|
|
Stranica: 6/6.
|
[ 134 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Skeletor
|
Naslov: Re: Kuran - jeste li čitali/pročitali? Postano: 02 ruj 2022, 13:37 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Islamska deklaracija je zapravo vrlo dobra knjiga. Za potpalu.
|
|
Vrh |
|
|
Bilic07
|
Naslov: Re: Kuran - jeste li čitali/pročitali? Postano: 22 ruj 2022, 11:51 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Islam je budućnost , bilo koja druga religija neće moći izdrzati napade moderne wokei cancel kulture, muslimani se ne boje nikoga i ne moraju nikome pravdati zašto brane svoje svetinje, iako u navedenom slučaju za svaku osudu je napad na pojedinca poslije izdate fetve Irana. …. Jel imaš ti YouTube? Kako je Islam budućnost kad mu je prošlost izmišljena? Ne postoji dokaz iz sedmog stoljeća za Muhameda i Meku. Lijepo su Abbasidi uzeli riječ blagoslovljen ( muhammad) i stvorili lika Muhameda i postavili ga u nepostojeći grad Meku gdje roman tj Islam počinje. Zašto nisu izabrali Damask ili Jeruzalem? Jer bi građani odmah provalili laž : “Koji ba Muhamed, nikad čuo, čista laž”
_________________ Dobar moto za sve nas: BiH je sredstvo a ne cilj
|
|
Vrh |
|
|
Ćamil
|
Naslov: Re: Kuran - jeste li čitali/pročitali? Postano: 22 ruj 2022, 13:51 |
|
|
Bilic07 je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Islam je budućnost , bilo koja druga religija neće moći izdrzati napade moderne wokei cancel kulture, muslimani se ne boje nikoga i ne moraju nikome pravdati zašto brane svoje svetinje, iako u navedenom slučaju za svaku osudu je napad na pojedinca poslije izdate fetve Irana. …. Jel imaš ti YouTube? Kako je Islam budućnost kad mu je prošlost izmišljena? Ne postoji dokaz iz sedmog stoljeća za Muhameda i Meku. Lijepo su Abbasidi uzeli riječ blagoslovljen ( muhammad) i stvorili lika Muhameda i postavili ga u nepostojeći grad Meku gdje roman tj Islam počinje. Zašto nisu izabrali Damask ili Jeruzalem? Jer bi građani odmah provalili laž : “Koji ba Muhamed, nikad čuo, čista laž” Još jedan koji se 'obrazuje' na YouTube... Krasno.
|
|
Vrh |
|
|
Bilic07
|
Naslov: Re: Kuran - jeste li čitali/pročitali? Postano: 22 ruj 2022, 14:35 |
|
|
Ćamil je napisao/la: Bilic07 je napisao/la: Jel imaš ti YouTube? Kako je Islam budućnost kad mu je prošlost izmišljena? Ne postoji dokaz iz sedmog stoljeća za Muhameda i Meku. Lijepo su Abbasidi uzeli riječ blagoslovljen ( muhammad) i stvorili lika Muhameda i postavili ga u nepostojeći grad Meku gdje roman tj Islam počinje.
Zašto nisu izabrali Damask ili Jeruzalem? Jer bi građani odmah provalili laž : “Koji ba Muhamed, nikad čuo, čista laž”
Još jedan koji se 'obrazuje' na YouTube... Krasno. Jednostavno Imaš li dokaz iz sedmog stoljeća ili ne?
|
|
Vrh |
|
|
Ćamil
|
Naslov: Re: Kuran - jeste li čitali/pročitali? Postano: 22 ruj 2022, 20:23 |
|
|
Bilic07 je napisao/la: Ćamil je napisao/la: Još jedan koji se 'obrazuje' na YouTube... Krasno. Jednostavno Imaš li dokaz iz sedmog stoljeća ili ne? Imam, rado ću ga prezentirati na temi... Ali prvo mi ti dokaži da je Isus/Isa doista ustao iz mrtvih nakon tri dana, te da je doista Bog. I nemoj koristiti samo mrtvo slovo na papiru. Argumenti tipa "ja jednostavno znam" su također out. To nije ništa. Izvoli, kreni... Daj dokaze za temelj kršćanske vjere.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Kuran - jeste li čitali/pročitali? Postano: 22 ruj 2022, 21:09 |
|
|
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Bilic07
|
Naslov: Re: Kuran - jeste li čitali/pročitali? Postano: 22 ruj 2022, 21:32 |
|
|
Baš me zanima Ćamilov dokaz iz sedmog stoljeća za Muhameda i Meku.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kuran - jeste li čitali/pročitali? Postano: 22 ruj 2022, 21:34 |
|
|
Ćamil je napisao/la: Ali prvo mi ti dokaži da je Isus/Isa doista ustao iz mrtvih nakon tri dana, te da je doista Bog.
Prihvataš li da je Isus umro na križu, ili se kao većina muslimana držiš teze iz Kurana, 4.sura, ajet 157-58.?
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Kuran - jeste li čitali/pročitali? Postano: 23 ruj 2022, 21:11 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ćamil je napisao/la: Ali prvo mi ti dokaži da je Isus/Isa doista ustao iz mrtvih nakon tri dana, te da je doista Bog.
Prihvataš li da je Isus umro na križu, ili se kao većina muslimana držiš teze iz Kurana, 4.sura, ajet 157-58.? Ovo je krucijalno Ćamile da odgovoriš za daljnju raspravu na tvoje pitanje.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|