|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 16 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
teskera
|
Naslov: jos jedan srbin izdajnik (nakon jovanovica, biserke, kandicke, divjaka, itd..itd.. Postano: 15 pro 2010, 01:38 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mateb
|
Naslov: Re: jos jedan srbin izdajnik (nakon jovanovica, biserke, kandicke, divjaka, itd..itd.. Postano: 15 pro 2010, 01:41 |
|
|
Odigrao je on bitnu ulogu u ključnom trenutku, ali ne, u potpunosti, svojom voljom. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: jos jedan srbin izdajnik (nakon jovanovica, biserke, kandicke, divjaka, itd..itd.. Postano: 15 pro 2010, 01:57 |
|
|
Gospodin Dževad Galijašević je primjer Bošnjaka - demokrate i mirotvorca Zato ga i ne vole 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teskera
|
Naslov: Re: jos jedan srbin izdajnik (nakon jovanovica, biserke, kandicke, divjaka, itd..itd.. Postano: 15 pro 2010, 03:06 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Gospodin Dževad Galijašević je primjer Bošnjaka - demokrate i mirotvorca Zato ga i ne vole  mislio sam da si pametniji. to sto galijasevic mozda i govori istinu kad kaze da je banda po federaciji prodavala oruzje odredjenim zemljama (a da li je to istina ustanovice se - nece ameri dopustiti da ih neko zajebava) ne znaci da bogic bogicevic nije postupio ispravno kad je milosevicu rekao NE i kad kaze istinu o glavnim krivcima za raspad jugoslavije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teskera
|
Naslov: Re: jos jedan srbin izdajnik (nakon jovanovica, biserke, kandicke, divjaka, itd..itd.. Postano: 15 pro 2010, 03:07 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: jos jedan srbin izdajnik (nakon jovanovica, biserke, kandicke, divjaka, itd..itd.. Postano: 15 pro 2010, 10:43 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
teskera je napisao/la: http://www.youtube.com/watch?v=mw6ehfUdaJY&feature=related
odlican intervju..covjek jednostavno NEMA razloga da laze Koji si ti naivac majko moja mila. Vjeruješ u neke divne ljude koji samo govore istinu i u odlučnim trenucima čine samo prave stvari. Takvi ljudi postoje samo u bajkama. A što se Bogičevića tiče, lijepo on govori, nekada kada sam bio dijete i sam sam vjerovao u takve neke stvari... Njemu se Tuđman dobro odužio, ima on svoju vilu na jadranu i još ponešto. Čuj to, nema razloga da laže... majko moja koji hlebinac... 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teskera
|
Naslov: Re: jos jedan srbin izdajnik (nakon jovanovica, biserke, kandicke, divjaka, itd..itd.. Postano: 15 pro 2010, 13:55 |
|
|
Bobovac je napisao/la: teskera je napisao/la: http://www.youtube.com/watch?v=mw6ehfUdaJY&feature=related
odlican intervju..covjek jednostavno NEMA razloga da laze Koji si ti naivac majko moja mila. Vjeruješ u neke divne ljude koji samo govore istinu i u odlučnim trenucima čine samo prave stvari. Takvi ljudi postoje samo u bajkama. A što se Bogičevića tiče, lijepo on govori, nekada kada sam bio dijete i sam sam vjerovao u takve neke stvari... Njemu se Tuđman dobro odužio, ima on svoju vilu na jadranu i još ponešto. Čuj to, nema razloga da laže... majko moja koji hlebinac...  ti zaista znas sta tacno bogicevoc posjeduje na jadranu i ko mu je to nabavio? ne znam, moze biti da se varam ali ovo sto kazes mi mirisi pomalo na ono tipicno balkansko: kad ti ne pase sta kaze proglasis ga lopovom i ako ima onda mora da je "ukro" tj. da je dobio na nezakonit nacin - pa makar se radilo i o poklonima za politicke ustupke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teskera
|
Naslov: Re: jos jedan srbin izdajnik (nakon jovanovica, biserke, kandicke, divjaka, itd..itd.. Postano: 15 pro 2010, 13:56 |
|
|
|
opet kazem, pogledajte intervju pa onda odlucite da li je to sto covjek prica sranje ili nije
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: jos jedan srbin izdajnik (nakon jovanovica, biserke, kandicke, divjaka, itd..itd.. Postano: 15 pro 2010, 18:39 |
|
|
teskera je napisao/la: opet kazem, pogledajte intervju pa onda odlucite da li je to sto covjek prica sranje ili nije Neda mi se gledati, daj ispričaj šta je novoga i tako bitnoga rekao?
