|
|
Stranica: 1/4.
|
[ 91 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
K..M
|
Naslov: "NITKO VAS NIJE TERAO POD NAŠU ZASTAVU! AKO VAM SE NE SVIĐA - PEDALA" Oglasila se selektorka BiH i p Postano: 08 ruj 2022, 15:45 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6503 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Multi kulti na muslimansko seherski nacin....suzivor i tko ne skace taj NE voli BiH...  Selektorka mladih košarkašica BiH Jasna Sliško poručila je putem društvenih mreža da igračice moraju da poštuju zastavu i himnu BiH i da ih niko nje terao da dođu pod istu. Ona je u podužem tekstu na Instagram storiju ponovila "u kući u kojoj je ona odgovorna tri prsta se neće dizati". - Jedino što sam naredila jeste da se poštuje zastava Bosne i Hercegovine, odnosno himna, jer vas niko nije naterao da dođete pod istu. Tu ste i ima da je poštujete. Ako vam se ne sviđa, pedala! I kada je zastava moje zemlje u vazduhu, tri prsta ne možete dizati, bar ne u kući gde sam ja odgovorna - poručila je Jasna Sliško putem Instagrama. 
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobanovski!
|
Naslov: Re: "NITKO VAS NIJE TERAO POD NAŠU ZASTAVU! AKO VAM SE NE SVIĐA - PEDALA" Oglasila se selektorka BiH Postano: 08 ruj 2022, 15:51 |
|
|
da pogodim poželjno je klanjati ali provokacija prekrstiti se? - Palac, kažiprst i srednji prst zajedno neće se dizati dok sam ja u reprezentaciji. Ne znam što je međunarodni znak. Poštujem pravila FIBA. Za svoje odluke imam podršku ljudi koji su me ovdje postavili, a ne znam zašto dijete od 13 godina ne bi poštovalo. Apsolutna laž je da je djeci zabranjeno da se prekrste po ulasku na teren ili u sličnim situacijama, a film o Srebrenici, koju uopće ne spominjem, ježim se na sam spomen, nikad nije puštam. Djeca u reprezentaciji će raditi kako ja kažem, radi mira. Poštujem svaku vjeru , ali kod nas u selekciji nijedno dijete nije pokušalo da se prekrsti, bar ja to nisam vidjela - pravdala se Sliško. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: "NITKO VAS NIJE TERAO POD NAŠU ZASTAVU! AKO VAM SE NE SVIĐA - PEDALA" Oglasila se selektorka BiH Postano: 08 ruj 2022, 15:56 |
|
|
|
Upravu je
Nijedan srbin, niti hrvat ne trebaju da igraju za reprezentaciju frankenštajna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobanovski!
|
Naslov: Re: "NITKO VAS NIJE TERAO POD NAŠU ZASTAVU! AKO VAM SE NE SVIĐA - PEDALA" Oglasila se selektorka BiH Postano: 08 ruj 2022, 15:56 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: "NITKO VAS NIJE TERAO POD NAŠU ZASTAVU! AKO VAM SE NE SVIĐA - PEDALA" Oglasila se selektorka BiH Postano: 08 ruj 2022, 16:09 |
|
|
Podrška za bulu. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: "NITKO VAS NIJE TERAO POD NAŠU ZASTAVU! AKO VAM SE NE SVIĐA - PEDALA" Oglasila se selektorka BiH Postano: 08 ruj 2022, 17:17 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
|
Svaka čast gospođi Sliško. U selekcijama Bosne (i hercegovine) nema mjesta za srpski šovinizam.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: "NITKO VAS NIJE TERAO POD NAŠU ZASTAVU! AKO VAM SE NE SVIĐA - PEDALA" Oglasila se selektorka BiH Postano: 08 ruj 2022, 17:27 |
|
|
|
Svatko od Hrvata koji igra za muslimanske reprezentacije, nema koga kriviti osim sebe. Slušaju ti se tekbiri i islamske zastave-izvoli.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: "NITKO VAS NIJE TERAO POD NAŠU ZASTAVU! AKO VAM SE NE SVIĐA - PEDALA" Oglasila se selektorka BiH Postano: 08 ruj 2022, 21:44 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
Kad se intonira himna nema šta se tekbirati niti troprstariti.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: "NITKO VAS NIJE TERAO POD NAŠU ZASTAVU! AKO VAM SE NE SVIĐA - PEDALA" Oglasila se selektorka BiH Postano: 08 ruj 2022, 21:57 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Kad se intonira himna nema šta se tekbirati niti troprstariti. To je vaša reprezentacija, vi uvodite pravila. Na nama je da vam podmećemo noge i uništavamo sport. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: "NITKO VAS NIJE TERAO POD NAŠU ZASTAVU! AKO VAM SE NE SVIĐA - PEDALA" Oglasila se selektorka BiH Postano: 08 ruj 2022, 22:43 |
|
|
Pica i po. Suzdrzao bih se da dignem tri prsta u ovom slucaju 
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: "NITKO VAS NIJE TERAO POD NAŠU ZASTAVU! AKO VAM SE NE SVIĐA - PEDALA" Oglasila se selektorka BiH Postano: 08 ruj 2022, 22:53 |
|
|
|
Kako se zeme. Ako hoće svoju reprezentaciju neka ju osnuju zajedno sa državom.
