|
|
Stranica: 1155/1357.
|
[ 33903 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 07 ruj 2022, 18:53 |
|
|
Slobodan Vasković-procjena direktnih mandata izbori 2022 za NSRS
Broj direktnih mandata po strankama i koalicijama:
1. SNSD – 17
2. SDS – 16
3. PDP – 12
4. SP (sa koalicionim partnerima) – 5
5. Za pravdu i red - lista Nebojša Vukanović – 4
6. US – 3
7. Pokret za državu – 3
8. Demos – 2
9. DNS – 1
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 07 ruj 2022, 19:06 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: Slobodan Vasković-procjena direktnih mandata izbori 2022 za NSRS
1. SNSD – 17
2. SDS – 16
3. PDP – 12
6. US – 3
7. Pokret za državu – 3
8. Demos – 2
9. DNS – 1
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 07 ruj 2022, 19:09 |
|
|
Ratni zločinac Radoslav Brđanin krepo netom sto je pušten na slobodu. Ima pravde
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 07 ruj 2022, 19:12 |
|
|
...
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 07 ruj 2022, 19:16 |
|
|
Ja sam par puta bio svjedok da policajci u RS-u uzmu 5 maraka od ljudi, u Doboju i oko Doboja. Ne vjerujem da je to pravilo, naprotiv. Tu imaju česte patrole i zaustavljaju, malo su i drugačija pravila u odnosu na ovaj dio federacije, ima i više kamera u gradu.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 07 ruj 2022, 19:19 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
snowflake
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 07 ruj 2022, 20:36 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Ratni zločinac Radoslav Brđanin krepo netom sto je pušten na slobodu. Ima pravde Pa zato je i pušten na slobodu. Kakve pravde?
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 07 ruj 2022, 20:40 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Znamo Osmane da Gacko nisi vidio godinama. Slike koje kačiš su sa googla. Hajd sad kod Arapa.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 07 ruj 2022, 20:42 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Bošnjak.007 je napisao/la: Slobodan Vasković-procjena direktnih mandata izbori 2022 za NSRS
1. SNSD – 17
2. SDS – 16
3. PDP – 12
6. US – 3
7. Pokret za državu – 3
8. Demos – 2
9. DNS – 1 Vidiš da si glup, fotografija iz prahistorije kad ga je Mile zvao da se "suoče" oči u oči ako smije Vaske stara lisica pristao i sjeo da proćaskaju. Nisi ti Banja Luke vidio dugo Osmane poremećeni.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 07 ruj 2022, 21:37 |
|
|
Bio na razgovoru, srušili mu kuću i dali mu odštetu 500 maraka.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 07 ruj 2022, 21:49 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Bio na razgovoru, srušili mu kuću i dali mu odštetu 500 maraka. Bježi budalo. Uopće trasa neće mnogo "kačiti' kuće Veze o životu vi nemate
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 07 ruj 2022, 21:55 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: Skeletor je napisao/la: Bio na razgovoru, srušili mu kuću i dali mu odštetu 500 maraka. Bježi budalo. Uopće trasa neće mnogo "kačiti' kuće Veze o životu vi nemate Hoće li presjeći Distrikt popola? Vjerujem da će Muslimani na sjeveru Brčkog osjećati klaustrofobično i iseliti. I onaku su u manjini...
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 07 ruj 2022, 22:08 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Bošnjak.007 je napisao/la: Bježi budalo. Uopće trasa neće mnogo "kačiti' kuće Veze o životu vi nemate Hoće li presjeći Distrikt popola? Vjerujem da će Muslimani na sjeveru Brčkog osjećati klaustrofobično i iseliti. I onaku su u manjini... Jedino klaustrofobično okruženje je to gdje boraviš. Zato i imaš prebačaje. Većina smo i u prvačićima i u rođenima. Sve više stanova kupujemo po gradu a zbog ogromnog budžeta koji će nakon rebalansa biti skoro 300 miliona KM sve je više Bošnjaka koji gravitiraju ka Brčkom. Auto cesta prolazi kroz naša naselja, pored nove industrijske zone a jednim dijelom paralelno uz obilaznicu dok će najvećim dijelom kroz jug ići što će tom dijelu dati još veći vjetar u leđa. Vaša sela su mrtva, ovo što vas ima je naseljeno istočno ka Bijeljini. Nemate jake privrede u Brčkom, već ste najvećim dijelom naslonjeni na budžet. Dakle Osmane crno vam se piše. Naš gradonačelnik, mi vodimo urbanizam, mi vodimo zavod za planiranje i projektovanje. E Osmane budalo.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 07 ruj 2022, 22:13 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Hoće li presjeći Distrikt popola? Vjerujem da će Muslimani na sjeveru Brčkog osjećati klaustrofobično i iseliti. I onaku su u manjini... Jedino klaustrofobično okruženje je to gdje boraviš. Zato i imaš prebačaje. Većina smo i u prvačićima i u rođenima. Sve više stanova kupujemo po gradu a zbog ogromnog budžeta koji će nakon rebalansa biti skoro 300 miliona KM sve je više Bošnjaka koji gravitiraju ka Brčkom. Auto cesta prolazi kroz naša naselja, pored nove industrijske zone a jednim dijelom paralelno uz obilaznicu dok će najvećim dijelom kroz jug ići što će tom dijelu dati još veći vjetar u leđa. Vaša sela su mrtva, ovo što vas ima je naseljeno istočno ka Bijeljini. Nemate jake privrede u Brčkom, već ste najvećim dijelom naslonjeni na budžet. Dakle Osmane crno vam se piše. Naš gradonačelnik, mi vodimo urbanizam, mi vodimo zavod za planiranje i projektovanje. E Osmane budalo. I mi smo vam provuki autoput kroz Kozarac. Presjecamo vas popola i rušimo kuće a Bošnjo nema pojma šta je auto put. Misli da se može uključiti na njega iz kuće. Ne shvata da je autoput kao zid.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 07 ruj 2022, 22:19 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Bošnjak.007 je napisao/la: Jedino klaustrofobično okruženje je to gdje boraviš. Zato i imaš prebačaje. Većina smo i u prvačićima i u rođenima. Sve više stanova kupujemo po gradu a zbog ogromnog budžeta koji će nakon rebalansa biti skoro 300 miliona KM sve je više Bošnjaka koji gravitiraju ka Brčkom. Auto cesta prolazi kroz naša naselja, pored nove industrijske zone a jednim dijelom paralelno uz obilaznicu dok će najvećim dijelom kroz jug ići što će tom dijelu dati još veći vjetar u leđa. Vaša sela su mrtva, ovo što vas ima je naseljeno istočno ka Bijeljini. Nemate jake privrede u Brčkom, već ste najvećim dijelom naslonjeni na budžet. Dakle Osmane crno vam se piše. Naš gradonačelnik, mi vodimo urbanizam, mi vodimo zavod za planiranje i projektovanje. E Osmane budalo. I mi smo vam provuki autoput kroz Kozarac. Presjecamo vas popola i rušimo kuće a Bošnjo nema pojma šta je auto put. Misli da se može uključiti na njega iz kuće. Ne shvata da je autoput kao zid. Debilčino u Brčkom je 30000+ Bošnjaka. Jaki ko beton. Ne gradi se autoput da se Meho iz sela uključi na njega. Ta cesta nama treba da bi se povezali sa Tuzlom, da bi industrijska zona postala atraktivnija firmama, jer smo već uradili pristupne puteve, placeve poravnali, doveli struju i vodu, kanalizaciju, pripremili sve za poslodavca. Glupan si ti kad porediš povratničko selo sa jednim gradom sa ogromnim budžetom. A nije da vam je dobro u Prijedoru. Bio više puta i znam. Nisam ja Osmane kao ti da se informišem u Francuskoj putem portala, ja to saznam iz prve ruke. Hajd u obor krme.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 07 ruj 2022, 22:28 |
|
|
Vidi Šnjoke što se razbaco po temi o Republici Srpskoj tko da mu se babo borio za nju.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 07 ruj 2022, 22:33 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: I mi smo vam provuki autoput kroz Kozarac. Presjecamo vas popola i rušimo kuće a Bošnjo nema pojma šta je auto put. Misli da se može uključiti na njega iz kuće. Ne shvata da je autoput kao zid. Debilčino u Brčkom je 30000+ Bošnjaka. Jaki ko beton. Ne gradi se autoput da se Meho iz sela uključi na njega. Ta cesta nama treba da bi se povezali sa Tuzlom, da bi industrijska zona postala atraktivnija firmama, jer smo već uradili pristupne puteve, placeve poravnali, doveli struju i vodu, kanalizaciju, pripremili sve za poslodavca. Glupan si ti kad porediš povratničko selo sa jednim gradom sa ogromnim budžetom. A nije da vam je dobro u Prijedoru. Bio više puta i znam. Nisam ja Osmane kao ti da se informišem u Francuskoj putem portala, ja to saznam iz prve ruke. Hajd u obor krme. Ne znam kako da ti pomognem. Djeluješ isprepadano. Kao da se osjećaš opet izdanim od Sarajeva... Srpski svet se povezuje preko bošnjačkih kuća...
