|
|
Stranica: 26/37.
|
[ 906 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 04 lis 2022, 10:41 |
|
|
BBC je napisao/la: Kako je prošao Davor Dragičević u US veleposlanstvu ? Slabo ko to više da prati. Ne zato što nisu za to da se pravda zadovolji, nego dosadilo. Ostali oko njega samo najprivrženiji. Nema ništa od pravde. Jesam potrefila državu
|
|
Vrh |
|
|
daxt
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 04 lis 2022, 10:45 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: daxt je napisao/la: Jesu opozicionari pobedili kod smita u uredu i u americkoj ambasadi. Neozbiljna ekipa za ono sto dolazi u evropu i region.
Još jedan, nane li vam ga, koliko vas je?! Evo škicam kroz prozor kancelarije one čuvare listića što ih spomenuh. Drugi put izlaze u kupovinu. Ima se, može se. Odakle? Da i oni ne igraju na Win-u? Banda. Kikoću se. Jedna nafrakana, jako pismena, jednom reče ide kod ,,neke famelije,, Ne znam samo je li u subatu!? Kako nemam pojacanje na ovom forumu. Ne mogu ja protiv svih. Nisam ja Kihot. Nemoj tako one iz stranke su bas temeljite, ja im ne bih oprostio nista.
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 04 lis 2022, 11:05 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: BBC je napisao/la: Kako je prošao Davor Dragičević u US veleposlanstvu ? Slabo ko to više da prati. Ne zato što nisu za to da se pravda zadovolji, nego dosadilo. Ostali oko njega samo najprivrženiji. Nema ništa od pravde. Jesam potrefila državu Promašila si ti naciju. Bošnjakinje su vječno nesrećne.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 04 lis 2022, 11:19 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Slabo ko to više da prati. Ne zato što nisu za to da se pravda zadovolji, nego dosadilo. Ostali oko njega samo najprivrženiji. Nema ništa od pravde. Jesam potrefila državu Promašila si ti naciju. Bošnjakinje su vječno nesrećne. Jesu vraga. Žive ko bubreg u loju. Većina domaćice, pet-šest kafa ujutro, usisaju sredinu dnevnog boravka, legnu oko 3 i zavežu glavu. On dođe s posla i zabrinuto pita, šta je draga? Glava. Ma nema veza, evo ja ću ,,ubiti,, jaja. I tako najmanje tri puta tjedno. A nagizdane. Biseri, zlato.... Kos srba rade ko Kunta Kinte. Drva režu, cijepaju, kose travu, kreče, u bašti rade, kuhaju ,,na veliko,,...sve rade jbt. Mučenice.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 04 lis 2022, 11:52 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Oni i jesu pobjednici. Znaš ti to Svarože veoma dobro. Upravo sam čula da je par zaposlenih u jednoj Javnoj ustanovi ostalo cijelu noć, a nisu ni članovi komisije, ni posmatrači, nikoji k...c Jeslu članovi SNSD-a. Znam ih, ljigavac do ljigavca i par kurveštija vašarskih. Opozicija u RS je jedina na svijetu koja pobjedi na svim izborima,a nikad ne dođu na vlast.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 04 lis 2022, 12:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Mislim da se sprema repriza 2014. Obje muslimanske opcije iz SA će probati uvesti RS oporbu u Vijeće Ministara, dovoljno je da ovi iz RS imaju 5 od 14 poslanika kako bi zakoni bili prohodni. Predsjedništvo predlaže Predsjedavajućeg VM, a tu Željka može biti preglasana, ne mislim da to može povlačiti pred skupštinu RS za 2/3 odluku. Oporba će to opravdavati s tim da su "pokradeni" u RS.
Naravski, onda još 4 godine paralize jer će HNS i SNSD držati natpolovičnu većinu u državnom DN.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 04 lis 2022, 12:19 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Mislim da se sprema repriza 2014. Obje muslimanske opcije iz SA će probati uvesti RS oporbu u Vijeće Ministara, dovoljno je da ovi iz RS imaju 5 od 14 poslanika kako bi zakoni bili prohodni. Predsjedništvo predlaže Predsjedavajućeg VM, a tu Željka može biti preglasana, ne mislim da to može povlačiti pred skupštinu RS za 2/3 odluku. Oporba će to opravdavati s tim da su "pokradeni" u RS.
