|
|
Stranica: 952/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
perometličić
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ruj 2022, 12:09 |
|
|
"After the referendums, an attack on the liberated territories will become an attack on Russia with all the consequences, said Deputy Speaker of the Federation Council Konstantin Kosachev"
Napadneš Herson napao si Rusiju .
Jebali su ježa Ukrajinci i zapad .
Rusija može mobilizirat 20 milijuna ljudi . Ide se u ratnu ekonomiju .
Gdje zapad može mobilizirat 20 milijuna ljudi ?
_________________ Drugi profil Th1950 .
Bugojno ne vidimo Tuzla u daljini ali Rafal pogađa Hrvatski sine ne brini !
Hrvatsku granatu božja ruka vodi , tamo gdje je pošaljemo ona i pogodi !
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ruj 2022, 12:12 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ništa se neće promijeniti u tom smislu ne fantazirajte. Već su im masu puta tukli Krim i preko ruske granice i ništa posebno se nije dogodilo. Ali će biti više ruskih ofenziva i daljnjeg uzimanja teritorija. (već su neki dijelovi van dotičnih provincija uključeni u referendum)
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
perometličić
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ruj 2022, 12:14 |
|
|
4-5 novih Armija u punoj snazi 80 000 ljudi ide na front .
Razmislite kako će Ukrajinci prolazit kad u Herson i obalu preko dnjepra dođe 80 000 ljudi , kad u Melitopolj i gore dođe 80 000 ljudi i kad u Donbas dođe 160 000 ljudi .
Ako do sad nisu probili Herson sa 20 000 rosgvardije i milicije LDNR-a neće nikad .
Ide se do Odese .
Iran štampa 700 dronova samoubojica tjedno za Rusiju .
Govori se da Rusija ima već 5000 dronova .
Rusija će masovno koristit borbene dronove zajedno sa 500 000 ljudi za razliku od današnjih 200 000 mogli bi opet udrit na Kijev .
|
|
Vrh |
|
|
perometličić
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ruj 2022, 12:23 |
|
|
Kako će Ukrajina Poljska Latvija Estonija zadržat 20 milijuna vojno obučenih vojnika koji imaju 6-7 000 tenkova , 1500 borbenih aviona , tisuće borbenih dronova ?
Ako bude svjestkog rata jebeš novac bitni su resursi .
Rusija ima resursa kao niti jedna zemlja na svijetu . Zajedno sa Kinom i njihovom tehnologijom mogu radit šta hoće i koliko hoće .
Ruje će počet štancat 300-400 t-90 mjesečno .
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ruj 2022, 12:27 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Net bojne po općilištima masovno koriste uvrede
"vrtni patuljak" i "botoksirani kepec"...moguće da je to
odgovor na novi stupanj u ratu...
Putin igra hokej, grubu igru za muškarčine, dok Bidon pada sa međunožnog dvokotača i zdravi se sa zrakom.
Najnoviji gaf je da je uhvatio za ruku tuđu ženu, misleći da je njegova.
Slava Rusiji.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Bonaca
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ruj 2022, 12:38 |
|
|
perometličić je napisao/la: Kako će Ukrajina Poljska Latvija Estonija zadržat 20 milijuna vojno obučenih vojnika koji imaju 6-7 000 tenkova , 1500 borbenih aviona , tisuće borbenih dronova ?
Ako bude svjestkog rata jebeš novac bitni su resursi .
Rusija ima resursa kao niti jedna zemlja na svijetu . Zajedno sa Kinom i njihovom tehnologijom mogu radit šta hoće i koliko hoće .
Ruje će počet štancat 300-400 t-90 mjesečno . ajme al ga ti sanjaraiš. treba najprije vidjeti ako imaju dosta kalaša za ovih 300.000, sa tenkovima su pri kraju, a zrakoplovstvo se je do sada skrivalo. sad će rusi voditi rat kao u ww1, juriš na bajonetom na ukrajinske rovove.
|
|
Vrh |
|
|
perometličić
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ruj 2022, 12:41 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: Banujte ovog kretena metličića jer širi gluposti i kretenluke. Miševi izmigoljili ponešeni mobilizacijom kao da Rus jedva čeka da pogine. Nakon novih debakla Rusa opet će kukati i krivit Putina za malo angažovanih snaga. Ja imam 6000+ postova kao th1950 i ti s 2 posta govoriš da me treba banovat ? goni se
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ruj 2022, 12:43 |
|
|
Strateški plan. Napasti Ukrajinu s leđa, desant preko Kazahstana, Turske i co.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ruj 2022, 12:44 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
K..M je napisao/la: Net bojne po općilištima masovno koriste uvrede
"vrtni patuljak" i "botoksirani kepec"...moguće da je to
odgovor na novi stupanj u ratu...
Putin igra hokej, grubu igru za muškarčine, dok Bidon pada sa međunožnog dvokotača i zdravi se sa zrakom.
Najnoviji gaf je da je uhvatio za ruku tuđu ženu, misleći da je njegova.
Slava Rusiji. Za Šojgua "retardirani Mongoloid" Bez kreacije i mašte su te sajber bojna po NATO standardima.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ruj 2022, 12:48 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39516 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Zašto onda zemlje EU zabranjuju ulazak ruskim državljanima? Otvore granice i problem riješen jer Putin neće imati koga mobilizirati.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ruj 2022, 12:57 |
|
|
perometličić je napisao/la: Bošnjak.007 je napisao/la: Banujte ovog kretena metličića jer širi gluposti i kretenluke. Miševi izmigoljili ponešeni mobilizacijom kao da Rus jedva čeka da pogine. Nakon novih debakla Rusa opet će kukati i krivit Putina za malo angažovanih snaga. Ja imam 6000+ postova kao th1950 i ti s 2 posta govoriš da me treba banovat ? goni se Perice budalo ja kad sam pisao na ovom forumu 99% vas koji danas komentarišete niste tu ni pisali. Tvoji upisi pokazuju koliko imaš godina. Odrasti klinac, edukuj se, ne provaljuj se. Odmjeri šta pišeš.
|
|
Vrh |
|
|
perometličić
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ruj 2022, 12:58 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: perometličić je napisao/la: Ja imam 6000+ postova kao th1950 i ti s 2 posta govoriš da me treba banovat ?
goni se Perice budalo ja kad sam pisao na ovom forumu 99% vas koji danas komentarišete niste tu ni pisali. Tvoji upisi pokazuju koliko imaš godina. Odrasti klinac, edukuj se, ne provaljuj se. Odmjeri šta pišeš. klinac ti je u gaćama
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ruj 2022, 13:16 |
|
|
DrMag je napisao/la: Kada ti iz vojnog stroja u ratnoj klaonici ispadne 1/2 profesionalnih vojnika, ti šalješ amatere da promijenete tijek povijesti. Isto je uradio Hitler 43-45, šaljući djecu u rat. Potezi očajnika. Amerika je prije ww2 imala vojsku manju od Finske. Kad su krenuli u rat doslovno su poslali svoje građane u klaonicu nakon 8-tjedne obuke. Mlade momke od 18-28 godine izvukli za uši sa farme iz Ohia i marš na Pacifik klat se s Japancima.Znam da si prozapadni igrač ali daj smanji malo takiju.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Sindjelic
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ruj 2022, 13:21 |
|
Pridružen/a: 08 pro 2020, 13:41 Postovi: 1002 Lokacija: Српски свет
|
Ala ste se zabrinuli za rusku mladez.
Stormtruperi ce biti ljudi sa iskustvom, wagnerovci, Ceceni itd..
Golobradi ce da obezbedjuju pozadinu, logistiku, gadjaju iz artiljerije itd....
Nisu Rusi ludi kao Ukrajinci da salju cvet mladosti u smrt.
