|
|
Stranica: 29/39.
|
[ 959 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
weasel
|
Naslov: Re: HDZ potiho uvozi 103,000 migranata Postano: 19 lis 2022, 17:11 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Biži, Nepalke su bljak... Da si rekao Iranke anti-islamistkinje pa hajd...
Ovako zagađuju naciju, rađati će kepece od 1,5 metara.
Manite se te pička-imigracije. Zamisli pizdu od čovjeka koji si mora uvoziti pičku iz Azije. Ma mrš. Nije sve u izgledu, bolje i neki jado oženjen Nepalkom sa djecom od 1,5 metra nego ljepotan od 45 godina bez djece, razveden ili štajaznam. Te anti režimske Iranke bi se ovdje upisale u Možemo, ili misliš da bi bile pokorne žene sa 5 djece? Pa da to žele, mogu i tamo , onda ne bi ni prosvjedovale u Iranu. Ne nije bolje, sve što uništava Hrvatsku kuluturu , homogenost i običaje je štetno. Bolje spori demografski pad nego demografska obnova s Nepalcima.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: HDZ potiho uvozi 103,000 migranata Postano: 19 lis 2022, 17:13 |
|
|
laganini je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Ma nema ni jedne žene Nepalke. Bar ih ja nisam vidio. Ima samo muški, mali, niski, mirni i tihi. Ne vjerujem da oni planiraju ostajat ovdje. ..pa čemu ond astrah vas desničara..jačaju nam privredu a ne "prljaju" krv.. Hrvati koriste rijeć ekonomija a ne privreda, druga stvar masovni uvoz roblja jača samo džepove pohlepnih apartmanđija i hotelđija. Neka plate konombara 2500 eura pa će imati radne snage, do te točke neka ne prde kako nemaju koga zaposlit.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: HDZ potiho uvozi 103,000 migranata Postano: 19 lis 2022, 17:22 |
|
|
weasel je napisao/la: laganini je napisao/la: ..pa čemu ond astrah vas desničara..jačaju nam privredu a ne "prljaju" krv.. Hrvati koriste rijeć ekonomija a ne privreda, druga stvar masovni uvoz roblja jača samo džepove pohlepnih apartmanđija i hotelđija. Neka plate konombara 2500 eura pa će imati radne snage, do te točke neka ne prde kako nemaju koga zaposlit. ..moj sin zarađuje ljeti 30 .000 kuna i s njim rade crnogorci srbi makedonci...nije do plaće..
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: HDZ potiho uvozi 103,000 migranata Postano: 20 lis 2022, 09:42 |
|
|
weasel je napisao/la: Ne nije bolje, sve što uništava Hrvatsku kuluturu , homogenost i običaje je štetno.
Bolje spori demografski pad nego demografska obnova s Nepalcima. Ne razumiješ razmjere demografske kataklizme jer je najbrojnija skupina ljudi između 40 i 60 koji još rade. Tek za 20 godina ćeš shvatiti kad ta najbrojnija skupina budu penzioneri a onih mlađih bude puno manje. Mislim pametniji će shvatiti i sada a oni manje pametni za 20 godina.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: HDZ potiho uvozi 103,000 migranata Postano: 20 lis 2022, 10:21 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25826 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Kaftanzoglio je napisao/la: weasel je napisao/la: Ne nije bolje, sve što uništava Hrvatsku kuluturu , homogenost i običaje je štetno.
Bolje spori demografski pad nego demografska obnova s Nepalcima. Ne razumiješ razmjere demografske kataklizme jer je najbrojnija skupina ljudi između 40 i 60 koji još rade. Tek za 20 godina ćeš shvatiti kad ta najbrojnija skupina budu penzioneri a onih mlađih bude puno manje. Mislim pametniji će shvatiti i sada a oni manje pametni za 20 godina. A ti ne razumiješ da se uvozom neasimiliativnih i neintegrativnih imigranata, tipa Bangladeš, Somalija, Nepal..., demografska kriza produbljuje a hrvatski narod brže nestaje.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: HDZ potiho uvozi 103,000 migranata Postano: 20 lis 2022, 13:08 |
|
|
Razumiju oni sve jako dobro dragi Bobovče, doti jedan koji se javio na temi sa "oni nam trebaju". Zato i jesu zlo.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: HDZ potiho uvozi 103,000 migranata Postano: 20 lis 2022, 13:13 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Ne razumiješ razmjere demografske kataklizme jer je najbrojnija skupina ljudi između 40 i 60 koji još rade. Tek za 20 godina ćeš shvatiti kad ta najbrojnija skupina budu penzioneri a onih mlađih bude puno manje.
Mislim pametniji će shvatiti i sada a oni manje pametni za 20 godina.
