|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 87 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Graničar18
|
Naslov: Re: Srpski povjesničar: Mi smo bolestan narod i izumiremo biološki, dosta je bilo laganja Postano: 10 lis 2022, 22:12 |
|
|
weasel je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Puča ne bi bilo bez Engleza i pojedinih glupih srpskih oficira koji su valjda mislili opancima zaustavit wehrmachtovu mašineriju. To i kažem, Knez Pavle je uredio državu na način da je mogla opstati i onda su Srbi morali biti Srbi i usrali motku. Vi ste se tu toliko epski zajebali da se ni danas nakon 80 godina niste izvukli. Što jest jest,al ne možemo zato Broza krivit. Karađorđevići su nas unazadili,Broz samo dokrajčio.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Srpski povjesničar: Mi smo bolestan narod i izumiremo biološki, dosta je bilo laganja Postano: 10 lis 2022, 22:13 |
|
|
weasel je napisao/la: To i kažem, Knez Pavle je uredio državu na način da je mogla opstati i onda su Srbi morali biti Srbi i usrali motku.
Vi ste se tu toliko epski zajebali da se ni danas nakon 80 godina niste izvukli. Mi se jesmo zajebali što ne znači da je država mogla opstati. Nije vam bila dovoljna banovina nego ste hteli do Drine.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srpski povjesničar: Mi smo bolestan narod i izumiremo biološki, dosta je bilo laganja Postano: 10 lis 2022, 22:20 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: weasel je napisao/la: To i kažem, Knez Pavle je uredio državu na način da je mogla opstati i onda su Srbi morali biti Srbi i usrali motku.
Vi ste se tu toliko epski zajebali da se ni danas nakon 80 godina niste izvukli. Mi se jesmo zajebali što ne znači da je država mogla opstati. Nije vam bila dovoljna banovina nego ste hteli do Drine. Nije nam bila dovoljna banovina to je istina, Maček je htio više zato što je ostalo još općina s hrvatima. Ali da smo svi plebiscitarno bili megalomani do Drine to uopće nije isitna. Imaš čitave knjige o tim pregovorima 1939. godine.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Srpski povjesničar: Mi smo bolestan narod i izumiremo biološki, dosta je bilo laganja Postano: 10 lis 2022, 22:21 |
|
|
Ok lasice, bilo pa prošlo. Muka mi je od istorije.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Srpski povjesničar: Mi smo bolestan narod i izumiremo biološki, dosta je bilo laganja Postano: 11 lis 2022, 12:36 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: weasel je napisao/la: To i kažem, Knez Pavle je uredio državu na način da je mogla opstati i onda su Srbi morali biti Srbi i usrali motku.
Vi ste se tu toliko epski zajebali da se ni danas nakon 80 godina niste izvukli. Što jest jest,al ne možemo zato Broza krivit. Karađorđevići su nas unazadili,Broz samo dokrajčio. Tako je, Brko, ne daj na Broza, on nije nista kriv, on nas je samo dokusurio, za sve su krivi Karadjorjdevici. Sreca je da se drzava malo unormalila pa ne razmislja kao ti i tvoje komunjare! Citat: Na Oplencu je državnom ceremonijom obeleženo 88 godina od ubistva kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, u atentatu 1934. godine u Marselju. Princ Filip Karađorđević je poručio da je kralj Aleksandar Prvi jedan od najvećih vladara kojeg smo imali i istakao da očekuje da će Beograd dobiti spomenik dostojan viteškog kralja.
Državnu ceremoniju na Oplencu predvodio je državni sekretar Ministarstva za rad, boračka i socijalna pitanja Sreten Selaković, a vence su položili i predstavnici Vojske Srbije, opštine Topola, Zadužbine kralja Petra Prvog, kao i predstavnici brojnih Udruženja građana, navodi se u saopštenju Ministarstva. https://www.rts.rs/page/stories/sr/stor ... istvo.htmlOcemo spomenik izmedju Skupstine grada i Predsednistva! Pa posle da razmisljamo o prostoru za spomenik Cici.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srpski povjesničar: Mi smo bolestan narod i izumiremo biološki, dosta je bilo laganja Postano: 11 lis 2022, 19:26 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: https://www.rts.rs/page/stories/sr/stor ... istvo.htmlOcemo spomenik izmedju Skupstine grada i Predsednistva! Pa posle da razmisljamo o prostoru za spomenik Cici. Oću i ja bit gradonačelnik New Yorka.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Srpski povjesničar: Mi smo bolestan narod i izumiremo biološki, dosta je bilo laganja Postano: 11 lis 2022, 19:39 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 7447 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Reconquista je napisao/la: Citat: REAKCIJA NAKON PREPUCAVANJA ZAGREBA I BEOGRADA Srpski povjesničar: Mi smo bolestan narod i izumiremo biološki, dosta je bilo laganjaMilan St. Protić, srpski povjesničar i bivši veleposlanik Srbije u Washingtonu, komentirao je prepucavanje između Beograda i Zagreba. "Jeftinoća, prazna priča, neiskrenost, licemjerje, to smo mi. To je naše ogledalo u velikoj većini. A oni koji su se nekako uspjeli spasiti, tu su negdje u zlatnoj sredini, i gledaju kako će preživjeti, od danas do sutra. Da odgajaju svoju djecu i da ih nauče da što prije odu iz ove zemlje. Dosta laganja. Dosta je bilo obmana. Ništa tu, nažalost, ne