|
|
Stranica: 2989/3585.
|
[ 89601 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 31 lis 2022, 16:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60549 Lokacija: DAZP HQ
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 31 lis 2022, 17:23 |
|
|
Iz ovih tablica je jasno zašto su Srbi išli razbijati Jugoslaviju i zašto je etničko čišćenje bio njihov politički projekt koji se mogao sprovesti jedino ratom.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 31 lis 2022, 17:29 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Neka polako. Nekoliko desetina tisuća manje ove godine, pa nekoliko desetina tisuća manje sljedeće godine, pa vidjet ćemo gdje će nas to odvesti. Negdje do Goražda kvačice
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 31 lis 2022, 17:39 |
|
|
dudu je napisao/la: Imaš li i ovakve podatke za fertilitet? Znam da sam negdje vidio. Mislim da je Hrvatima fertilitet bio viši nego Bošnjacima, ali natalitet je bio manji zbog iseljavanja tj. lošije dobne strukture
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 31 lis 2022, 19:08 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Iz ovih tablica je jasno zašto su Srbi išli razbijati Jugoslaviju i zašto je etničko čišćenje bio njihov politički projekt koji se mogao sprovesti jedino ratom. Dok su ostali branili Jugoslaviju, a etnicko ciscenje im je jedna totalno strana kategorija. Sta je ovo, epizoda zone sumraka?
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 31 lis 2022, 19:25 |
|
|
Ovaj forum bi bio puno bolji kad ne bi bilo srpskih trolova
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 31 lis 2022, 19:33 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37605 Lokacija: Gl. grad regije
|
Janjeća je najbolji od njih. Uživam gledat kako pokušava od Srba napravit nešto uzvišeno. Kad si već si krenuo postavljat izazove, mog'o si i od cigića probat nobelovce prikazat.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 31 lis 2022, 19:36 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Janjeća je najbolji od njih. Uživam gledat kako pokušava od Srba napravit nešto uzvišeno. Kad si već si krenuo postavljat izazove, mog'o si i od cigića probat nobelovce prikazat. Ako već nisu narod bez grijeha, onda smo barem "svi ista *** bre". Nikada Srbi ne mogu biti lošiji ni po čemu. To je nezamislivo, ta nebeski narod da bude gori od nekih veštačkih vatikanskih nacija
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 31 lis 2022, 19:49 |
|
|
Novdan je napisao/la: Ako već nisu narod bez grijeha, onda smo barem "svi ista *** bre". Nikada Srbi ne mogu biti lošiji ni po čemu. To je nezamislivo, ta nebeski narod da bude gori od nekih veštačkih vatikanskih nacija Pa nije baš tako... Sasvim sam siguran da ima i većih govana "bre". Junuz Djipalo je napisao/la: Janjeća je najbolji od njih. Uživam gledat kako pokušava od Srba napravit nešto uzvišeno. Kad si već si krenuo postavljat izazove, mog'o si i od cigića probat nobelovce prikazat. Janjeća nije deo nekog hive mind-a pa da pokušava od Srba napraviti nešto uzvišeno. To je više tvoja oblast. Mislim, ako dovoljno puta napišeš kako si ludo civilizovan i napredan, verovatno će u nekom trenutku neko negde i poverovati.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 31 lis 2022, 19:56 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Iz ovih tablica je jasno zašto su Srbi išli razbijati Jugoslaviju i zašto je etničko čišćenje bio njihov politički projekt koji se mogao sprovesti jedino ratom. demografija je imala ogromnu ulogu u raspadu i SSSRa i SFRJ, u oba slučaja su temeljni narodi bili premaloborjniji da bi održavali hegemoniju
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 31 lis 2022, 19:58 |
|
|
divizija je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Iz ovih tablica je jasno zašto su Srbi išli razbijati Jugoslaviju i zašto je etničko čišćenje bio njihov politički projekt koji se mogao sprovesti jedino ratom. demografija je imala ogromnu ulogu u raspadu i SSSRa i SFRJ, u oba slučaja su temeljni narodi bili premaloborjniji da bi održavali hegemoniju To bi bila dobra tema
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 31 lis 2022, 19:59 |
|
|
divizija je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Iz ovih tablica je jasno zašto su Srbi išli razbijati Jugoslaviju i zašto je etničko čišćenje bio njihov politički projekt koji se mogao sprovesti jedino ratom. demografija je imala ogromnu ulogu u raspadu i SSSRa i SFRJ, u oba slučaja su temeljni narodi bili premaloborjniji da bi održavali hegemoniju Uzalud mu objašnjavaš. Ne znam zašto ovaj forum trpi tolike srpske trolove. Nije da doprinose ičemu, samo spuštaju razinu razgovora na prazne parole ili uvrede
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 31 lis 2022, 20:04 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: divizija je napisao/la: demografija je imala ogromnu ulogu u raspadu i SSSRa i SFRJ, u oba slučaja su temeljni narodi bili premaloborjniji da bi održavali hegemoniju