A ti ne razumiješ da se uvozom neasimiliativnih i neintegrativnih imigranata, tipa Bangladeš, Somalija, Nepal..., demografska kriza produbljuje a hrvatski narod brže nestaje. ..pravi dicu mani se neta..ako triba nacemo ti neku ranjenu.. a posto si nevin njeno iskustvo će ti dobro doc..
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: HDZ potiho uvozi 103,000 migranata Postano: 20 lis 2022, 13:44 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37651 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ajde bilo tko da priča ali dva jalova muškarca na forumu. Pa pravite i odgajajte djecu, tko vam brani.
RH potiče rađanje, podijelila je državljanstvo i u J. Americi 4. generaciji Hrvata, potiče se imigracija posebno iz ex Yu, dovode se Nepalci jer su privremeni...
Što bi vi više i bolje od nabrojanog?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: HDZ potiho uvozi 103,000 migranata Postano: 20 lis 2022, 14:29 |
|
|
Uz zlobu i mentalnu bolest, tesko je shvatit HDZov uvoz stranaca, pogotovo egzoticnih muskaraca. Inzistiranje ovog starog zlobnika da homoseksualnost igra ulogu u svemu objasnjava i zasto.
HDZovci vole horde mladih muskih koji su njima u nemilosti i mogu doslovno ostati bez prava ako ne slusaju HDZovce koji su ih doveli tu i koji ih placaju i sefuju im.
Zato poremeceni i govore ovako i projiciraju. Zele zaustavit da im se oduzmu igracke.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: HDZ potiho uvozi 103,000 migranata Postano: 20 lis 2022, 14:43 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37651 Lokacija: Gl. grad regije
|
Velebit je napisao/la: laganini je napisao/la: ..bi oni al ne znaju. a bacaju mi na gej puno oni spominju lgbt..onaj 1950 je sigurno bobovac ima krizu identiteta a i seksualnu zbunjenost.. Slika i prilika kako misle demoni HDZovci. Na ozbiljnoj temi o tome kako neprijateljski HDZ zamjenjuje Hrvate HDZovci rade niske udarce i spekulacije o seksualnosti forumasa koji niti ne sudjeluju u temi. Ma nije bitna seksualnost. Mogu ući u zajednicu i odgajati djecu kad im je toliko stalo a ne pustiti mene da provedem život posvećen tome dok se oni zajebavaju i pametuju kako eto treba blokirat. Pa ja činim nešto da se blokira i nij edovoljno upravozato što drugi poput njih to ne čine. Evo u Sesvetama, naši iz Posavine bračni par, nisu mogli imat djece i kasno se uzeli. I dobiju ponudu, 5 sinova u paketu, od kojih su neki već velika djeca. Viđam ih, bore se ljudi, od jutra do mraka da ih podignu. Biološki roditelji im umrli, išli su prije od udomitelja do udomitelja. Sad solidno funkcioniraju kad imaju mamu i tatu. Neće ljudi da preuzmu odgovornost i ogroman je to pos'o oko djece. No, tko vas priječi da probate. Napravi pa se razvedi ako ti je muka od braka ali teško onda 30 % plaće davat. I ond abaš ti najglasniji uvijek.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: HDZ potiho uvozi 103,000 migranata Postano: 20 lis 2022, 16:48 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ajde bilo tko da priča ali dva jalova muškarca na forumu. Pa pravite i odgajajte djecu, tko vam brani.
RH potiče rađanje, podijelila je državljanstvo i u J. Americi 4. generaciji Hrvata, potiče se imigracija posebno iz ex Yu, dovode se Nepalci jer su privremeni...
Što bi vi više i bolje od nabrojanog? imali mi ili nemali djecu, imigracija je zlo. Južni Korejci nemaju djecu, pa to ne mijenja na stvari, imigrante ne puštaju. neka dođu kad oni izumru, dotad su smetnja
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: HDZ potiho uvozi 103,000 migranata Postano: 20 lis 2022, 16:49 |
|
|
Velebit je napisao/la: Uz zlobu i mentalnu bolest, tesko je shvatit HDZov uvoz stranaca, . zaptrravo si sam odgovorio, zlobni i bolesni.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: HDZ potiho uvozi 103,000 migranata Postano: 20 lis 2022, 16:56 |
|
|
Ne znam otkuda vam te gluposti. Još pred 5 godina je onaj blesan Tihomir Dujmović naklapao o tom da će to biti, eto, te godine- pa ništa. Kod nas ima nešto malo Nepalaca i Bengalaca, vidio sam ih i čuo za njih. Crnaca sam vidio na Zg kolodvoru i pitao s eotkud oni, pa sam čuo za svinjariju Srbija-Burundi.
Više ih nema.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: HDZ potiho uvozi 103,000 migranata Postano: 20 lis 2022, 17:11 |
|
|
divizija je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ajde bilo tko da priča ali dva jalova muškarca na forumu. Pa pravite i odgajajte djecu, tko vam brani.