_________________ Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може – нек ад прождре, покоси сатана! На гробљу ће изнићи цвијеће За далеко неко покољење.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ruj 2022, 13:25 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
weasel je napisao/la: DrMag je napisao/la: Kada ti iz vojnog stroja u ratnoj klaonici ispadne 1/2 profesionalnih vojnika, ti šalješ amatere da promijenete tijek povijesti. Isto je uradio Hitler 43-45, šaljući djecu u rat. Potezi očajnika. Amerika je prije ww2 imala vojsku manju od Finske. Kad su krenuli u rat doslovno su poslali svoje građane u klaonicu nakon 8-tjedne obuke. Mlade momke od 18-28 godine izvukli za uši sa farme iz Ohia i marš na Pacifik klat se s Japancima.Znam da si prozapadni igrač ali daj smanji malo takiju. 41 su imali samo farmu, 2022.g mladici imaju svijet na dlanu.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ruj 2022, 13:26 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10000 Lokacija: Banja Luka
|
Proksi fazo , zdra'o . Vidim , dosta ih ovdje ne kopča da će i sami osjetiti posljedice toga . Mnogo više nego do sada . Nadmeni i ufurani Zapad ,ne popušta želja da uništi i popljačka Rusiju , i sa svojim naštampanim budžetima i senilnim starcem na čelu , galopira u provaliju .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ruj 2022, 13:28 |
|
|
Bobovac je napisao/la: DrMag je napisao/la: Kada ti iz vojnog stroja u ratnoj klaonici ispadne 1/2 profesionalnih vojnika, ti šalješ amatere da promijenete tijek povijesti. Isto je uradio Hitler 43-45, šaljući djecu u rat. Potezi očajnika. Govoriš o ukrajinskoj vojsci? Oni su još prije pola godine mobilizirali pola milijuna. D#abe krečiš, neće te HV vratiti u tvoje selo, to moraš sam ti učiniti.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ruj 2022, 13:32 |
|
|
Svi pričaju o ruskoj mobilizaciji ljudstva , a tehniku zaboravljaju . Možda misle da je Rusi nemaju
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ruj 2022, 13:33 |
|
|
weasel je napisao/la: DrMag je napisao/la: Kada ti iz vojnog stroja u ratnoj klaonici ispadne 1/2 profesionalnih vojnika, ti šalješ amatere da promijenete tijek povijesti. Isto je uradio Hitler 43-45, šaljući djecu u rat. Potezi očajnika. Amerika je prije ww2 imala vojsku manju od Finske. Kad su krenuli u rat doslovno su poslali svoje građane u klaonicu nakon 8-tjedne obuke. Mlade momke od 18-28 godine izvukli za uši sa farme iz Ohia i marš na Pacifik klat se s Japancima.Znam da si prozapadni igrač ali daj smanji malo takiju. Marinci u ww2 su imali min 13-16 tjedana obuke.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ruj 2022, 13:34 |
|
|
DrMag je napisao/la: weasel je napisao/la: Amerika je prije ww2 imala vojsku manju od Finske. Kad su krenuli u rat doslovno su poslali svoje građane u klaonicu nakon 8-tjedne obuke.
Mlade momke od 18-28 godine izvukli za uši sa farme iz Ohia i marš na Pacifik klat se s Japancima.
Znam da si prozapadni igrač ali daj smanji malo takiju. 41 su imali samo farmu, 2022.g mladici imaju svijet na dlanu. Govorimo o Americi, tamo si 41. imao društveni život, izlaske, kina, nije to bilo kao kod nas gdje je život bio 99% seoski. Nitko te momke nije pitao hoće li ići na pacifik ili u sjevernu Afriku jednako kako Putin sad ne pita regrute žele li u Ukrajinu.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ruj 2022, 13:36 |
|
|
Trajaće ovo . Što u krajnjoj liniju nije ni loše . Ako bi brzo završilo , umjesto obične , imali bi nuklearnu zimu .
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ruj 2022, 13:57 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25771 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Dodajmo svemu navedenom i da će nakon referenduma i pripojenja navedenih oblasti pored 300.000 mobiliziranih (za početak), na taj teritorij moći ići i do 300.000 pripadnika Rosgvardije i još toliko ročnika ruske vojske. Dakako, već je jedan manji dio istih bio angažiran, neće svi ići u isto vrijeme zbog rotacija, a i ne može se očekivati da će isti ići na prvu crtu, ali za osiguranje pozadine, logistike i tome slično biti će angažirani.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Osip
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ruj 2022, 14:08 |
|
|
Sojgu je izjavio da se u Kijevu nalazi komandni centar zapada koji koordinira sve vojne postupke ukrajinske armije. Jel to znaci da uskoro mozemo ocekivati raketni udar po tom centru?
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ruj 2022, 14:17 |
|
|
weasel je napisao/la: DrMag je napisao/la:
41 su imali samo farmu, 2022.g mladici imaju svijet na dlanu.
Govorimo o Americi, tamo si 41. imao društveni život, izlaske, kina, nije to bilo kao kod nas gdje je život bio 99% seoski. Nitko te momke nije pitao hoće li ići na pacifik ili u sjevernu Afriku jednako kako Putin sad ne pita regrute žele li u Ukrajinu. Ja govorim o 2022
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ruj 2022, 14:24 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Dodajmo svemu navedenom i da će nakon referenduma i pripojenja navedenih oblasti pored 300.000 mobiliziranih (za početak), na taj teritorij moći ići i do 300.000 pripadnika Rosgvardije i još toliko ročnika ruske vojske. Dakako, već je jedan manji dio istih bio angažiran, neće svi ići u isto vrijeme zbog rotacija, a i ne može se očekivati da će isti ići na prvu crtu, ali za osiguranje pozadine, logistike i tome slično biti će angažirani. Ne mogu logistički opskrbit ni ove aktivne.. Btw
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|