Jedna od te četiri ekipe će vidjeti polufinale, eventualno.
Zajebavam se, Shahid blefira kako želi Hrvatsku a svi znamo kako se trese.
Želi zlato, biti prvak Europe i isprati onaj okus poraza Slovenije u finalu
pa ima jedno 3-4 upisa na ove dve teme, gde sam ponovio da gubimo finale od Grcke. Tesko je dobiti jaku repku 2 puta za kratko vreme. Medjutim, takodje sam rekao da ce mi biti lepo znajuci da smo ocukali Hrvate. EP je bzv, racuna se samo olimpijsko i zlato sa SP-a. Ne kazem da necu biti srecan zbog zlata u EP-u, samo tu ne igraju Ameri. Kosarka je trenutno jedini sport gde mozemo videti da David (Srbija) dobije Golijata (SAD). To je zadovoljstvo i uzivanje, ostalo je smesno. SAD ima registrovanih igraca koliko Srbija ima stanovnika, sve ostalo ne donosi takvu radost. Jedino dominacija nad okolnim zemljama donosi kakvu takvu radost. :)
Prvi sam rekao da cemo igrati sa vama, vise prizeljkujuci nego sto je bilo realno, ali sada to postaje sve izvesnije. Steta sto nismo kompletirani, pa da bude jedno 40-50 razlike
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
Zajebavam se, Shahid blefira kako želi Hrvatsku a svi znamo kako se trese.
Želi zlato, biti prvak Europe i isprati onaj okus poraza Slovenije u finalu
pa ima jedno 3-4 upisa na ove dve teme, gde sam ponovio da gubimo finale od Grcke. Tesko je dobiti jaku repku 2 puta za kratko vreme. Medjutim, takodje sam rekao da ce mi biti lepo znajuci da smo ocukali Hrvate. EP je bzv, racuna se samo olimpijsko i zlato sa SP-a. Ne kazem da necu biti srecan zbog zlata u EP-u, samo tu ne igraju Ameri. Kosarka je trenutno jedini sport gde mozemo videti da David (Srbija) dobije Golijata (SAD). To je zadovoljstvo i uzivanje, ostalo je smesno. SAD ima registrovanih igraca koliko Srbija ima stanovnika, sve ostalo ne donosi takvu radost. Jedino dominacija nad okolnim zemljama donosi kakvu takvu radost. :)
Prvi sam rekao da cemo igrati sa vama, vise prizeljkujuci nego sto je bilo realno, ali sada to postaje sve izvesnije. Steta sto nismo kompletirani, pa da bude jedno 40-50 razlike
Kakva Grčka? Neće oni do polufinala a ne finala Mi smo ih umalo okrenili nakon što su vodili 19 razlike
Nešto ti ne vjerujem, ovdje ste ogromni favoriti za zlato a EP se računa
Ljudi kuju u zvezde jebenu Sloveniju samo zbog zlata sa proslog EP-a, koje im je poklonjeno... To je smesna reprezentacija. Iako Spanci imaju podmladjen tim, nema brace Gasol, Riki Rubio, Sergio Ljulj, Sergio Rodrigez... oni su meni i dalje najjaca repka, pored Grka i nas. I tu je neizvesno. Ovo ostalo je smesno.
Mi smo ovu ekipu Spanaca dobijali samo na nas mentalitet, mi njima nismo parirali po kvalitetu. Danas imamo jaca imena i jedino nam pariraju Grci, a mozda i prevazilaze. Davidovac, Ristic, Lucic, Jaramaz, Jagodic-Kuridza, Guduric itd.. to su prosecni i ispodprosecni igraci. Oni igraju dobro zbog celog strucnog staba i par vrhunskih igraca koji su motor ekipe. Da su tu Bogdanovic, Bjelica, Marjanovic, pa mozda i Jovic e onda bi to bio najjaci sastav ovog EP-a, i to daleko najjaci.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.