Nije BiH njihova prčija.
BiH je i hrvatska i srpska i muslimanska.
Kad vidim zastave Republike Srpske i Herceg Bosne zajedno na tribini sa kršćanskim ljiljanima znat ću da BiH ima budućnost.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: "NITKO VAS NIJE TERAO POD NAŠU ZASTAVU! AKO VAM SE NE SVIĐA - PEDALA" Oglasila se selektorka BiH Postano: 08 ruj 2022, 22:57 |
|
|
Fudbalski savez Republike Srpske treba da lobira za ulazak u UEFU, ima svoj savez, ima svoje takmičenje, ima sve. Ima gomilu primera autonomnih regija koje su u UEFA. Farska ostrva, Gibraltar, Škotska, Vels, Kosovo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: "NITKO VAS NIJE TERAO POD NAŠU ZASTAVU! AKO VAM SE NE SVIĐA - PEDALA" Oglasila se selektorka BiH Postano: 08 ruj 2022, 22:58 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Kako se zeme. Ako hoće svoju reprezentaciju neka ju osnuju zajedno sa državom.
Nije BiH njihova prčija.
Kad vidim zastave Republike Srpske i Herceg Bosne zajedno na tribini sa kršćanskim ljiljanima znat ću da BiH ima budućnost. Pa nećeš to nikad viditi. Što znači da BiH nema budućnost. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: "NITKO VAS NIJE TERAO POD NAŠU ZASTAVU! AKO VAM SE NE SVIĐA - PEDALA" Oglasila se selektorka BiH Postano: 08 ruj 2022, 22:59 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Fudbalski savez Republike Srpske treba da lobira za ulazak u UEFU, ima svoj savez, ima svoje takmičenje, ima sve. Ima gomilu primera autonomnih regija koje su u UEFA. Farska ostrva, Gibraltar, Škotska, Vels, Kosovo  A ne, mi samo za Srbiju igramo i navijamo. Jedna je Srbija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: "NITKO VAS NIJE TERAO POD NAŠU ZASTAVU! AKO VAM SE NE SVIĐA - PEDALA" Oglasila se selektorka BiH Postano: 08 ruj 2022, 23:06 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Fudbalski savez Republike Srpske treba da lobira za ulazak u UEFU, ima svoj savez, ima svoje takmičenje, ima sve. Ima gomilu primera autonomnih regija koje su u UEFA. Farska ostrva, Gibraltar, Škotska, Vels, Kosovo  Treba jednostavno da se prikljuci FSS.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: "NITKO VAS NIJE TERAO POD NAŠU ZASTAVU! AKO VAM SE NE SVIĐA - PEDALA" Oglasila se selektorka BiH Postano: 08 ruj 2022, 23:06 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: Fudbalski savez Republike Srpske treba da lobira za ulazak u UEFU, ima svoj savez, ima svoje takmičenje, ima sve. Ima gomilu primera autonomnih regija koje su u UEFA. Farska ostrva, Gibraltar, Škotska, Vels, Kosovo  A ne, mi samo za Srbiju igramo i navijamo. Jedna je Srbija. A što ne bi dve reprezentacije. Kad mogu šiptari, možemo i mi. Pritom to ne bi nimalo loša reprezentacija bila... Joveljić iz LA Galaksija, Gaćinović, Babić, Željko Gavrić... Za početak, možemo nešto poput Katalonaca što imaju u Španiji https://en.wikipedia.org/wiki/Catalonia_national_football_team, pa da se odigra par prijateljskih sa Srbijom, Grčkom, Crnom Gorom (što da ne, sličnih kvaliteta bi bili)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: "NITKO VAS NIJE TERAO POD NAŠU ZASTAVU! AKO VAM SE NE SVIĐA - PEDALA" Oglasila se selektorka BiH Postano: 08 ruj 2022, 23:07 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Kako se zeme. Ako hoće svoju reprezentaciju neka ju osnuju zajedno sa državom.
Nije BiH njihova prčija.
Kad vidim zastave Republike Srpske i Herceg Bosne zajedno na tribini sa kršćanskim ljiljanima znat ću da BiH ima budućnost. Pa nećeš to nikad viditi. Što znači da BiH nema budućnost.  Mogu i to prihvatit. 