Što bi vi više i bolje od nabrojanog? imali mi ili nemali djecu, imigracija je zlo. Južni Korejci nemaju djecu, pa to ne mijenja na stvari, imigrante ne puštaju. neka dođu kad oni izumru, dotad su smetnja ..pravi dicu..
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: HDZ potiho uvozi 103,000 migranata Postano: 20 lis 2022, 17:24 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Ne znam otkuda vam te gluposti. Još pred 5 godina je onaj blesan Tihomir Dujmović naklapao o tom da će to biti, eto, te godine- pa ništa. Kod nas ima nešto malo Nepalaca i Bengalaca, vidio sam ih i čuo za njih. Crnaca sam vidio na Zg kolodvoru i pitao s eotkud oni, pa sam čuo za svinjariju Srbija-Burundi.
Više ih nema. Ima ih sve više i više, guranje glave u pijesak ne pomaže
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: HDZ potiho uvozi 103,000 migranata Postano: 20 lis 2022, 17:30 |
|
|
weasel je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Ne znam otkuda vam te gluposti. Još pred 5 godina je onaj blesan Tihomir Dujmović naklapao o tom da će to biti, eto, te godine- pa ništa. Kod nas ima nešto malo Nepalaca i Bengalaca, vidio sam ih i čuo za njih. Crnaca sam vidio na Zg kolodvoru i pitao s eotkud oni, pa sam čuo za svinjariju Srbija-Burundi.
Više ih nema. Ima ih sve više i više, guranje glave u pijesak ne pomaže ..i bice ih vise jer ima zgubidana ko sto si ti koji nece motiku u ruke..i lopatu..
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: HDZ potiho uvozi 103,000 migranata Postano: 20 lis 2022, 17:33 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Ne znam otkuda vam te gluposti. . iz stvarnog svijeta oko tebe. izađi iz HDZ balona i pogledaj stvarnost
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: HDZ potiho uvozi 103,000 migranata Postano: 20 lis 2022, 17:35 |
|
|
laganini je napisao/la: weasel je napisao/la: Ima ih sve više i više, guranje glave u pijesak ne pomaže ..i bice ih vise jer ima zgubidana ko sto si ti koji nece motiku u ruke..i lopatu.. Jesi se stresao kad su uhvatili ekipu iz INE? Nadam se da si sakrio pare dalje od Švicarske vidiš da nije švica što je nekad bila.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: HDZ potiho uvozi 103,000 migranata Postano: 20 lis 2022, 17:37 |
|
|
divizija je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Ne znam otkuda vam te gluposti. . iz stvarnog svijeta oko tebe. izađi iz HDZ balona i pogledaj stvarnost ..pa sto u cemu je problem..bez radne snage bice jos gora demografska slika ovi rade deficitarne struke i jačaju hr privredu…tebe to ocito boli tebi kad bi neko ponudio varijantu nek hr propadne al da plenki padne odma bi prihvatio..jos se furas da si pobožan covik nista od tebe nema vjernika u tebi ni malo.:
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: HDZ potiho uvozi 103,000 migranata Postano: 20 lis 2022, 17:51 |
|
|
weasel je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Ne znam otkuda vam te gluposti. Još pred 5 godina je onaj blesan Tihomir Dujmović naklapao o tom da će to biti, eto, te godine- pa ništa. Kod nas ima nešto malo Nepalaca i Bengalaca, vidio sam ih i čuo za njih. Crnaca sam vidio na Zg kolodvoru i pitao s eotkud oni, pa sam čuo za svinjariju Srbija-Burundi.
Više ih nema. Ima ih sve više i više, guranje glave u pijesak ne pomaže OK, podatci, a ne babarije iz kuhinje Most i slično smeće.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: HDZ potiho uvozi 103,000 migranata Postano: 20 lis 2022, 17:54 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Ne znam otkuda vam te gluposti. Još pred 5 godina je onaj blesan Tihomir Dujmović naklapao o tom da će to biti, eto, te godine- pa ništa. Kod nas ima nešto malo Nepalaca i Bengalaca, vidio sam ih i čuo za njih. Crnaca sam vidio na Zg kolodvoru i pitao s eotkud oni, pa sam čuo za svinjariju Srbija-Burundi.
Više ih nema. Ne znam gdje živiš. Zagreb ih je pun. Prije nekoliko dana sam bio u Konzumu, bar 20% kupaca su bili JI Azija. Nekoliko desetaka ljudi.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: HDZ potiho uvozi 103,000 migranata Postano: 20 lis 2022, 18:04 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Ne znam otkuda vam te gluposti. Još pred 5 godina je onaj blesan Tihomir Dujmović naklapao o tom da će to biti, eto, te godine- pa ništa. Kod nas ima nešto malo Nepalaca i Bengalaca, vidio sam ih i čuo za njih. Crnaca sam vidio na Zg kolodvoru i pitao s eotkud oni, pa sam čuo za svinjariju Srbija-Burundi.
