|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 36 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Brena i branitelji Postano: 14 lip 2009, 04:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 79391 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ultras1986 je napisao/la: Ne znam jeste skuzili ali brena je pjevala zaredom u Sarajevu, pa Mostaru i onda u Zagrebu. Sve glavni gradovi  Primjetio sam i ja. 
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.
Bošnjaci imaju snagu Miki Mausa.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Brena i branitelji Postano: 14 lip 2009, 15:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24374 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ne mogu vjerovati da Brena nije uspjela napuniti zagrebačku arenu. Ja sam osobno očekivao da će se tražiti karta više. Ipak Zagreb nije glavni grad cajke u JI Europi. 
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Brena i branitelji Postano: 14 lip 2009, 16:00 |
|
|
Tu tezu obično iznesu Bošnjaci. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1157 of 2558 - 45.23%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Viper gts
|
Naslov: Re: Brena i branitelji Postano: 15 lip 2009, 11:55 |
|
|
Bio na koncertu  Bio tužan jer nisam nbavija karte za depeche mode koje stvarno obožava al onda sve krenulo kao po loju.Prvo se onaj tio razbolio i ništa od koncerta a meni drago jer4 ako ja nisam an koncertu onda ne želim ni da drugi uživaju,znam zloban sam  Onda još povoljnije tip odustane od koncerta brene i dade meni kartu,pa jel to sreća 
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Brena i branitelji Postano: 15 lip 2009, 11:56 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 15:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Jel Brena MILF-ica ili ne?
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: Brena i branitelji Postano: 15 lip 2009, 12:00 |
|
|
Viper gts je napisao/la: Bio na koncertu  Bio tužan jer nisam nbavija karte za depeche mode koje stvarno obožava al onda sve krenulo kao po loju.Prvo se onaj tio razbolio i ništa od koncerta a meni drago jer4 ako ja nisam an koncertu onda ne želim ni da drugi uživaju,znam zloban sam  Onda još povoljnije tip odustane od koncerta brene i dade meni kartu, pa jel to sreća  Ma ne bi te i bajna vila bolje poljubila! 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
 |
Viper gts
|
Naslov: Re: Brena i branitelji Postano: 15 lip 2009, 12:01 |
|
|
mara je napisao/la: Viper gts je napisao/la: Bio na koncertu  Bio tužan jer nisam nbavija karte za depeche mode koje stvarno obožava al onda sve krenulo kao po loju.Prvo se onaj tio razbolio i ništa od koncerta a meni drago jer4 ako ja nisam an koncertu onda ne želim ni da drugi uživaju,znam zloban sam  Onda još povoljnije tip odustane od koncerta brene i dade meni kartu, pa jel to sreća  Ma ne bi te i bajna vila bolje poljubila!  pa baš tako 
|
|
Vrh |
|
 |
anđelko
|
Naslov: Re: Brena i branitelji Postano: 19 lip 2009, 22:05 |
|
|
Viper gts je napisao/la: Bio na koncertu  Bio tužan jer nisam nbavija karte za depeche mode koje stvarno obožava al onda sve krenulo kao po loju.Prvo se onaj tio razbolio i ništa od koncerta a meni drago jer4 ako ja nisam an koncertu onda ne želim ni da drugi uživaju,znam zloban sam  Onda još povoljnije tip odustane od koncerta brene i dade meni kartu,pa jel to sreća  Brena je smrad i peder.Ja nebi išo nikad takoj na koncert.Muzika jes dobra,al je ona loša. I stara je već.
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Brena i branitelji Postano: 20 lip 2009, 11:52 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 14:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
anđelko je napisao/la: Viper gts je napisao/la: Bio na koncertu  Bio tužan jer nisam nbavija karte za depeche mode koje stvarno obožava al onda sve krenulo kao po loju.Prvo se onaj tio razbolio i ništa od koncerta a meni drago jer4 ako ja nisam an koncertu onda ne želim ni da drugi uživaju,znam zloban sam  Onda još povoljnije tip odustane od koncerta brene i dade meni kartu,pa jel to sreća  Brena je smrad i peder.Ja nebi išo nikad takoj na koncert.Muzika jes dobra,al je ona loša. I stara je već. Brena je peder. 
|
|
Vrh |
|
 |
Zepce Jugend
|
Naslov: Re: Brena i branitelji Postano: 22 lip 2009, 23:44 |
|
|
HAHAHAHHA, koji car  "peder", baš je pederčina!  RajvoSa je napisao/la: Jel Brena MILF-ica ili ne? Milfača 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Brena i branitelji Postano: 23 lip 2009, 15:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 79391 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Brena došla, Brena otišla, tema zastarjela. Ključ.
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.
Bošnjaci imaju snagu Miki Mausa.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|