|
|
Stranica: 9/10.
|
[ 229 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Erdogan poručio bh Muslimanima da ne vjeruju Zapadu Postano: 12 ruj 2022, 13:06 |
|
|
NikolaZagreb je napisao/la: NikolaZagreb je napisao/la: Naravno potpisujem I Jos nesto dok Sam se ja sa muslimani a tukao Jos nisi mami iz picke ispao bez spominjanja mama molim.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1591 of 2558 - 62.2%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Erdogan poručio bh Muslimanima da ne vjeruju Zapadu Postano: 12 ruj 2022, 13:08 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: NikolaZagreb je napisao/la: I Jos nesto dok Sam se ja sa muslimani a tukao Jos nisi mami iz picke ispao Šta se ljutiš? Nisam te ja natjerao da se ubacuješ u priču i sad pravdaš. Ja se tebi nikad ne bih pravdao i zbog radi toga pljuvao po VRS.  Tebe mora da jebeno obrezni guze u francuskoj dai sanjas obrezane. To ti se zove ptsp probaj kod onog vaseg psihijatra iz krajine
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Erdogan poručio bh Muslimanima da ne vjeruju Zapadu Postano: 12 ruj 2022, 13:10 |
|
|
NikolaZagreb je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Šta se ljutiš? Nisam te ja natjerao da se ubacuješ u priču i sad pravdaš. Ja se tebi nikad ne bih pravdao i zbog radi toga pljuvao po VRS.  Tebe mora da jebeno obrezni guze u francuskoj dai sanjas obrezane. To ti se zove ptsp probaj kod onog vaseg psihijatra iz krajine 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Erdogan poručio bh Muslimanima da ne vjeruju Zapadu Postano: 12 ruj 2022, 13:13 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: NikolaZagreb je napisao/la: I Jos nesto dok Sam se ja sa muslimani a tukao Jos nisi mami iz picke ispao bez spominjanja mama molim. Cojece vidis da covjek nije normalan sto ja imak od toga da se ko muslimana prijavim ipljujem po armii I kazem da je zlocinacka pitajte muslimana mora da su odusevljeni takijom
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Erdogan poručio bh Muslimanima da ne vjeruju Zapadu Postano: 12 ruj 2022, 13:15 |
|
|
NikolaZagreb je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: bez spominjanja mama molim.
Cojece vidis da covjek nije normalan sto ja imak od toga da se ko muslimana prijavim ipljujem po armii I kazem da je zlocinacka pitajte muslimana mora da su odusevljeni takijom Ne kažem ja da si musliman, ali jbg tako se ponašaš. Ako izgleda kao musliman, hoda kao musliman, kvače kao musliman,... Kako god, nije na kraju krajeva ni važno, nije bitno tko je tko, nego kakav je tko čovjek. U tom smislu, ne treba se ispričavati zbog stavova, molim samo bez psovanja majki, offtopica, trolanja i sl.
1591 of 2558 - 62.2%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Erdogan poručio bh Muslimanima da ne vjeruju Zapadu Postano: 12 ruj 2022, 13:25 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: NikolaZagreb je napisao/la: Cojece vidis da covjek nije normalan sto ja imak od toga da se ko muslimana prijavim ipljujem po armii I kazem da je zlocinacka pitajte muslimana mora da su odusevljeni takijom Ne kažem ja da si musliman, ali jbg tako se ponašaš. Ako izgleda kao musliman, hoda kao musliman, kvače kao musliman,... Kako god, nije na kraju krajeva ni važno, nije bitno tko je tko, nego kakav je tko čovjek. U tom smislu, ne treba se ispričavati zbog stavova, molim samo bez psovanja majki, offtopica, trolanja i sl. Daj citiraj sto Sam promuslimanski napisao. Zalosno da vam srbi ktoje stavove I misljenje
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Erdogan poručio bh Muslimanima da ne vjeruju Zapadu Postano: 12 ruj 2022, 13:31 |
|
|
NikolaZagreb je napisao/la: NikolaZagreb je napisao/la: Naravno potpisujem I Jos nesto dok Sam se ja sa muslimani a tukao Jos nisi mami iz picke ispao Vidis li ti jarane s kime mi u Bosni imamo posla. Da Bog sačuva
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Erdogan poručio bh Muslimanima da ne vjeruju Zapadu Postano: 12 ruj 2022, 13:35 |
|
|
Karabaja je napisao/la: NikolaZagreb je napisao/la: I Jos nesto dok Sam se ja sa muslimani a tukao Jos nisi mami iz picke ispao Vidis li ti jarane s kime mi u Bosni imamo posla. Da Bog sačuva Sve mi jasnije zasto ih zovete kamenjarskim srbima blizi su I'm oni nego mi koji smo ginuli kod banjaluke uskoplja orasja
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Erdogan poručio bh Muslimanima da ne vjeruju Zapadu Postano: 12 ruj 2022, 13:37 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: NikolaZagreb je napisao/la: Tebe mora da jebeno obrezni guze u francuskoj dai sanjas obrezane. To ti se zove ptsp probaj kod onog vaseg psihijatra iz krajine  Dobar dan, ja sam znate Hrvat i tri puta tjedno treniram katoličanstvo kod sensei Tomislava. 
