HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 08 sij 2025, 11:25.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 906 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 37  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Republika Srpska - Izbori 02.10.2022
PostPostano: 06 lis 2022, 20:49 

Bošnjanin II je napisao/la:
novovrijeme je napisao/la:
BTW

slika

slika

slika

Tanko ko Jelena.
PZD je više okupljao danguba.
Vidimo se za 2 godine. :palacgore2

******** iz Francuske kladim se da nisi taj trg dugo vidio. Nemaš ti ništa da izborima u tuđoj državi. Janko bolesniče biplarni poštedi nas kretenluka.. Mile je pokrao izbore i legitimno je da se krve zbog toga.

A kada si ti to muslimanu vidio taj trg ?

Sjedim sa nekoliko halfova u kafani poslije posla. Potpuno sam smetnuo "proteste".

Prošli su nakon završetka kraj nas, a da niko od nas nije prepoznao nikog. Parametar naših godina je od 25 do 52 i svi smo iz BL.

Ko su onda osobe sa protesta, kada ama baš nikoga nismo prepoznali ?

Kada je bilo bombardovanje Srbije i kada je devastiran američki konzulat, bukvalno sam prepoznao polovinu demonstranata.

Ko su onda ovi od danas ?

Vrh

PostPostano: 06 lis 2022, 20:55 

Srpsčanin je napisao/la:
Nije svugdje ista.ovo što se dogadja u Srpskoj gdje se gubitnik izbora samoproglašava za pobjednika i organizuje demonstracije s tim ciljem.toga nema nigdje drugo.nigdje ni u balkanskim okvirima ne postoji takva ostrašćenosti.takva neodgovornost političara i javnih ličnosti kao u Srpskoj.Prošle godine predsjednik poslaničkog kluba najveće opozicione stranke poziva na ustanak. toga nigdje drugo nema.nemoj se zavaravati i tješiti bez osnova.naša zemlja je najzaostalije društvo u evropi.daleko smo i iza ujgura m.

Kako nema?
Ko gubi ima pravo da se ljuti.
Večeras im je maksimum bio par hiljada ljudi i to iz cijele RS. =)) Moj Mile pukne pristima i skupi 20.000 u svako doba dana i noći.
čak i u ostatku Balkanu gubitnici isto veče čestitaju pobjednicima..

The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.

Vrh

PostPostano: 06 lis 2022, 20:56 

Marsovci.
Poslao ih Soros uz pratnje britanskih špijuna. Amerikanci nevidljivim dronovima sve snimaju, a Vucic šalje taxijem ilegalce. Elton otkazao koncert u SA, kaže neće tamo, u BL je žurka bolja.
Ludilooo...
Idemo Ooo....

Vrh

PostPostano: 06 lis 2022, 20:57 

Lapo-lapo je napisao/la:

Kako nema?
Večeras im je maksimum bio par hiljada ljudi i to iz cijele RS. =)) Moj Mile pukne pristima i skupi 20.000 u svako doba dana i noći.

30 000 ljudi.
Tvoj Milojica pukne šamarcinu i natrpa silom 20 autobusa nekaraktera, ubijedi ih da je to izlet u prirodu i drustvo, te uz pratnju još 5 autobusa, u dva su zastavice, u tri sendviči, krenu pjevajući borbene. K'o nekad na izlet u Jajce. Odmah me pukne nostalgija. =))

=)) =)) =))

Muslimanka...

Vrh

PostPostano: 06 lis 2022, 21:10 

Srpsčanin je napisao/la:

Opozicija ko opozicija. Svugdje je ista.
Ima i zapadno orjentisanih Srba ima i ******** ima i Jugonostalgičara a ima i likova sa 10.000 KM neplaćenih kazni kojima je Dodik kriv za sve u životu.
Normala.

Nije svugdje ista.ovo što se dogadja u Srpskoj gdje se gubitnik izbora samoproglašava za pobjednika i organizuje demonstracije s tim ciljem.toga nema nigdje drugo.nigdje ni u balkanskim okvirima ne postoji takva ostrašćenosti.takva neodgovornost političara i javnih ličnosti kao u Srpskoj.Prošle godine predsjednik poslaničkog kluba najveće opozicione stranke poziva na ustanak. toga nigdje drugo nema.nemoj se zavaravati i tješiti bez osnova.naša zemlja je najzaostalije društvo u evropi.daleko smo i iza ujgura m.

