|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 88 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Čeda Prašak drogiran izmlatio ženu Postano: 12 lis 2022, 20:00 |
|
|
|
Da li je moguće da je ta budala tema ovde.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Čeda Prašak drogiran izmlatio ženu Postano: 12 lis 2022, 20:03 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa moze se i iz drugih razloga zavrsiti u pritvoru, ne samo iz ovih u koje si ti poverovao.  Kojih? U koje si ti poverovao? Objasni nam Bosanac. Šta se desilo pa je Čeda iz rešetaka? Pa greska policije, volicu bosanski, sta ja znam... Uglavnom: NASTAVLJA SE CIRKUS JOVANOVIĆ Čedina žena se pojavila u uskoj haljini pred policijskom stanicom i novinarima postavila SAMO JEDNO PITANJE (VIDEO)"Ništa nije bilo, nije bilo tuče. Je l sam ja prebijena?" 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Čeda Prašak drogiran izmlatio ženu Postano: 12 lis 2022, 20:03 |
|
|
NSOS je napisao/la: Eto sta droga od budale napravi. Inace od najvecih izdajnika ni Canak nije bolji. Nije tukao zenu ali je koristio uticaj da joj otme dete. Jedino Vuk Dani ne sme nista. Kad je Danica jača od Vuka. I takvi bi trebali vladat Srbijom. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Čeda Prašak drogiran izmlatio ženu Postano: 12 lis 2022, 20:04 |
|
|
|
Mislim da je ona prebila njega.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Čeda Prašak drogiran izmlatio ženu Postano: 12 lis 2022, 20:04 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: NSOS je napisao/la: Eto sta droga od budale napravi. Inace od najvecih izdajnika ni Canak nije bolji. Nije tukao zenu ali je koristio uticaj da joj otme dete. Jedino Vuk Dani ne sme nista. Kad je Danica jača od Vuka. I takvi bi trebali vladat Srbijom.  Normalno, Dana je iz ravnogorske familije, a Vuk kao i ti... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Čeda Prašak drogiran izmlatio ženu Postano: 12 lis 2022, 20:05 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Mislim da je ona prebila njega. Četnici i od žena dobiju batina. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Čeda Prašak drogiran izmlatio ženu Postano: 12 lis 2022, 20:06 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Teranova 2 je napisao/la: Mislim da je ona prebila njega. Četnici i od žena dobiju batina.  Vidi kolika je kobila. Piše da ima crni pojas.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Čeda Prašak drogiran izmlatio ženu Postano: 12 lis 2022, 20:07 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Kojih? U koje si ti poverovao? Objasni nam Bosanac. Šta se desilo pa je Čeda iz rešetaka?
Pa greska policije, volicu bosanski, sta ja znam... Uglavnom: NASTAVLJA SE CIRKUS JOVANOVIĆ Čedina žena se pojavila u uskoj haljini pred policijskom stanicom i novinarima postavila SAMO JEDNO PITANJE (VIDEO)"Ništa nije bilo, nije bilo tuče. Je l sam ja prebijena?"  ...doobra.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Čeda Prašak drogiran izmlatio ženu Postano: 12 lis 2022, 20:07 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Četnici i od žena dobiju batina.  Vidi kolika je kobila. Piše da ima crni pojas. Mislim da Granicarko prica o porodici Draskovic, a ti o porodici Jovanovic. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Čeda Prašak drogiran izmlatio ženu Postano: 12 lis 2022, 20:08 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Kojih? U koje si ti poverovao? Objasni nam Bosanac. Šta se desilo pa je Čeda iz rešetaka?
Pa greska policije, volicu bosanski, sta ja znam...Uglavnom: NASTAVLJA SE CIRKUS JOVANOVIĆ Čedina žena se pojavila u uskoj haljini pred policijskom stanicom i novinarima postavila SAMO JEDNO PITANJE (VIDEO)"Ništa nije bilo, nije bilo tuče. Je l sam ja prebijena?"  Pa što pričaš kad ne znaš? Idi slušaj sevdalinke.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Čeda Prašak drogiran izmlatio ženu Postano: 12 lis 2022, 20:08 |
|
|
laganini je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa greska policije, volicu bosanski, sta ja znam... Uglavnom: NASTAVLJA SE CIRKUS JOVANOVIĆ Čedina žena se pojavila u uskoj haljini pred policijskom stanicom i novinarima postavila SAMO JEDNO PITANJE (VIDEO)"Ništa nije bilo, nije bilo tuče. Je l sam ja prebijena?"  ...doobra..  Trebinjka. Lagi, pa ti si lud za svime sto je hercegovacko... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Čeda Prašak drogiran izmlatio ženu Postano: 12 lis 2022, 20:09 |
|
|
|
Ćerka ratnog hirurga iz Hercegovine da se uda za tu budalu. Ne razumem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Čeda Prašak drogiran izmlatio ženu Postano: 12 lis 2022, 20:09 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Teranova 2 je napisao/la: Mislim da je ona prebila njega. Četnici i od žena dobiju batina.  
