HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 28 vel 2025, 19:36.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 117 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: SNSD: Za 2 godine organizujemo se da izbacimo Muslimane iz Vijeća naroda
PostPostano: 11 lis 2022, 13:26 

Bošnjak.007 je napisao/la:

To ti misliš da nemamo čime. U februaru je trebalo da se pokaže ali šta to tebi vrijedi dokazivat kad se lažno predstavljaš a BL nisi vidio dugo a kamoli da znaš šta imamo.
Mi smo država, mi kontrolišemo službe a imamo i prijatelje. Jedino što ti duvaš su kurčevi po Francuskoj, pa dođeš liječiti frustracije bar nekom temom koja je loša za Bošnjake.
E to se zove opsesija. :smijeh
Godine nadanja, Mile će ovo, Mile će ono, a prijeti opasnost da Mile izgubi poziciju. Džaba zapinješ i propinješ se na zadnje nogice, znamo da ste kurton koji se ništa ne pita.
Na kraju i same OS imaju oružja a da ne pričamo o onome što je nezvanično.

Ajde iskreno, koliko imas godina? 007?

Vrh

Naslov: Re: SNSD: Za 2 godine organizujemo se da izbacimo Muslimane iz Vijeća naroda
PostPostano: 11 lis 2022, 13:28 

Ludjacka košulja se stegnula, ali njemačke vize se olabavile. :zubati

Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.

33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.

Vrh

PostPostano: 11 lis 2022, 13:31 

Šnjoko se kockao i prokockao državu. =))
Kockanje je haram, alah ne pomaže kockarima, džaba su 1.000 džamija napravili. :crying

Vrh

PostPostano: 11 lis 2022, 13:33 

Upozorenja: 1
Nemaju Muslimani šta ponudit nikome. Nemogu izazvat ni empatiju zbog tzv genocida jer prošlo je već 30 godina i desilo se mnogo pravih genocida od onda + Ukrajina sada izaziva suze liberalima.
Nebitan "narod" pred nestankom.

Vrh

PostPostano: 11 lis 2022, 14:23 

Robbie MO je napisao/la:
Na razini BiH imate 1/3. Na razini Federacije 1/2.

Kontrolirate 0 km granice, frtalj teritorija, nemate vojsku, ni u jednom sportu niste prvaci u BiH.

Niste država.

Nego ste otprilike kao Makedonija unutar Jugoslavije.

Najviša vlast koju sada možete izabrati je Kanton Sarajevo. :clap

Ko? O kome pričaš? Misliš na neku stranku ili komplet narod? Pa možemo vas izbaciti iz većine kantona, pa čak i sa federalnog nivoa.

Vrh

PostPostano: 11 lis 2022, 14:25 

Robbie MO je napisao/la:
novovrijeme je napisao/la:

Ne mislim ja da vi nemate ništa. Ja znam da nemate ništa. Uvalilo vam JNA i hameričku starudiju da mislite kako imate vojsku a imate ***.

Koje prijatelje? :smijeh Oni koji ste smatrali najvećim prijateljima su vam 2.10.2022. umetnuli do grla. =)) Nemate vi više ništa Mujo, i tih 24% ćete izgubiti i uništiti.

Amerika i Britanija glavni prijatelj.

Dotične progurale silom ove izmjene ustava Federacije. :zubati
U sklopu trgovine s Hrvatskom.

Niti onda a niti sad ne bi dobili pomoć od njih. Nisi ti svjestan koliko neke stvari ne znaš. No nejse.

Vrh

PostPostano: 11 lis 2022, 14:28 

To ti misliš da nemamo čime. U februaru je trebalo da se pokaže ali šta to tebi vrijedi dokazivat kad se lažno predstavljaš a BL nisi vidio dugo a kamoli da znaš šta imamo.
Mi smo država, mi kontrolišemo službe a imamo i prijatelje. Jedino što ti duvaš su kurčevi po Francuskoj, pa dođeš liječiti frustracije bar nekom temom koja je loša za Bošnjake.
E to se zove opsesija. :smijeh
Godine nadanja, Mile će ovo, Mile će ono, a prijeti opasnost da Mile izgubi poziciju. Džaba zapinješ i propinješ se na zadnje nogice, znamo da ste kurton koji se ništa ne pita.
Na kraju i same OS imaju oružja a da ne pričamo o onome što je nezvanično.

Ne mislim ja da vi nemate ništa. Ja znam da nemate ništa. Uvalilo vam JNA i hameričku starudiju da mislite kako imate vojsku a imate ***.

Koje prijatelje? :smijeh Oni koji ste smatrali najvećim prijateljima su vam 2.10.2022. umetnuli do grla. =)) Nemate vi više ništa Mujo, i tih 24% ćete izgubiti i uništiti.

Vidi se da voliš da ti umeću čim toliko pominješ grlo.
Elem, ništa ti ne znaš. Ali mi znamo bipolarna budalo da dolaziš ovdje liječit bolest zato ne postoji niti teoretska šansa bolesniku kao što si ti nešto dokazat.
Jednostavno kad neko umisli da je nešto drugo, kad neko ima poremećaje i jebe se sa muškarcima kao što se ti jebeš onda je teško logikom takvima nešto objasnit.
Na kraju ponavljam, imamo mnogo toga. Zato se i ne bojimo ovih kojima si se priklonio.

