|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 54 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
laganini
|
Naslov: Smiju li tvrtke u EU zabraniti nošenje hidžaba na poslu.. Postano: 13 lis 2022, 13:30 |
|
|
..sud je rekao svoje logično i pravedno.. Tvrtke u Europskoj uniji mogu zabraniti nošenje marama dok je to opća zabrana koja ne diskriminira zaposlenice, objavio je najviši europski sud u četvrtak, kao najnoviju presudu o pitanju koje dijeli Europu godinam….
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Smiju li tvrtke u EU zabraniti nošenje hidžaba na poslu.. Postano: 13 lis 2022, 13:33 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7941 Lokacija: Сарај Чадор
|
laganini je napisao/la: ..sud je rekao svoje logično i pravedno.. Tvrtke u Europskoj uniji mogu zabraniti nošenje marama dok je to opća zabrana koja ne diskriminira zaposlenice, objavio je najviši europski sud u četvrtak, kao najnoviju presudu o pitanju koje dijeli Europu godinam…. Hidžab je pristojna odjeća. Bolje i hidžab nego šorc. Nezsmisliva sprdnja dostojanstvom neke ustanove ili firme.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Smiju li tvrtke u EU zabraniti nošenje hidžaba na poslu.. Postano: 13 lis 2022, 13:39 |
|
|
Amiđa je napisao/la: laganini je napisao/la: ..sud je rekao svoje logično i pravedno.. Tvrtke u Europskoj uniji mogu zabraniti nošenje marama dok je to opća zabrana koja ne diskriminira zaposlenice, objavio je najviši europski sud u četvrtak, kao najnoviju presudu o pitanju koje dijeli Europu godinam…. Hidžab je pristojna odjeća. Bolje i hidžab nego šorc. Nezsmisliva sprdnja dostojanstvom neke ustanove ili firme. ..mislim bez uvrede da to nije u kulturoski kršćanskoj Europi u tradiciji i bode oci…u lipnju sam bio u Sarajevu i bas ih je na bascarsiji krcato mislim prije rata ih nije bilo tako..po meni bi to tribalo ići u kategoriju narodni nošnji..
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Smiju li tvrtke u EU zabraniti nošenje hidžaba na poslu.. Postano: 13 lis 2022, 13:44 |
|
|
laganini je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Hidžab je pristojna odjeća. Bolje i hidžab nego šorc. Nezsmisliva sprdnja dostojanstvom neke ustanove ili firme.
..mislim bez uvrede da to nije u kulturoski kršćanskoj Europi u tradiciji i bode oci…u lipnju sam bio u Sarajevu i bas ih je na bascarsiji krcato mislim prije rata ih nije bilo tako..po meni bi to tribalo ići u kategoriju narodni nošnji.. Šta kršćanke nekada nisu pokrivale kosu? Ne stoji u bibliji da žena treba ili pokriti kosu ili je skratiti? Bode u oči hidžab, pristojna nošnja, a ne bodu istureni guzovi i sisa?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Smiju li tvrtke u EU zabraniti nošenje hidžaba na poslu.. Postano: 13 lis 2022, 13:49 |
|
|
Amiđa je napisao/la: laganini je napisao/la: ..mislim bez uvrede da to nije u kulturoski kršćanskoj Europi u tradiciji i bode oci…u lipnju sam bio u Sarajevu i bas ih je na bascarsiji krcato mislim prije rata ih nije bilo tako..po meni bi to tribalo ići u kategoriju narodni nošnji.. Šta kršćanke nekada nisu pokrivale kosu? Ne stoji u bibliji da žena treba ili pokriti kosu ili je skratiti? Bode u oči hidžab, pristojna nošnja, a ne bodu istureni guzovi i sisa? Što mrziš sise i guzove? Hodža ti ih ogadio?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Smiju li tvrtke u EU zabraniti nošenje hidžaba na poslu.. Postano: 13 lis 2022, 13:50 |
|
|
Amiđa je napisao/la: laganini je napisao/la: ..mislim bez uvrede da to nije u kulturoski kršćanskoj Europi u tradiciji i bode oci…u lipnju sam bio u Sarajevu i bas ih je na bascarsiji krcato mislim prije rata ih nije bilo tako..po meni bi to tribalo ići u kategoriju narodni nošnji.. Šta kršćanke nekada nisu pokrivale kosu? Ne stoji u bibliji da žena treba ili pokriti kosu ili je skratiti? Bode u oči hidžab, pristojna nošnja, a ne bodu istureni guzovi i sisa? ..naravno da je pristojno i uobičajeno negdje na istoku..vec smo negdi pisali maramice su nosili mnogi al vise ne..a hidžab posebno bode u oci nekako je presluzben..