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: "NITKO VAS NIJE TERAO POD NAŠU ZASTAVU! AKO VAM SE NE SVIĐA - PEDALA" Oglasila se selektorka BiH Postano: 08 ruj 2022, 23:08 |
|
|
NSOS je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: Fudbalski savez Republike Srpske treba da lobira za ulazak u UEFU, ima svoj savez, ima svoje takmičenje, ima sve. Ima gomilu primera autonomnih regija koje su u UEFA. Farska ostrva, Gibraltar, Škotska, Vels, Kosovo  Treba jednostavno da se prikljuci FSS. To bi bilo idealno, ali valja biti i ovo što imamo. Čak štaviše, srbi sa dve repke, za one srbe iz Bejha koji su malo manje uspešni, pa nema mesta za njih u Srbiji uvek čeka Republika Srpska. S obzirom da je lista takvih poduža, to bi bila super repka, negde na nivou Makedonije, Bejha itd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: "NITKO VAS NIJE TERAO POD NAŠU ZASTAVU! AKO VAM SE NE SVIĐA - PEDALA" Oglasila se selektorka BiH Postano: 08 ruj 2022, 23:10 |
|
|
|
Mislim da ljudi nisu svesni koliko bi na psihičkom nivou pomogla prijateljska utakmica između Republike Srpske i Srbije u Banjoj Luci. Pune tribine, Srbija u Banjoj Luci, to bi grmelo...
Rezultat bi bio u drugom planu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: "NITKO VAS NIJE TERAO POD NAŠU ZASTAVU! AKO VAM SE NE SVIĐA - PEDALA" Oglasila se selektorka BiH Postano: 08 ruj 2022, 23:11 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: A ne, mi samo za Srbiju igramo i navijamo. Jedna je Srbija.
A što ne bi dve reprezentacije. Kad mogu šiptari, možemo i mi. Pritom to ne bi nimalo loša reprezentacija bila... Joveljić iz LA Galaksija, Gaćinović, Babić, Željko Gavrić... Za početak, možemo nešto poput Katalonaca što imaju u Španiji https://en.wikipedia.org/wiki/Catalonia_national_football_team, pa da se odigra par prijateljskih sa Srbijom, Grčkom, Crnom Gorom (što da ne, sličnih kvaliteta bi bili) Pa na šta bi to ličilo? "Ajte braćo preko Drine dajte nam go" "Ne ne aje vi nama vama više treba" "Ma ne, ajte vi nama" "Ma vi nama" I onda bi nam FIFA oba tima izbacila. Mi da zabijamo golove Srbiji? Pa noge bi polomili igraču koji bi Srbiji zabio go. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: "NITKO VAS NIJE TERAO POD NAŠU ZASTAVU! AKO VAM SE NE SVIĐA - PEDALA" Oglasila se selektorka BiH Postano: 08 ruj 2022, 23:25 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: A što ne bi dve reprezentacije. Kad mogu šiptari, možemo i mi. Pritom to ne bi nimalo loša reprezentacija bila... Joveljić iz LA Galaksija, Gaćinović, Babić, Željko Gavrić... Za početak, možemo nešto poput Katalonaca što imaju u Španiji https://en.wikipedia.org/wiki/Catalonia_national_football_team, pa da se odigra par prijateljskih sa Srbijom, Grčkom, Crnom Gorom (što da ne, sličnih kvaliteta bi bili) Pa na šta bi to ličilo? "Ajte braćo preko Drine dajte nam go" "Ne ne aje vi nama vama više treba" "Ma ne, ajte vi nama" "Ma vi nama" I onda bi nam FIFA oba tima izbacila. Mi da zabijamo golove Srbiji? Pa noge bi polomili igraču koji bi Srbiji zabio go.  Možemo da se pravimo da se mrzimo, pa da nam UEFA zabrani da se uparimo jedni sa drugima, kao mi sa šiptarima dole 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzonBG
|
Naslov: Re: "NITKO VAS NIJE TERAO POD NAŠU ZASTAVU! AKO VAM SE NE SVIĐA - PEDALA" Oglasila se selektorka BiH Postano: 08 ruj 2022, 23:32 |
|
|
|
Ova zenska je totalno u pravu...
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croato
|
Naslov: Re: "NITKO VAS NIJE TERAO POD NAŠU ZASTAVU! AKO VAM SE NE SVIĐA - PEDALA" Oglasila se selektorka BiH Postano: 08 ruj 2022, 23:37 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: "NITKO VAS NIJE TERAO POD NAŠU ZASTAVU! AKO VAM SE NE SVIĐA - PEDALA" Oglasila se selektorka BiH Postano: 09 ruj 2022, 03:46 |
|
|
DzonBG je napisao/la: Ova zenska je totalno u pravu... Nije, bata Nidzo! Srbi odlucuju o finansiranju njenog tima. Prema tome, mora da se osmehuje I uziva dok Srbi srbuju, ili nema love ni za nove gace. Treba joj poruciti da ne Bude bezobrazna. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: "NITKO VAS NIJE TERAO POD NAŠU ZASTAVU! AKO VAM SE NE SVIĐA - PEDALA" Oglasila se selektorka BiH Postano: 09 ruj 2022, 07:16 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28811 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
A kto je ta, sta je ta da prostis Gdje li je ta Odakle je Kuda je ta Jasna Sliško Rekti
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|