Naravski, onda još 4 godine paralize jer će HNS i SNSD držati natpolovičnu većinu u državnom DN. Mislim da ne može. Mogu kandidovati mandatara al ima opet neka caka da ne mogu završiti proceduru bez odobrenja Srba. Sjećam se 2010. da Muslimani iako su imali 2 člana Predsjedništva misu mogu izabrati Vijeće ministara (bez HDZ) bez našeg odobrenja. Slavo Kukić, tadašnji madatar, išao kod Dodika molio da ga puste i dobio kurčinu. SDA nije mogla bez Dodika formirati vjeće ministara ni 2018. (sjećaš se frke oko NATO i ANP) a kamoli sad kad su SNSD i co. ostvarili istorijski rezultat.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 04 lis 2022, 12:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
novovrijeme je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Mislim da se sprema repriza 2014. Obje muslimanske opcije iz SA će probati uvesti RS oporbu u Vijeće Ministara, dovoljno je da ovi iz RS imaju 5 od 14 poslanika kako bi zakoni bili prohodni. Predsjedništvo predlaže Predsjedavajućeg VM, a tu Željka može biti preglasana, ne mislim da to može povlačiti pred skupštinu RS za 2/3 odluku. Oporba će to opravdavati s tim da su "pokradeni" u RS.
Naravski, onda još 4 godine paralize jer će HNS i SNSD držati natpolovičnu većinu u državnom DN. Mislim da ne može. Mogu kandidovati mandatara al ima opet neka caka da ne mogu završiti proceduru bez odobrenja Srba. Sjećam se 2010. da Muslimani iako su imali 2 člana Predsjedništva misu mogu izabrati Vijeće ministara (bez HDZ) bez našeg odobrenja. Slavo Kukić, tadašnji madatar, išao kod Dodika molio da ga puste i dobio kurčinu. SDA nije mogla bez Dodika formirati vjeće ministara ni 2018. (sjećaš se frke oko NATO i ANP) a kamoli sad kad su SNSD i co. ostvarili istorijski rezultat. Sjećam se, ali nisam u Ustavu mogao pronaći uporište, piše samo da Predsjedništvo imenuje Predsjedavajućeg VM, ali ne precizira konsenzus ili prostu većinu. Morao bi čitati sada tamo neki pravilnik o Predsjedništvu, ali mi se iskreno ne da.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 04 lis 2022, 12:32 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Mislim da ne može. Mogu kandidovati mandatara al ima opet neka caka da ne mogu završiti proceduru bez odobrenja Srba. Sjećam se 2010. da Muslimani iako su imali 2 člana Predsjedništva misu mogu izabrati Vijeće ministara (bez HDZ) bez našeg odobrenja. Slavo Kukić, tadašnji madatar, išao kod Dodika molio da ga puste i dobio kurčinu. SDA nije mogla bez Dodika formirati vjeće ministara ni 2018. (sjećaš se frke oko NATO i ANP) a kamoli sad kad su SNSD i co. ostvarili istorijski rezultat. Sjećam se, ali nisam u Ustavu mogao pronaći uporište, piše samo da Predsjedništvo imenuje Predsjedavajućeg VM, ali ne precizira konsenzus ili prostu većinu. Morao bi čitati sada tamo neki pravilnik o Predsjedništvu, ali mi se iskreno ne da. Ma ne da se ni meni al znam da ima nešto. Čim 2018. nisu mogli zaobići SNSD.
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 04 lis 2022, 12:38 |
|
|
Pa može povući vitalni nacionalni interes i onda treba 2/3 u NSRS (ako bude preglasan u predsjedništvu). To je spominjano u emisiji RTV HB u izbornoj noći.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 04 lis 2022, 12:54 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Lapo-lapo je napisao/la: Oni i jesu pobjednici. Znaš ti to Svarože veoma dobro. Upravo sam čula da je par zaposlenih u jednoj Javnoj ustanovi ostalo cijelu noć, a nisu ni članovi komisije, ni posmatrači, nikoji k...c Jeslu članovi SNSD-a. Znam ih, ljigavac do ljigavca i par kurveštija vašarskih. Mrziš ih jer su bolje qkapi od tebe i kupe ti momke. Jesil išla na prosvjede oporbe. Daju dnevnice.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 04 lis 2022, 13:37 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Ministry of Sound je napisao/la: Mislim da se sprema repriza 2014. Obje muslimanske opcije iz SA će probati uvesti RS oporbu u Vijeće Ministara, dovoljno je da ovi iz RS imaju 5 od 14 poslanika kako bi zakoni bili prohodni. Predsjedništvo predlaže Predsjedavajućeg VM, a tu Željka može biti preglasana, ne mislim da to može povlačiti pred skupštinu RS za 2/3 odluku. Oporba će to opravdavati s tim da su "pokradeni" u RS.