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 07 ruj 2022, 22:34 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Vidi Šnjoke što se razbaco po temi o Republici Srpskoj tko da mu se babo borio za nju. Dođem na ovu temu da se poserem po vama i genocidnoj tvorevini. Hajde sad obriši se i kupi se sa tim pokušajem humora da ne bi opasno bio i ispišan.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 07 ruj 2022, 22:36 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Bošnjak.007 je napisao/la: Debilčino u Brčkom je 30000+ Bošnjaka. Jaki ko beton. Ne gradi se autoput da se Meho iz sela uključi na njega. Ta cesta nama treba da bi se povezali sa Tuzlom, da bi industrijska zona postala atraktivnija firmama, jer smo već uradili pristupne puteve, placeve poravnali, doveli struju i vodu, kanalizaciju, pripremili sve za poslodavca. Glupan si ti kad porediš povratničko selo sa jednim gradom sa ogromnim budžetom. A nije da vam je dobro u Prijedoru. Bio više puta i znam. Nisam ja Osmane kao ti da se informišem u Francuskoj putem portala, ja to saznam iz prve ruke. Hajd u obor krme. Ne znam kako da ti pomognem. Djeluješ isprepadano. Kao da se osjećaš opet izdanim od Sarajeva... Srpski svet se povezuje preko bošnjačkih kuća... Nema potrebe da pomažeš. Drži se Arapa i prazni tamo pištolje. Upućeni smo kakve aspiracije imaš.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 07 ruj 2022, 22:48 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Vidi Šnjoke što se razbaco po temi o Republici Srpskoj tko da mu se babo borio za nju. Dođem na ovu temu da se poserem po vama i genocidnoj tvorevini. Hajde sad obriši se i kupi se sa tim pokušajem humora da ne bi opasno bio i ispišan. Možeš se samo posrati i ispišati svom babi u usta, jebo te on u tu glovu bukovu.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 07 ruj 2022, 22:53 |
|
|
A vidite mene budale... novovrijeme je napisao/la: sev je napisao/la: Pa Republici Srpskoj je u interesu, a može i Srbija da uskoči. Ne gradi se 200km, gradilo bi se 30-ak po ravnici uglavnom.
Aha... Muslimani neće da prihvate pare za autoput koje im nude Turci a kamoli da će uzeti od nas ili Srbije. To jedino da se Distrikt podjeli ili da Muslimani u njemu izgube značaj. U Brčkom svako svakog može blokirati isto ko u zločinačkoj BiH. Rekoh ti da razmišljaš a ti opet lupaš Ja mislio da će Muslimani blokirati izradnju autoputa u Brčkom čak i da im platimo. Nisam računao da će ih Sarajevo prodati ko Istočnu Bosnu za siću.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ruj 2022, 01:09 |
|
|
Ne znam šta se bošnje pale, autoput Beograd - Banja Luka, tj deo koji ide kroz distrikt svakako će ići duž koridora. Na tom prostoru ima par muslimanskih sela, poput Omerbegovače i Broda, a ona sva gravitiraju naseljenom mestu Brčko. Na tom delu distrikta koji će biti podeljen autoputem biće, po halal popisu 56,155 ljudi, od toga 28,078 srba (50% okruglo), 20,662 bošnji (37%) i 5,761 hrvata (10%). Ako gledamo rezultate lokalnih izbora iz 2020., na tim biračkim mestima je glasalo 26,730 birača, od toga 16,160 za srpske stranke (60%, čak 10 više nego halal popis iz 2013.), 9,366 za bošnjačko - bosanske (35%) i 1,030 glasova za hrvate (4%). Treba i napomenuti da ne računam glasove poštom, gde hrvatske stranke procentualno imaju ubedljivo najviše glasova, pa onda vidimo primer da HDZ u Distriktu ima 2,973 glasa, od čega čak 896 (30%) pridošlih poštom. Uglavnom, više nego stabilna većina
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ruj 2022, 10:48 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Bošnjak.007 je napisao/la: Dođem na ovu temu da se poserem po vama i genocidnoj tvorevini. Hajde sad obriši se i kupi se sa tim pokušajem humora da ne bi opasno bio i ispišan. Možeš se samo posrati i ispišati svom babi u usta, jebo te on u tu glovu bukovu. Ispišam ti se trandžo po užoj i široj familiji. Posebno po ženskom dijelu. Hajd u obor krme.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ruj 2022, 10:52 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Ne znam šta se bošnje pale, autoput Beograd - Banja Luka, tj deo koji ide kroz distrikt svakako će ići duž koridora. Na tom prostoru ima par muslimanskih sela, poput Omerbegovače i Broda, a ona sva gravitiraju naseljenom mestu Brčko. Na tom delu distrikta koji će biti podeljen autoputem biće, po halal popisu 56,155 ljudi, od toga 28,078 srba (50% okruglo), 20,662 bošnji (37%) i 5,761 hrvata (10%). Ako gledamo rezultate lokalnih izbora iz 2020., na tim biračkim mestima je glasalo 26,730 birača, od toga 16,160 za srpske stranke (60%, čak 10 više nego halal popis iz 2013.), 9,366 za bošnjačko - bosanske (35%) i 1,030 glasova za hrvate (4%). Treba i napomenuti da ne računam glasove poštom, gde hrvatske stranke procentualno imaju ubedljivo najviše glasova, pa onda vidimo primer da HDZ u Distriktu ima 2,973 glasa, od čega čak 896 (30%) pridošlih poštom. Uglavnom, više nego stabilna većina Srba dns nema više od 21-22 k u Brčkom, Hrvata ni 5000. Ne znaš ni kuda ide koridor. Brod nije selo, Omerbegovača nije selo. A ti si debilčina glupa koja se provaljuje. Za srpske stranke je glasalo preko 1500 Bošnjaka, za Hrvatske 500+. Za neki vid koristi naravno. Haj sad u obor.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ruj 2022, 11:19 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: Ne znam šta se bošnje pale, autoput Beograd - Banja Luka, tj deo koji ide kroz distrikt svakako će ići duž koridora. Na tom prostoru ima par muslimanskih sela, poput Omerbegovače i Broda, a ona sva gravitiraju naseljenom mestu Brčko. Na tom delu distrikta koji će biti podeljen autoputem biće, po halal popisu 56,155 ljudi, od toga 28,078 srba (50% okruglo), 20,662 bošnji (37%) i 5,761 hrvata (10%). Ako gledamo rezultate lokalnih izbora iz 2020., na tim biračkim mestima je glasalo 26,730 birača, od toga 16,160 za srpske stranke (60%, čak 10 više nego halal popis iz 2013.), 9,366 za bošnjačko - bosanske (35%) i 1,030 glasova za hrvate (4%). Treba i napomenuti da ne računam glasove poštom, gde hrvatske stranke procentualno imaju ubedljivo najviše glasova, pa onda vidimo primer da HDZ u Distriktu ima 2,973 glasa, od čega čak 896 (30%) pridošlih poštom. Uglavnom, više nego stabilna većina Srba dns nema više od 21-22 k u Brčkom, Hrvata ni 5000. Ne znaš ni kuda ide koridor. Brod nije selo, Omerbegovača nije selo. A ti si debilčina glupa koja se provaljuje. Za srpske stranke je glasalo preko 1500 Bošnjaka, za Hrvatske 500+. Za neki vid koristi naravno. Haj sad u obor. Biće vama lepo u Srpskom svetu.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|