|
|
Stranica: 10/12.
|
[ 281 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
divizija
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 10:57 |
|
|
Croato je napisao/la: Je, je, sve je tako. imaš li neki argument ili samo botuješ za pokradene pare?
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Croato
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 11:14 |
|
|
Pitaj sve te iseljene koje spominješ je li im propala valuta u Njemačkoj, Austriji, Sloveniji...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
krstjanin
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 13:48 |
|
|
Mislim da ce hrvatskom turizmu uvodjenje eura vise stetiti nego koristiti iako bi logicno bilo da je turistima lakse placati u toj valuti nego mjenjati. Problem je sto ce se cjene izjednaciti s onima u drugim zemljama. A kad se jasnije bude vidjelo sta druge zemlje nude za te pare, a sta Hrvatska. Hrvatska bi mogla debelo ispusiti
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 13:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60260 Lokacija: DAZP HQ
|
krstjanin je napisao/la: Mislim da ce hrvatskom turizmu uvodjenje eura vise stetiti nego koristiti iako bi logicno bilo da je turistima lakse placati u toj valuti nego mjenjati. Problem je sto ce se cjene izjednaciti s onima u drugim zemljama. A kad se jasnije bude vidjelo sta druge zemlje nude za te pare, a sta Hrvatska. Hrvatska bi mogla debelo ispusiti Hrvatska nema konkurenciju i cijene treba još dizati. To što dobiju u Hrvatskoj nema nigdje na planeti.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
krstjanin
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 13:51 |
|
|
dudu je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Mislim da ce hrvatskom turizmu uvodjenje eura vise stetiti nego koristiti iako bi logicno bilo da je turistima lakse placati u toj valuti nego mjenjati. Problem je sto ce se cjene izjednaciti s onima u drugim zemljama. A kad se jasnije bude vidjelo sta druge zemlje nude za te pare, a sta Hrvatska. Hrvatska bi mogla debelo ispusiti Hrvatska nema konkurenciju i cijene treba još dizati. To što dobiju u Hrvatskoj nema nigdje na planeti. Podigni ko ti brani
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 13:51 |
|
|
Dižu se cijene, ali premalo, i dalje dolazi previše ljudi, dogodine još gore 30-50%.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
krstjanin
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 13:52 |
|
|
Dogodine ce doci onoliko koliko budu Svabe imale para. Nakon najava teske zime i inflacija vidjet cemo koliko ce doci
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 13:55 |
|
|
Bezveze pišeš, turizam se pokazao otporan na sve, ni korona ga nije oštetila, pokazalo se da su ljudi spremni se svega odreći osim 10 dana na Jadranu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 14:00 |
|
|
dudu je napisao/la: Bezveze pišeš, turizam se pokazao otporan na sve, ni korona ga nije oštetila, pokazalo se da su ljudi spremni se svega odreći osim 10 dana na Jadranu. Ovaj post tipkam s plaže i potvrđujem more je nasušna ljudska potreba.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
krstjanin
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 14:01 |
|
|
dudu je napisao/la: Bezveze pišeš, turizam se pokazao otporan na sve, ni korona ga nije oštetila, pokazalo se da su ljudi spremni se svega odreći osim 10 dana na Jadranu. Bezveze pises ti. Korona nije unistila budzet gradjana koliko bi (ako se najave ostvare) unistila inflacija i trenutna kriza A kad Svabe podju stedjeti to se na Jadranu itekako osjeti. Uvjek se osjetilo Plus ova godina je dobra jer se prakticki dvije godine nije islo na godisnje Svabe trenutno panicno kupuju solarne panele, drva..., znacajno se osjeti i smanjenje u gastronomiji i ako mislis da ce takvi sebi bez obzira na sve i dalje zeljeti priustiti 10 dana u Hrvatskoj onda si ili lud ili nemas pojma. Dosta Svaba je dosada bojkotiralo Tursku zbog "diktature". Ove godine su znatno isli jer je Turska nudila super aranzmane po bagateli Kao sto sam rekao sve se mjenja i nitko ne zna sta ce se dogoditi godini
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Croato
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 14:11 |
|
|
Pesimizam i kritika prema samom sebi je standard kod Hrvata. Tako da su mu postovi mainstream. Čudno je kad se napiše nešto pozitivno. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Kao što kaže dudu, i ovo lito se tijekom pika sezone nisu mogli nać smještaji, čak ni u mom Imotskom, kamoli na obali i otocima.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 14:38 |
|
|
Hrvatska je liga za sebe i nema konkurenciju u turizmu, doslovno nema, tko je bio 2 put u Hrvatskoj ni o čem drugom ni ne razmišlja, u zadnje dvije godine je došlo puno novih gostiju, baza nam se proširila, cijene će ići samo gore, ako nemaju jedne Švabe imat će drugi koji ne ovise o drvima. Ti koji moraju drva kupovat da prezime i ne trebaju biti naši target gosti, nek idu u Tursku.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
HHerceg
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 14:41 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
U Splitu ove godine nikad gore. Sami europski klošari. Pišaju di stignu.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 14:44 |
|
|
Koda je Split neka turistička meka, dok mu nije došla Ultra turista nije ni bilo ne znam koliko, Split je pristanište za otoke. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
krstjanin
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 14:45 |
|
|
dudu je napisao/la: Hrvatska je liga za sebe i nema konkurenciju u turizmu, doslovno nema, tko je bio 2 put u Hrvatskoj ni o čem drugom ni ne razmišlja, u zadnje dvije godine je došlo puno novih gostiju, baza nam se proširila, cijene će ići samo gore, ako nemaju jedne Švabe imat će drugi koji ne ovise o drvima. Ti koji moraju drva kupovat da prezime i ne trebaju biti naši target gosti, nek idu u Tursku. Kao sto sam rekao ako mozes uzimati i 5x vise uzimaj
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
HHerceg
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 14:49 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Tako je i bilo prije Ultre, nakon Ultre se počelo noćit, dolazile su obitelji i gosti sa boljom platežnom moći a ove godine samo ovi koji jedu fast food. Struktura gostiju se promijenila na gore. Ono šta definitvno treba ić gore su pristojbe. Treba izbacit iz ponude apartmana šupe, garaže i sličan nivo.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Brane
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 15:11 |
|
|
Vi se smijete Turskoj....
