|
|
Stranica: 1321/1427.
|
[ 35651 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 19 lis 2022, 17:08 |
|
|
Države-džinovi nisu uporedivi sa običnim zemljama kao što su naše. To što ti zoveš demokratijom a ne postoji nigde, da napomenem, stvorilo bi haos u tim mnogoljudnim sistemima.
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 19 lis 2022, 17:23 |
|
|
Zanimljivo jest, ali vratimo se temi: Najnovija događanja u susjedstvu: Velja Nevolja: Vučić je bio šef, a Vulin se drogiraVeljko Belivuk, vođa kriminalne grupe u Srbiji poznat pod nadimkom Velja Nevolja, pojavio se jučer pred Specijalnim sudom u Beogradu. Ondje mu se sudi zbog sedam likvidacija te drugih teških kaznenih djela. Belivuk je pred sudom rekao da je član SNS-a srpskog predsjednika Aleksandra Vučića. Belivuk je na sudu iznio ozbiljne optužbe protiv Vučića i srpskog ministra unutarnjih poslova Aleksandra Vulina. “Ja sam član SNS-a i bio sam zadužen za Blok 45 i 50. S Aleksandrom Stankovićem sam vodio grupu koja je služila za potrebe države sve do njegovog ubojstva, nakon čega sam ja to nastavio raditi. Činili smo razne usluge državi, poput sprječavanja mitinga, razbijanja demonstracija, ali i rušenja privatnih kuća u Hercegovačkoj ulici”, rekao je Belivuk na sudu. https://ba.n1info.com/regija/velja-nevo ... e-drogira/
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 19 lis 2022, 17:24 |
|
|
...drogira se i milanović iste su pameti..
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 19 lis 2022, 18:36 |
|
|
Citat: Stefanović: Zamerali su nam ulaganje u vojsku, a danas mnogi kreću istim putemMinistar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je danas su Srbiji mnogi zamerali kada je počela da jača odbrambene kapacitete i ulaže u vojsku, a da sada mnoge zemlje kreću istim putem kao i Srbija. https://www.danas.rs/vesti/politika/ste ... tim-putem/ Neša slina izgleda tko AI generated human. Agent Smith... Citat: Stefanović je na proslavi Dana Škole nacionalne odbrane „Vojvoda Radomir Putnik“ kazao da ulaganja tih zemalja u vojsku iznose desetine i stotine milijardi evra, uz ocenu da Evropa „shvata da bez jake armije nema jake države“, prenelo je Ministarstvo u saopštenju.
Što si mi ti pametan, pa šta je definicija države, ej bre?! Upotreba sistemski uređene primene nasilja, tuko... To je ono kad plećate bilmeze zadužiš s močuge, palicama daš redne brojeve, bilmezima podatke o licima koja treba izdevetati. Ako to imaš brate moj, eto ti države... Missim, šta tu nije jasno koji moj. Nasilje je pitko štivo, ja depam ti trpiš.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 19 lis 2022, 23:33 |
|
|
Litijum postaje važniji od nafte: Može li EU osigurati vlastitu proizvodnju i sustići konkurente https://www.klix.ba/vijesti/svijet/liti ... /221019160Znaci samo mi ne damo da se vadi litijum. Inace, Rio Tinto jos uvek ima predstavnistvo u Loznici. Ocekuju da ce poceti posao nakon izbora nove vlade. Kazu da je ranije proteste finansirala konkurencija iz Turske.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 19 lis 2022, 23:43 |
|
|
U Skupštini bura: Patriotska opozicija se ujedinila protiv pakta Vučić-Đilas i priznanja Kosova
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 19 lis 2022, 23:50 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: U Skupštini bura: Patriotska opozicija se ujedinila protiv pakta Vučić-Đilas i priznanja Kosova
Ujedinilo se 217 stranaka.Prejaki su.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 19 lis 2022, 23:52 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: U Skupštini bura: Patriotska opozicija se ujedinila protiv pakta Vučić-Đilas i priznanja Kosova
Ujedinilo se 217 stranaka.Prejaki su. Uglavnom monarhisti. Tebi je draza Vucic-Djilas koalicija?
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 19 lis 2022, 23:57 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Ujedinilo se 217 stranaka.Prejaki su. Uglavnom monarhisti. Tebi je draza Vucic-Djilas koalicija? Nikad nisam bio sklon podržavat opozicione propalitete.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 lis 2022, 00:01 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Uglavnom monarhisti. Tebi je draza Vucic-Djilas koalicija?