Svugdje je isto .
Misliš li da su ''žuti prsluci'' u Francuskoj spontana manifestacija ? Ili rovarenja po Poljskoj i Mađarskoj itd , itd... ?
Za koji dan ih očekuj ih u ''demokratskoj ''Italiji .
Ne vjeruješ ? Da se kladimo u neku paru ?
Nasmija me jedna rećenica koju sam čuo od ''Soroša'' , kroz usta BNTV...''Demonstranti su se spontano okupili širom Srpske i organizovano prevezeni u Banja Luku ''

No dobro , bili , galamili malo , izrazili negodovanje što kandidati za koje su oni glasali nisu pobjedili , kažu da su izbori pokradeni i traže nova prebrojavanje glasačkih listića..nije bilo nikakve destrukcije i nasilja u našoj Бања Луци ...
Ma , sve pet . Imaju pravo protestovati .
Da se mene pita ja bi im ispunio zahtjev i ponovo prebrojao glasove .

Nego , ispratio sam proteste sa svih strana i primjetio neke nove momente u taboru opozicije u Republici Srpskoj . Mali ( Stanivuković) sazrjeva i lagano pravi otklon od nesposobnog opozicionog luzeraja . Upratio je da je to sve ''sa koca i konopca'' . Čini mi se da će čim ova ujdurma prođe , napraviti neke manevre koje će mnogima biti iznenađenje .
Sumnjam da će se pridružiti SNSD-u , i ne treba , ali je vrlo moguće da će osnovati svoju stranku ( PDP se više popraviti ne može ).
Ima četiri godine da je ojača i utegne . Možda animira mladost ( svježu krv) da se uključi u politička dešavanja u našoj državi .
I to bi bio nekakav početak restauracije opozicje u Republici Srpskoj , onako , zdrave i patriotske .
Ovi sada su teška mrtvaja .

Vrh

PostPostano: 06 lis 2022, 21:21 

Evo ovo je naprimjer ovaj dio, ljudi se razbacali, tipkaju poo telefonu, distanca ko za vrijeme korone...

slika

slika

Vrh

PostPostano: 06 lis 2022, 21:21 

Lapo-lapo je napisao/la:
Marsovci.
Poslao ih Soros uz pratnje britanskih špijuna. Amerikanci nevidljivim dronovima sve snimaju, a Vucic šalje taxijem ilegalce. Elton otkazao koncert u SA, kaže neće tamo, u BL je žurka bolja.
Ludilooo...
Idemo Ooo....

Nisu Marsovci, djetetu iz miješanog braka. Ali nisu ni banjalučani. Iskreno se nadam da niti vi, niti mrski vam esenesde, više nećete uticati makar na naš izbor za našeg gradonačelnika. Meni je isti *** kada neko prevagne glasovima sa Petrićevca, Saračice, Šargovca, kao i kada u kontri ljudi rodom iz Bakinaca ili Topole, a na arbajtu su u BL, određuju ko će nam biti gradonačelnik. Tako smo dobili i ovog ******** za gradonačelnika. Ispada da su svi koji nisu iz BL ili su iz "prirubnih" područja, zainteresovaniji od mene za taj izbor. Nadam se da ću doživjeti da gradonačelnik jednoga dana bude po našoj mjeri, a ne po "vašim" uzusima. A vaši uzusi su geačkiji i od Milinih. Poslušaj verbalne arhaične akrobacije g-dže Jelene, a lafo jo odrasla kraj Naprijedovog. Gradonačelnik na pres koferencijama zavija ko kojot na pun mjesec. Britancima nestalo para pa ste lišeni logopeda ?

U svim ostalim situacijama za sve nivooe vlasti ću glasati za Milorada, dog god ste vi ekskluzivna opozicija. Naletiće jednom i neka normalna, valjda.

Problem je što ovaj dernek ne možete da ponavljate danima. Znam, gorivo je skupo :neznam

Vrh

PostPostano: 06 lis 2022, 21:27 

Lapo-lapo je napisao/la:
Ajd ZIK ne seri. Tu retoriku možeš samo seljacinama ili kako ih vi zovete ,,krezuboj masi,, prodati. Oni sigurno ne čitaju ni forume, ni portale.
Te priče amerikanci su krivi za sve, britanski spijuni, muslimani će nas progutati, Soros sve plaća itd. ...ne može proći kod obrazovanih, poštenih i normalnih. Bacate riječi u vjetar.
Niste u većini.

Ništa bulo 078 saburaj do2026.

