|
|
Stranica: 1177/1357.
|
[ 33903 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 30 lis 2022, 20:14 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Junuz je kao oni kucni crnci na plantazama. Janjeća, sve dobro misliš, kad bi bio Hrvat ali Srbin si. To znači da si pripadnik jednog od najzaostalijih naroda u Europi, uz Bošnjake i Moldavce. Zatucani vjerski i nacionalno, zaostali u vremenu otprije 100 g. Sad sam gledao, imate masovnu emigraciju a tek je krenula. Kuhate u CG, na Kosovu, BiH a htjeli bi i u RH kad bi mogli. Hrvatska vam može puno pomoći da se liberalizirate i okrenete zapadu, Europi ali vi to uopće ne želite mao i naši bosanski Turci. Koji su isti kao i vi. Samo eto, ne križaju se. Veseli me što se zapad napokon okrenuo i pokrenuo protiv toga. Sad čekam ali nadam se da neće stat. Pun mi je k. Turaka svih vrsta. I ovih fratara.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 30 lis 2022, 20:18 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la:
Pa hrvatski Turci. Nemamo ih puno ali imamo.
Sad s jedne strane liberalniji zapad sa svim svojim manama i s druge srednjovjekovni zatucani igrači kola.
To ti je ogledalo. Dobro se pogledaj.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 30 lis 2022, 21:19 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Naša Kvačica je napisao/la: BBC je napisao/la: Malo grublji balkanski humor. Nije nikakav razlog za samoubojstvo. Kad čitam medije pomislio sam da ga ponižavao vezano uz seksualni život.
Nije istog ranga čovjek od 40 godina i dijete od 20. To je neravnopravan dijalog. Djelatnik istina nije uradio ništa posebno, ali gledaš iz svoje perspektive. Djeca ne razmišljaju kao mi. Što je nama sitnica, to djetetu može biti ogromna stvar. Od bube naprave slona. Djeca jednostavno znaju biti glupa ponekad, ali svi smo mi bili djeca nekad jel, i uradili ponešto glupo, srećom ništa nepopravljivo. Kakvo dijete od 20.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 30 lis 2022, 22:21 |
|
|
Nije, istina, neko specijalno podjebavanje, ali covjek je uhicen zbog neovlastenog snimanja, i za to bi mogao dobiti do godinu dana.
Sto se tice nesretnog ishoda, tu je ocigledno klinac bio takva licnost, mimoza sto se kaze. Ovaj to nije mogao znati, a ljudi vole gaziti ovakve klince, mimoze. To je taj buling klasicni kojeg svakodnevno gledas, cujes o njemu i slicno.
Sve u svemu nesretna tragedija i uzasan paradoks zivota, od jedne neslane sale dosli do jednog mrtvog covjeka. Samo opomena da se ne treba nikome rugati, a ovaj na snimku, snimatelj, djeluje mi onako zdravokrkanski. To su ti nasi idioti koji svakoga podjebavaju a kad podjebavas njega, uzme motku hoce da se bije.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 30 lis 2022, 22:26 |
|
|
Ranije nije bilo toliko bešenja i skakanja sa zgrade ili mosta. Prvi problem i kraj sveta. Roditelji propustili da očeliče dete, šta bi radio kao muž i otac jednog dana. Ko od nas nije doživeo maltretiranje ili izrugivanje, mislim da nema čoveka kome je sve išlo kao po loju. To ne opravdava debile koji su se sprdali, naravno.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 30 lis 2022, 22:45 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10009 Lokacija: Banja Luka
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Junuz je kao oni kucni crnci na plantazama. Janjeća, sve dobro misliš, kad bi bio Hrvat ali Srbin si. To znači da si pripadnik jednog od najzaostalijih naroda u Europi, uz Bošnjake i Moldavce. Zatucani vjerski i nacionalno, zaostali u vremenu otprije 100 g. Sad sam gledao, imate masovnu emigraciju a tek je krenula. Kuhate u CG, na Kosovu, BiH a htjeli bi i u RH kad bi mogli. Hrvatska vam može puno pomoći da se liberalizirate i okrenete zapadu, Europi ali vi to uopće ne želite mao i naši bosanski Turci. Koji su isti kao i vi. Samo eto, ne križaju se. Veseli me što se zapad napokon okrenuo i pokrenuo protiv toga. Sad čekam ali nadam se da neće stat. Pun mi je k. Turaka svih vrsta. I ovih fratara. Evo Juka , šta Hrvat priča i o hrvatskoj eliti , velokosrpstvu danas , o Nakaradi , i o mnogo čemu još .. ( aj da i ja stavim klip ovog ustašoida Velebita )
