..godinama divizija lasica oni mali metlicic bobovac Jozo i slični likovi truju hrvatski narod u bih lažnim informacijama demagogijom traženjem spasitelja u sumnjivim likovima i ideologijama…ok sad su malo na margini zahvaljujući i mom trudu al se ne zavaravam treba im sjeme smatrat.:.Hrvati u bih nisu to zasluzili..
Jozo nije nikada sastavio prosto proširenu rečenicu. Malo je zaostao jadan. Bobovac, izduvao davno. Peru ne znam. Pero ko Pero, jedan mu u...o! Tebe doživljavam kao prepotentnu figuru ovoga foruma. Neka. Treba i takvih.
Novovrijeme, onaj krelac što maše iz auta i Srpčanin ni sami ne vjeruju u djelotvornost otrova što ga sipaju. Jeftini huškači. Huuuu Informacije ubiru pretežno na portalima vladajuće stranke. Novovrijeme je malo kao i duhovit i ima nešto mozgića, ali ova dvojica!!??? Tastatura plače pod njihovim prstima.
Zašto Muslimani ne mogu na miru lagati bez da ih se ometa?!
Pa i da vas pustimo sami bi se zapetljali u sopstevene laži. Danima nas je ušljiva ćaršija smarala zajedno sa ovim hitlerovim isprtkom kao je BiH uvela sankcije Rusiji al neće jezik nego pravo.
1.30
Ono kad lažni ljudi, lažovčine nekom prigovaraju da laže. Vi lažete sve što kažete, vaša riječ ne vrijedi više od prosječnog prdeža.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26581 Lokacija: Heartbreak Hotel
Meni je najveća misterija ovoga foruma to što inače racionalna administracija tolerira ovakve blentovine kao što je @laganini. Ne zbog određenih stavova već zbog konstantnog trolanja, floodanja, začatavanja tj jednom rječju zasranjivanja svake teme koju dotaknu? Kakav i čiji je to interes?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8627 Lokacija: Na rubu egzistencije
Lapo-lapo je napisao/la:
Jozo nije nikada sastavio prosto proširenu rečenicu. Malo je zaostao jadan. Bobovac, izduvao davno. Peru ne znam. Pero ko Pero, jedan mu u...o! Tebe doživljavam kao prepotentnu figuru ovoga foruma. Neka. Treba i takvih.
Novovrijeme, onaj krelac što maše iz auta i Srpčanin ni sami ne vjeruju u djelotvornost otrova što ga sipaju. Jeftini huškači. Huuuu Informacije ubiru pretežno na portalima vladajuće stranke. Novovrijeme je malo kao i duhovit i ima nešto mozgića, ali ova dvojica!!??? Tastatura plače pod njihovim prstima.
Ako ti tako kažeš, šta je tu mogu da nadodam.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8627 Lokacija: Na rubu egzistencije
Bobovac je napisao/la:
Meni je najveća misterija ovoga foruma to što inače racionalna administracija tolerira ovakve blentovine kao što je @laganini. Ne zbog određenih stavova već zbog konstantnog trolanja, floodanja, začatavanja tj jednom rječju zasranjivanja svake teme koju dotaknu? Kakav i čiji je to interes?
Debil koji, ne da nije napisao proširenu rečenicu, nego nije ni pismen.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
Debil koji, ne da nije napisao proširenu rečenicu, nego nije ni pismen.
..tu definiciju si zaslužio po lapo nije fer da je djelis..
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2426 Lokacija: Negdi na granici svitova
Bobovac je napisao/la:
Moram se složiti sa tobom, rijetko viđena budala, samo zagađiva forum
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
Robbie je spominjao kvote za Muslimane, za Srbe, pa možda postoji neka HDZ botina kvota koju popunjava lažovnini
Robbie je spominjao kvote za Muslimane, za Srbe, pa možda postoji neka HDZ botina kvota koju popunjava lažovnini
vjerojatno upada u kvotu jehovinih svjedoka s obzirom koliko dosadno, repetitivno i bezobrazno propovijeda svoju 'istinu'.
Laganini nije jedini HDZ bot ovdje, ali kakav god da jest, radije biram njega, nego razne bizarnije (usudio bih se reći i morbidne) likove na ovom forumu.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26581 Lokacija: Heartbreak Hotel
weasel je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:
Znači @laganini je upao u kvotu za pijane budaletine.
Sado-mazo administracija.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Zato jer su mnogi naši iz BiH više cijenili forumaše iz RH, i donekle imali kompleks manje vrijednosti. Laganini daje sve od sebe da totalno obesmisli i recidive tih kompleksa iz nekih starih vremena. Hrvati iz BiH, barem na ovome forumu su space shuttle, ipak se vidi zašto imamo 67% hrvatskih nobelovaca (hint imamo i više retarda i više genijalaca).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.