|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 33 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mateb
|
Naslov: Re: DORH privodi Sanadera? Postano: 15 pro 2010, 14:48 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Mislim da griješiš što prikazuješ Moralića ovako, on je bio još veći frend s Francekom...
Uz to, jedan je od rijetkih koji je ulagao u RS, pogledaj Hotel Omar u Skender Vakufu...
Ukratko, Hrvat je... A biznis... Pa nema tu ideologije, to je bar jasno. A Enver i Stipe su jaaako dobri frendovi.
|
|
Vrh |
|
 |
ZADRANIN
|
Naslov: Re: DORH privodi Sanadera? Postano: 17 pro 2010, 22:23 |
|
Pridružen/a: 17 svi 2010, 13:46 Postovi: 360 Lokacija: Zadar/Zagreb
|
dr. Ivo ipak odlučio , ne želi da ga se izruči RH jer smatra da je politički progonjen ...
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Operacija Sanader – Dokazi političkog progona Postano: 19 pro 2010, 10:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Citat: Operacija Sanader –Dokazi političkog progona .
Kako je sve počelo zašto je Sanader dao ostavku i zašto ga danas proganjaju.
Ispričavam se unaprijed svima što nemogu potpisati ovu priču.Ja sam član središnjeg odbora HDZ ,član sam nacionalnog vijeća HDZ u vodstvu stranke sam.Opasnost moga potpisa ispod ove priče značio bi policijski progon za mene ,i moju obitelj i moje prijatelje.Kosorica je poslala preko svojih satelita jasnu poruku svima nama u HDZ ,svatko onaj tko bude kontaktirao sa bivšim predsjednikom Sanaderom bit će predmet istrage Uskoka i MUP-a.Mnogi od nas su željeli pozdraviti bivšeg predsjednika Sanadera ili popiti s njim piće ali jednostavno nas je strah jer oni koji su to napravili protiv njih se vodi istraga na lokalnoj razini ili državnoj.Pa ću probati ovako jer želim da se istina zna.Dva tjedna prije ostavke Sanadera počeli su planovi odgovori i dogovori sa izaslanicima EU za pregovore.
Naime od RH se tražilo da ispuni svaki uvijet koji im je bio na stolu ,sve je počelo oko teritorije i ustupaka danas Sloveniji sutra Crnoj Gori ,BiH te Srbiji.Na jednom od sastanaka Sanader je pitao članove predsjedništva HDZ imaju li kakve prijedloge što napraviti u ovom slučaju,svi su jednostavno zamukli i šutili osim Jadranke Kosor .Njezin prijedlog je bio podrška vama predsjedniče što god odlučite,Sanader očito uznemiren uzrujan i ljut je pozvao i druge ne stranačke savjetnike koji nisu imali odgovore na pitanja ni bilo kakve prijedloge.Te večeri Sanader je svima rekao kratko i ljutito neću dozvoliti nikomu da me ucjenjuje pa makar i prekinuli pregovore teritorij ne dam to bi bilo političko samoubojstvo i izdaja nacionalnih interesa.Sanader je nekoliko idućih dana tada probao uvjeriti svoje prijatelje i saveznike iz zemalja EU da ne može udovoljiti Slovencima potporu na žalost nije dobio od nikoga osim Amerikanaca .Jednostavno nije mogao ništa jer su Englezi i njihovi partneri stajali čvrsto uz Sloveniju.Uz to veliki pritisci su dolazili i zbog topničkih dnevnika gdje mu je naloženo da ih mora stvoriti ili zaustaviti pregovore.Sanader je ostao bez podrške iz zemalja EU po tom pitanju i tu se odlučio na ostavku i povlačenje iz politike uz dogovor najužeg vodstva svoje stranke i koalicijskih partnera te predsjednka Mesića.