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 30 lis 2022, 22:46 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Ranije nije bilo toliko bešenja i skakanja sa zgrade ili mosta. Prvi problem i kraj sveta. Roditelji propustili da očeliče dete, šta bi radio kao muž i otac jednog dana. Ko od nas nije doživeo maltretiranje ili izrugivanje, mislim da nema čoveka kome je sve išlo kao po loju. To ne opravdava debile koji su se sprdali, naravno. Da, na tebi se vidi da si zlostavljana, razlika je samo što zajebavaš druge a ne sebe.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 30 lis 2022, 22:51 |
|
|
Hoće li neko da smiri ovog ovde? Danas ima nastup imbecilnosti.
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 30 lis 2022, 23:23 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Nije, istina, neko specijalno podjebavanje, ali covjek je uhicen zbog neovlastenog snimanja, i za to bi mogao dobiti do godinu dana.
Sto se tice nesretnog ishoda, tu je ocigledno klinac bio takva licnost, mimoza sto se kaze. Ovaj to nije mogao znati, a ljudi vole gaziti ovakve klince, mimoze. To je taj buling klasicni kojeg svakodnevno gledas, cujes o njemu i slicno.
Sve u svemu nesretna tragedija i uzasan paradoks zivota, od jedne neslane sale dosli do jednog mrtvog covjeka. Samo opomena da se ne treba nikome rugati, a ovaj na snimku, snimatelj, djeluje mi onako zdravokrkanski. To su ti nasi idioti koji svakoga podjebavaju a kad podjebavas njega, uzme motku hoce da se bije. A možda je sve to skupa sporedna stvar, poglavito to što je snimio tu stvar a zatim je osobno ili preko nekoga postavio negdje. Problem je u tome da je momak bio ismijavan od ogromne mase i to od strane svog naroda i svojih susjeda i to je poprimilo srazmjere pomame. Za mnoge bi to bilo previše. To je dokaz da su Srbi debili. Ovo je zrcalo gdje su se veoma jasno ugledali. Mislim na ove što su ismijavali. I ova budala je sjebala život i sebi i svojoj obitelji zanavjek osim što je inicirao nešto što je dovelo do ove tragedije ali samo inicirao.
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 30 lis 2022, 23:29 |
|
|
Vau, sto volim da citam ove bistre analize.
Neko okrutno podjebava random nesrecnika na internetu ili u rl u 2022. godini. Sokantno! To se bas nigde ne desava u svetu. Srbi zivotinje.
Tragedija sto je momak uzeo sebi zivot, ali ocigledni takav mentalni sklop. Idiot koji ga je snimio je samo to, idiot, kakvih sreces na svakom koraku kroz zivot.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 30 lis 2022, 23:33 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Dešava se svugdje u svijetu. Bolesnih idiota ima svugdje. https://en.wikipedia.org/wiki/Suicide_of_Amanda_ToddDjevojčica se ubila prije 10 godina, sad je tek presuđeno bolesniku. Muslimanija vidi u ovoj nesreći "argument" za hunitarnu Bosnu.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
ZIX
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 30 lis 2022, 23:48 |
|
|
Treba se ugledati na zapadnjake ala Avicii, koji imaju sve što im treba u životu, pa se kljukaju svako malo tableturinama zbog nekakve depresije i na kraju počine samoubojstvo. Da ne govorim općenito o tim Skandinavcima koji unatoč liberalizmu i standardu se svako malo kljukaju antidepresivima. Treba učiti od takvih, ugledati se na takve. Daaa. Živio liberalizam Zapada, dolje srednjovjekovlje Istoka
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 30 lis 2022, 23:51 |
|
|
Ne znam šta se muslimanija javlja kad su muslimanski Turci isti kao i pravoslavni.