Ja dok sam radio u Deutschland sa njemačkim hrvatom i pitam ga di ćeš na more? Kaže mi u Tursku! Ja se počnem smijat, mislim da zajebava... Kaže on NE-NE ozbiljno ti govorim.
Turska je počela sustavno razvijat turizam prije 20-ak godina. Turkish Airlines - sad je to jedna od najveći svjetski avio-kompanija, koja im dovodi turiste iz cijelog Svijeta Turske Hotele - oni sustavno dampiraju zvjezdice na Hotelima tako da bi privukli ulagače, jer im je porez manji sa 4 nego 5 zvjezdica, osim toga tako uništavaju stranu konkurenciju.
Erdogan - je škrbava, mutava, rugoba, al je zato pametan i lukav
Plenki, Zoki, Koli, Sanader - su elokventni, visoki, zgodni, šarmantni, ali totalno nesposobni
Zato i dolazi u hrvatski Sisak di su turci plivali u vlastitoj krvi, da svojim turcima izgradi džamiju i pripremi se za nove pohode... Dok ovo čitate vaša djeca i žene gledaju na TV turske sapunice, propagandu osmišljnu da razvije simpatije i sklonost prema turcima...
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 15:22 |
|
|
Hrvatski i turski turizam nemaju veze jedan s drugim, Hrvatska je iskustvo, a Turska resort.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
krstjanin
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 15:28 |
|
|
Ja sam ove godine prvi put na nagovor prijatelja bio na Korzici i odusevljen sam Tjekom boravka sam dosta toga saznao sto prije nisam znao, a kasnije i procitao. Recimo da korzikanci uniste svaki moguci projekt velikih hotela i lanaca Baziraju se samo na manjim hotelima, domacem smjestaju i domacoj ponudi
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Brane
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 15:31 |
|
|
dudu je napisao/la: Hrvatski i turski turizam nemaju veze jedan s drugim, Hrvatska je iskustvo, a Turska resort. Turski turizam je planski, hrvatski je neplanski ili možemo reć Turska ima državni razvoj turizma, Hrvatska ima privatni razvoj turizma.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 15:49 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25890 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
krstjanin je napisao/la: Dogodine ce doci onoliko koliko budu Svabe imale para. Nakon najava teske zime i inflacija vidjet cemo koliko ce doci Što je Švabi gore on više u Hrvatsku dolazi. Kad vidi da nema love za Sejšele ili Arubu odluči se za Jadran.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
krstjanin
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 15:51 |
|
|
Bobovac je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Dogodine ce doci onoliko koliko budu Svabe imale para. Nakon najava teske zime i inflacija vidjet cemo koliko ce doci Što je Švabi gore on više u Hrvatsku dolazi. Kad vidi da nema love za Sejšele ili Arubu odluči se za Jadran. Moguce ne znam
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Croato
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 15:55 |
|
|
Jadran je njima najbliže toplo more. Logično je da dolaze u tolikom broju. Pogotovo oni koji vole biti sam svoj majstor pa dolaze autom.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
krstjanin
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 16:01 |
|
|
Svejedno ne dolaze u onome broju u kojeme dodju u Grcku i Mallorcu recimo sto je porazavajuce pogotovo radi toga sto si rekao da u Hr mogu i osobnim autom za razliku od ostalih
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Croato
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 16:07 |
|
|
Grčka 2019. - 4,026,286 Njemačka - 13,676 km obale - 10,7 milijuna stanovnika Hrvatska 2019. - 2,881,284 Njemačka - 5,835 km obale - 3,8 milijuna stanovnika
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|