Njegovu odluku o ostavci su svi razumijeli i podržali i to je u jednu ruku bila njegova žrtva za boljitak RH.Uže vodstvo stranke koalicijski partnrei i predsjednik Mesić su u potpunosti podržali njegovo formiranje i nominiranje nove premijerke i ministara bez i jednog prigovora.Kada je Sanader posložio sve kockice tko će ga zamjeniti kada je izabrao novu staru Vladu RH sazvao je tiskovnu konferenciju za novinare i šokirao domaću i svjetsku javnost sa svojom ostavkom.Mnogima nije bilo jasno što se zapravo događa što mu se dogodilo da li je bolestan ili ga je netko ucjenio ili bilo što drugo.I domaći i svjetski mediji su objavili vijest o Sanaderovoj ostavci koja je mnoge šokirala i prestrašila kod kuće i u EU i u svijetu.Na kraju sve Sanaderove odluke je prihvatilo članstvo HDZ,Sabor RH i dakako predsjednik Mesić bez i jednog prigovora o svemu što je šokiralo običnog čovijeka.Članice EU su i te kako promjenile svoj stav i htjeli nekako ublažiti svoj ucjenjivački pohod na RH.Gurnuli su u zagrljaj Pahora i Kosoricu kao da nikada nije bilo nikakvih problema.Ali još uvijek Sanader je bio prisutan pa se krenulo u” operaciju Sanader“.Nakon tridesetak dana Kosorica je počela okretati leđa Sanaderu jer joj se vlast osladila i nije je željela izgubiti jer bila je svjesna da je na tu dužnost nitko nije izabrao već postavio on Sanader.Nitko u stranci i na Saboru HDZ-a nije glasovao za Jadranku Kosor nego za prijedloge Ive Sanadera.
Malo iza toga glavni savjetnik i prijatelj Jadranke Kosor postaje Stjepan Mesić preko svojih savjetnika i to je Sanadera jako razljutilo.U stranci je počela šutnja šaptanje i strah prijetnje itd.Kosorica je počela sama donositi sve odluke bez predsjedništva stranke bez središnjeg odbora ili nacionalnog vijeća stranke počeo je obračun unutar stranke i prijenja sa Uskokom ,MUP skoro svim Sanaderovim suradnicima.Ratko Maček je bio odgovoran za medije ali tu je počela i predsjednička kampanja dr.Hebranga kojeg su jednostavno izludili u stranci.Njemu je Kosorica uskratila svu moguću podršku u kampanji on joj je poslužio za obračun sa Sanaderom.Hebrang je htio Sanadera u svojoj kampanji ali mu je Ratko Maček rekao da to ne bi bilo dobro da se čuo sa predsjednicima županijskih i gradskih odbora diljem hrvatske i da su mu oni savjetovali da to ne bi bilo dobro.Jer navodno on je izdao stranku i izgubio povjerenje HDZovih birača tj. Oni ga ne žele što je Hebrang na kraju i prihvatio.Isto tako uvjerili su Hebranga da su sanaderovi kandidati i Vidošević i Primorac i Bandić.S tim je počela Kosor sa borbom protiv paralelne linije zapovijedanja u stranci.Uz to Maček je izvjestio Kosoricu da Sanader svaki dan po nekoliko puta zove ministre i daje im naputke što da rade .Kosorica je zvala jednog po jednog ministra vikala na njih i poklapala im telefone (prekidala im vezu)automatski je počelo ignoriranje svih koji su bili Sanaderovi nitko niskim ne razgovara živi kaos kampanja počela Hebrangu se nedaju novci logistika a ni podška.Sjetimo se da je Sanader u predsjedničkoj kampanji Kosorice bio uz nju non stop i obilazio sve gradove i općine diljem zemlje.Na koliko je izbornih predstava Kosorica bila i stala uz Hebranga..
Navodno Sanader je u prosincu zaustavio falcificiranje TOPNIČKIH DNEVNIKA koji su trebali biti pronađeni u stanu generala Stipetića tu je Šeks i Kosorica poludili.
Vidjeli smo samo Kosorčino lice na slikama prosinca 10. na grobu dr.Tuđmana ona nije željela Sanadera.
Sazvan je sastanak Šeksa Kosorice i još nekih gdje se odlučilo ući u obračun sa Sanaderom ,svi u stranci su čuli njeno urlikanje Kosorčino “ili on ili Ja”I tako je sve počelo.Trećeg siječnja Sanader je sazvao tiskovnu u središnjici jer je bio nezadovoljan sa rezultatima stranke na predsjedničkim izborima.
To nije bio nikakv puč nikakvo preuzimanje ili urušavanje stranke to je jednostavno bilo obraćanje članstvu HDZ-a.To je Šeks jedva dočekao I zatražio brisanje Ive Sanadera iz članstva HDZ-a što se i dogodilo .Sanader je prihvatio njihovu odluku I nije stvarao nikakve problema da je htio preuzeti stranku to je mogao napraviti 85% članstva HDZ bi bilo stalo uz njega.Toga dana Kosorica je u dogovoru sa Šeksom krenula u obračun sa Sanaderom pomoću državnih institucija sa Mladenom Bajićem Uskokom i MUPom.Prije toga Šeks se održao sastanak sa Mesićem ucijenio Bajića i Karamarku itd.