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: jos jedan srbin izdajnik (nakon jovanovica, biserke, kandicke, divjaka, itd..itd.. Postano: 15 pro 2010, 21:38 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
teskera je napisao/la:
ne znam, moze biti da se varam ali ovo sto kazes mi mirisi pomalo na ono tipicno balkansko: kad ti ne pase sta kaze proglasis ga lopovom i ako ima onda mora da je "ukro" tj. da je dobio na nezakonit nacin - pa makar se radilo i o poklonima za politicke ustupke.
Problem je u toj tvojoj teoriji taj da mi je ono što on govori na videu i ono što je činio tih ožujskih dana 1991. hrvatskom narodu, a na taj način i meni jako odgovaralo. Znači nemam osobnog razloga da ga smatram lopovom i da imam neki posebno negativan odnos spram njega. Ne kažem da je nešto ukrao, samo je prihvatio lijepe darove u znak zahvalnosti (a jesu li mu oni prije toga obećani ili ne - nemam pojma). Smeta mi to neko općenito glorificiranje ljudi, stvaranje kao nekih heroja. A to da on, kao srbin, jeste bio protiv srba u ključnom momentu (a bio na mojoj strani) - za to me zaboli neka stvar, to je unutarsrpski problem. Doduše, njega su muslimani i hrvati većinom i izabrali kao svojega igrača.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: jos jedan srbin izdajnik (nakon jovanovica, biserke, kandicke, divjaka, itd..itd.. Postano: 15 pro 2010, 22:32 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 21:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
|
Po čemu je on bio "protiv Srba"? Ako je bio protiv te politike, ne znači da je bio protiv naroda. Da ga se slušalo, rata ne bi bilo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mateb
|
Naslov: Re: jos jedan srbin izdajnik (nakon jovanovica, biserke, kandicke, divjaka, itd..itd.. Postano: 15 pro 2010, 23:39 |
|
|
|
Nije bila samo vila u igri, uz tu mrkvu je bila i batina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: jos jedan srbin izdajnik (nakon jovanovica, biserke, kandicke, divjaka, itd..itd.. Postano: 16 pro 2010, 00:23 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 21:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
|
Kakve batine, o čemu vi to pričate?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
StariTorcidaš
|
Naslov: Re: jos jedan srbin izdajnik (nakon jovanovica, biserke, kandicke, divjaka, itd..itd.. Postano: 16 pro 2010, 02:17 |
|
Pridružen/a: 01 ruj 2010, 04:09 Postovi: 225 Lokacija: Prelijepa Naša
|
|
Servi su looseri ! Gubitnici i lažovi ! Samo veće fukare od njih, žele njihovo društvo... i prijateljstvo. Ne mogu ni zamisliti da takvih uopće ima. Zašto je zamrla priča o gubitku Kosova i Crne Gore. Zašto se više traktorijada i ne spominje ?! Polomile se gusle ?! Ili ??!!
_________________ Ispiranje mozga počinje punjenjem ušiju ! ....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: jos jedan srbin izdajnik (nakon jovanovica, biserke, kandicke, divjaka, itd..itd.. Postano: 16 pro 2010, 02:18 |
|
|
Dobra noć, gospodine Tutinac 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
StariTorcidaš
|
Naslov: Re: jos jedan srbin izdajnik (nakon jovanovica, biserke, kandicke, divjaka, itd..itd.. Postano: 16 pro 2010, 09:49 |
|
Pridružen/a: 01 ruj 2010, 04:09 Postovi: 225 Lokacija: Prelijepa Naša
|
_________________ Ispiranje mozga počinje punjenjem ušiju ! ....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 16 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 125 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|