valja. Bolesno je obrazovanje, bolesno je zdravstvo, bolesni smo moralno, kao nacija. Biološki izumiremo, a nitko to ne primjećuje", rekao je za N1. Rekao je kako cijela priča prepucavanja Beograda sa Zagrebom njemu djeluje tragikomično. "Tako će jeftino i neozbiljno zbunjivati jedni druge. Onda odgovaraju jedni drugima i to ostavlja tužnu sliku o svima nama ovdje na Balkanu, bez obzira je li neka država članica Europske unije ili ne. Sve je to sumorna slika ovog dijela Europe", smatra Protić. Ističe da već dugo traje razdoblje u kojem Srbija ima nesuglasice s gotovo svim zemljama u okruženju. "To je problem koji predugo traje. Ali, ovi drugi se baš i nisu proslavili dostojanstvenim, gospodskim, kavalirskim ponašanjem koje bi odgovaralo onome što se od nas očekuje ako želimo biti cijenjeni i poštovani dio civiliziranog svijeta. Sve to skupa ostavlja jako ružnu sliku o svima nama", ističe Protić. Dodaje da "tučnjava" između predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i hrvatskim premijerom Andreja Plenkovića "nije ni za 'kafanu', a kamoli za državnike". Za izjave srpske premijerke Ane Brnabić o Hrvatskoj kaže da nisu "normalne", ali se i zapitao "što je u Srbiji normalno?" "Ovdje ništa nije normalno i sve je za internu upotrebu", navodi. Zaključio je i kako vlast u Srbiji ne želi prihvatiti pravila koja nalaže Europska unija jer žele "vladati bez ikakvih pravila, bez ikakve kontrole i bez ikakvog nadzora". I to se, dodaje, nastavlja od Josipa Broza Tita, preko Slobodana Miloševića, do sadašnjih ljudi koji su u vrhu vlasti. https://direktno.hr/eu-i-svijet/srpski- ... ja-290704/Je li ovo istina šta kaže gospodin Sent Protić? Nemojte me lagati. Zašto su Srbi takvi? Koje su političke implikacije toga? @Rec u naljetu....prati srbijanski tisak, elektronick medije i yubito OPSKURNE kanale, dok mu godine prolaze i djevojke odlaze. Bedak veleposlanik u SAD isao po prijemima u kaubojskom sesiru i kaubojkama sa mamuzama, gledali ga dipl kor tko BOLESNIKA, CUDAKA, LUDAKA, trazio je da vodi svoju osobnu politiku, a ne da zastupa MVP.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Pacifikator
|
Naslov: Re: Srpski povjesničar: Mi smo bolestan narod i izumiremo biološki, dosta je bilo laganja Postano: 11 lis 2022, 23:21 |
|
|
Clint Eastwood je napisao/la: Iskreno ne mogu zamisliti da bi ijedna osoba koju znam, osim možda par ljudi iz mješanih brakova, bila za obnovu Jugoslavije. Ako u BiH gdje se vodio krvaviji rat nego ovdje takvih ljudi ima onda su takvi ljudi za psihijatrijsko vještačenje. BiH je Jugoslavija. Onaj tko zagovara opstanak BiH taj je za Jugoslaviju. Drugim riječima prilično je nekoherentno zagovarati opstanak BiH i istovremeno biti protiv Jugoslavije. Osim ako je BiH nacionalna država Muslimana. A nije.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Srpski povjesničar: Mi smo bolestan narod i izumiremo biološki, dosta je bilo laganja Postano: 12 lis 2022, 08:32 |
|
|
Pacifikator je napisao/la: Clint Eastwood je napisao/la: Iskreno ne mogu zamisliti da bi ijedna osoba koju znam, osim možda par ljudi iz mješanih brakova, bila za obnovu Jugoslavije. Ako u BiH gdje se vodio krvaviji rat nego ovdje takvih ljudi ima onda su takvi ljudi za psihijatrijsko vještačenje. BiH je Jugoslavija. Onaj tko zagovara opstanak BiH taj je za Jugoslaviju. Drugim riječima prilično je nekoherentno zagovarati opstanak BiH i istovremeno biti protiv Jugoslavije. Osim ako je BiH nacionalna država Muslimana. A nije. Tačno. BiH je poslednji talac te priče... Međutim, na primeru Makedonije vidimo da nije mnogo slatko ni kada se to pitanje reši. Što ne znači da bosanski čvor se treba razvezati. Narodi BiH ne žele da žive zajedno, Zapad ne samo da nije sprečio rat u BiH 1992, već svojim insistiranjem na jedinstvenoj državi gura sva tri naroda u neki novi međusobni sukob. U prvom redu to su Beč i Berlin, koji na BiH i dalje gledaju kao na svoju afričku koloniju u sred Evrope...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srpski povjesničar: Mi smo bolestan narod i izumiremo biološki, dosta je bilo laganja Postano: 12 lis 2022, 10:06 |
|
|
Pacifikator je napisao/la: Clint Eastwood je napisao/la: Iskreno ne mogu zamisliti da bi ijedna osoba koju znam, osim možda par ljudi iz mješanih brakova, bila za obnovu Jugoslavije. Ako u BiH gdje se vodio krvaviji rat nego ovdje takvih ljudi ima onda su takvi ljudi za psihijatrijsko vještačenje. BiH je Jugoslavija. Onaj tko zagovara opstanak BiH taj je za Jugoslaviju. Drugim riječima prilično je nekoherentno zagovarati opstanak BiH i istovremeno biti protiv Jugoslavije. Osim ako je BiH nacionalna država Muslimana. A nije. Službena Hrvatska politika zagovara opstanak BiH iz drugih razloga, iako se slažem da je licemjerno.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Srpski povjesničar: Mi smo bolestan narod i izumiremo biološki, dosta je bilo laganja Postano: 12 lis 2022, 10:15 |
|
|
Jeste licemerno. Dobro je da to shvatate.
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Srpski povjesničar: Mi smo bolestan narod i izumiremo biološki, dosta je bilo laganja Postano: 12 lis 2022, 22:19 |
|
|
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|