Za medijsku hajku i puštanje informacija u dnevne novine bio je odgovoran Ratko Maček .Krenulo se na HAC svi portal novine tv kuće kao da je ratno stanje .Nikoga nije zanimala vjerodostojnost ili istina hrvati su gladni obračuna I neimaštine trebalo je prikazati Sanadera kao jedinog odgovornog za sva nedjela privatizacije od 1990 do danas.Prije hapšenja uprave HAC-a gospodin Prskalo se uputio kod Ratka Mačeka da mu pomogne da mu dadne savjet što da izjavi i kako se to profesionalno radi.
Gospodin Maček mu predlaže ako dođe do uhićenja da je najbolje sve svaliti na Sanadera a što se tiče novinara njih je najbolje potplatiti da stanu sa pisanjem.maček je trebao biti posrednik između novinara i HAC-a što je Jurica Prskalo sa čuđenjem odlučno odbio .Kada je uprava HAC-a uhićena od njih se tražilo da prokažu Sanadera i Kalmetu ali to se nije dogodilo pa se krenulo u nova uhićenja.I Mravak , Polančec , Barišić , Jurak su dugo sjedili u zatvorskoj ćeliji i branili Sanadera da je čovijek čist odbijali su ga lažno optužiti.Onda su počele ucijene i dogovori tko prvi progovori taj dobije oprosnicu inače bez toga i po 20 godina zatvora je moguće za svakoga od njih.Polančec je prvi progovorio u javnosti da mu je Šeks savjetovao da optuži Sanadera i neće imati nikakvih problema.Nije se moglo slomiti Polančeca slomilo se druge ,a zbog Polančeca gospodin Šeks je zatražio provjeru imovine njegova odvjetnika Nobila.Podsjetimo se ni policija ni uskok ni sova ni porezna uprava ni jedna državna institucija nije otkrila ni jednu aferu .Sve ove afere su servirane iz ureda Jadranke Kosor i Vladimira Šeksa preko Ratka Mačeka i njegovih plaćenih novinara.Kosorica i Šeks su oštetili HDZ za 10-15 milijuna kuna u operaciji Sanader to je duplo više nego što su potrošili za Hebrangovu kampanju.Pitanje se postavlja da li su potrošili novac iz crnog fonda ili blagajne HDZ-a.?Moji izvori tvrde da novac nije potrošen iz stranačke blagajne.
Uz to već mjesecima Šeks najavljuje uhićenje Sanadera ,Kosorica izjavljuje da se ona bori za hrvatsku a ne za svoj džep kao neki.Mesić im svako malo uskače u pomoć.A mediji su napravili svoje željni krvi Sanadera su prozvali optužili ,osudili i već objesili.Preko 90 tisuća članova se ispisalo iz HDZ-a to je velika sramota i veliki udarac ne samo za stranku već i za RH.Već nekoliko puta je naređeno uhićenje Sanadera od dvojca Kosorove i Šeksa to mogu potvrditi mnogi ne samo članovi stranke već i zaposlenici državnog odvjetništva policije i sove.Povratak Ive Sanadera u Sabor to je bila prava drama u središnjici i u klubu zastupnika .Svako javljanje Sanaderu druženje sa njim smatrat će se kao izdaja stranke.Kosorica i Šeks su bili uvjereni da će Sanader osnovati klub nezavisnih iz redova stranke .Potrosili su 4 milijuna kuna na medije kako bi uvjerili članstvo stranke da Sanader u dogovoru sa SDP pokušava srušiti Vladu RH.Pokazalo se da je to bila velika laž a stranka je opet ostala bez 4 milijuna kuna.Naj smješnije je bilo kada je Šeks dobio informaciju da Sanader osniva stranku pod imenom HDZ1990 ili HDZ2 .Panika je nastala da li je ime zakonski zaštićeno ako nije da se to pod hitno napravi .Tek kada su izvjestili predsjednicu Kosor da je ime HDZ sada zakonski zaštićeno ona se malo smirila.I ako je Sanader napustio hrvatsku kao slobodan čovijek i kada je čuo za ukidanje imuniteta i tjeralicu odlučio prekinuti službeni put i vratiti se u Hrvatsku.To nije spriječilo hrvatske medije od tiskanih do raznih portala da ga opet nagaze ne samo njega nego i njegovu suprugu djecu braču sestre i druge prijatelje.Ovo je prvi put u povijesti hrvatske da je nekomu blokirana sva imovina uže i šire obitelji bez optužnice.Čak neke braniteljske udruge koje je Kosorica dobro nagradila izlaze u javnost sa priopćenjem da bi se ulizali svojoj šefici te kažu da je Sanader nacionalni izdajnik.To je velika sramota za tzv.branitelje.