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Smiju li tvrtke u EU zabraniti nošenje hidžaba na poslu.. Postano: 13 lis 2022, 14:12 |
|
|
Najgore što hidžab podsjeća na islam.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Smiju li tvrtke u EU zabraniti nošenje hidžaba na poslu.. Postano: 13 lis 2022, 15:27 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25892 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Amiđa je napisao/la: Šta kršćanke nekada nisu pokrivale kosu? Ne stoji u bibliji da žena treba ili pokriti kosu ili je skratiti?
Dobro, neka onda budu zabranjene sve marame i sve 5.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Smiju li tvrtke u EU zabraniti nošenje hidžaba na poslu.. Postano: 13 lis 2022, 15:34 |
|
|
Ma zabraniti i časnim sestrama da budu onako zabrađene.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Smiju li tvrtke u EU zabraniti nošenje hidžaba na poslu.. Postano: 13 lis 2022, 15:36 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25892 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Amiđa je napisao/la: Ma zabraniti i časnim sestrama da budu onako zabrađene. Može, ako budu radile u nekoj firmi.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Smiju li tvrtke u EU zabraniti nošenje hidžaba na poslu.. Postano: 13 lis 2022, 16:07 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Ma zabraniti i časnim sestrama da budu onako zabrađene. ..časne sestre nisu strano kršćanskoj Europi i časne su..nikome ne smeta pravoslavni pop…sad ne znam kako je uniformiran hodja iskreno ne znam..postoje razne uniforme..od policije vojske Itd..
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Smiju li tvrtke u EU zabraniti nošenje hidžaba na poslu.. Postano: 13 lis 2022, 16:20 |
|
|
Jednostavno zabranit islam u europi
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Smiju li tvrtke u EU zabraniti nošenje hidžaba na poslu.. Postano: 13 lis 2022, 16:21 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Jednostavno zabranit islam u europi ..zabranit tipično za fašistu i boljševika..
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Smiju li tvrtke u EU zabraniti nošenje hidžaba na poslu.. Postano: 13 lis 2022, 16:21 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Ma zabraniti i časnim sestrama da budu onako zabrađene. Može. Kad mi zabranimo vama da hodate u plahtama po pustinjama. Ono bi u Evropi zabranjivalo hrišćanstvo.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Smiju li tvrtke u EU zabraniti nošenje hidžaba na poslu.. Postano: 13 lis 2022, 16:26 |
|
|
laganini je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Jednostavno zabranit islam u europi ..zabranit tipično za fašistu i boljševika.. pa gdje je granica? Tražit će hidžabe, pa molitve za vrijeme radnog vremena, pa džamije na svakom koraku, pa urlikanje iz njih, pa će tražit da se zabranjuju kršćanski blagdani jer je država "sekularna", pa će počet gazit ljude kamionima za božić, pa bombe postavljat pa će tražit sve više i više prava dok ne postanu 50% stanovništva i onda oružani ustanak za šerijat. Svuda i uvijek isto. Čemu to trpit? Zabranit tu sotonsku "religiju" koja je više ideologija nego religija i na miru smo. Imaju arapske zemlje, Pakistan, Afganistan itd pa nek nek uživaju u islamu tamo.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Smiju li tvrtke u EU zabraniti nošenje hidžaba na poslu.. Postano: 13 lis 2022, 16:26 |
|
|
Nema smisla dozvolit islam a zabranit hidžabe. Gdje je tu logika?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Smiju li tvrtke u EU zabraniti nošenje hidžaba na poslu.. Postano: 13 lis 2022, 16:37 |
|
|
laganini je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Jednostavno zabranit islam u europi ..zabranit tipično za fašistu i boljševika.. Kako je onda zabranjeno veličanje fašizma i nacizma?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Smiju li tvrtke u EU zabraniti nošenje hidžaba na poslu.. Postano: 13 lis 2022, 16:41 |
|
|
Ili kako je zabranjeno svima (osim Vučiću) da ulaze obuveni u džamiju. Ili kako je zabranjena gradnja crkvi u pustinji? Što mi ne bi recipročno zabranili džamije?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Smiju li tvrtke u EU zabraniti nošenje hidžaba na poslu.. Postano: 13 lis 2022, 16:45 |
|
|
Citat: Švicarska namjerava sa 1.000 franaka kažnjavati i žene koje nose burkuhttps://www.klix.ba/vijesti/svijet/svic ... /221013106 Ponuditi ovaj evropski zakon kao uslov za formiranje vlasti. Pa se kod kuće maskiraj i obmotavaj.