1591 of 2558 - 62.2%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Erdogan poručio bh Muslimanima da ne vjeruju Zapadu Postano: 12 ruj 2022, 13:40 |
|
|
 } 3 Naša Kvačica je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Dobar dan, ja sam znate Hrvat i tri puta tjedno treniram katoličanstvo kod sensei Tomislava.  A nekad kod. Ante Pavlovica bilo je I centriranja na Hrvatstvo svasta 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Erdogan poručio bh Muslimanima da ne vjeruju Zapadu Postano: 12 ruj 2022, 13:46 |
|
|
|
Ja sam primjetio da nikad nemam problema sa hrvatskim jezikom, iako i ja tipkam sa mobitela. Neki pak diskutanti muku muče sa osnovama hrvatskog pravopisa, pa se pitam da li bi možda trebalo da pokrenemo temu u svrhu pomoći takvim pojedincima? Taj problem je dosta izražen kod priličnog broja forumaša.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Erdogan poručio bh Muslimanima da ne vjeruju Zapadu Postano: 12 ruj 2022, 13:51 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Ja sam primjetio da nikad nemam problema sa hrvatskim jezikom, iako i ja tipkam sa mobitela. Neki pak diskutanti muku muče sa osnovama hrvatskog pravopisa, pa se pitam da li bi možda trebalo da pokrenemo temu u svrhu pomoći takvim pojedincima? Taj problem je dosta izražen kod priličnog broja forumaša. Nisam pazio na Hrvatskom ili Sam muslimani a mozda I nisam ili jesam sto ti mislis profesoreHrvaskog jezika.Daj me odredi da znam
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Erdogan poručio bh Muslimanima da ne vjeruju Zapadu Postano: 12 ruj 2022, 13:55 |
|
|
NikolaZagreb je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Ja sam primjetio da nikad nemam problema sa hrvatskim jezikom, iako i ja tipkam sa mobitela. Neki pak diskutanti muku muče sa osnovama hrvatskog pravopisa, pa se pitam da li bi možda trebalo da pokrenemo temu u svrhu pomoći takvim pojedincima? Taj problem je dosta izražen kod priličnog broja forumaša. Nisam pazio na Hrvatskom ili Sam muslimani a mozda I nisam ili jesam sto ti mislis profesoreHrvaskog jezika.Daj me odredi da znam Ne mogu ja čovjeku koji ne poznaje osnove hrvatskog pravopisa određivati ništa. Taj vlak je odavno prošao. Mogu samo toplo savjetovati da se pokrene tema jer je izgleda doista potrebna.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Erdogan poručio bh Muslimanima da ne vjeruju Zapadu Postano: 12 ruj 2022, 14:00 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Dobar dan, ja sam znate Hrvat i tri puta tjedno treniram katoličanstvo kod sensei Tomislava.  Zasto nedas upozorenje no om vremenu da ide u off topic sa laznim optuzbama I Tim unistava teme
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Erdogan poručio bh Muslimanima da ne vjeruju Zapadu Postano: 12 ruj 2022, 14:42 |
|
|
NikolaZagreb je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Vidis li ti jarane s kime mi u Bosni imamo posla. Da Bog sačuva Sve mi jasnije zasto ih zovete kamenjarskim srbima blizi su I'm oni nego mi koji smo ginuli kod banjaluke uskoplja orasja Kod mene nema kamena. Kakvi smo mi Srbi? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Erdogan poručio bh Muslimanima da ne vjeruju Zapadu Postano: 12 ruj 2022, 14:44 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6502 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
NikolaZagreb je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Ja sam primjetio da nikad nemam problema sa hrvatskim jezikom, iako i ja tipkam sa mobitela. Neki pak diskutanti muku muče sa osnovama hrvatskog pravopisa, pa se pitam da li bi možda trebalo da pokrenemo temu u svrhu pomoći takvim pojedincima? Taj problem je dosta izražen kod priličnog broja forumaša. Nisam pazio na Hrvatskom ili Sam muslimani a mozda I nisam ili jesam sto ti mislis profesoreHrvaskog jezika.Daj me odredi da znam Posalji im u inbox svog obrazanog da ih demantiras, i napisi im napusite mi se obrezane khurcine. Bices glavni baja i faca, tko DodiK....jel Ti vjerujes naputcima ovog divnog sultana iz Stambola?
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Erdogan poručio bh Muslimanima da ne vjeruju Zapadu Postano: 12 ruj 2022, 14:46 |
|
|
sokacveseli je napisao/la: NikolaZagreb je napisao/la: Sve mi jasnije zasto ih zovete kamenjarskim srbima blizi su I'm oni nego mi koji smo ginuli kod banjaluke uskoplja orasja Kod mene nema kamena. Kakvi smo mi Srbi?  Blatnjavi....Sokadija pravi Srbi katolici...zavjedeni i indoktrinirani od RKC. 
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Erdogan poručio bh Muslimanima da ne vjeruju Zapadu Postano: 12 ruj 2022, 15:00 |
|
|
Meni je zaista zanimljivo kako Muslimani nemaju osjećaj šta se dešava. Ne mogu prihvatiti da im se sve ruši. Nabili kesu na glavu i piče po starom. Takijaju kao da je 2002. Kao da Mesić ne savjetuje Milanovića a Ivo Komšić kaže da će u idućem ratu ratovati protiv Muslimana. Kakvog Hrvata Nihad pokušava glumiti kad Stipe i Ivo mjesnjaju strane? Halalnijeg od Ive Komšića? Luturčin ima neke šanse. Može glumiti Šarovića jer Srbi su opušteni, nije nam glava na panju kao Hrvatima. Al danas glumiti Halal Hrvata? Plakati za Sarajevom? Pa to je preambiciozno i za najprofesinolanije takijaše a kamoli za hamatere poput Nihada i inih.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Erdogan poručio bh Muslimanima da ne vjeruju Zapadu Postano: 12 ruj 2022, 15:13 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Meni je zaista zanimljivo kako Muslimani nemaju osjećaj šta se dešava. Ne mogu prihvatiti da im se sve ruši. Nabili kesu na glavu i piče po starom. Takijaju kao da je 2002. Kao da Mesić ne savjetuje Milanovića a Ivo Komšić kaže da će u idućem ratu ratovati protiv Muslimana. Kakvog Hrvata Nihad pokušava glumiti kad Stipe i Ivo mjesnjaju strane? Halalnijeg od Ive Komšića? Luturčin ima neke šanse. Može glumiti Šarovića jer Srbi su opušteni, nije nam glava na panju kao Hrvatima. Al danas glumiti Halal Hrvata? Plakati za Sarajevom? Pa to je preambiciozno i za najprofesinolanije takijaše a kamoli za hamatere poput Nihada i inih. Ja sam opusten moja Hrvatska cijela I ne a vise takvih kao ti tu I tamo koji dobije po picki.a ti kmeci nem a kosova nema crne gore rs drze stranci na zivotu ko I smrdljivu bosnu. To vredi samo Ako si srbin a vise bi rekao da si muslimani a koja trola Hrvate. Srpski turcine napusi se kurcine toliko of nihada 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Erdogan poručio bh Muslimanima da ne vjeruju Zapadu Postano: 12 ruj 2022, 15:21 |
|
|
NikolaZagreb je napisao/la: Hagresor je napisao/la: E super kad smo se složili oko toga. A sad, kad znamo da su Hrvati pojedinci osuđeni za zločine, zajednički pomozimo i našim “prijateljima” muslimanima da se suoče sa ružnom prošlošću. Budi i ti dio pozitivne promjene, jer oni nažalost sve to negiraju
Ja dajem svoj doprinos u krugu ljudi u kojem se krecem u zg Ali imam problem sto Hrvate iz bih po dubravi I sesvetama boli kurac Je...Ti iztocni "nedovrseni" Hrvati izbjeglice su dziberi tvoji susjedi, a Vi izbosne ste gotivna raja. Javi se Dusanu, aka @dudu iz Dubrave, sefu mjesnog kvartskog ogranka HDZa, da te provjeri kod SOA. Stvaras zabunu i konfuziju na opCilistu....ne poznas hrv jezik, izricaj, spominjes SUPAK, bas pravo purgerski. Nudis nam FB od netkog Ante, Mate, Stipe....kume da Ti nisi .....=graDZanin?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Erdogan poručio bh Muslimanima da ne vjeruju Zapadu Postano: 12 ruj 2022, 15:24 |