Jbte svima su vam u čaršijama najveće face tipovi s kupljenom srednjom i nekim žnj fakultetom.
Lik živi u kamp kućici u Sarajevu reketira i dila. Oni šute, relativiziraju, ima toga svugdje.
Ovi isto, pa ja sam se ovakvih debila nagledao u Bosni. Sjetite se Nadrealista, kad pita lik profesora kako se kaže velika zmija.
To Tera recimo nikad neće skužit u čemu je fora, ali to je taj mentalitet koji je došao s istoka i kojeg se trebamo rješavati a ne se još ponositi s njim. Relativiziranje ne pomaže.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 30 lis 2022, 23:56 |
|
|
Ju Skandinavac, izvini nismo te prepoznali.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 31 lis 2022, 00:01 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Dešava se svugdje u svijetu. Bolesnih idiota ima svugdje. https://en.wikipedia.org/wiki/Suicide_of_Amanda_ToddDjevojčica se ubila prije 10 godina, sad je tek presuđeno bolesniku. Muslimanija vidi u ovoj nesreći "argument" za hunitarnu Bosnu. Po muslimanskoj analogiji su onda i svi Kanađani debili. Čak i oni sa "Instituta za istraživanje genocida Kanada". Nego, da li je srpski debil i poslodavac koji je kretenu sa pumpe dao otkaz ? Da li su srpski debili i tužilac i policajaci koji su ga uhapsili ? Ne. Najveći debil je muslimanska debilčina koja se ogluši na pitanje zašto muslimaski portal na samoubistvo muslimanskog mladića u Sarajevu zabrani komentare, ali na samoubistvo srpskog otvori 10 vijesti sa po 100 komentara.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 31 lis 2022, 00:03 |
|
|
Da ne pominjem komentarisanje saobraćajne nesreće u Beogradu, čitala sam komentare pre brisanja, valjda je i te *** urednike bilo sramota napisanog.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 31 lis 2022, 00:08 |
|
|
Frenetično masturbiraju na srpsku i hrvatsku crnu hroniku, a ostale nazivaju debilima.
I taj treš želi da postane nacija ? Pih.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 31 lis 2022, 00:20 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Junuz je kao oni kucni crnci na plantazama. Janjeća, sve dobro misliš, kad bi bio Hrvat ali Srbin si. To znači da si pripadnik jednog od najzaostalijih naroda u Europi, uz Bošnjake i Moldavce. Zatucani vjerski i nacionalno, zaostali u vremenu otprije 100 g. Sad sam gledao, imate masovnu emigraciju a tek je krenula. Kuhate u CG, na Kosovu, BiH a htjeli bi i u RH kad bi mogli. Hrvatska vam može puno pomoći da se liberalizirate i okrenete zapadu, Europi ali vi to uopće ne želite mao i naši bosanski Turci. Koji su isti kao i vi. Samo eto, ne križaju se. Veseli me što se zapad napokon okrenuo i pokrenuo protiv toga. Sad čekam ali nadam se da neće stat. Pun mi je k. Turaka svih vrsta. I ovih fratara. Pozdravljaju te Hrvati iz Slunja. https://youtu.be/UK7bZsvt2vw
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 31 lis 2022, 00:23 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ne znam šta se muslimanija javlja kad su muslimanski Turci isti kao i pravoslavni.
Jbte svima su vam u čaršijama najveće face tipovi s kupljenom srednjom i nekim žnj fakultetom.
Lik živi u kamp kućici u Sarajevu reketira i dila. Oni šute, relativiziraju, ima toga svugdje.
Ovi isto, pa ja sam se ovakvih debila nagledao u Bosni. Sjetite se Nadrealista, kad pita lik profesora kako se kaže velika zmija.
To Tera recimo nikad neće skužit u čemu je fora, ali to je taj mentalitet koji je došao s istoka i kojeg se trebamo rješavati a ne se još ponositi s njim. Relativiziranje ne pomaže. Srećom pa u Hrvatskoj niko nikad nije kupio diplomu. Došo sa istoka na zapad,vidio kako izgleda zebra i sad tu nekom nešto pametuje.Tipičan kompleksaš.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 31 lis 2022, 00:27 |
|
|
Junuz bi trebao objaviti knjigu sa svojim postovima, naziv knjige bi bio "Junuzarije"
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 31 lis 2022, 00:35 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Junuz bi trebao objaviti knjigu sa svojim postovima, naziv knjige bi bio "Junuzarije" Kompleksarije bi bio bolji naziv.
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 31 lis 2022, 05:06 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 31 lis 2022, 05:25 |
|
|
Nitko ne kaže da među nama toga nema, ali smo pokupili jer smo s vama živjeli u zajednici.
Nego, gledam jučer u Beogradu razvuklo rusku zastavu, u Knez Mihajlovoj, ne znaju ni sami zašto. To mi je opet tako turski kao kad su mahali turskim zastavama u Sarajevu. To u Zg nećete vidjeti.
Ako niste skužili samo apostrofiram koliko ste slični, možda su samo malo ljigavije Bošnje a Srbi malo siroviji ali generalno ste vrlo slični zapravo.
Zvijezde Granda vrhunac razvijenosti i uspjeha, kao crnci u Americi, najveća šansa za dobar život glazba i sport, sve ostalo primitivna rulja.
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 31 lis 2022, 08:21 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Dešava se svugdje u svijetu. Bolesnih idiota ima svugdje. https://en.wikipedia.org/wiki/Suicide_of_Amanda_ToddDjevojčica se ubila prije 10 godina, sad je tek presuđeno bolesniku. Muslimanija vidi u ovoj nesreći "argument" za hunitarnu Bosnu. Po muslimanskoj analogiji su onda i svi Kanađani debili. Čak i oni sa "Instituta za istraživanje genocida Kanada". Nego, da li je srpski debil i poslodavac koji je kretenu sa pumpe dao otkaz ? Da li su srpski debili i tužilac i policajaci koji su ga uhapsili ? Ne. Najveći debil je muslimanska debilčina koja se ogluši na pitanje zašto muslimaski portal na samoubistvo muslimanskog mladića u Sarajevu zabrani komentare, ali na samoubistvo srpskog otvori 10 vijesti sa po 100 komentara. Novinarstvo je neovisno. To kako će novinari uređivati portal tiče se samo njih. Ovaj što mu je dao otkaz je ispo debil jer nije razmislio o tomu da budala svojom plaćom izdržava obitelj i školuje djecu i da će tako oni ostati bez sredstava za osnovnu egzistenciju. Tužilaštvo postupa politički i populistički pokušavajuči da spere ljagu sa vaskolike srpske svjetine koji je stvarni krivac za smrt mladića i sve svali na budaletinu a što se poklapa sa stavovima i mišljenjima koji se isnose i na ovoj pričaonici. Sve debilno.
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 31 lis 2022, 08:26 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Nitko ne kaže da među nama toga nema, ali smo pokupili jer smo s vama živjeli u zajednici.
Nego, gledam jučer u Beogradu razvuklo rusku zastavu, u Knez Mihajlovoj, ne znaju ni sami zašto. To mi je opet tako turski kao kad su mahali turskim zastavama u Sarajevu. To u Zg nećete vidjeti.
Ako niste skužili samo apostrofiram koliko ste slični, možda su samo malo ljigavije Bošnje a Srbi malo siroviji ali generalno ste vrlo slični zapravo.
Zvijezde Granda vrhunac razvijenosti i uspjeha, kao crnci u Americi, najveća šansa za dobar život glazba i sport, sve ostalo primitivna rulja. Kada se zahuktavala kriza u bivšoj YU netko je izrekao tezu da je velika Srbija do onde dokle Lepa Brena može da napuni stadion.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Tomba17 i 37 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|