To bi bila dobra tema btw, to se isto sada dešava Bošnjacima u BIH. prihvatili su federalnu, ili čak konfederalnu strukturu zemlje, a demografski izvan 5-6 kantona ne mogu biti faktor.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 31 lis 2022, 22:21 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Novdan je napisao/la: Ako već nisu narod bez grijeha, onda smo barem "svi ista *** bre". Nikada Srbi ne mogu biti lošiji ni po čemu. To je nezamislivo, ta nebeski narod da bude gori od nekih veštačkih vatikanskih nacija Pa nije baš tako... Sasvim sam siguran da ima i većih govana "bre". Junuz Djipalo je napisao/la: Janjeća je najbolji od njih. Uživam gledat kako pokušava od Srba napravit nešto uzvišeno. Kad si već si krenuo postavljat izazove, mog'o si i od cigića probat nobelovce prikazat. Janjeća nije deo nekog hive mind-a pa da pokušava od Srba napraviti nešto uzvišeno. To je više tvoja oblast. Mislim, ako dovoljno puta napišeš kako si ludo civilizovan i napredan, verovatno će u nekom trenutku neko negde i poverovati. Ako ti tako kažeš sigurno je tako. Inače Srbi iz Srbije su tu zbog? Da nam objasne kako su veliki i moćni i kako smo pogrešili što se nismo potčinili. Ista spika kao i kod domaćih muslimanskih Turaka a vrhunac vam je divljenje Turcima ili Rusima, i neki kič religiozni folklor star tisuću godina. Istovremeno, većina nema zube ali zna da su od ameba. Popriličan broj imamo radnih dozvola za Srbiju. Koliko vi imate za Hrvatsku? Ajde u rupe... Samo možete tonuti, brže ili sporije, i vi i Bošnje. Jedini vam je spas da prihvatite ruku koju vam EU i RH pruža pa da ostavite prošlost, ispraznu snagu i moć pa ćete možda i opstat.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 31 lis 2022, 22:50 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Jedini vam je spas da prihvatite ruku koju vam EU i RH pruža pa da ostavite prošlost, ispraznu snagu i moć pa ćete možda i opstat. Vama je jedini spas da slavite Zokija i odjebete EU. Sjetite se kakvo dno i bezlična masa ste bili pod Josipovićima i Pusićima.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 31 lis 2022, 23:34 |
|
|
Novdan je napisao/la: Ovaj forum bi bio puno bolji kad ne bi bilo srpskih trolova Kaze on koji je na forumu citavih 8 dana.
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 01 stu 2022, 00:15 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Pa nije baš tako... Sasvim sam siguran da ima i većih govana "bre". Janjeća nije deo nekog hive mind-a pa da pokušava od Srba napraviti nešto uzvišeno. To je više tvoja oblast. Mislim, ako dovoljno puta napišeš kako si ludo civilizovan i napredan, verovatno će u nekom trenutku neko negde i poverovati. Ako ti tako kažeš sigurno je tako. Inače Srbi iz Srbije su tu zbog? Da nam objasne kako su veliki i moćni i kako smo pogrešili što se nismo potčinili. Ista spika kao i kod domaćih muslimanskih Turaka a vrhunac vam je divljenje Turcima ili Rusima, i neki kič religiozni folklor star tisuću godina. Istovremeno, većina nema zube ali zna da su od ameba. Popriličan broj imamo radnih dozvola za Srbiju. Koliko vi imate za Hrvatsku? Ajde u rupe... Samo možete tonuti, brže ili sporije, i vi i Bošnje. Jedini vam je spas da prihvatite ruku koju vam EU i RH pruža pa da ostavite prošlost, ispraznu snagu i moć pa ćete možda i opstat. Štogod mi rekli o sadašnjoj Srbiji, ipak mali iz Čipuljića još uspjeva plesat ples između zapada i istoka Trebali bi se poštivat međusobno, ne se vraćat na neke fraze koje su trebale utihnut još 15.1.1998
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 01 stu 2022, 00:16 |
|
|
Još malo 3000.-ta stranica juhu!!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 01 stu 2022, 00:23 |
|
|
I 74.951 komentara. Više je Muslimana iselilo nego što smo mi komentara napisali.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 01 stu 2022, 17:01 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5890 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
sev je napisao/la: Ajmo sad realno, šta da radi mlad čovek u Gornjem Vakufu? Čak i da nađe neki normalan posao, može samo da se ubije od dosade. Da je neki veći grad u blizini, pa i ajde. Ovako najbliže veće mesto Bugojno. I ja bi se iselio. Može bezbroj stvari. Od sportova se može baviti nogometom, planinarenjem, lovom. Ili biciklirati. Može osnovati stolnoteniski klub. Od tehnike može frizirati automobile ili obnavljati oldtimere. Ili popravljati satove. Također, može se uključiti u gamersku scenu i online sudjelovati u natjecanjima u videoigricama. Od poljoprivrede može uzgajati pčele, perad, zečeve ili stoku. Isto tako može praviti rakiju od šljiva ili uzgajati kupus. Što ga priječi da se bavi bonsai stabalcima? Ili da uzgaja golubove listonoše? Ako mu je do umjetnosti, može rezbariti drvo ili crtati portrete. Od glazbe može svirati gitaru, harmoniku ili trubu. Ako mu je do pjevanja može pjevati u zboru ili vježbati karaoke. Može pisati pjesme ili komentirati događanja na blogu ili nekom drugom mediju, ako je imalo pismen. Sve nabrojeno ne zahtijeva nikakva značajnija sredstva. Ovisno gdje je zaposlen, posao može nastaviti kao hobby.
|
|
Vrh |
|
|
Flamel
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 01 stu 2022, 17:07 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 1926 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
Glazbenik je napisao/la: sev je napisao/la: Ajmo sad realno, šta da radi mlad čovek u Gornjem Vakufu? Čak i da nađe neki normalan posao, može samo da se ubije od dosade. Da je neki veći grad u blizini, pa i ajde. Ovako najbliže veće mesto Bugojno. I ja bi se iselio. Može bezbroj stvari. Od sportova se može baviti nogometom, planinarenjem, lovom. Može osnovati stolnoteniski klub. Od tehnike može frizirati automobile ili obnavljati oldtimere. Ili popravljati satove. Također, može se uključiti u gamersku scenu i online sudjelovati u natjecanjima u videoigricama. Od poljoprivrede može uzgajati pčele, perad, zečeve ili stoku. Isto tako može praviti rakiju od šljiva ili uzgajati kupus. Što ga priječi da se bavi bonsai stabalcima? Ili da uzgaja golubove listonoše? Ako mu je do umjetnosti, može rezbariti drvo ili crtati portrete. Od glazbe može svirati gitaru, harmoniku ili trubu. Ako mu je do pjevanja može pjevati u zboru ili vježbati karaoke. Može pisati pjesme ili komentirati događanja na blogu ili nekom drugom mediju, ako je imalo pismen. Sve nabrojeno ne zahtijeva nikakva značajnija sredstva. Ovisno gdje je zaposlen, posao može nastaviti kao hobby. Ako je srednjoškolac i katolik, može se angažirati u lokalnoj franjevačkoj mladeži (Frama) Što se tiče gaminga, vlasnici PS3 u Uskoplju se mogu izbrojati na prste jedne ruke. PS4 ili PS5 mislim da nema nitko
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 01 stu 2022, 17:13 |
|
|
Imaju fantastične uvjete za brdski biciklizam, možda najbolje u cijeloj 'regiji'. I turno skijanje isto. A nije da nema omladine koja se time bavi. I ja sam ih znao sresti na Vranici. https://m.facebook.com/people/BK-Uskopl ... /?ref=py_c
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 01 stu 2022, 17:19 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5890 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Imaju fantastične uvjete za brdski biciklizam, možda najbolje u cijeloj 'regiji'. I turno skijanje isto. A nije da nema omladine koja se time bavi. I ja sam ih znao sresti na Vranici. https://m.facebook.com/people/BK-Uskopl ... /?ref=py_cKako to da im je stranica na malajskom jeziku? Ili je problem u mom kompu?
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 01 stu 2022, 17:28 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 7447 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
dudu je napisao/la: Sugoslavija tamnica nebeskog naroda, koji je oslobodio sve porobljene narode, i one vjerske skupine i udahnuo im zivot. Prokleti bili sotonisti Cincari Pasic i Karadokuovi.....sjeme im se zatrlo.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 01 stu 2022, 17:44 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: sev je napisao/la: Ajmo sad realno, šta da radi mlad čovek u Gornjem Vakufu? Čak i da nađe neki normalan posao, može samo da se ubije od dosade. Da je neki veći grad u blizini, pa i ajde. Ovako najbliže veće mesto Bugojno. I ja bi se iselio. Može bezbroj stvari. Od sportova se može baviti nogometom, planinarenjem, lovom. Ili biciklirati. Može osnovati stolnoteniski klub. Od tehnike može frizirati automobile ili obnavljati oldtimere. Ili popravljati satove. Također, može se uključiti u gamersku scenu i online sudjelovati u natjecanjima u videoigricama. Od poljoprivrede može uzgajati pčele, perad, zečeve ili stoku. Isto tako može praviti rakiju od šljiva ili uzgajati kupus. Što ga priječi da se bavi bonsai stabalcima? Ili da uzgaja golubove listonoše? Ako mu je do umjetnosti, može rezbariti drvo ili crtati portrete. Od glazbe može svirati gitaru, harmoniku ili trubu. Ako mu je do pjevanja može pjevati u zboru ili vježbati karaoke. Može pisati pjesme ili komentirati događanja na blogu ili nekom drugom mediju, ako je imalo pismen. Sve nabrojeno ne zahtijeva nikakva značajnija sredstva. Ovisno gdje je zaposlen, posao može nastaviti kao hobby. Može biti programer, grafički dizajner, web dizajner, digitalni marketar, copy writer, social network manager, customer support agent, personal assistant, system administrator, brand manager, account manager, customer success associate, online poduzetnik, bloger, youtuber, prevoditelj, animator, 3D modeler, i još milijun pod-kategorija toga, i to je samo čega sam se sjetio na prvu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1001 of 2558 - 39.13%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|