Naravski, onda još 4 godine paralize jer će HNS i SNSD držati natpolovičnu većinu u državnom DN. Šarov je već najavio takvu mogućnost.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 04 lis 2022, 13:40 |
|
|
krstjanin je napisao/la: storarare je napisao/la: Od ovih 9poslanika koliko je njih pod kontrolom Draška? Sa DNS-om i SPS.om se razumeva zarad što šireg nacionalnog konzrnsuza . Sasvim nebitno. Sve igre koje igraju Drasko i Dodik su cista gluma. Draska se priprema za Dodinog nasljednika i za pocetak mora biti ovako kako izgleda da jest. S tim da Drasko isprobaje sasvim drugu politiku za razliku od Dodika tj. kopira politiku Mujaga Draško će osnovati svoju stranku . To ne mora da znači da ga spremaju za naslednika Dodika. Kako se to Draška priprema za dodokovog naslednika?
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 04 lis 2022, 13:55 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7146 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Naravski, onda još 4 godine paralize jer će HNS i SNSD držati natpolovičnu većinu u državnom DN. Šarović je to i najavio u izbornoj noci.likovi koji vode sds i pdp su operisani od svakog stida ili su se rodili bez obraza.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
Mitar
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 04 lis 2022, 13:55 |
|
|
Mora biti koncenzus sva tri člana Predsjedništva. 2014. godine kad su Ivanić i Bakir dali mandat Zvizdiću, trebao se složiti i Čović. Čović je dugovao uslugu Dodiku za formiranje vlasti 2010. u koju je ubacio HDZ (tj. Radmanović iz SNSD-a nije htio da se saglasi dok ne uđu legitimni hrvatski predstavnici), ali Dodik nije htio da se poziva na to da ne pravi još veću zbrku i odustao je od ulaska SNSD-a u državnu vlast.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 04 lis 2022, 13:56 |
|
|
Obraz guzica kao da su ih muslimani pravili.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 04 lis 2022, 14:02 |
|
|
Sad se prepodobna Jasmila nada da će čika Šmit da proglasi njenu pobedu.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 04 lis 2022, 14:13 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7146 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Mitar je napisao/la: Mora biti koncenzus sva tri člana Predsjedništva. 2014. godine kad su Ivanić i Bakir dali mandat Zvizdiću, trebao se složiti i Čović. Čović je dugovao uslugu Dodiku za formiranje vlasti 2010. u koju je ubacio HDZ (tj. Radmanović iz SNSD-a nije htio da se saglasi dok ne uđu legitimni hrvatski predstavnici), ali Dodik nije htio da se poziva na to da ne pravi još veću zbrku i odustao je od ulaska SNSD-a u državnu vlast. Za neke vrste odluka predsjedništva nije potreban konsenzus iako ustav bejha ako se ne varam propisuje konsenzus odnosno mogućnost pozivanja na nacionalni interes u skupštini RS i domovima naroda parlamenta federacije bez izuzetka .ovo je moguće jer su mnoge zakone i poslovnike kojim se konkretizuju odnosna pitanja usvojili visoki predstavnici a ti zakoni su suprot ni ustavu bejha.tako na primjer za predlog budžeta koji daje predsjedništvo nije potreban konsenzus.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 04 lis 2022, 14:46 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Mitar je napisao/la: Mora biti koncenzus sva tri člana Predsjedništva. 2014. godine kad su Ivanić i Bakir dali mandat Zvizdiću, trebao se složiti i Čović. Čović je dugovao uslugu Dodiku za formiranje vlasti 2010. u koju je ubacio HDZ (tj. Radmanović iz SNSD-a nije htio da se saglasi dok ne uđu legitimni hrvatski predstavnici), ali Dodik nije htio da se poziva na to da ne pravi još veću zbrku i odustao je od ulaska SNSD-a u državnu vlast. Za neke vrste odluka predsjedništva nije potreban konsenzus iako ustav bejha ako se ne varam propisuje konsenzus odnosno mogućnost pozivanja na nacionalni interes u skupštini RS i domovima naroda parlamenta federacije bez izuzetka .ovo je moguće jer su mnoge zakone i poslovnike kojim se konkretizuju odnosna pitanja usvojili visoki predstavnici a ti zakoni su suprot ni ustavu bejha.tako na primjer za predlog budžeta koji daje predsjedništvo nije potreban konsenzus. Kao prvo, prijedlog budžeta daje Vijeće ministara tj. ministar finansija a ne Predsjedništvo. A kao drugo, budžet se može oboriti i na Vijeću ministara i na Domu naroda. Negdje su Muslimani okovani dvostruko a negdje trostruko.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 04 lis 2022, 14:58 |
