Screenshot 2022-09-10 at 17-02-52 Sjajni Dončić nastavio show na Eurobasketu i zaustavio čudesnog Hrvata! Slovenija preokretom do četvrtfinala.png [ 61.13 KiB | Pogledano 1509 put/a. ]
Markkanen nas sam dobio, još nas razbili tricama, zaslužena pobjeda Finaca.
Ništa nismo dobili Smithom, ne znam čemu stranci ako ne donose ekstra kvalitetu, nek igraju domaći sve da su i neznatno lošiji.
Na kraju rezultat u skladu s realnošću.
To je ono što cijelo vrijeme govorim, mogo je Gnjidić skupljat iskustvo na Euru, a možda bi se i Prkačinu otvorio prostor na parketu. Smith izgubi 2 lopte na kraju utakmice i zakopa utakmicu za fince i ovi ga naši HDZ-ovci hvale.
Sad sam 100% siguran da Sesar treba preuzet reprezentaciju, iskustvo može skupljat sljedeće 3 godine, jer ionako ne igramo ništa do 2025 god.
Pogledah tekmu sa prijateljem i obojica ne možemo shvatiti kako Hrvatska može ovako bezvzeze odigrati sa onakvim solidnim igračima.
Za ovakve pucačke i šuterske ekipe kao što je Finska osnovni okvir odbrane za takav tip igre se mora odraditi da im se spreči bar 5 šuteva zaredom i onda takve ekipe padaju , i onda ih se dobije 15-20 razlike , kao što je to učinila Srbija već u prvoj četvrtini. Janis,Jokić i Dončić ti mogu uvaliti 40 poena , ali ne i ovaj Markonen ma koliko on bio dobar NBA igrač , prosto je nedopustivo za igrače kao što ima Hrvatska da ovaj šutira kao mahnit.
Hrvatski napad je neko polusoliranje i polujajarenje , jako čudno za gledanje.
Mislim da je vreme za srpskog trenera , ili bar nekog drugog stranca čisto da udahne život ovim nesretnicima.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
U zadnjim trenucima susreta ako se radi o pobjedi ili porazu redovito nas zapadne poraz. Nema tog pobjedničkog mentaliteta kod košarkaša, upropastili smo taj sport, šteta.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.