Vrh

PostPostano: 06 lis 2022, 21:28 

Mitar je napisao/la:
Evo ovo je naprimjer ovaj dio, ljudi se razbacali, tipkaju poo telefonu, distanca ko za vrijeme korone...

slika

slika

5k max.

Vrh

PostPostano: 06 lis 2022, 21:29 

Lapo-lapo je napisao/la:

Kako nema?

30 000 ljudi.
Tvoj Milojica pukne šamarcinu i natrpa silom 20 autobusa nekaraktera, ubijedi ih da je to izlet u prirodu i drustvo, te uz pratnju još 5 autobusa, u dva su zastavice, u tri sendviči, krenu pjevajući borbene. K'o nekad na izlet u Jajce. Odmah me pukne nostalgija. =))

Pa i gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je slao autobuse na protest.

Vrh

PostPostano: 06 lis 2022, 21:36 

Doći ćemo. U još većem broju.

Opozicija nije idealna, ali mi se svaka druga opcija koja ide protiv SNSD-ea dopada. Dosta je ponižavanja, kradje i svakodnevnih podvaljivanja. Došlo je do grla. Neće nas pobiti ni muslimani, ni britanski spijuni, ni amerikanci, ni Vucicevci...pobice nas baš oni. Svi ćemo fasovati,,račine,, nervirajuci se svakodnevno. Svaki dan na poslu je neko ponizen, uplasen, uplakan!? Od koga? Od budaletina koje su postavljene za rukovodiocie. Otvaraju nogom vrata, ucjenjuju, kradu, lažu, prijete, ponižavaju, psuju, lažu... Kakvi su to ljudi? Gdje to raslo? Ko je to učio i odgajao?
Neće moći!

Vrh

PostPostano: 06 lis 2022, 21:41 

Lapo-lapo je napisao/la:

Opozicija nije idealna, ali mi se svaka druga opcija koja ide protiv SNSD-ea dopada. Dosta je ponižavanja, kradje i svakodnevnih podvaljivanja. Došlo je do grla. Neće nas pobiti ni muslimani, ni britanski spijuni, ni amerikanci, ni Vucicevci...pobice nas baš oni. Svi ćemo fasovati,,račine,, nervirajuci se svakodnevno. Svaki dan na poslu je neko ponizen, uplasen, uplakan!? Od koga? Od budaletina koje su postavljene za rukovodiocie. Otvaraju nogom vrata, ucjenjuju, kradu, lažu, prijete, ponižavaju, psuju, lažu... Kakvi su to ljudi? Gdje to raslo? Ko je to učio i odgajao?
Neće moći!

slika

Vrh

PostPostano: 06 lis 2022, 21:46 

Borac je uvijek bio ,,zaštitni znak,, Banjaluke. Usrali su ga skroz.

Vrh

PostPostano: 06 lis 2022, 21:46 

Vrh

PostPostano: 06 lis 2022, 21:47 

Hoće li savez nezavisnih nacionalsocijalista prirediti kontraskupove?

Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.

The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.

Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..

Vrh

PostPostano: 06 lis 2022, 21:48 

Kako ? Nije li skoro bio šampion Premijer lige Nakarade ?
Vjerovatno nisi obavještena . :kava

Vrh

PostPostano: 06 lis 2022, 21:51 

Lapo-lapo je napisao/la:

I Muslimani su se uvijek kupali na Vrućici pa se više ne kupaju. Vremena se mjenjaju.

Tvoja Banja Luka više ne postoji. Nemaš se čemu nadati. Ovo je srpska Banja Luka.
I prađed ti je patio za Smederevom al uzalud, rekoh ti da se ne nadaš uzalud.

Vrh

PostPostano: 06 lis 2022, 21:51 

Svarog je napisao/la:
Kako ? Nije li aktuelni šampion Premijer lige Nakarade ?

Prošle godine je uzeo Zrinjski, ali Borac 4 godine zaredom igra Evropu a pretprošle godine je bio prvak.

Otkad je Dodikov nećak preuzeo fudbal u BiH, Borac nikad jači.

Vrh

PostPostano: 06 lis 2022, 21:52 

Mitar je napisao/la:
Svarog je napisao/la:
Kako ? Nije li aktuelni šampion Premijer lige Nakarade ?

Prošle godine je uzeo Zrinjski, ali Borac 4 godine zaredom igra Evropu a pretprošle godine je bio prvak.

Otkad je Dodikov nećak preuzeo fudbal u BiH, Borac nikad jači.

Lapsus , popravio sam .

