|
|
Stranica: 1313/1427.
|
[ 35651 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
DzonBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 ruj 2022, 13:03 |
|
|
JNA je napisao/la:
Rama i Dritan i jesu naša braća.
Da nije Dritana još bi crkva bila zakonom nezaštičena sa pretenzijom da postane Crnogorska autokefalna, kako su vaši Krivokapići i Bečići bili zamislili... :)
. https://rs.n1info.com/vesti/aleksandar- ... m-balkanu/Soroš: Otvoreni Balkan može da pomogne rešavanju dugotrajnih sporovaO cemu dalje da pricamo...
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 ruj 2022, 13:03 |
|
|
Pa i Soroš je naš.. :)
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 ruj 2022, 13:04 |
|
Pridružen/a: 09 pro 2021, 01:01 Postovi: 4116 Lokacija: Castle Grayskull
|
JNA je napisao/la: Skeletor je napisao/la: Sloba je bio njihov dok nisu probali da ga smaknu 1996. godine, onda im se otrgao, a to mu naravno nisu oprostili.
Gde su probali da ga smaknu? . Na izborima, trebao je Vuk da preuzme Srbiju a Đinđiću su dali utešni Beograd, CIA SPO-u i DS-u organizovala i finansirala kampanju, Sloba je bio jako nepopularan zbog izdaje Krajine i Republike Srpske, pa je morao da pokrade izbore i time izjebao Vuka, onda je Vuk izjebao Đinđića i SPO preuzeo Beograd, usledila je potpuna propast GSP-a, trafike na svakom koraku, ko se učlanio u SPO dobijao je građevinsku dozvolu za bilo šta, potpuni urbicid u par godina. Sloba se posle 1996. držao na vlasti na mišiće, sve veća policijska represija, sve debilniji RTS. Do 2000. je stvarno bio jako nepopularan, ali narod nije bio "protiv srpstva" i "za zapad", a i tu "revoluciju" 5. Oktobra (u kojoj sam i sam učestvovao, slučajno sam se zatekao kod RTS-a) je organizovala CIA, otpor je dobijao džakove pune para, nije to uopšte prošlo glatko.
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 ruj 2022, 13:04 |
|
|
JNA je napisao/la: Pa i Soroš je naš.. :) Pokaj se Grobi... mozda je vec prekasno, ali bolje tako...
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 ruj 2022, 13:07 |
|
|
DzonBG je napisao/la: JNA je napisao/la: Pa i Soroš je naš.. :) Pokaj se Grobi... mozda je vec prekasno, ali bolje tako... hahaha.. Džoni ti si nacionalista i konzervativac.. Moraš malo da otvoriš svoj um.. :) Vidi ovo.. Lepota. Čak je i logo vrhunski.. :) Voleo bih da ga vidim na dresu naše reprezentacije u Kataru.. .
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
|
|
Skeletor je napisao/la: Sloba se posle 1996. držao na vlasti na mišiće, sve veća policijska represija, sve debilniji RTS. Do 2000. je stvarno bio jako nepopularan, ali narod nije bio "protiv srpstva" i "za zapad", a i tu "revoluciju" 5. Oktobra (u kojoj sam i sam učestvovao, slučajno sam se zatekao kod RTS-a) je organizovala CIA, otpor je dobijao džakove pune para, nije to uopšte prošlo glatko.
Ameri su iz ambasade u Budimpesti trpali kesh liderima opozicije, o tome je Velja svedocio... Pravo je pitanje na sta bi Srbija licila da je Sloba ostao jos nekoliko godina na vlasti...a niko ga nije terao da raspise prevremen izbore, i na njima pukne, mogao je komotno da se slepa bar jos 3-4 godine... Uz sva sranja, promena 2000. godine nam je bila neophodna, inace bi prosli jos mnogo gore...
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 9446 Lokacija: Tu negde
|
JNA je napisao/la: DzonBG je napisao/la: Ali su ostavili Kostunicu, koji je u vreme ovog intervjua, a to je februar 2003.... slusaj kako prorocanski prica o Kosovu...za to vreme je Vojislav digao buku kako moraju prvo neki satro standardi da se ispune, zajedno sa svim slobistima i radikalima... od cega naravno nista nije bilo... a on je za 8 godina svoje vlasti(prvo kao predsednik, posle kao premijer) uspeo kasnije i da pukne referendum u CG 2006. godine, i da saceka proglasenje nezavisnosti Kosova u februaru 2008. godine...
