Izgleda čisto i uredno,možda i najčistiji grad u BiH,ali što se tiče posla,para i infrastrukture opet kasni za Sarajevom.
Ne možeš sve imati, što se tiče para i Sarajevo kasni za većinom gradova u Hercegovini.
Misliš kasni za Zapadnom Hercegovinom ? Pa to je već mikro svijet i posebna sredina u odnosu na čitavu bivšu jugu i možda čitav Balkan. Područje Čitluka do Posušja moglo bi se porediti sa Toskanom u Italiji ili Provansom u Francuskoj. Banja Luka ima potencijala da tu regiju napravi Ljubljanom br 2 ali neko to namjerno koči razvoj i sabotira. Samo banjalučki aerodrom ima povećanje broja putnika za 880% u odnosu na proteklih 5 godina a zgrada aerodroma im liči na autobusku stanicu u Mostaru.
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33 Postovi: 11409 Lokacija: Global South
Naša Kvačica je napisao/la:
novovrijeme je napisao/la:
Uredno izgleda.
Ne pratim, jel opet ovaj fasciniran novim asfaltom? Bio nekidan, obaveze me navele da je prijeđem uzduž, pna središnja magistrala katastrofa. Pošto mi je golf malo niži cijelo vrijeme sam učio da ne upanem u špuru i otkinem karter.
Ne pratim, jel opet ovaj fasciniran novim asfaltom? Bio nekidan, obaveze me navele da je prijeđem uzduž, pna središnja magistrala katastrofa. Pošto mi je golf malo niži cijelo vrijeme sam učio da ne upanem u špuru i otkinem karter.
Novi asfalt, ali i nema smeća na ulici, uredne fasade, nisu išarane grafitima. Ukupna ocjena, čisto i uredno.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1218 of 2558 - 47.62%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
BH carsije su stvarno ziva zalost sto se tice uredjenja. Doduse tu si u pravi ne znam iskreno ni jedan mujograd, a da se moze reci da je ugodno sredjen. Mislim poplocaju oni to i kao urede al na kraju se ne moze opet oteti onome jezivom kasabetinskom dojmu.
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
Jah, svejedno. Muslimanski fudbalski savez umjesto da preusmjeri sredstva na sredine koje su preživile đemosajd, odlučilo da preusmjeri na Srbe.
Šta muslimanski? Pa magarčino tamo ti sjedi Miletov sestrić ko predsjednik saveza. Informiši se malo. Rade se tereni u BL, TZ, SA i MO. Ne znam šta ti je nejasno?!
Jah, svejedno. Muslimanski fudbalski savez umjesto da preusmjeri sredstva na sredine koje su preživile đemosajd, odlučilo da preusmjeri na Srbe.
Šta muslimanski? Pa magarčino tamo ti sjedi Miletov sestrić ko predsjednik saveza. Informiši se malo. Rade se tereni u BL, TZ, SA i MO. Ne znam šta ti je nejasno?!
Ćetnici vam oteli Zmajove i pare? Oj dunjaluče proklet li si...
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
Ne može i to je stara slika. Nije se ni jedna utakmica odigrala na novom terenu. Prva bi trebala biti sa Slobodom 29.10. Hajd nam ko dobri Banjalučanin trkni do stadiona i slikaj novi teren.
Ovako ćemo za 100 godina staviti table "Šnjokina kuća", "Šnjokn mezar", "Šnjokina đamija", "Šnjokomekteb" Možda ćete otići u Njemačku i Švedsku al nećemo vas zaboraviti nikada.
Postavljeni brojači biciklista na više lokacija u gradu.
Muslimani ne znaju prebrojati ni sopstveno stanovništvo a kamoli glasčke listiće. Nego lažu i varaju al to nije tema. Tema je, nove table na Banj brdu (nekad se to brdo zvalo Šehitluci po Tucima )
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.