Više ih nema. Ne znam gdje živiš. Zagreb ih je pun. Prije nekoliko dana sam bio u Konzumu, bar 20% kupaca su bili JI Azija. Nekoliko desetaka ljudi. ..imaju li noge…ruke..oci..napadaju li blagajnice siluju lu svaku koja prodje u minici..jesu minirali koju crkvu onako usput..
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: HDZ potiho uvozi 103,000 migranata Postano: 20 lis 2022, 18:05 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Ne znam gdje živiš. Zagreb ih je pun. Prije nekoliko dana sam bio u Konzumu, bar 20% kupaca su bili JI Azija. Nekoliko desetaka ljudi.
OK, u Zagrebu nisam u Konzumu kod FER-a vidio ni jednog zagorjelog. U Sisku sam vidio nekoliko Arapahosa koji su naseljeni u Željezari, vidim da su zagorjeli Sirijci, i to je skandalozno kako samo mutavo bauljaju i od njih ništa- ni posao, ni škola... To društvo prirodno izluči jer ti nemaju baš ništa da uprihode. Kod mog prijatelja koji ima apartmane na Krku i nešto obnavlja, oko 2/3 radnika kod privatnika su Rumunji, a 1/3 Bengalci iz Bangla Desha. Ovi pak ne mogu ni doći jer su avionske karte poskupjele skoro 10 puta (apsurd), pa posao stoji. Po brojkama javno objavljenima kod nas ima nekoliko desetaka tisuća stranih radnika, većinom iz ex-Yu, dok izvaneuropljana nema ni 5-10% od tih 50-70.000, a ni oni nisu neki "migranti" s obiteljima, nego ih se jedva zadrži zbog gadne politike zapošljavanja, gdje ti bauštelci bivaju realno eksploatirani, pa ni oni neće ostati do kraja radnog mandata, nego kidaju. Jedine zemlje iz kojih sam vidio da ima radnika su Nepal i Bangla Desh, od izvaneuropskih nema drugih, a to što jest je minorno i praktički isključivo u građevini. Na razini osobnog dojma- što nije previše- na 12 postaja od kampusa Borongaj do GK (Getaldićeva, Heinzelova, AK, GK)- kroz prozor, nijedan jedini zagorjeli na putu od 12 postaja. Ni u tramvaju, ni kroz prozor u vidnom polju. A te priče o nekoj uroti HDZa su idiotske. Jednostavno, HDZ je za sada jedina stranka koja nešto vrijedi, a ostalo je smeće, bilo lijevo, bilo desno. Samo klepetala i histerici, svi do jednog, a poglavicom Milanovićem, čovjek koji je promašio sve čega se latio. Glede Hrvata, odavno sam rekao- to je narod iznadprosječno glup i bitanga. Kad Tuđman, nakon ključne pobjede, nije dobio preko 95%, nego ni 70% glasova; kad je Mesić legalno dobio 2 mandata; kad Plenković popravlja štetu posljednjih 15 godina (razaranje vojske, gospodarstva, guranja Hrvata u BH u zapećak, rušenje lažnih carstava poput Todorićeva...)- većina debila dreči o strašnom HDZu koji je strašno koruptivan, dok su u zbilji ne samo stranački ljudi drugih stranaka, nego i hrvatski narod gdje god bio- katastrofalne bitange za koje je ova vlast 10 puta bolje od one koju bi zaslužili, takvi kakvi jesu.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: HDZ potiho uvozi 103,000 migranata Postano: 20 lis 2022, 21:56 |
|
|
Više ih nema. A vidiš, neki na ovome forumu bi da to promjene, pa da ih bude mnogo više. Da ih bude puno. Jer kažu da je to dobro za Hrvatsku. Što više Somalijanaca i Bangladešanaca to će biti više Hrvata.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: HDZ potiho uvozi 103,000 migranata Postano: 20 lis 2022, 21:58 |
|
|
laganini je napisao/la: divizija je napisao/la: iz stvarnog svijeta oko tebe.
izađi iz HDZ balona i pogledaj stvarnost
..pa sto u cemu je problem..bez radne snage bice jos gora demografska slika ovi rade deficitarne struke i jačaju hr privredu…tebe to ocito boli tebi kad bi neko ponudio varijantu nek hr propadne al da plenki padne odma bi prihvatio..jos se furas da si pobožan covik nista od tebe nema vjernika u tebi ni malo.: Čim ova neosedlana konjina nešto podupire (u ovom slučaju masovnu islam imigraciju) to je znak da je to budalaština. Ne treba drugi dokaz.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|