Australci ne smiju to otočje ni krivo pogledati zbog KIneza. Veliki su to usranci i kukavice. Već pozivaju svog vlasnika Amerikance da to odrade za njih.
Postoji realna šansa da američka armija napravi invaziju na to otočje i okupira ga. Da pomogne "demokratskoj" provinciji koja je na "slobodarskom" referendumu izglasala neovisnost. Ne znam jesu ga imali, ali svejedno žele ga. Daleko je od Kine i možda Amerikanci iskoriste priliku ako podmićivanje novcem ne pomogne.
Zašto se Taiwan godinama petlja u to sranje jednostavno ne mogu razumjeti. Razumijem da neki mali narodi i nejake države konstantno traže američku podršku. Ali ne razumijem da onda konstantno pristaju na nagovor Amerikanaca da provociraju isti stranu zbog koje traže pomoć od Amerikanaca.
Matematika i lokiga jednostavno kažu da bi bolji rezultat imao da ni od kog ne tražiš pomoć i gledaš svoja posla. Nekako s obzirom na činjenicu da NSA godinama snima sve komunikacije političara po svijetu i Internet komunikaciju, kad-tad će naletiti na nešto zgodno sa čim ih mogu ucjeniti. Ne mora biti nezakonito, dovoljno nešto nemoralno i sramotno.
Slabo to vrijedi kad Amerikanci imaju Australiju za logistiku. Bio bi im to jedan dan vojne invazije. Mislim ne Amerikanci već ta "međunarodna vojna koalicija za mir", "international military intervention for democracy", Amerikanci, Australci i Britanci. Znate već kako to ide.
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
Tako je nije na kotačima nego na gusjenicama. Ponudili još sankcije Čavari i izbacivanje Hrvata iz vlasti na izborima 2022. Odličan paket ne znam šta se čeka.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
Ipak bolje da ni nisu jer bi nam sad naredili da ih pošaljemo Ukrajini što bi Plenković bez pogovora poslušao. Za uzvrat za tu uslugu bi nabili sankije Hrvatima u BiH
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
Tako je nije na kotačima nego na gusjenicama. Ponudili još sankcije Čavari i izbacivanje Hrvata iz vlasti na izborima 2022. Odličan paket ne znam šta se čeka.
Obrnuto, nije na gusjenicama. Himars. Ništa Usa nije odbila, no nebitno za priču. Mlrs se bude zbavio. Nije loš ni ovaj. https://elbitsystems.com/product/puls/
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
Koliko znam mi smo tražili M270 a ne HIMARS. S obzirom da je M270 na gusjenicama onda moja konstatacija stoji. Sviđa mi se sve izraelsko.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
Dakle, kroz sljedećih par do deset godina je ovo za očekivati i u ostatku euroatlantističkog, liberalnodemokratskog, zapadnog i samoprozvanog "slobodarskog" svijeta.
Kad sam bio klinac uvek kad sam pomislio na Australiju bile su naravno u pitanju sve one otrovne životinje , ali takođe sam mislio o Australijanicma kao usamljenim ljudima , jer eto oni su daleko od Evrope.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
Šaka budala osramotila hrvatsko ime dizanjem desnice i dolaskom sa ustaškim zastavama na utakmicu finala kupa. Slike obilaze cijeli svijet.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.