|
|
Hopozicija puca. Citat: Predsjednik Gradskog odbora PDP-a Banjaluka Draško Stanivuković smatra da ukupan rezultat opozicije na proteklim izborima nije zadovoljavajući. Čestitao je Vladi Đajiću iz SNSD-a na ostvarenim rezultatima u Izbornoj jedinici tri. Da neće mali u SNSD? Citat: Dodao je da je bio racionalan i oprezan tokom konferencije na kojoj je PDP saopštavao rezultate za predsjednika Srpske za vrijeme izborne noći. Draško okolo naokolo reče da je Jeca bila neracionalna i neoprezna tj. obična lažljivica.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 04 lis 2022, 15:01 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Za neke vrste odluka predsjedništva nije potreban konsenzus iako ustav bejha ako se ne varam propisuje konsenzus odnosno mogućnost pozivanja na nacionalni interes u skupštini RS i domovima naroda parlamenta federacije bez izuzetka .ovo je moguće jer su mnoge zakone i poslovnike kojim se konkretizuju odnosna pitanja usvojili visoki predstavnici a ti zakoni su suprot ni ustavu bejha.tako na primjer za predlog budžeta koji daje predsjedništvo nije potreban konsenzus. Kao prvo, prijedlog budžeta daje Vijeće ministara tj. ministar finansija a ne Predsjedništvo. A kao drugo, budžet se može oboriti i na Vijeću ministara i na Domu naroda. Negdje su Muslimani okovani dvostruko a negdje trostruko. Predlog budžeta utvrdjuje sm i šalje predsjedništvu na odobrenje predsjedništvo upućuje predlog ps BiH.potraži na internetu. Takodje ako izdajnici iz. Srpske imaju trećinu od 14 poslanika u predstavničkom domu PS BiH onda je to problem jer je entitetska vecina trećina.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 04 lis 2022, 15:05 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Kao prvo, prijedlog budžeta daje Vijeće ministara tj. ministar finansija a ne Predsjedništvo. A kao drugo, budžet se može oboriti i na Vijeću ministara i na Domu naroda. Negdje su Muslimani okovani dvostruko a negdje trostruko. Predlog budžeta utvrdjuje sm i šalje predsjedništvu na odobrenje predsjedništvo upućuje predlog ps BiH.potraži na internetu. Takodje ako izdajnici iz. Srpske imaju trećinu od 14 poslanika u predstavničkom domu PS BiH onda je to problem jer je entitetska vecina trećina. Pa da, SM to sam i rekao. Pa onda Predsjedništvo. Pa Parlament. Pa Dom naroda. Možemo ga blokirati kad hoćemo.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 04 lis 2022, 16:41 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
Lapo-lapo je napisao/la: Oni i jesu pobjednici. Znaš ti to Svarože veoma dobro. Upravo sam čula da je par zaposlenih u jednoj Javnoj ustanovi ostalo cijelu noć, a nisu ni članovi komisije, ni posmatrači, nikoji k...c Jeslu članovi SNSD-a. Znam ih, ljigavac do ljigavca i par kurveštija vašarskih. Mislim da si previše ostrašćena , samim tim neobjektivna .Ljigavaca i kurveštija ima u svim strankama . Opozicija i svi u njoj su goli khm , ne bi bilo dobro za Srpsku ( svetinju ) da su na ovim izborima išta ''uzeli''. Ako ikad budu bolji ( sjajno bi to bilo) glasaću za njih . Ja nisam ostrašćen .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 04 lis 2022, 16:45 |
|
|
Svarog je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Oni i jesu pobjednici. Znaš ti to Svarože veoma dobro. Upravo sam čula da je par zaposlenih u jednoj Javnoj ustanovi ostalo cijelu noć, a nisu ni članovi komisije, ni posmatrači, nikoji k...c Jeslu članovi SNSD-a. Znam ih, ljigavac do ljigavca i par kurveštija vašarskih. Mislim da si previše ostrašćena , samim tim neobjektivna .Ljigavaca i kurveštija ima u svim strankama . Opozicija i svi u njoj su goli khm , ne bi bilo dobro za Srpsku ( svetinju ) da su na ovim izborima išta ''uzeli''. Ako ikad budu bolji ( sjajno bi to bilo) glasaću za njih . Ja nisam ostrašćen . Kad vidiš koga podržava bula 078 , odmah znaš da su ti neopevani ološ .
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022 Postano: 04 lis 2022, 17:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76723 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ovaj put se srpski pobjednik (to je opet Dodik) za nas drži, a ne obratno.
Na državnoj razini.
Povjerenje se povjerenjem vraća.
Varalice na kraju najgore prođu.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|