|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: VS oborila dron! Postano: 02 stu 2022, 19:16 |
|
|
Citat: Op op!
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: VS oborila dron! Postano: 02 stu 2022, 19:22 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Citat: Op op! Pa pricamo o ovome satima na Shahidovoj temi, bukvo bosanska! Cemu sad posebna tema, na kojoj ni posten komentar nisi napisao?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: VS oborila dron! Postano: 02 stu 2022, 19:26 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Op op! Pa pricamo o ovome satima na Shahidovoj temi, bukvo bosanska! Cemu sad posebna tema, na kojoj ni posten komentar nisi napisao? Bosanac hoćeš opet da te banuju? Vidiš li da niko ne voli Bosance i da smrdiš po forumu. Samoaparthejdisao si se.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: VS oborila dron! Postano: 02 stu 2022, 19:29 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa pricamo o ovome satima na Shahidovoj temi, bukvo bosanska! Cemu sad posebna tema, na kojoj ni posten komentar nisi napisao?
Bosanac hoćeš opet da te banuju? Vidiš li da niko ne voli Bosance i da smrdiš po forumu. Samoaparthejdisao si se. Ma vole te Hrvati, bukvice bosanska, ne budi tuzan!
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: VS oborila dron! Postano: 02 stu 2022, 19:30 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Op op! Pa pricamo o ovome satima na Shahidovoj temi, bukvo bosanska! Cemu sad posebna tema, na kojoj ni posten komentar nisi napisao? Kakav je to tokmak Aleksije, dođe na hrvatski forum da se hvali da su oborili šiptarski dron i očekuje pljeskanje po ramenu. Svašta se izrodilo u toj Banjaluci
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: VS oborila dron! Postano: 02 stu 2022, 19:30 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Bosanac hoćeš opet da te banuju? Vidiš li da niko ne voli Bosance i da smrdiš po forumu. Samoaparthejdisao si se. Ma vole te Hrvati, bukvice bosanska, ne budi tuzan! Tebe Bosanac niko ne voli. Imaš status ko Reuf Bajrović. Evo ti jarana Karabaje, on te voli. Pitaj ga da te vodi na džumu.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: VS oborila dron! Postano: 02 stu 2022, 19:32 |
|
|
Karabaja je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa pricamo o ovome satima na Shahidovoj temi, bukvo bosanska! Cemu sad posebna tema, na kojoj ni posten komentar nisi napisao?
Kakav je to tokmak Aleksije, dođe na hrvatski forum da se hvali da su oborili šiptarski dron i očekuje pljeskanje po ramenu. Svašta se izrodilo u toj Banjaluci Debil nevidjeni. Toliko se navrzo da lupeta, da ne primecuje nsita drugo sta se pise po forumu.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: VS oborila dron! Postano: 02 stu 2022, 19:36 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ma vole te Hrvati, bukvice bosanska, ne budi tuzan! Tebe Bosanac niko ne voli. Imaš status ko Reuf Bajrović. Evo ti jarana Karabaje, on te voli. Pitaj ga da te vodi na džumu. Vidi, temu si otvorio a nisi primetio da se o njenom sadrzaju vec govori - sto znaci da ne pratis, pa tako ne mozes znati koliko je ljubav prema tebi, a koliko prema meni. Cini mi se da se vecina Srba ipak slaze sa mnom. A na svojoj temi si samo napisao u uvodu "op-op" sto znaci da ti lupetanje, i praznoslovlje nije strano. Ali ti jeste strano odgovaranje na pitanja - zasto tema, o mazgo bosanska?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: VS oborila dron! Postano: 02 stu 2022, 19:46 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Tebe Bosanac niko ne voli. Imaš status ko Reuf Bajrović. Evo ti jarana Karabaje, on te voli. Pitaj ga da te vodi na džumu. Vidi, temu si otvorio a nisi primetio da se o njenom sadrzaju vec govori - sto znaci da ne pratis, pa tako ne mozes znati koliko je ljubav prema tebi, a koliko prema meni. Cini mi se da se vecina Srba ipak slaze sa mnom. A na svojoj temi si samo napisao u uvodu "op-op" sto znaci da ti lupetanje, i praznoslovlje nije strano. Ali ti jeste strano odgovaranje na pitanja - zasto tema, o mazgo bosanska? Pa nisam ja danguba ko ti i tvoja virtuelna sexualna fantazija Nena Fata aka Lapo Lapo pa da mogu upratiti sve teme. Lapo Lapo je napisao/la: Aleksa volim te! ahmet radicevic Bosanac je napisao/la: I ja tebe evo ti pivo!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: VS oborila dron! Postano: 02 stu 2022, 19:50 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 13882 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Jao neko oborio dji mini
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: VS oborila dron! Postano: 02 stu 2022, 19:58 |
|
|
Neka Janka bipolarca. Nije mu lahko. Razumite ga.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: VS oborila dron! Postano: 02 stu 2022, 19:59 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Vidi, temu si otvorio a nisi primetio da se o njenom sadrzaju vec govori - sto znaci da ne pratis, pa tako ne mozes znati koliko je ljubav prema tebi, a koliko prema meni. Cini mi se da se vecina Srba ipak slaze sa mnom. A na svojoj temi si samo napisao u uvodu "op-op" sto znaci da ti lupetanje, i praznoslovlje nije strano. Ali ti jeste strano odgovaranje na pitanja - zasto tema, o mazgo bosanska? Pa nisam ja danguba ko ti i tvoja virtuelna sexualna fantazija Nena Fata aka Lapo Lapo pa da mogu upratiti sve teme. Lapo Lapo je napisao/la: Aleksa volim te! ahmet radicevic Bosanac je napisao/la: I ja tebe evo ti pivo! Ali stvarno, kad god je trebalo nesto konkretno i ozbiljno da napises/odgovoris, uvek imas ovakav komentar: nisi danguba, nemas vremena, imas pametnija posla... A u stvari normalan upis o tebe covek svecom ne moze naci, a pises mnogo kao da si na nekim dopinzima.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: VS oborila dron! Postano: 02 stu 2022, 20:40 |
|
|
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: VS oborila dron! Postano: 03 stu 2022, 01:07 |
|
|
Treba za vas dvojicu posebna tema.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: VS oborila dron! Postano: 04 stu 2022, 13:32 |
|
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|