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Smiju li tvrtke u EU zabraniti nošenje hidžaba na poslu.. Postano: 13 lis 2022, 17:36 |
|
|
Amiđa je napisao/la: laganini je napisao/la: ..sud je rekao svoje logično i pravedno.. Tvrtke u Europskoj uniji mogu zabraniti nošenje marama dok je to opća zabrana koja ne diskriminira zaposlenice, objavio je najviši europski sud u četvrtak, kao najnoviju presudu o pitanju koje dijeli Europu godinam…. Hidžab je pristojna odjeća. Bolje i hidžab nego šorc. Nezsmisliva sprdnja dostojanstvom neke ustanove ili firme. Nisi u stanju sastaviti recenicu bez manipulacije. Dilema nije "hidzab ili sorc", nego "hidzab ili nehidzab". Kakav sorc.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Smiju li tvrtke u EU zabraniti nošenje hidžaba na poslu.. Postano: 13 lis 2022, 17:38 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
novovrijeme je napisao/la: Citat: Švicarska namjerava sa 1.000 franaka kažnjavati i žene koje nose burkuhttps://www.klix.ba/vijesti/svijet/svic ... /221013106 Ponuditi ovaj evropski zakon kao uslov za formiranje vlasti. Pa se kod kuće maskiraj i obmotavaj. Zašto se Klix-islam žali. To je jedan građanin, jedan glas.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Smiju li tvrtke u EU zabraniti nošenje hidžaba na poslu.. Postano: 13 lis 2022, 17:40 |
|
|
Amiđa je napisao/la: laganini je napisao/la: ..mislim bez uvrede da to nije u kulturoski kršćanskoj Europi u tradiciji i bode oci…u lipnju sam bio u Sarajevu i bas ih je na bascarsiji krcato mislim prije rata ih nije bilo tako..po meni bi to tribalo ići u kategoriju narodni nošnji.. Šta kršćanke nekada nisu pokrivale kosu? Ne stoji u bibliji da žena treba ili pokriti kosu ili je skratiti? Bode u oči hidžab, pristojna nošnja, a ne bodu istureni guzovi i sisa? Dilema nije "hidzab ili guzovi i sisa" nego "hidzab ili nehidzab". Je li ti tvrdis da su zenama guzovi i sise na glavi, pa ih trebaju prekriti hidzabom??? Kakve gluposti pises covjece.
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Smiju li tvrtke u EU zabraniti nošenje hidžaba na poslu.. Postano: 13 lis 2022, 17:48 |
|
|
Amiđa je napisao/la: laganini je napisao/la: ..mislim bez uvrede da to nije u kulturoski kršćanskoj Europi u tradiciji i bode oci…u lipnju sam bio u Sarajevu i bas ih je na bascarsiji krcato mislim prije rata ih nije bilo tako..po meni bi to tribalo ići u kategoriju narodni nošnji.. Šta kršćanke nekada nisu pokrivale kosu? Ne stoji u bibliji da žena treba ili pokriti kosu ili je skratiti? Bode u oči hidžab, pristojna nošnja, a ne bodu istureni guzovi i sisa?NARAVNO. To je toliko normalno i uopceprihvaceno na kontinentu na koji si ZALUTAO da mi domaci moramo pet puta procitati tvoju recenicu i odustati ne shvativsi sto ti je uopce nejasno. Kao da napises: "Bode u oci hidzab a ne bode u oci bicikl." NARAVNO. Tolika je razlika medju nama. Voda je mokra. Naravno. Sol je slana. Naravno. Bode u oci hidzab a ne bodu guzovi i sisa. Naravno. DOBRODOSLI U EUROPU.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Smiju li tvrtke u EU zabraniti nošenje hidžaba na poslu.. Postano: 13 lis 2022, 18:19 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: laganini je napisao/la: ..zabranit tipično za fašistu i boljševika.. pa gdje je granica? Tražit će hidžabe, pa molitve za vrijeme radnog vremena, pa džamije na svakom koraku, pa urlikanje iz njih, pa će tražit da se zabranjuju kršćanski blagdani jer je država "sekularna", pa će počet gazit ljude kamionima za božić, pa bombe postavljat pa će tražit sve više i više prava dok ne postanu 50% stanovništva i onda oružani ustanak za šerijat. Svuda i uvijek isto. Čemu to trpit? Zabranit tu sotonsku "religiju" koja je više ideologija nego religija i na miru smo. Imaju arapske zemlje, Pakistan, Afganistan itd pa nek nek uživaju u islamu tamo. ..granica je u zakonu…EU je zabranila i točka..ne treba onda zabranit zivit i postojati muslimanima riječ je o odjeci koja nije prihvatljiva većini uz poštovanje prema svakoj vjeri …
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Smiju li tvrtke u EU zabraniti nošenje hidžaba na poslu.. Postano: 13 lis 2022, 18:25 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37879 Lokacija: Gl. grad regije
|
Amidža je 100 % još jedan agnostik u nizu.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|