Muslimani kako ide ova vaša stvar?
Šaljete li one Programe reformi, morel se?
Elem vidim kurčite se protiv Amerike tj. NATOa. Planirate da idete sami protiv celog sveta ba!
Svaka ćast!
Al i dalje mi nije jasno:
novovrijeme je napisao/la:
Stinger19 je napisao/la:
oni su zajedno sa nama potpisali i donijeli zakon prema kojem idemo ka nato-u. u daytonu nije potpisano da bih nece biti clan nato-a i ti proizvoljno tumacis taj nesporazum zajedno sa spremnoscu da previdis da krse zakon. hrvati su dio nato pakta kao gradjani hrvatske i ako je tacno da ne podrzavaju ulazak bih u nato, onda je to akt veleizdaje. za veleizdaju postoji samo jedna kazna. odbijanje nato-a je prakticno prvi korak u novi rat.
Imas dva odgovora pa izaberi koje ti vise odgovara:
1. Nas su natjerali da potpisemo taj zakon.
2. Zajebali smo vas.
Sve u svemu vi danas nemate ArBIH i to vas kopka.
Sto ste ukinuli svoju vojsku u zamjenu za sarenu lazu? I to u periodu kad su vas Ameri obucavali i naoruzavali. Nismo vam mi krivi sto ste glupi.
Stinger19 je napisao/la:
predrag kojovic je vas covjek koji je 1991 skakao na tenkove jna koji su se ukopavali oko sarajeva i vikao kako su dosli na vjezbe i kako brane sarajevo. vecinu bosnjaka nece vise prevariti.
Ko ti vlada u Sarajevu?
Ja stvarno ne mogu zamisliti da Banja Lukom vlada Mahmut Hadziomerkurčinapašić.
Ope kažem ko vas jebe kad ste glupi. Vidite da vam ne uspjeva multikulti prevara i opet nastavljate. I to protiv sebe.
Što ste ukinuli sebi vojsku i slavili?
Evo pita se i vaš Sefer kaže da ste ***, da ste 1992. sa vodovodnim cijevima bili sila u odnosu kakva ste *** sada.
11.40
Sa čim vi mislite na NATO?
Ko Indijanci...
Šnjoka plavog oka je napisao/la:
"Huhuhuhuhuhuhu Veliki Manitu (alahe) pomoizi nam! AAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAA!"