Puhovski je izrekao isto tako veliku glupost zbok koje brat Ive Sanadera može izgubiti glavu ,on kaže da je Sanader pobjegao u Austriju da spremi dokumentaciju protiv Kosorice i Mesića kod svoga brata.Josipović se isto tako poziva na svoju Pravdu kao da je Sanader već osuđen za sva nedjela koja mu žele pripisati.Mesić se podrugljivo u Lici smije kaže svi su nam prmijeri u Austiji.Nitko od državnih službenika ili javnih osoba nije dao izjavu svatko je nevin dok mu se ne dokaže drugačije .Svi su ga već osudili pa se pitam dali je uopće moguće za Sanadera da ima pošteno nezavisno i pravno ispitivanje istraživanje ili presudu u RH.Meni je žao jako mi je žao ali mnogi članovi HDZ-a koji ne podržavaju ovaj politički progon Sanadera s kojima sam ja u kontaktu svaki dan mišljenja su ako ga nebudu imali na osnovi čega osuditi onda će gas to posto u pritvoru ili negdje drugdje ubiti.Kada sam čuo ovakva ramišljanja sav sam se naježio I pomolio Bogu za pravdu u slučaju Ive Sanadera.Jer pazite ako je Šeks sa svojim prijateljima sudcima uspio zatvoriti Glavaša onda je sve moguće.Glavaš je smetao samo Šeksu i ministru Iviću pogledajte što se sa njim dogodilo.Kosorica i Šeks se žele riješiti svih Sanaderovih kadrova pod izgovorom i onako će vas Sanader prozvati pa da spasimo lice stranke.
Ali to joj ne ide za rukom jer svi ti tzv. Sanaderovi ljudi imaju svoje izborne jedinice i ljude koji su glasali za njih tj. imaju svoju bazu.Kosorica i Šeks nemaju svoje baze niti su je kada imali.Od osnivanja HDZ-a pa do danas u stranci nikada nije bilo lošije članstvo stranku napušta a Kosorica traži ne stranačke ljude jer nema tobože ljudi u stranci to je ravno izdaji stranke.Kosorica viče da će opet pobijediti a ni svjesna nije da je uništila stranku da stranka više ne postoji .Da je Sanader krenuo u osnivanje bilo kakve političke stranke Kosor bi u HDZu ostala sa možda nekih svojih 500 ljudi na razini države.Ako nekom još nije jasno zašto se krenulo na uništavanje uže i šire obitelji Ive Sanadera neka još jednom razmisli.Ako je Sanader bilo što napravio što mu se prepisuje neka za to I odgovara nitko nije protiv toga .Ali smo protiv političkih progona izgona I uništavanja osoba I njihovih obitelji pa za Boga dragoga to ni OZNa ni UDBa nije radila.
Ne mogu ni ja ni moji prijatelji sugerirati Sanaderu što da radi samo se možemo moliti Bogu za pravedno postupanje bez pritiska politike a najviše nas je strah da ga ne ubiju.
Ugledni hrvatski odvjetnik Zvonimir Hodak je najrealnije opisao što se događa oko Sanadera na portal dnevno.hr evo njegovih nekoliko redaka.
Ako se Sanader odluči boriti protiv izručenja Hrvatskoj onda će njegovim odvjetnicima biti dovoljno već samo to da prevedu sve što su naše novine i portali pisali o tom slučaju. Na temelju pisanja u našim medijima neće im biti teško braniti tezu da Sanader neće imati objektivno i pravedno suđenje, a to onda znači dugotrajan i neizvjestan postupak izručenja pred austrijskim pravosuđem.
Autor: Zvonimir Hodak Photo: dnevno.hr Nedjelja | 12.12.2010 22:44
Histerija oko slučaja Ive Sanadera ne jenjava. Izvanredna izdanja dnevnih novina, tjednika i izvanredne TV vijesti. Medijski prostor je potpuno ispunjen Sanaderom i blokiran za bilo kakve druge važne teme u zemlji. Detaljno se analizira njegov životni put „od kolijevke pa do groba“, a ima i posrednih, ali i neposrednih poziva na javni linč!
