|
|
Stranica: 948/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 20:13 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Zeta Reticuli je napisao/la: Ako Putin danas nakon što najavi referendum proglasi mobilizaciju, onda je to pušing rođo! Onda ide all in u Ukrajinu i to je siguran put u poraz, može računat na eventualnu Pirovu pobjedu. Svakako će sada zapad navalit još jače i odvažnije. Ti si uvijek "korak ispred" zar ne ? Čuj "Pirova pobjeda". Neđto kao muslimanske dnevne slamke spasa.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 20:13 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Isterao si *** moj niti ja imam ikakve veze sa klixom. Nemam nadu da cu promijeniti vasa razmisljanja, a znam vas 10 godina valjda, mozda i duze, neke od 2009. Ne mogu pravila da važe za neke a da ne važe za druge, međunarodno pravo je jednako za sve, pa se zato hamerikanci i ne pozivaju na međunarodno pravo nego na tzv. rules-based order, tj. poredak zasnovan na pravilima, e sad kojim pravilima ne kažu, ali očigledno je da ta pravila sami izmišljaju kako njima odgovara. Sa Kosovom su napravili dva pravna presedana, jedan je bio sam zločinački rat i otimanje teritorije od suverene države, a drugi i možda značajniji je odluka međunarodnog suda pravde da proglašenje "nezavisnosti" tzv. "države Kosovo" nije prekršilo međunarodno pravo. Po istom tom pravilu su se odvojile od Gruzije Južna Osetija i Abhazija a od Ukrajine Republika Krim, Sevastopolj, DNR i LNR, a čini se da će za neki dan i Hersonska i Zaporoška oblast, samo što su ove države koje su se po tom zaključku međunarodnog suda pravde odvojile od Ukrajine ili već odlučile ili će se tek odlučiti da se pripoje Ruskoj Federaciji. Sve urađeno uz poštovanje presude međnarodnog suda pravde, tj. pravila koja je sam NATO postavio.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 20:14 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10000 Lokacija: Banja Luka
|
Mar-kan je napisao/la: Lebowski je napisao/la: To je genijalna ideja, ne samo sada nego i inače i trebali svi tako raditi u ratu. Kako se samo niko dosad nije toga sjetio.
Pa će Ukrajina pristupiti NATOu, pa mogu reći da je savez napadnut, a može i USA proglasiti Ukrajinu američkom državom... :zubati Ima smisla , svima su znane tradicionalne hiljadugodišnje veze amerikanaca sa tim ruskim prostorima , još od SV kneza Vladimira i Kijevske Rusije. (tadašnji USA Kongres)
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Zeta Reticuli
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 20:17 |
|
|
BBC je napisao/la: Zeta Reticuli je napisao/la: Ako Putin danas nakon što najavi referendum proglasi mobilizaciju, onda je to pušing rođo! Onda ide all in u Ukrajinu i to je siguran put u poraz, može računat na eventualnu Pirovu pobjedu. Svakako će sada zapad navalit još jače i odvažnije. Ti si uvijek "korak ispred" zar ne ? Čuj "Pirova pobjeda". Neđto kao muslimanske dnevne slamke spasa. Ne, ja sam u životu pročitala nešto s koricama i ozbiljnije od postova na twitteru i telegramu, pa sam sposobna sama donositi zaključke utemeljene na zdravoj logici, al ti se ne daj smesti i čekaj da ti Intel Z dojavi što treba misliti.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 20:18 |
|
|
Zeta Reticuli je napisao/la: Ako Putin danas nakon što najavi referendum proglasi mobilizaciju, onda je to pušing rođo! Onda ide all in u Ukrajinu i to je siguran put u poraz, može računat na eventualnu Pirovu pobjedu. Svakako će sada zapad navalit još jače i odvažnije. Neće biti proglašena mobilizacija jer za tim nema potrebe.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 20:18 |
|
|
Svarog je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Pa će Ukrajina pristupiti NATOu, pa mogu reći da je savez napadnut, a može i USA proglasiti Ukrajinu američkom državom... :zubati Ima smisla , svima su znane tradicionalne hiljadugodišnje veze amerikanaca sa tim ruskim prostorima , još od SV kneza Vladimira i Kijevske Rusije. (tadašnji USA Kongres) Sve moguće. Povijest se izvrće kako kome paše...Kad može Srbija do Tokija, što fali Amerika do Moskve Btw, moj upis je bio zajebancija.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 20:20 |
|
|
Ako mi budemo ikad fini ko vi prema drugima 90-ih i kosovarima bombardujte nas zajedno sa amerikancima a bih podijelite na 100 dielova, napola, zaboli me.. Najozbiljnije.