_________________ ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⠀⠀🟥⬜🟥
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Čeda Prašak drogiran izmlatio ženu Postano: 12 lis 2022, 20:11 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa greska policije, volicu bosanski, sta ja znam...Uglavnom: NASTAVLJA SE CIRKUS JOVANOVIĆ Čedina žena se pojavila u uskoj haljini pred policijskom stanicom i novinarima postavila SAMO JEDNO PITANJE (VIDEO)"Ništa nije bilo, nije bilo tuče. Je l sam ja prebijena?"  Pa što pričaš kad ne znaš? Idi slušaj sevdalinke. Pa znam da nije ono sto si ti tvrdio da jeste. Ja bih tebe uputio da proucavas principe logike, ali kako kad si na predskolskom nivou, a za logiku barem treba da si na srednjoskolskom. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Čeda Prašak drogiran izmlatio ženu Postano: 12 lis 2022, 20:12 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa što pričaš kad ne znaš?
Idi slušaj sevdalinke.
Pa znam da nije ono sto si ti tvrdio da jeste. Ja bih tebe uputio da proucavas principe logike, ali kako kad si na predskolskom nivou, a za logiku barem treba da si na srednjoskolskom.  Ono kad Bosanac priča o logici. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Čeda Prašak drogiran izmlatio ženu Postano: 12 lis 2022, 20:13 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Ćerka ratnog hirurga iz Hercegovine da se uda za tu budalu. Ne razumem. Ajde Tero duso, ne avetaj. I tebi Ceda dobro izgleda, sto ne mora da znaci da se politicki slazes s njim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Čeda Prašak drogiran izmlatio ženu Postano: 12 lis 2022, 20:13 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa znam da nije ono sto si ti tvrdio da jeste. Ja bih tebe uputio da proucavas principe logike, ali kako kad si na predskolskom nivou, a za logiku barem treba da si na srednjoskolskom.  Ono kad Bosanac priča o logici.  Ono kad bosanski vo bezi od svakog argumenta... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Čeda Prašak drogiran izmlatio ženu Postano: 12 lis 2022, 20:14 |
|
|
|
Aleksije opet parničari i guši dosadom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Čeda Prašak drogiran izmlatio ženu Postano: 12 lis 2022, 20:16 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ono kad Bosanac priča o logici.  Ono kad bosanski vo bezi od svakog argumenta...  Tema je zabavna. Argumenti nisu bitni. Nesreća izdajnika je sreća za normalne Srbe. Čeda u protvoru, žena ga pravda u stanici, advokat se razletio po medijima. Još samo kad bi Čanak izvalio kuk pa da dan bude savršen. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Čeda Prašak drogiran izmlatio ženu Postano: 12 lis 2022, 20:17 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: laganini je napisao/la: ...doobra..  Trebinjka. Lagi, pa ti si lud za svime sto je hercegovacko...  ..hercegovci su pametni i vridni...a i "znaju" uvik su korak unaprid od nas ostalih..ne kaže se u dolini neretve a tamo je dosta hercegovaca ako vidiš da skače u neretvu skači odma za njim ne skače džabe..  žene tako tako popravile su se u zadnji triest godina al dalmatinke su kraljice pogotovo splitski rejon...ma svagdi..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Čeda Prašak drogiran izmlatio ženu Postano: 12 lis 2022, 20:18 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Aleksije opet parničari i guši dosadom. Kako, ljubavi? Pa zar ne vidis da je tema zivnula nakon sto sam se ja oglasio? Granicarko se probudio, novivakat ostavio muslimane na trenutak, lasica dosao da podrzi Granicarka, Lagi begenise Cedinicu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Čeda Prašak drogiran izmlatio ženu Postano: 12 lis 2022, 20:18 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Četnici i od žena dobiju batina.  Vidi kolika je kobila. Piše da ima crni pojas. ...pojas ima i to vrhunski.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Čeda Prašak drogiran izmlatio ženu Postano: 12 lis 2022, 20:19 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Aleksije opet parničari i guši dosadom. Nije ništa novo. Na svakoj temi pokušava bit pametan.Tipičan Bosanac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Čeda Prašak drogiran izmlatio ženu Postano: 12 lis 2022, 20:20 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ono kad bosanski vo bezi od svakog argumenta...  Tema je zabavna. Argumenti nisu bitni. Nesreća izdajnika je sreća za normalne Srbe. Čeda u protvoru, žena ga pravda u stanici, advokat se razletio po medijima. Još samo kad bi Čanak izvalio kuk pa da dan bude savršen.  Dobro, za Cedu i Canka si u pravu da im je politika izdajnicka... Ali moras sebe da preispitas i da shvatis da ti nemas kapacitet da o tako necemu sudis. Pa tebi je Vucic patriota, iako su mu ova dvojica kao braca rodjena. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Čeda Prašak drogiran izmlatio ženu Postano: 12 lis 2022, 20:21 |
|
|
..pa vama nitko ne valaj osim komunjara.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|