Loše im se piše
U ovoj sam kolumni u više navrata pisao što mislim o Sanaderu i njegovoj politici pa ni danas nemam ni jedan racionalni razlog zalagati se za „njegov lik i djelo“. Međutim, ovo što danas od njega rade isti oni medijski urednici i novinari, koji su ga još do nedavno uzdizali do nebesa, njegovi kolege političari i razni analitičari kao i ostali javni lešinari najblaže rečeno prelazi granicu dobrog ukusa. Skoro da nema hrvatskog novinara koji nije čuo za čl. 28. Ustava RH koji govori o presumpciji nevinosti, ali unatoč tomu svi se u slučaju Sanader ponašaju kao da ta presumpcija ne vrijedi i već su ga osudili. Ovako kako se danas piše i govori o Sanaderu moglo bi se samo da već postoji pravomoćna osuđujuća presuda. Bode u oči činjenica da se za radikalni odnos prema bivšem premijeru najviše zalažu osobe koje su mu dok je bio na vlasti stalno virile iz.... Znam dosta ljudi koji nisu nikada mislili dobro o Sanaderu još od trenutka njegovog dolaska na čelo HDZ-a i kasnije Vlade, ali danas ne pljuju javno na njega nego čekaju mirno završetak sudskog postupka. Ako se Sanader odluči boriti protiv izručenja Hrvatskoj onda će njegovim odvjetnicima biti dovoljno već samo to da prevedu sve što su naše novine i portali pisali o tom slučaju. Na temelju pisanja u našim medijima neće im biti teško braniti tezu da Sanader u Hrvatskoj neće imati objektivno i pravedno suđenje, a to onda znači dugotrajan i neizvjestan postupak izručenja pred austrijskim pravosuđem. Na jednom portalu piše: „Odmah objesiti!“ pa da se svaki sudac u Austriji zamisli. Ako bivši premijer ipak odluči kako mu je povratak u Hrvatsku najbolja opcija, onda će se njegova pravna sudbina izjednačiti formalno pravno sa sudbinama Polančeca, Rončevića, Barišića i dr. Ako će njihova sudbina ovisiti o stručnosti i objektivnosti hrvatskih sudaca, loše im se piše...!
Ovih dana čitam mišljenje poznatog Istrijana Brune Langera koji je rekao: „Prije svega treba izvršiti čišćenje u policiji, DORH-u i sudstvu. Sudstvo, to je rak rana u Hrvatskoj. To je strah.....“ Uzmimo samo slučaj Rončević i analizirajmo ga kroz prizmu onoga što kaže Langer.
Farsa s kamionima
Bivši ministar obrane osuđen je na četiri godine zatvora zbog zloupotrebe položaja jer je pogodovao jednoj tvrtci na račun druge. Na sudu se kao svjedok pojavio i direktor tvrtke koju je Rončević navodno diskriminirao i priznao kako njegova tvrtka pod nazivom MAN nije ispunjavala uvjete natječaja. Jedan od temeljnih natječajnih uvjeta bio je da kamioni koje je MORH kupovao imaju najmanje 5 tona, a direktor MAN-a je izjavio kako su njihovi kamioni imali nosivost 4,2 tone. Na upit predsjednice sudskog vijeća zašto to nije rekao još u fazi istrage, objasnio je kako je to rekao istražitelju USKOK-a koji mu je odgovorio kako su to nevažni detalji. Nakon takvog iskaza svjedoka direktora MAN-a, u svakoj pravno uređenoj zemlji u kojoj su sudovi kompetentni i neovisni, sud bi prekinuo raspravu i dao USKOK-u rok od 24 sata da popravi manjkavost optužnice ili će optužnica biti odbijena. U SAD-u bi takvi državni odvjetnici izgubili službu zbog loše sastavljene optužnice. Međutim, u Hrvatskoj je drugačije. Za tu famoznu optužnicu protiv Rončevića bivši ministar pravosuđa Šimonović je javno izjavio kako je ona uvjet za zaključenje pregovora i ulazak Hrvatske u Europsku uniju. Sud je nakon toga imenovao vještaka koji je utvrdio u svom nalazu i mišljenju kako je MAN ispunjavao sve uvjete iz natječaja, dakle suprotno svemu što je sam direktor MAN-a iskazao na sudu. Epilog ove farse je bio tragičan za Rončevića. Dobio je četiri godine zatvora. Međutim, takav epilog je bio odličan za vlast – dobila je još jednu presudu protiv visoko pozicioniranog političara u borbi protiv korupcije u Hrvata čime će moći zadovoljiti Europsku uniju. Unatoč snažnoj medijskoj podršci i u fazi postupka i nakon izricanja presude Rončeviću, prema anketi dnevno.hr čak 27% građana vjeruje kako su u ovom slučaju osuđeni nevini ljudi. Sad procijenite sami je li Bruno Langer sa početka članka u pravu ili se vara kad izriče stav o našem pravosuđu. Kineski filozof Lao Tsu je rekao: „Oni koji nikad ne mijenjaju mišljenje vole sebe više negoli istinu!“
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: DORH privodi Sanadera? Postano: 19 pro 2010, 13:35 |
|
|
Odakle je ovo ministry ?
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: DORH privodi Sanadera? Postano: 19 pro 2010, 14:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ne znam izvor, dobio sam od nekog lika koji je proslijedio od nekog drugog...
Tko zna je li autentično...moglo bi bit.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: DORH privodi Sanadera? Postano: 19 pro 2010, 14:09 |
|
|
Iskreno vjerujem da ima istine makar u tragovima ...
Naime drago mi je da "premijer pada" jer to uistinu pokazuje da nema nedodirljivih, zanima me samo s druge strane jel pada poradi "profunkcionirale pravne države" ili "političkog pogroma" ...
Ono što mi se u svemu gadi a što je očito u politici najnormalnije jeste da oni koji su mu ljubili stope danas mu okreću leđa pa tako i ova koja je sada na čelu a donedavno je govorila "Kud Ivo tud i ja" ... No opet , najiskrenije ko ga jebe, zaslužio je to jer se ponašao na isti način - sjetimo se skupa za Gotovoinu i Norca i generale na ST rivi, a par godina kasnije "locirati, transferirati, suditi" ... Sjetimo se i skidanja Pašalića uz pomoć Glavaša i glavaševog Borbaša , a navedeni je zaglavio u Hercegovini nakon osuđujuće presude i izgleda će ćuzu odradit u domovini roditelja ...
Ukratko , pregadljivo, Ivo je i sam gazio preko mrtvih, sad drugi gaze preko njega, Đivo (Ivan) Gundulić davno reče:
Kolo od sreće uokoli vrteći se ne pristaje: tko bi gori, eto je doli, a tko doli gori ustaje.
Njemu se eto okrenulo, bolje nije ni zaslužio ...
Sve u svemu nebi zapravo nimalo bilo loše da HDZ oladi jedan četverogodišnji mandat u oporbi ... Premda ovi drugi uistinu jesu komunjare, jugovići itd i premda će kod nas u HB opet HDZ dobit valjda 90% glasova , ne bi bilo loše da se malo prizovu pameti i očiste ...
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: DORH privodi Sanadera? Postano: 19 pro 2010, 22:26 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
MIR
|
Naslov: Re: DORH privodi Sanadera? Postano: 20 pro 2010, 22:09 |
|
|
Dok je radio na “detudjmanizaciji”, razgradnji HDZ-a i RH, pa rasprodaji svega dobroga u Hrvatskoj (telekomunikacije, banke, energetika, medije, …) onda je bio dobar EU-ropskoj zajednici (“Nema alternative ulasku u EU”) a kad se pokazao kao običan gramzivi i naduti lopov, što se nije više moglo sakriti niti medijski opravdati, onda im je bio loš i štetan saveznik, kojeg se trebaju riješiti, jer oni (EU) kradu i otimaju na puno većoj skali, oni ekonomski koloniziraju cijele države! I evo, rješavaju ga se! Ovo je dobar primjer, kako “korisne budale” i izdajnici, završavaju kada više nisu od koristi svojim gospodraima, koji ih plaćaju i koriste! Sad se javljaju i Sanaderovi suradnici, koji su lansirali “vijest”, kako je navodno bivši Premijer, spriječio Kosoricu da krivotvori famozne, nepostojeće “Topničke dnevnike”…? Sve će biti jasno, ako ovo pročišćavanje ostane samo na Sanaderu, jer znamo lopova ima po svim strankama u RH, a ratnih zločinaca ne samo onih, koji su branili i stvarali RH, nego i onih koji su napali Hrvatsku državu i koji su je rušili! Ovo ne reagiranje Vlade RH ni Predsjednika RH na sramotnu Haašku “osudu” krvniku Šljivanćaninu, slab je znak zaštite nacionalnih hrvatskih interesa, a dozvoljavanje da nam drugi “arbitražno” odlučuju o našem teritoriju, je skandal i nacionalna sramota (da ne kažem veleizdaja)!
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|