Od te godine, ANgela Merkel i Zapad pocinju projekat Vucic, koji traje do dan danas... ako za Djindica kazes da nije slusao...ovaj slusa sve, i jos pita sta treba jos...
Dok vas je lozio sa tenkovima koji idu ka Kosovu, on je spremao vino za brata Ramu... tako to ide...
Rama i Dritan i jesu naša braća. Da nije Dritana još bi crkva bila zakonom nezaštičena sa pretenzijom da postane Crnogorska autokefalna, kako su vaši Krivokapići i Bečići bili zamislili... :) . TU su pisali ekumenisti .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 ruj 2022, 13:08 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 7447 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
DzonBG je napisao/la: JNA je napisao/la: Ne zamajavaj se sa tim. Čovek hoće da proda svoju knjigu.
Djindjića su ubili "Zemunci" iz Medvedje. "Ko sa djavolom tikve sadi, o glavu mu se obijaju"
Prvo je sa njima šurovao kad su mu trebali, a onda je nakon što je izgubio kontrolu nad njima hteo Legiju da isporuči Hagu, Zemunce da pohapsi, a ujedno je hteo Čumeta (njihovog prijatelja, a zatim i neprijatelja) da legalizuje kao zaštićenog svedoka, a kasnije da mu radi puteve po Srbiji sa svojom firmom.
A takodje je mnogo počeo da kenja zapadu o Kosovu. Mesec dana pre ubistva. Ima i snimak.
Kao ne može to tako kako ste vi zamislili. Pa mu je Udba (stara CIA-ina kurvica) presudila.
Jer ne može ni on (demokrata i veliki zapadni prijatelj) to tako o Kosovu njima.. :)
. A za to vreme Neobavesteni doktor prava podrzava puc Crvenih beretki koji su blokirali most, sa trulom pricom kako svako ima prava da strajkuje... Stitio je kompletnu infrastrukturu Sluzbe, sto vojne, sto klasicne, gde je cuvao ledja svim Slobinim kadrovima. Ali, ali...on je bio posten... taj nije bio ni za q, ali je znao stetu da pravi, zato sto je Djindjic za njega bio uvek ime i prezime... Prosvjed C beretki na NBG je bio 2001, kao povod isporuka brace Banovic Deen Hagu....2003 su MI6 i UDBA makle Zokija.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 ruj 2022, 13:10 |
|
|
Skeletor je napisao/la: JNA je napisao/la: Gde su probali da ga smaknu?
.
Na izborima, trebao je Vuk da preuzme Srbiju a Đinđiću su dali utešni Beograd, CIA SPO-u i DS-u organizovala i finansirala kampanju, Sloba je bio jako nepopularan zbog izdaje Krajine i Republike Srpske, pa je morao da pokrade izbore i time izjebao Vuka, onda je Vuk izjebao Đinđića i SPO preuzeo Beograd, usledila je potpuna propast GSP-a, trafike na svakom koraku, ko se učlanio u SPO dobijao je građevinsku dozvolu za bilo šta, potpuni urbicid u par godina.. To su bili lokalni izbori. I Sloba je tad izgubio pošteno. I nije Vuk izjebao Djindjića, nego je bilo obrnuto. Djindjić je bio nagradjen mestom gradonačelnika od Slobe jer je tajno pregovarao sa njim, dok je Vuk bio na ulici sa narodom. Zato je i Djindjić u opozicionoj Srbiji postao neomiljen pa je morao Koštunicu da vadi iz naftalina za peti oktobar.. Koliko vi ovde svi imate godina... ? :) .
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 ruj 2022, 13:12 |
|
|
JNA je napisao/la: hahaha.. Džoni ti si nacionalista i konzervativac.. Moraš malo da otvoriš svoj um.. :) Vidi ovo.. Lepota. Čak je i logo vrhunski.. :) Voleo bih da ga vidim na dresu naše reprezentacije u Kataru.. . Mozda da dodaju jos par boja, pa tacno LGBT zastava... Znas kako kazu, ko u mladosti nije bio levicar, a posle konzervativac... taj je promasio zestoko... Najludje sto danas ako si i umeren, odmah si konzervativac i desnicar... sto i jesam u nekim stvarima, u meri koju smatram korisnom za ovaj narod i drzavu. Raspali Rama da mi bude burazer... to moze samo Vucic, koji odavno vec obraza nema... a jel treba da te podsetim da je on poslao one budjavce da dronom na stadion donesu zastavu Velike Albanije... to je taj Rama... ALi to kao nista, nema veze, idemo dalje pod Soros zastavom...
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 ruj 2022, 13:14 |
|
|
K..M je napisao/la: Prosvjed C beretki na NBG je bio 2001, kao povod isporuka brace Banovic Deen Hagu....2003 su MI6 i UDBA makle Zokija. O tome pricam, kad ih je Kostunica branio da imaju prava da protestuju, kao lekari ili prosvetari npr...
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 ruj 2022, 13:17 |
|
|
DzonBG je napisao/la: JNA je napisao/la: hahaha.. Džoni ti si nacionalista i konzervativac.. Moraš malo da otvoriš svoj um.. :) Vidi ovo.. Lepota. Čak je i logo vrhunski.. :) Voleo bih da ga vidim na dresu naše reprezentacije u Kataru.. . Mozda da dodaju jos par boja, pa tacno LGBT zastava... Znas kako kazu, ko u mladosti nije bio levicar, a posle konzervativac... taj je promasio zestoko... Najludje sto danas ako si i umeren, odmah si konzervativac i desnicar... sto i jesam u nekim stvarima, u meri koju smatram korisnom za ovaj narod i drzavu. Raspali Rama da mi bude burazer... to moze samo Vucic, koji odavno vec obraza nema... a jel treba da te podsetim da je on poslao one budjavce da dronom na stadion donesu zastavu Velike Albanije... to je taj Rama... ALi to kao nista, nema veze, idemo dalje pod Soros zastavom... Meni ovaj prelepi logo izgleda premoćno.. :) S leva na desno.. Tegeltija (Republika Srpska se prodala Sorošu).. :) Rama (prase u Teheranu) Vučić (vodja Nemačke na Balkanu i male srpskoevropske unije) Makedonče (oteto od Bugara) Dritan (najdivnije čedo naše službe još od Gavrila Principa) .. .
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 ruj 2022, 13:18 |
|
|
JNA je napisao/la: Koliko vi ovde svi imate godina... ? :) Očigledno više od tebe kad imam pozitivno mišljenje o Nebojši Čoviću kao gradonačelniku.
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 ruj 2022, 13:19 |
|
|
JNA je napisao/la: Meni ovaj prelepi logo izgleda premoćno.. :) S leva na desno.. Tegeltija (Republika Srpska se prodala Sorošu).. :) Rama (prase u Teheranu) Vučić (vodja Nemačke na Balkanu i male srpskoevropske unije) Makedonče (oteto od Bugara) Dritan (najdivnije čedo naše službe još od Gavrila Principa) .. . Osim Tegeltije, koji je tu zalutao, ovo su sve placenici i igraci globalisticke mafije... Svecom da trazis, ne mozes coveka da nadjes. Hebao ih Soros u dupence prodano...
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 ruj 2022, 13:21 |
|
|
Ostavljam vas. Idem da kuvam Ajvar.
Imam zagarantovanu distribuciju i tržište diljem srpskog svijeta.... :)
.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 ruj 2022, 13:25 |
|
|
Posebnu teglu pravim za Dua Lipu.
Ona svaki put utripuje albansku zastavu kad joj muva sleti na Ajvar.. :)
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 ruj 2022, 13:26 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Očigledno više od tebe kad imam pozitivno mišljenje o Nebojši Čoviću kao gradonačelniku.
U odnosu na ekipu SPO koja je dosla, i Cova izgleda kao majstor. Covic je teska ljiga, ali je jako sposoban... pre svega doktor masinstva, izuzetan je student bio, pa imao je iskustvo iz proizvodnje i privrede...SPS je jos i imao tada obrazovanog kadra... on je bio operativni mozak uklanjanja Milosevica 2000. godine. Predvodio je i resavanje ustanka u Presevu i Bujanovcu krajem 2000. godine... Koga je Vuk tu postavio... Milan Bozic, onaj matematicar, i sitna jajara...pa Snaucer(Drazin unuk), pa Ognjen Pribicevic, posle ambasador u Nemackoj... i naravno iznad svih, crnogorska veza Dane Draskovic... ekipa sto je ubijena na Ibarskoj magistrali... https://mondo.rs/Info/Drustvo/a1683031/ ... Mondo.htmlZipa mu intervju od pre 2 dana... uspeva i dalje u ozbiljnoj konkurenciji da bude najvece *** Balkana...
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 ruj 2022, 13:27 |
|
|
DzonBG je napisao/la: K..M je napisao/la: Prosvjed C beretki na NBG je bio 2001, kao povod isporuka brace Banovic Deen Hagu....2003 su MI6 i UDBA makle Zokija. O tome pricam, kad ih je Kostunica branio da imaju prava da protestuju, kao lekari ili prosvetari npr... Kostunjavi je bio ZLO, mada su mu ljudi na lokalu,bili najposteniji.... znam osobno iz Nisa, bio sam u odboru na Medijani par godina. Jedino svjetlo znacajnije u njegovom sivom i crnom tunelu tame je Ustav lazirani od 2 dana, KiM u preambuli. Gde su i bolesnog Patrijarha Pavla nosali da glasuje....a krali smo taj referendum, ZVANICNO ni 40% NISU GLASOVALI>>>>>>>>> ZLOCIN je ostaviti sve SLOBISTE, ubojice, mracnjake, ESKADRONE SMRTI, vojnu i civilnu usranu sluzbu. Trebalo je sve to DEMONTIRAT, SPALIT, do TEMELJA, pa iznova sve.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 ruj 2022, 13:36 |
|
|
K..M je napisao/la: Kostunjavi je bio ZLO, mada su mu ljudi na lokalu,bili najposteniji....
znam osobno iz Nisa, bio sam u odboru na Medijani par godina.
Jedino svjetlo znacajnije u njegovom sivom i crnom tunelu tame je Ustav lazirani od 2 dana, KiM u preambuli.
Gde su i bolesnog Patrijarha Pavla nosali da glasuje....a krali smo taj referendum,
ZVANICNO ni 40% NISU GLASOVALI>>>>>>>>>
ZLOCIN je ostaviti sve SLOBISTE, ubojice, mracnjake, ESKADRONE SMRTI, vojnu i civilnu usranu sluzbu.
Trebalo je sve to DEMONTIRAT, SPALIT, do TEMELJA, pa iznova sve. Secam se tog referenduma, i ja sam glasao za njega... ne bas iz srca, al reko bolje da imamo nesto bar, nego jos onaj stari ustav iz vreme komunizma... kralo se masovno, nije bilo zive duse na glasanju... I ja sam stava da je moralo mnogo ostrije posle promena, zabraniti SPS i radikale odmah... ali iz ove perspektive, tesko bi to radilo na dugi rok... Dobro se secam tog perioda, vecina naroda koja je i bila tad protiv Slobe, nije bila za korenite promene, nego im je dobar bio Kostunica, onako grbav i mutav, kao posten... da sve ostane kao po zakonu... prazne price, ali nismo imali kvalifikovan broj ljudi da iz korena menjamo taj nakaradni boljsevicki sistem, i sluzbu koja je to sve hranila i odrzavala... Na sve to, zapadni ******** su sve radili da nam jos otezaju posao... odmah Hag, hapsi sve, ratni zlocini, picke materine... a narod zeljan zivota posle kaveza u kom smo bili... jbt, ja od desete do dvadesete godine nisam mogao da izadjem iz zemlje nigde, trenirao u Zvezdi kosarku, najdalje smo dobacili do Leskovca... Ti si stariji, secas se... uzasna bedara je bila, ne dao bog da se ikad vise ono ponovi.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 ruj 2022, 13:39 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 9446 Lokacija: Tu negde
|
JNA je napisao/la: Ostavljam vas. Idem da kuvam Ajvar.
Imam zagarantovanu distribuciju i tržište diljem srpskog svijeta.... :)
. zamenjuješ Krcka
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 ruj 2022, 13:39 |
|
|
DzonBG je napisao/la: U odnosu na ekipu SPO koja je dosla, i Cova izgleda kao majstor.
Covic je teska ljiga, ali je jako sposoban... pre svega doktor masinstva, izuzetan je student bio, pa imao je iskustvo iz proizvodnje i privrede...SPS je jos i imao tada obrazovanog kadra... on je bio operativni mozak uklanjanja Milosevica 2000. godine. Predvodio je i resavanje ustanka u Presevu i Bujanovcu krajem 2000. godine...
Koga je Vuk tu postavio... Milan Bozic, onaj matematicar, i sitna jajara...pa Snaucer(Drazin unuk), pa Ognjen Pribicevic, posle ambasador u Nemackoj... i naravno iznad svih, crnogorska veza Dane Draskovic... ekipa sto je ubijena na Ibarskoj magistrali... Zamisli sad situaciju da gradonačelnik jednom nedeljno gostuje na Studiju B i satima uživo odgovara na pitanja, žalbe, primedbe, komentare gledalaca.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 ruj 2022, 13:42 |
|
|
Čika Koštunicu nam je sam bog poslao. Živi skromno od svoje penzije koju je pošteno zaradio.. Dok "njegovi" žuti saborci "majstori" imaju vile, Zvezde, Sautemptone, Junajted medije, klinike, vile, fidelinke.. Srpski narod je glup i ne zaslužuje poštene ljude. Vučič je pravo merilo za tupavce.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 ruj 2022, 13:45 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Zamisli sad situaciju da gradonačelnik jednom nedeljno gostuje na Studiju B i satima uživo odgovara na pitanja, žalbe, primedbe, komentare gledalaca. Gangula da odgovara... ili pandur iz Kraljeva Goran Vesic... Pink i Jovana Jeremic su im plafon... I za vreme Slobe, imao si neku debatu, sto na Studio B... pa cak i na RTS-u... Ovo je 1994. godina, kad je Djindjic "pekao vola na Palama"... kako je ocitao bukvicu raspalom liberalu... ovako se sa njima razgovara... Ali je bilo moguce nesto da cujes, neku debatu... posle su bili i Djindjic i Seselj... Danas nemas nista... jednoumlje level Kim Jong Un...
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 ruj 2022, 13:46 |
|
|
DzonBG je napisao/la: K..M je napisao/la: Kostunjavi je bio ZLO, mada su mu ljudi na lokalu,bili najposteniji....
znam osobno iz Nisa, bio sam u odboru na Medijani par godina.
Jedino svjetlo znacajnije u njegovom sivom i crnom tunelu tame je Ustav lazirani od 2 dana, KiM u preambuli.
Gde su i bolesnog Patrijarha Pavla nosali da glasuje....a krali smo taj referendum,
ZVANICNO ni 40% NISU GLASOVALI>>>>>>>>>
ZLOCIN je ostaviti sve SLOBISTE, ubojice, mracnjake, ESKADRONE SMRTI, vojnu i civilnu usranu sluzbu.
Trebalo je sve to DEMONTIRAT, SPALIT, do TEMELJA, pa iznova sve. Secam se tog referenduma, i ja sam glasao za njega... ne bas iz srca, al reko bolje da imamo nesto bar, nego jos onaj stari ustav iz vreme komunizma... kralo se masovno, nije bilo zive duse na glasanju... I ja sam stava da je moralo mnogo ostrije posle promena, zabraniti SPS i radikale odmah... ali iz ove perspektive, tesko bi to radilo na dugi rok... Dobro se secam tog perioda, vecina naroda koja je i bila tad protiv Slobe, nije bila za korenite promene, nego im je dobar bio Kostunica, onako grbav i mutav, kao posten... da sve ostane kao po zakonu... prazne price, ali nismo imali kvalifikovan broj ljudi da iz korena menjamo taj nakaradni boljsevicki sistem, i sluzbu koja je to sve hranila i odrzavala... Na sve to, zapadni ******** su sve radili da nam jos otezaju posao... odmah Hag, hapsi sve, ratni zlocini, picke materine... a narod zeljan zivota posle kaveza u kom smo bili... jbt, ja od desete do dvadesete godine nisam mogao da izadjem iz zemlje nigde, trenirao u Zvezdi kosarku, najdalje smo dobacili do Leskovca... Ti si stariji, secas se... uzasna bedara je bila, ne dao bog da se ikad vise ono ponovi. Nije morala cjela polit.org. da se zabrani...jedino NOSIOCI SUSTAVA....10 ak perjanica iz obe ZLOCINACKE ORGANIZACIJE, SPS, SRS....uz sudjenja...LUSTRACIJA za te mracnjake da NE mogu javno djelovati. Tih 90.ih je Cg more proradila kod mene i obitelji...vazda smo do 90.te ljetovali u Hrv min 2 x po 3 tjedna. I posle odes u onaj raspad od usluge, kal i mulj...neusporedivo. Kada su valjda 95/6 otvorili Grcki konzulat u Nisu, bili km redovi za VIZU...a i za Budimpestu je bila pomama. Bili smo bas bjeda, jad, cemer, pukli u svim sferama i pravcima...narocito tko ljudi...psiha, emocionalno ruinirani.
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 ruj 2022, 13:47 |
|
|
JNA je napisao/la: Čika Koštunicu nam je sam bog poslao. Živi skromno od svoje penzije koju je pošteno zaradio.. Dok "njegovi" žuti saborci "majstori" imaju vile, Zvezde, Sautemptone, Junajted medije, klinike, vile, fidelinke.. Srpski narod je glup i ne zaslužuje poštene ljude. Vučič je pravo merilo za tupavce.. :) . Najgori saborci su mu sad u SNS, i najveci lopovi... ukljucujuci i Vuka Draskovica
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|