Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
Ne može samo DF biti Hams ,to mora biti i SDP jer su iz istog šinjela proizašli .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 78480 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
Pazi, za kandidata DF-a za člana Predsjedništva su glasali, RADIKALNIJI SDA-ovci. I to je razlog zašto Bakir nije prošao, dobio manje glasova od stranke.
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
Što manja stranka zo je stranka ekstremnija . SDA-SDP-DF-GS. Bećirović ne može da prežali što nije potpisan ugovor sa IZ . Bećirović je desno krilo SDP-a , koje je ustvari levo krilo džamije . Nisi valjda već zaboravio Heleza ?
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
Robbie MO je napisao/la:
Pazi, za kandidata DF-a za člana Predsjedništva su glasali, RADIKALNIJI SDA-ovci. I to je razlog zašto Bakir nije prošao, dobio manje glasova od stranke.
Sabotaža , IZ i desnog krila stranke . Jer Bakir stranci nije podario naslednika , hoće da ga se reše . Pisao je o tome Ognjen Tadić .
A HDZ bi u toj konstelaciji trebao da bude sta? Izrael?
..samo mogu zamisliti obim erekcije kod forumskih jedinki na tu pomisao. Dakle samo zamisliti. No, i ja kad sam bio mladji i kad nisam jebo i bio jeban znalo mi se desiti da se probudim vlaznih gaca i skontam da je ipak sve to samo za kurac.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 78480 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
Haram je napisao/la:
..samo mogu zamisliti obim erekcije kod forumskih jedinki na tu pomisao. Dakle samo zamisliti. No, i ja kad sam bio mladji i kad nisam jebo i bio jeban znalo mi se desiti da se probudim vlaznih gaca i skontam da je ipak sve to samo za kurac.
Nisam išao praviti nikakve dodatne paralele.
Samo sam primjetio stil politike SDA i DF koji me podsjeća na Fatah-Hamas.
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
Razlog je naravno jaka antihrvatska šovinistička kampanja Komšića koja traje 365 dana u godini i tako sve bez prekida još od zime/proljeća 2018.
I pritom ima potporu 99% muslimanskih medija. Zapravo svih sem Avaza. Npr. onaj ljigavac Senad Hadžifejzović ga je ugostio službeno prvi i zadnji dan ove kampanje. Onda vam je sve jasno.
O potpori SDA, SBiH, Islamske zajednice da ne govorimo
espresso je napisao/la:
DF je ove izbore pršao bolje nego sam očekivao
Razlog je naravno jaka antihrvatska šovinistička kampanja Komšića koja traje 365 dana u godini i tako sve bez prekida još od zime/proljeća 2018.
I pritom ima potporu 99% muslimanskih medija. Zapravo svih sem Avaza. Npr. onaj ljigavac Senad Hadžifejzović ga je ugostio službeno prvi i zadnji dan ove kampanje. Onda vam je sve jasno.
Komšić ove izbore haman pa nikako nije imao kampanju, pogotovo ne kada usporedimo njegov angažman sa onim Bećirovića i Izetbegovića.
Najveći dio kampanje za njega je obavio Milanović sa svojim ispadima.
_________________ Dobro bi nam došlo svima razmišljanje hladnom glavom.
Nisam išao praviti nikakve dodatne paralele.
Samo sam primjetio stil politike SDA i DF koji me podsjeća na Fatah-Hamas.
Oni su vise kao republikanci i demokrate. DF demokratski jastrebovi, SDA republikanski rednecki.
RobbieMO, zaista, iritiras me s tim avatarom. Trebace mi dugo vremena da se priviknem jer uvijek iz prve pomislim da je to kolega korrisnik.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
Pejtonac sa juga je napisao/la:
espresso je napisao/la:
Komšić ove izbore haman pa nikako nije imao kampanju, pogotovo ne kada usporedimo njegov angažman sa onim Bećirovića i Izetbegovića.
Aj ne rise . Pa zašto se Sejdu birali 2006 -te tad nisu postojali ni Čović ni Milanović .
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
Pejtonac sa juga je napisao/la:
espresso je napisao/la:
Fakat, kampanju mu odradio onaj hrapavi zorangutan milanković.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.