|
|
|
Kako nevidite da su isti ko muslimani oce nas posvadat iz Hrvatska i HercegBosne jel nas perece nemoze podnijet jel smo my rijesili prelepu ali ne vecnu savo kr. Nema na more bez vize sati me lik sabotire a svojevremeno I druge Hrvate iz Hrvatske
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Erdogan poručio bh Muslimanima da ne vjeruju Zapadu Postano: 12 ruj 2022, 15:27 |
|
|
K..M je napisao/la: NikolaZagreb je napisao/la: Ja dajem svoj doprinos u krugu ljudi u kojem se krecem u zg Ali imam problem sto Hrvate iz bih po dubravi I sesvetama boli kurac Je...Ti iztocni "nedovrseni" Hrvati izbjeglice su dziberi tvoji susjedi, a Vi izbosne ste gotivna raja. Javi se Dusanu, aka @dudu iz Dubrave, sefu mjesnog kvartskog ogranka HDZa, da te provjeri kod SOA. Stvaras zabunu i konfuziju na opCilistu....ne poznas hrv jezik, izricaj, spominjes SUPAK, bas pravo purgerski. Nudis nam FB od netkog Ante, Mate, Stipe....kume da Ti nisi .....=graDZanin? Ha ha pa sto mislis kako se u zg kaze supak.. analni otvor. Ja I dudu smo vec na janjevskom diskutirali o dubravi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Erdogan poručio bh Muslimanima da ne vjeruju Zapadu Postano: 12 ruj 2022, 19:13 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
NikolaZagreb je napisao/la: Kako nevidite da su isti ko muslimani oce nas posvadat iz Hrvatska i HercegBosne jel nas perece nemoze podnijet jel smo my rijesili prelepu ali ne vecnu savo kr. Nema na more bez vize sati me lik sabotire a svojevremeno I druge Hrvate iz Hrvatske koji jesi na nebesi 
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Erdogan poručio bh Muslimanima da ne vjeruju Zapadu Postano: 12 ruj 2022, 19:29 |
|
|
korrisnik je napisao/la: NikolaZagreb je napisao/la: Kako nevidite da su isti ko muslimani oce nas posvadat iz Hrvatska i HercegBosne jel nas perece nemoze podnijet jel smo my rijesili prelepu ali ne vecnu savo kr. Nema na more bez vize sati me lik sabotire a svojevremeno I druge Hrvate iz Hrvatske koji jesi na nebesi  Ne Bogohuli
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Erdogan poručio bh Muslimanima da ne vjeruju Zapadu Postano: 12 ruj 2022, 19:43 |
|
|
korrisnik je napisao/la: NikolaZagreb je napisao/la: Kako nevidite da su isti ko muslimani oce nas posvadat iz Hrvatska i HercegBosne jel nas perece nemoze podnijet jel smo my rijesili prelepu ali ne vecnu savo kr. Nema na more bez vize sati me lik sabotire a svojevremeno I druge Hrvate iz Hrvatske koji jesi na nebesi  Cenis da je Pupijev bot iz njegove udruge....djelatnik i profi "Srbin pod ugrozbom"....mozda importiran izbosne. @Korrisnik....ti si ljukava ljisica.  cim spominje 2 najjadnija ZG kvarta Dubravu i Sesvete, dje su tranzicijski luzeri i pusionicari smjesteni i dje su placevi pojeftini od 30 do 50 eura/m2.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|