Rusi su losi momci u ovoj prici i ne mozete ih saprati, ne znate ni sami da li ovo Rusi rade zbog pravde ili zbog sile... Ako Rusi rade pravedno i ispravno nemate sta to porediti sa Kosovom i ici pricom ako su oni mogli tada mogu i Rusi...nepotrebno je ako su bas pravedni.
|
|
Vrh |
|
|
belky
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 20:33 |
|
|
Putin je odbio razgovarati s Macronom
|
|
Vrh |
|
|
belky
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 20:34 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Osip
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 20:36 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Svarog je napisao/la: Ima smisla , svima su znane tradicionalne hiljadugodišnje veze amerikanaca sa tim ruskim prostorima , još od SV kneza Vladimira i Kijevske Rusije. (tadašnji USA Kongres) Sve moguće. Povijest se izvrće kako kome paše...Kad može Srbija do Tokija, što fali Amerika do Moskve Btw, moj upis je bio zajebancija. Stanovnici srednjovjekovnog Kijeva su svoju zemlju zvali "роусьскаѧ землѧ" odnosno "ruskaja zemlja". Uostalom su mnoge drzave/nacije imale premjestaj glavnog grada, Poljska n.p. iz Krakova u Varsavu. Sta cemo sad?
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 20:44 |
|
|
Otišao negdje na 2 sata, očekujem novosti, a od govora još ništa?
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 20:47 |
|
|
Osip je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Sve moguće. Povijest se izvrće kako kome paše...Kad može Srbija do Tokija, što fali Amerika do Moskve Btw, moj upis je bio zajebancija. Stanovnici srednjovjekovnog Kijeva su svoju zemlju zvali "роусьскаѧ землѧ" odnosno "ruskaja zemlja". Uostalom su mnoge drzave/nacije imale premjestaj glavnog grada, Poljska n.p. iz Krakova u Varsavu. Sta cemo sad? Čekam neke bre da se jave i krenu sa ovom pričom, a prvi se javi osip...a tko će drugi nego naša češa E moj j osipe...
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 20:52 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Markane prijatelju moj Gradec ili tiga Zagreb prvo spominjanje 1094. godine Tomislavgrad 925.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 21:02 |
|
|
Osip je napisao/la: Stanovnici srednjovjekovnog Kijeva su svoju zemlju zvali "роусьскаѧ землѧ" odnosno "ruskaja zemlja".
I Rumunji su sebe nazvali po Rimu, pa to ne znači da je Rim njihov.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 21:13 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Izgleda da je obraćanje Putina odgođeno za sutra.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 21:22 |
|
|
Osip je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Sve moguće. Povijest se izvrće kako kome paše...Kad može Srbija do Tokija, što fali Amerika do Moskve Btw, moj upis je bio zajebancija. Stanovnici srednjovjekovnog Kijeva su svoju zemlju zvali "роусьскаѧ землѧ" odnosno "ruskaja zemlja". Uostalom su mnoge drzave/nacije imale premjestaj glavnog grada, Poljska n.p. iz Krakova u Varsavu. Sta cemo sad? Današnje značenje imena Rusi odnosi se samo na Velikoruse. Malorusi (Ukrajinci) i Bjelorusi također imaju kontinuitet s Kijevskom Rusijom.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 21:25 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Države osvajaju jedna drugu od kad postoje države. Nevjerojatno kako nisi čuo za to.
Zasto ne raspravis o tome sa markanom, sto si se uhvatio muslimana? Kakve to veze ima sa temom?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 21:25 |
|
|
Što se tiče najavljenih referenduma u zaporoškoj, herskonskoj, luganskoj i donjeckoj oblasti to će biti najobičnija farsa. U tim oblastima su još 1991. godine održani legitimni referendumi u kojima se velika većina građana tih oblasti odlučila za neovisnu Ukrajinu i odjebala Moskvu i Sovjetski Savez. U svakom slučaju ti referendumi neće utjecati na ukrajinsku odlučnost, a niti na rusku odlučnost bolje rečeno neodlučnost.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 21:45 |
|
|
Kaos dasta, dok Bajdeonovo padanje sa bicikla, trabunjanje nepoznatih rijeci, spavanje na sastancima kao i pad engleske vlade, sugeriraju snagu anglosaksonskih pacova.
|
|
Vrh |
|
|
Navodni Poslanik
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 22:28 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Što se tiče najavljenih referenduma u zaporoškoj, herskonskoj, luganskoj i donjeckoj oblasti to će biti najobičnija farsa. U tim oblastima su još 1991. godine održani legitimni referendumi u kojima se velika većina građana tih oblasti odlučila za neovisnu Ukrajinu i odjebala Moskvu i Sovjetski Savez. Lažeš bre! Narod je posvuda rekao da želi moderni SSSR odnosno Majku Rusiju.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 22:31 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Ukrajina gubi mnogo više nego da je napad na Kijev uspio.
Tad bi ostali bez Donjecka i Luganska i naravno Krima. Sad gube bar četiri oblasti.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Bonaca
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 22:33 |
|
|
nešto se valja u kremlju, očigledno razdor imeđu vojskovođa.
|
|
Vrh |
|
|
Bonaca
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 22:48 |
|
|
opa, pobuna u čečeniji. stiglo im iz guzice u glavu
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 22:52 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
U 8. Objava rata dolazi ili sutra, ili poslije referenduma 27og.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 ruj 2022, 22:55 |
|
|
Skeletor je napisao/la: 8 po našem, preko leta kasnimo sat vremena za Moskvom, zimi 2 sata jer se kod nas menja vreme a kod njih ne.
Da, vidim sad...
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|