Vrh

PostPostano: 06 lis 2022, 21:57 

Proteste borčevih navijača sam stavio u kntekst brojnosti protesta umiruće opozicije .

Vrh

PostPostano: 06 lis 2022, 22:09 

Mitar je napisao/la:
Lutorčina je napisao/la:
vladati narednih 50 godina. Ovo na trgu Krajine je došlo prošetati sve na dnevnicu.
Imaju fantastičan perfomans. Politički pano natpis ne znam kako da ga nazovem ,nose ga novinar ,dezerter iz Gacka ,zatim bivši vođa fudbalskih navijača itd...
Ispred njih na štakama hoda ratni vojni invalid bez noge.
Mogli su još jednog ubaciti.
P.S muzika u pozadini je fenomenalna moderna instrumentala to je nešto najmodernije što sam do sad čuo na BN TV koja inače pušta zadnji šund i papanski turbofolk,zadnjih 20 godina.

Prvi red, s koca i konopca. ********, tajkun, guslar, pjandura, dvojica bivših vođa navijača u prvom redu. :zubati

A ovo je najjadnije što rade, što nađu nekog RVI da pravi maskotu od sebe. To bi rekao i za drugu stranu da to radi.

Jedno je imati svoje političko mišljenje, a drugo je da se kao pojedinac pozivaš na učešće u ratu i da smatraš da je tvoje mišljenje vrijednije od nekog drugog borca ili RVI sa druge strane. A još gori su ovi što to zloupotrebljavaju.

Prvi red ima milione na žiro računima a nekretnina ni oni sami ne znaju koliko. Ovo okupljanje mi liči na neku verziju South Parka Made in Srpska. Ok ? :laugh

Vrh

PostPostano: 06 lis 2022, 22:14 

Lapo-lapo je napisao/la:

Neće moći!

Hočete, doči čete, al kad pojeftini gorivo ili se za isto isrpsi britanska ambasada.

Sjećam se protesta pored "starog Hrasta" lafo zbog Vulića, kada su vaši "lideri" koji su ih vodili, tog jadnog Vulića nagovorili da se zajedno sa sinom potuče protiv policije i iz toga sukoba je izašao kao poluinvalid. Vi ste to sa strane posmatrali kao posljednje pičke povukavši se na bezbjedno, a nakon toga ste i definitivno prekinuli sa protestima.
Tog jadnog Vulića sam godinu dana kasnije sreo ispred suda nakon presude. Tu nisam primjetio nikoga od vas. Ni Borenovića, a ni Crnatka. Vulić je bio sam. Cijelo vrijeme je jadan i bio sam, u ubijeđenju da ste ljudi, a ne patetični pičići.

Istu sudbinu je doživio i Davor Dragićević.

Milorad Dodik je prodao m:tel državi Srbiji kada je Koštunica bio predsjednik Vlade. Ispada da Milorad nije mogao nekom svom iz SNSD-a namjestiti posao sa m:tel-ovim dopunama. Od svih tajkuna posao je dobio Stanivukovićev Finans. Ajdee...

Stanivuković je neki dan Jeci poslao trubače i "pogurao" joj "proslavu" pobjede. Sutradan je izjavio da nije u redu proglasiti pobjedu unaprijed. Eeeejš...

Sve te jeblo, pokralo vam izbore, a CIK od 2018. držite sa SDA ?!

Jel vas leftardi još uvijek zovu "useful idiots" ili su našli moderniji i inventivniji naziv ?

Vrh

PostPostano: 06 lis 2022, 22:41 

Vučić nije još čestitao Dodiku. Prošle izbore je to bilo sljedeći dan.
Mislim da je sada jasno da trenutno traje sukob između njih dvojice. Tj bilo je i jasno kad su uhapšena dva člana SNSa prije nekoliko dana. Moguće da je do Rusa, mislim da Vučiću ne bi smetala "prozapadnija" vlast u Republici Srpskoj. A što reče Čičak, možda mu je Zapad obećao BiH u Otvorenom Balkanu ukoliko se Dodik skloni sa vlasti.

Vrh

PostPostano: 06 lis 2022, 22:49 

Beograd bio pun njegovih bilborda.

Vrh

PostPostano: 06 lis 2022, 22:56 

Teranova 2 je napisao/la:
Beograd bio pun njegovih bilborda.

Možda zato što su platili kao što i neka fabrika keksa plati da postavi svoje bilborde.

The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 906 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 37  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Banya, Patriota, Tomba17 i 20 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: