|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 34 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Berlinski proces Postano: 02 stu 2022, 20:26 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
crni_bombarder je napisao/la:
manje vise i jeste ovako
Manijaci. Bit će aktualni i interesantni sljedećih 100 godina.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Berlinski proces Postano: 02 stu 2022, 20:35 |
|
|
Ne znam na kavi se priča da će Vučić pristat na odštetu RH (nešto simbolično 100mil.€ godišnje) a da će Hrvatska dignut sve blokade. EU će otvorit dio fondova Srbiji, to je ovo što je Uršula najavila.
Naši bi pristali na to 99% čak i da se Srbija ne spominje izravno, nego da se vodi kao Jugoslavenska odšteta za JNA štetu u RH. To bi ubiti bilo isto kao kad je Z.Njemačka plaćala odštetu u ime NDH bivšoj Jugi.
U svakom slučaju Vučić bi tu profitiro, jer bi Srbija kroz fondove dobivala milijarde € što je daleko više para od te odštete Hrvatskoj.
Problem ostaju BiH, Crna Gora i S.Makedonija koje sigurno neće pristat da plate RH odštetu + još su neke okupirale dio teritorija RH kao i Slovenija. Nema teoretske šanse da će se Hrvatska odreć Savudrije ili ulaza u Boku, ta Vlada RH bi pala odmah. To zna i Plenković i Milanovića da bi bilo masovnih nereda po cijeloj Hrvatskoj.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Berlinski proces Postano: 02 stu 2022, 20:50 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Brane je napisao/la: Ne znam na kavi se priča da će Vučić pristat na odštetu RH (nešto simbolično 100mil.€ godišnje) a da će Hrvatska dignut sve blokade. EU će otvorit dio fondova Srbiji, to je ovo što je Uršula najavila.
Naši bi pristali na to 99% čak i da se Srbija ne spominje izravno, nego da se vodi kao Jugoslavenska odšteta za JNA štetu u RH. To bi ubiti bilo isto kao kad je Z.Njemačka plaćala odštetu u ime NDH bivšoj Jugi.
U svakom slučaju Vučić bi tu profitiro, jer bi Srbija kroz fondove dobivala milijarde € što je daleko više para od te odštete Hrvatskoj.
Problem ostaju BiH, Crna Gora i S.Makedonija koje sigurno neće pristat da plate RH odštetu + još su neke okupirale dio teritorija RH kao i Slovenija. Nema teoretske šanse da će se Hrvatska odreć Savudrije ili ulaza u Boku, ta Vlada RH bi pala odmah. To zna i Plenković i Milanovića da bi bilo masovnih nereda po cijeloj Hrvatskoj. Šta BiH ima plaçati štetu hrvatskoj kada su joj zlo nanijeli isključivo bosanski srbi i njihova teroristička paravojska (prvo krnja jna pa zatim tzv. "vrs")...
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Berlinski proces Postano: 02 stu 2022, 21:51 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Tebi i dalje nije jasno da su i Srbi BiH.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Berlinski proces Postano: 03 stu 2022, 09:46 |
|
|
Ovo je pozdravljanje sinoćnje odluke UN od strane američkih kongresmena. Citat: "Ohrabreni smo time što je Vijeće sigurnosti UN-a obnovilo EUFOR-ov mandat i zadovoljni da vidimo povećano američko liderstvo u Bosni i Hercegovini i širem regionu" Citat: "Kao sponzori zakona koji treba da ostvari taj cilj kroz ekonomski razvoj infrastrukture, trgovine, anti-korupcije, sa zakonodavcima u kongresu ćemo raditi na povećanju podrške za naš prijedlog", navode senatori.
Tvrde da je u interesu Sjedinjenih Američkih Država i globalne zajednice da vide Bosnu i Hercegovinu, skupa sa drugim nacijama u regiji, da budu uspješne u širim aspiracijama za euro-atlantskim integracijama sa nadom izgradnje demokratske budućnosti za njihove građane. Eto za vas koji mislite da se Ameri nisu uključili. Ide gaaaas.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Berlinski proces Postano: 03 stu 2022, 09:50 |
|
|
Citat: Tegeltija će u ime BiH potpisati Sporazum o slobodi kretanja s ličnim kartama na Zapadnom Balkanu, Sporazum o priznavanju stručnih kvalifikacija doktora medicine, stomatologa i arhitekata u kontekstu Centralnoevropskog sporazuma o slobodnoj trgovini i Sporazum o priznavanju kvalifikacija visokog obrazovanja. Mini Jugoslavija bez Hrvatske i Slovenije sa Albanijom i Kosovom, bez izrazite i očite dominacije Srbije. najviše liči na platformu za lagano pražnjenje stanovništva.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Berlinski proces Postano: 03 stu 2022, 16:01 |
|
|
Zajednički vizni režim, znači nema više da Džaferović daje vize Pakistancima a Vučić Indijcima. To će i našu migrantsku rutu kroz Hr oslabiti.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Berlinski proces Postano: 03 stu 2022, 17:07 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zajednički vizni režim, znači nema više da Džaferović daje vize Pakistancima a Vučić Indijcima. To će i našu migrantsku rutu kroz Hr oslabiti. Zašto Muslimani predaju i ono malo suverenita što imaju u ruke Srpskog sveta? Zna li se šta? Što su onda proglašavali Bosnu suverenu?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Berlinski proces Postano: 04 stu 2022, 11:44 |
|
|
Evo nove domaće zadaće za OHR. Treba ispraviti apsurd. Tko god stoji na putu Berlinskog procesa se treba uklonit. Kaže Plenki: Citat: “Gospodin Komšić ima stalno antihrvatski narativ, što dovodi do jedne dosta apsurdne situacije da netko tko navodno predstavlja Hrvate u BiH stalno vodi politiku protiv Hrvatske” https://www.dnevno.hr/vijesti/komsic-im ... e-2046717/
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|