.. Jel' bi me zvala na svoju svadbu kao gosta, da povedem užičko sa mladim muslimankama.. ? :)
. Bi. Samo nemoj da se traženja aš zbog mene i nadaš nečemu. Rekoh već ni kuća u Trogiru kod bobanovskog nije upalila. I da sam sponza neka, a nisam. Mislim ko može s mojom jezičinom biti sponzoruša? To su slatke žene i bez stava i mišljenja. Dakle i da jesam, ne mozes me si priuštiti. Ni ti ni Splićanin. Lol Što ja da se nadam? Pa ti mene juriš, ne ja tebe.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 kol 2022, 15:02 |
|
|
Lol fakat! Tvoj krkanluk je neodoljiv!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 kol 2022, 15:03 |
|
|
Znam. Nisi jedina koja je to rekla.. :)
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 kol 2022, 15:05 |
|
|
DzonBG je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Bi. Samo nemoj da se traženja aš zbog mene i nadaš nečemu. Rekoh već ni kuća u Trogiru kod bobanovskog nije upalila. I da sam sponza neka, a nisam. Mislim ko može s mojom jezičinom biti sponzoruša? To su slatke žene i bez stava i mišljenja.
Dakle i da jesam, ne mozes me si priuštiti. Ni ti ni Splićanin. Lol
Jedino je Vlada Rus imao profur od toliko udvaraca... Realno, najveci panjoglavac od svih virtualnih likova, ali srce ne bira Ma Vlado nije htio doći na kafu. Zvala sam ga. U Brčko. Bila na svadbi i javila se. Odgovorio nakon pet dana. I Karmela sam u BG. No on je bio nešto uzeo vidio poruku nakon 3 dana takodjer. To je drugarski onako bilo. S Karmelom sam kul. A Vladu sam zvala da mu uništim predodžbu o savršenstvu. Sto se ljubavi tiče. Voljela sam jednog hladnog, egomanijaka. I mislila kako će vatra iz mog srca otopiti tu sibirsku hladnoću. No nije. Od tad svi ste bezbijedni pored mene.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 kol 2022, 15:10 |
|
|
Sarice, pa ti ispade da juriš sve forumske Srbalje, a ovamo kao nećeš ništa sa nama...
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 kol 2022, 15:13 |
|
|
DzonBG je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ma Vlado nije htio doći na kafu. Zvala sam ga. U Brčko. Bila na svadbi i javila se. Odgovorio nakon pet dana. I Karmela sam u BG. No on je bio nešto uzeo vidio poruku nakon 3 dana takodjer. To je drugarski onako bilo. S Karmelom sam kul. A Vladu sam zvala da mu uništim predodžbu o savršenstvu. Sto se ljubavi tiče. Voljela sam jednog hladnog, egomanijaka. I mislila kako će vatra iz mog srca otopiti tu sibirsku hladnoću. No nije. Od tad svi ste bezbijedni pored mene. Nije bas za pricu da su te svi ispalili... mozda je ipak do tebe nesto a Batali forum, i pusti se malo u promet...valja se, lekovito je... Jebo politiku, nije to sport za zene... Pa rekoh ti da nisam zvala Vladu i Karmela u neke privatne svrhe. Nego ajd tu sam i to možete li. Možda je i do mene fakat. A politika mi je kul. Ovdje sam “odrasla” Ja omiljena bosančica i ti omiljeni srbin. No nema vise one raje. Mateba, Zadra, Doca. Čak i Realka kisela fali. P.S ne tražim nikog ni u R.L ni u virtuali. Zezam se malo naravno.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 kol 2022, 15:35 |
|
|
DzonBG je napisao/la: JNA je napisao/la:
U Srbiji svaki privatnik mali ili srednji radnike prijavljuje na minimalac zbog poreza a preko ide u koverti.
Kad bi se to ispeglalo zvanični prosek bi bio za bar 200€ veći.
.
Ili ne prijavljuje uopste... koliko ima poslova na crno... Da se ne krade megalomanski, mi bi imali sanse da postanemo pristojna evropska zemlja... A ko najvise drpa moj Grobi... tu se negde i krije odgovor zasto ces morati da se pokajes "Oni drpadu , ali i narodu dadu , zato ih i narod i volede " Preveliki Jusssi .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 kol 2022, 15:39 |
|
|
DzonBG je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Pa rekoh ti da nisam zvala Vladu i Karmela u neke privatne svrhe. Nego ajd tu sam i to možete li.
Možda je i do mene fakat. A politika mi je kul. Ovdje sam “odrasla”
Ja omiljena bosančica i ti omiljeni srbin. No nema vise one raje. Mateba, Zadra, Doca. Čak i Realka kisela fali.
To je sve virtuala jbt... Necu da ti glumim caleta, ali nadji tu nekog lokalca, ima tvojih u Becu pun q... pusti forum, to nije zivot... Prolaze ti godine, kad ces... ugasi ovo ***, i aktiviraj se, nemoj da zavrsis kao usedelica... ozbiljno ti kazem, kao stariji brat... Pa virtuala je. No nisu mi to jedine društvene aktivnosti. To su dvije tako do tri u 12 godina forumasenja. Nije mi forum društveni i ljubavni život. Hvala ti na brizi. Potrudiću se da ne završim kao baba đevojka! Žene su različite. Neke se selfiraju po WC-ima i fotošopiraju. Druge bubaju filerima i botoksom. A ja volim politiku i rasprave. Nisam materijal ni za opciju 1 a ni za 2. A aktivna sam ja, samo trenutno sam vezana opet za kuću. Samo dva dana idem u Biro. Tako je do kraja septembra. Možda tako ostane i cijelu jesen.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 kol 2022, 15:52 |
|
|
DzonBG je napisao/la: JNA je napisao/la:
U Srbiji svaki privatnik mali ili srednji radnike prijavljuje na minimalac zbog poreza a preko ide u koverti.
Kad bi se to ispeglalo zvanični prosek bi bio za bar 200€ veći.
.
Ili ne prijavljuje uopste... koliko ima poslova na crno... Da se ne krade megalomanski, mi bi imali sanse da postanemo pristojna evropska zemlja... A ko najvise drpa moj Grobi... tu se negde i krije odgovor zasto ces morati da se pokajes Zvanična statistika kaže za 20% manje nezaposlenih nego u vreme tvojih žutih.. Tad ni mininalac nije postojao.. Kad se ti budeš pokajao prvi za to, ja ću za ovo... :) .
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 31 kol 2022, 10:21 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 31 kol 2022, 15:06 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10909 Lokacija: No Country for White Men
|
Srbi bre jel se isplati pročitat knjiga Treći metak Milana Veruovića?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 31 kol 2022, 15:10 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 7447 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
JNA je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja bi tebe u banketu pobjedila. Obzirom da sam 177 visoka, a ti 165, a ne u ekonomiji.
No u pravu si. Tebi je nemoguce pojasniti. Pa da prekinemo viseuzaludnu. Ajde bolje da prekinemo. BTW, visok sam 1,90.. Znaš ti to dobro, gledala si slike.. :) . Si lud, dao si joj golog pimpeka da ga izmeri? Nije valjda na javnoj liniji da te Lapica ne ispusti. Ispucaj joj hot fotkice u inboxić njen ljep i malen. Sviđa mi se njena visina ...ima 1 bod više
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|