|
|
Stranica: 11/12.
|
[ 281 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
krstjanin
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 16:19 |
|
|
Nista ti tu ne znaci ni kilometraza obale ni broj stanovnika kad su njemacki turisti od toga vecinom bazirani na par podrucja. U Hrvatskoj Istru, a Grckoj par otoka i nekoliko obalnih destinacija
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 16:22 |
|
|
Ko kaže, Dalmacija puna Nijemaca. Ali eto, bolje ti znaš nego ja iz Dalmacije.
I Kvarner zasigurno, Opatija, Krk, Cres, Crikvenica, Lošinj itd.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 16:31 |
|
|
Croato je napisao/la: Ko kaže, Dalmacija puna Nijemaca. Ali eto, bolje ti znaš nego ja iz Dalmacije.
I Kvarner zasigurno, Opatija, Krk, Cres, Crikvenica, Lošinj itd. To sto ti imas osjecaj da je dalmacija puna njemaca ne znaci da Istra ne ugosti vise Njemaca i da i dalje nije vodeca HR zupanija njemackim turistima. Nedavno sam stavio podatke o broju nocenja. Istra i dalje kao i prije daleko daleko vise nocenja od bilo koje druge zupanije i regije. Dalmacija je tri puta veca ali je Istra tri puta jaca po turizmu. Sto je za Dalmaciju naravno ponizavajuce i ti turisti su vecinom Njemci i Italijani Ali kao sto sam i pisao Istra je turisticki ali i svaki drugi pojam, Dalmacija za njom zaostaje 300 svjetlosnih godina.
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 16:39 |
|
|
Izvoli top 10 za 2019.
Hrvatska i Grčka.
Privitak/ci: |
IMG_20220906_162523.jpg [ 170.43 KiB | Pogledano 1945 put/a. ]
|
IMG_20220906_162535.jpg [ 190.83 KiB | Pogledano 1945 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 16:45 |
|
|
Koju uopće tezu omalovažavatelji hrvatskog turizma zastupaju?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 16:46 |
|
|
To je ono o čemu govorim. Hrvati nisu svjesni sebe i nisu dovoljno samouvjereni.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 17:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60260 Lokacija: DAZP HQ
|
Croato je napisao/la: Izvoli top 10 za 2019.
Hrvatska i Grčka. u prvih 10 nemamo ni jednu sramotnu zemlju, za Grke me blam gledati neke nabrojane. uostalom davno je bila 2019. godina, mi smo daleko najbolje preživjeli 2020. i 2021. i ove godine razbili kao nitko. drugi rastu jako, ali na slabu 2021. godinu u usporedbi s 2019. nitko nije ni blizu, osim nas.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 17:23 |
|
|
Jedino bi trebali otići na 30 milijuna. I hoću po milijun turista iz svake elitne nacije. Ovim iz zemalja šporkarija zabrana ulaska. I naravno više cijene.
Totalna dominacija.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 21:37 |
|
|
dudu je napisao/la: Hrvatska je liga za sebe i nema konkurenciju u turizmu, doslovno nema, tko je bio 2 put u Hrvatskoj ni o čem drugom ni ne razmišlja, u zadnje dvije godine je došlo puno novih gostiju, baza nam se proširila, cijene će ići samo gore, ako nemaju jedne Švabe imat će drugi koji ne ovise o drvima. Ti koji moraju drva kupovat da prezime i ne trebaju biti naši target gosti, nek idu u Tursku. Turizam se treba obuzdati u Hrvatskoj a ne širiti kao požar. Predstavljaš se kao biznismen pa valjda znaš za nizozemsku bolest.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 ruj 2022, 23:50 |
|
|
Triba radit na predsezoni i posezoni.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 sij 2023, 20:14 |
|
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 sij 2023, 20:32 |
|
|
Ne zanosite se novcima nisu oni najvažniji.
1.Poslanica Timoteju
10 Zaista, korijen svih zala jest srebroljublje; njemu odani, mnogi odlutaše od vjere i sami sebe isprobadaše mukama mnogima.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 06 sij 2023, 20:38 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Ne zanosite se novcima nisu oni najvažniji.
1.Poslanica Timoteju
10 Zaista, korijen svih zala jest srebroljublje; njemu odani, mnogi odlutaše od vjere i sami sebe isprobadaše mukama mnogima. ..pa mora postojat sredstvo plaćanja..novac..zlato..sto vec ne..mislim da trampa kao opći način prakticno ne moze postojat u širem kontekstu na nize moze..
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 07 sij 2023, 21:05 |
|
|
Eto nisu najvazniji... Doputovah danas iz ZG kući. Sjedeći na stanici i u busu naslušah se svakojake hvale za lijepu našu. Sjetila sam se Laganinija i onako šeretski e osmjehnula ili podsmijehnula. Hvale je, na sva usta, a najglasnije i najsrdačnije oni sa tisuću trista kuna mirovine. Je li Lagani, kakvi su ono prosjaci u i oko kolodvora?! Dugo ne vidjeh toliki broj prosjaka na jednom mjestu!? Neću više kuditi Dodika. Bar neko vrijeme
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 07 sij 2023, 21:36 |
|
|
Euri su najružnija kešovina koju sam ikad vidio.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 08 sij 2023, 16:42 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Euri su najružnija kešovina koju sam ikad vidio. Kako odvratne novčanice za rukovat, gadne, kratke, široke, vire iz novčanika, šugave, umjetne, ne lipe se za ruke ko kune, baš ono fuj fuj fuj. Smeće šugavo odvratno jednako kao i odvratna umjetna EU sotonistička tvorevina. Krepali dabogda i EU i Euro. Samo degenerični veleizdajnici su podržali uvođenje ovog smeća. Fuj fuj fuj.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 08 sij 2023, 17:06 |
|
|
..dokle moze ići ljudsko licemjere covik koj se odreka kune za briselske eure..boze moj kakav je umni kapacitet ljudi koji glasuju za njega il bar simpatiziraju..il koluksica jel se tako zove.. Na Facebook stranici jedne od mlađih hrvatskih stranaka, Ključa Hrvatske, iza koje stoji eurozastupnik Ivan Sinčić, je danas osvanuo komentar na uvođenje eura. U njemu bivši živozidaš žali za državnom suverenošću, okrivljuje premijera i njegove prethonike, ali se i pita "koliko zapravo vrijedi naš rad"?
"Kako se u medijima pojavljuju informacije da Hrvati žele i očekuju Hrvatske papirnate novčanice eura. Ne samo da nema Hrvatskih novčanica eura, što je manji problem, nego nismo svjesni da smo se odrekli svoje valute bez imalo otpora i da prepuštamo nekom drugom našu monetarnu suverenost.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 09 sij 2023, 06:37 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Doputovah danas iz ZG kući.
Je li Lagani, kakvi su ono prosjaci u i oko kolodvora?! Dugo ne vidjeh toliki broj prosjaka na jednom mjestu!? Beskucnistvo je direktno povezano s LEGALNOM IMIGRACIJOM jer stranci dizu cijene rente i svega ostalog te ruse cijenu rada. Ovaj mehanizam cini da oni najugrozeniji domaci ljudi padnu ispod nekog minimuma nuznog za normalni standard.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 09 sij 2023, 06:39 |
|
|
weasel je napisao/la: dudu je napisao/la: Hrvatska je liga za sebe i nema konkurenciju u turizmu, doslovno nema, tko je bio 2 put u Hrvatskoj ni o čem drugom ni ne razmišlja, u zadnje dvije godine je došlo puno novih gostiju, baza nam se proširila, cijene će ići samo gore, ako nemaju jedne Švabe imat će drugi koji ne ovise o drvima. Ti koji moraju drva kupovat da prezime i ne trebaju biti naši target gosti, nek idu u Tursku. Turizam se treba obuzdati u Hrvatskoj a ne širiti kao požar. Predstavljaš se kao biznismen pa valjda znaš za nizozemsku bolest. Po svakoj varijabli HDZnjare i progresivni liberali idu kontra vitalnosti Hrvata. Osnovne polazisne tocke njihovog razmisljanja su nakaradne i degutantne.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 09 sij 2023, 06:41 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Ne zanosite se novcima nisu oni najvažniji.
1.Poslanica Timoteju
10 Zaista, korijen svih zala jest srebroljublje; njemu odani, mnogi odlutaše od vjere i sami sebe isprobadaše mukama mnogima. Ali ali... moramo imat standard kao Nijemci onda cemo o vjeri - HDZnjare i progresivni liberali
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 09 sij 2023, 10:01 |
|
|
Upucava se Bosanac Zagrepcanki i veli: Cijela Hrvatska primila eura, mogla bi i ti mojih 20 centi vala.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 09 sij 2023, 10:18 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25890 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Jel to na oltaru bijaše?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 11 sij 2023, 14:47 |
|
|
Jedna stvar mi nije jasna kod €ura kod nas.
Znači priča se naveliko da je EU štancala nove €ure zbog rata u Ukrajini (nakon pandemije nestalo love) Zbog toga bi došlo do inflacije, novac gubi vrijednost (npr. 100€ ima realnu kupovnu moć ko 90€)
Da bi se €uru vratila financijska moć odnosno da bi se zaustavila inflacija treba povuć dio novca s tržišta ili povećat vrijednost osiguranja novca (nekad je to bilo zlato) u ovom slučaju ne znam što točno osigurava €uro osim država kao imovine odnosno gospodarske moći.
Ulaskom RH u €uro zonu sasvim sigurno se povećala "banka" jel nekakvo osiguranje vrijednosti novca. Slijedom toga i još nekakvih indicija - recimo nema još hrvatski kovanica €ura - ne znam dal će uopće bit hrvatski novčanica €ura - dok recimo i kriminalci su već raspršili krivotvorene €ure po RH, što bi značilo da su brži od EU.
Moje pitanje za vas bi bilo. Dal je Hrvatska primljena u €uro zonu da svojom imovinom/gospodarskom snagom pokrije "višak" €ura koje je EU naštancala zbog rata u Ukrajini ili pandemije ?? Negdje sam pročitao da je EU do sad osigurala 18 milijardi €ura za troškove rata u Ukrajini, to je skoro ko naš godišnji proračun.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 20 sij 2024, 14:29 |
|
|
Pisali smo, doživjeli smo Citat: OVO BI USKORO U NJEMAČKOJ MOGLO POSTATI ZAKON: Ograničenje plaćanjem gotovinom https://fenix-magazin.de/ovo-bi-uskoro- ... ette%C5%BECitat: Plemeniti metali: Svatko tko kupuje zlato, srebro ili druge plemenite metale može to učiniti samo anonimno s gotovinom do 2.000 eura. Za veće iznose trgovci moraju evidentirati identitet kupca.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: Uvođenje Eura u RH Postano: 20 sij 2024, 14:48 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|