Vrh

PostPostano: 11 lis 2022, 14:34 

Robbie MO je napisao/la:
O tome tko je država i tko je gazda, pokazat će se sada kada odaberemo koja ce od bosnjackih stranaka popuniti kvotu od 33%. :zubati

Nećete vi odabrati ništa. Borba je među Bošnjacima, pobjednik će sa HDZ. Vidi se da imaš veze sa Srbima, identično kao oni pokušavaš sebe i druge uvjeriti da ste vi neki faktor, da vas nešto pita. A ne pita vas se.
Prava istina je da će onaj ko skupi većinu Bošnjaka ići sa HDZ i nema tu nikakvog odabira.
Vi bi bili kao narod faktor da možete nas potpuno izbacit iz vlasti, kao što mi vas možemo iz većine kantona i sa državnog i federalnog nivoa.
Uz sve to, bilo ko da bude od naših vlast pripast će mu mnogo veći kolač vlasti nego što će vaš HDZ dobit. A ti sad lupetaj i nadaj se.

Vrh

PostPostano: 11 lis 2022, 14:35 

Elem, ništa ti ne znaš. Ali mi znamo bipolarna budalo da dolaziš ovdje liječit bolest zato ne postoji niti teoretska šansa bolesniku kao što si ti nešto dokazat.
Jednostavno kad neko umisli da je nešto drugo, kad neko ima poremećaje i jebe se sa muškarcima kao što se ti jebeš onda je teško logikom takvima nešto objasnit.
Na kraju ponavljam, imamo mnogo toga. Zato se i ne bojimo ovih kojima si se priklonio.

Ma nemate ništa.
Ti si opat naivan oko misliš da imate nešto.
Tako ti je i babo mislio da vas je Alija pripremio za rat, otišao sav srećan po pušku a SDA mu uzela kravu i 1.000 maraka. :crying

Vrh

PostPostano: 11 lis 2022, 14:38 

Robbie MO je napisao/la:
O tome tko je država i tko je gazda, pokazat će se sada kada odaberemo koja ce od bosnjackih stranaka popuniti kvotu od 33%. :zubati

Nećete vi odabrati ništa. Borba je među Bošnjacima, pobjednik će sa HDZ. Vidi se da imaš veze sa Srbima, identično kao oni pokušavaš sebe i druge uvjeriti da ste vi neki faktor, da vas nešto pita. A ne pita vas se.
Prava istina je da će onaj ko skupi većinu Bošnjaka ići sa HDZ i nema tu nikakvog odabira.
Vi bi bili kao narod faktor da možete nas potpuno izbacit iz vlasti, kao što mi vas možemo iz većine kantona i sa državnog i federalnog nivoa.
Uz sve to, bilo ko da bude od naših vlast pripast će mu mnogo veći kolač vlasti nego što će vaš HDZ dobit. A ti sad lupetaj i nadaj se.

Pa pobjednik je onaj kojeg izabere HDZ.
Baš si naivan. :neznam
Ne znaš ni šta ti je umetnulo. 10 dana je prošlo od umetanja a ti si i dalje zbunjen.
I ono bi ratovalo. Da vas obiđe Rafale trebalo bi vam pola godine da skontate šta vam se desilo. :neznam

Vrh

PostPostano: 11 lis 2022, 14:39 

Robbie MO je napisao/la:
Na razini BiH imate 1/3. Na razini Federacije 1/2.

Kontrolirate 0 km granice, frtalj teritorija, nemate vojsku, ni u jednom sportu niste prvaci u BiH.

Niste država.

Nego ste otprilike kao Makedonija unutar Jugoslavije.

Najviša vlast koju sada možete izabrati je Kanton Sarajevo. :clap

Ko? O kome pričaš? Misliš na neku stranku ili komplet narod? Pa možemo vas izbaciti iz većine kantona, pa čak i sa federalnog nivoa.

Kog vi prijatelja imate ?
Pa da imate ne bi vam ga Šmit ovako zavukao ?

Vrh

PostPostano: 11 lis 2022, 14:39 

Ma nemate ništa.
Ti si opat naivan oko misliš da imate nešto.
Tako ti je i babo mislio da vas je Alija pripremio za rat, otišao sav srećan po pušku a SDA mu uzela kravu i 1.000 maraka. :crying

Drži se pušenja kurčeva po Francuskoj pederčino bipolarna. Ove države stvari prepusti narodu koji odlučuje o ovoj državi. Ovdje si nebitan

Vrh

PostPostano: 11 lis 2022, 14:49 

JAS je napisao/la:

Za ono što nama treba Turska, Iran, Pakistan...
Ovo su sve faze u izgradnji države. Ovaj manji remetilački faktor kad se ospe za 10-20 godina postat će mirna pogranična manjina.

Vrh

PostPostano: 11 lis 2022, 15:15 

Ne može se glavom protiv demokracije i zakona. Sad vam je tako zapisano u amandmanu jer allah tako želi. Allah najbolje zna.

Vrh

PostPostano: 11 lis 2022, 15:16 

Kako ga je Šmit sunuo Bošnjacima 1995 :zubati

The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.

Vrh

PostPostano: 11 lis 2022, 15:26 

JAS je napisao/la:

Za ono što nama treba Turska, Iran, Pakistan...
Ovo su sve faze u izgradnji države. Ovaj manji remetilački faktor kad se ospe za 10-20 godina postat će mirna pogranična manjina.

Da, za 10-20 godina neće više biti problema s mohinakcima između Hrvatske i Srbije.

Ostat će vas jedva pola milijuna i za to je kriva vaša vlast a ne "ustaše" i "ćetnici".

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 11 lis 2022, 15:31 

Zašto muslimani pjene ako su nas jučer takijali da su odbacili SDA na izboru ?
Ah da, IQ = 55.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 117 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: hoblatopla, Patriota i 34 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: