Lucic sigurno nije najbolje krilo u Evropi, to je notorna glupost. Naravno, sve je to irelevantno jer gledamo EP gde igraju NBA igraci. Taj Lucic nije dao ni jednu trojku na ovom prvenstvu.
Kalinic jeste bolji, mada nije ni on nekakav svetski vrh i tome slicno. Lucica sam gledao onda u Partizanu i delovao je kao klinac koji obecava. Medjutim, ima 33 godine i dalje deluje koji klinac, samo koji vise ne obecava..
Mozda sam ja i malo stroziji nego sto treba, ali ja uvek u glavi imam samo Amere i prema njima poredim nasu repku. Rekao sam i malopre, ovo zlato je ok, treba ga imati, ali nista spec.
gooUser1662416388 prije 7 minuta SDA talliban danas testira nivo ulja i pritisak u gumama na autobusu kojim će košarkaše iz Nemačke večeras da vozi u Sarailabad.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
Ljiljani su mi oduvek imali i tragikomičan aspekt. (preskočiću ovde sama ratna događanja). Kao što ste primetili svi ex-YU narodi su frenetično pohrlili u kreaciju svoje fabulozne istorijske prošlosti. (Mi Srbi tu istoriju imamo pa smo iskoristili tu prednost da kreiramo praistoriju, još od Vinčanske kulture...) To je, svih tih ne-Srba, spektakularno nadmetanje u grotesknosti. U izmišljanju i prekrajanju a pre svega u onoj dimenziji anti-srbi histerije. A jedan od naj-dometa je baš ova heraldika Anžujske prodice kao dokaz pradavnosti... konvertita u Islam?! Ja BiH ih lično baš ne pustio nego terao da nose tu zastavu, jer očiglednost groteske i apsurda ne može biti veća. (znanje-imanje, 7. septembar 2022 09:05) # Link komentara Preporučujem (+259)Ne preporučujem (-35)
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 41043 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
Čim su izvadili zastavu tzv. harmije sve otišlo u helać. Očito im finale prije finala bilo protiv Slovenije, tu su počeli slaviti kao da su već u drugom krugu a to se na ovakvim natjecanjima ozbiljno plaća. Više sreće drugi put i probajte bez ratnih zastava pa možda i bude kakvog sportskog uspjeha, a sad zasluženo kući pa mašite tim zastavama pred OHR-om.
Bolje za njih, ionako je više-manje računalo da nizašto nisu.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
Čim su izvadili zastavu tzv. harmije sve otišlo u helać. Očito im finale prije finala bilo protiv Slovenije, tu su počeli slaviti kao da su već u drugom krugu a to se na ovakvim natjecanjima ozbiljno plaća. Više sreće drugi put i probajte bez ratnih zastava pa možda i bude kakvog sportskog uspjeha, a sad zasluženo kući pa mašite tim zastavama pred OHR-om.
Ruku na srce ja bi ih pustio da unose te zastave. Naravno trebalo javno glumit kao da nas smeta al realno boli nas kita. Za tu smijuriju navija 24% bih kalifata i dijasporici, a kad vidis sastav sve je jasno. Svima je jasno, i zapadnim nacistima cak. Recimo pocetkom 2000tih najbolji igraci brotnja i sirokog se borili da igraju za bih reprezentaciju, danas je to sramota i nitko od hrvata i ne pomislja na to. Ne vidim razlog da ne masu zastavom ugasene rbih
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
Slavili pobjedu protiv SLO kao da su prvaci. Sada muk, mišja rupa.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.