Nikad nisam bio sklon podržavat opozicione propalitete. Ti si kao onaj seljak sto je rekao Vuku Draskovicu: Glasacu za tebe kad dodjes na vlast.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 lis 2022, 00:04 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 7447 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
aleksije radicevic je napisao/la: Litijum postaje važniji od nafte: Može li EU osigurati vlastitu proizvodnju i sustići konkurente https://www.klix.ba/vijesti/svijet/liti ... /221019160Znaci samo mi ne damo da se vadi litijum. Inace, Rio Tinto jos uvek ima predstavnistvo u Loznici. Ocekuju da ce poceti posao nakon izbora nove vlade. Kazu da je ranije proteste finansirala konkurencija iz Turske. Hrv kažu da je Jadar crvena Hrv. Da je litijum nasta od plemenite krvi hrv junaka i viteza palih u 3 ofenzive 1914-5.... Da li im to pokloniti glede pomirbe i dobrososjedske suradnje....za kamenjar iza Dubr?!
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 lis 2022, 00:05 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Nikad nisam bio sklon podržavat opozicione propalitete. Ti si kao onaj seljak sto je rekao Vuku Draskovicu: Glasacu za tebe kad dodjes na vlast. U prevodu nikad.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 lis 2022, 00:06 |
|
|
K..M je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Litijum postaje važniji od nafte: Može li EU osigurati vlastitu proizvodnju i sustići konkurente https://www.klix.ba/vijesti/svijet/liti ... /221019160Znaci samo mi ne damo da se vadi litijum. Inace, Rio Tinto jos uvek ima predstavnistvo u Loznici. Ocekuju da ce poceti posao nakon izbora nove vlade. Kazu da je ranije proteste finansirala konkurencija iz Turske. Hrv kažu da je Jadar crvena Hrv. Da je litijum nasta od plemenite krvi hrv junaka i viteza palih u 3 ofenzive 1914-5.... Da li im to pokloniti glede pomirbe i dobrososjedske suradnje....za kamenjar iza Dubr?! Kakva pomirba Kimi tako sto ces im dati nase za nase?
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 lis 2022, 05:24 |
|
|
Citat: Povodom izjave Gervale Švarc da Vučić promoviše nacističke ideje, Selaković je rekao da je vlada Kosova „pripremila renoviranje kuće Džafera Deve u Kosovskoj Mitrovici i da je prevarila EU da podrži taj projekat“. „Deva je bio saradnik nacista u Drugom svetskom ratu, to je jasna promocija nacističkih ideja“, naveo je. https://www.danas.rs/vesti/politika/ost ... te-mi-oca/Ma videli ljudi od Bugara i još nekih po EU. Ne primaju nikog ko neće u duboke čizme... Najmlađu evropsku demokaciju na listu za denacifikaciju. Kakav UNESCO, UN... Samo šurenje, bato.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 lis 2022, 18:25 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: U Skupštini bura: Patriotska opozicija se ujedinila protiv pakta Vučić-Đilas i priznanja Kosova
Cicak, javi se! Ko ima vise poslanika? Ova opozicija kojoj mozes dodati i Narodnu stranku (potpisali s njima deklaraciju o Kosovu), ili opozicija oko Djilasa sa Cutama, PSG i sl?
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 lis 2022, 23:25 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10443 Lokacija: Banja Luka
|
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 lis 2022, 23:26 |
|
|
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 lis 2022, 23:27 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 lis 2022, 23:29 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 lis 2022, 23:31 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 lis 2022, 23:36 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 21 lis 2022, 06:36 |
|
|
MIR je napisao/la: Zanimljivo jest, ali vratimo se temi: Najnovija događanja u susjedstvu: Velja Nevolja: Vučić je bio šef, a Vulin se drogiraVeljko Belivuk, vođa kriminalne grupe u Srbiji poznat pod nadimkom Velja Nevolja, pojavio se jučer pred Specijalnim sudom u Beogradu. Ondje mu se sudi zbog sedam likvidacija te drugih teških kaznenih djela. Belivuk je pred sudom rekao da je član SNS-a srpskog predsjednika Aleksandra Vučića. Belivuk je na sudu iznio ozbiljne optužbe protiv Vučića i srpskog ministra unutarnjih poslova Aleksandra Vulina. “Ja sam član SNS-a i bio sam zadužen za Blok 45 i 50. S Aleksandrom Stankovićem sam vodio grupu koja je služila za potrebe države sve do njegovog ubojstva, nakon čega sam ja to nastavio raditi. Činili smo razne usluge državi, poput sprječavanja mitinga, razbijanja demonstracija, ali i rušenja privatnih kuća u Hercegovačkoj ulici”, rekao je Belivuk na sudu. https://ba.n1info.com/regija/velja-nevo ... e-drogira/ Nastavak: Za koga su radili Veljko Belivuk i njegov klan? | Konteksthttps://www.youtube.com/watch?v=ghbBOS331x4
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 22 lis 2022, 16:46 |
|
|
Crnivuk je napisao/la: Citat: Više od 100.000 Rusa stiglo u Srbiju: "Učimo srpski jezik, upisali smo dete u ruski vrtić, možemo ovde dugo da živimo" https://www.euronews.rs/srbija/drustvo/ ... =communityKoliko je rekao Av da nam treba migranata da bi odrzali privredu? Je l ovim to reseno?
|
|
Vrh |
|
|
Kramp
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 22 lis 2022, 16:49 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Crnivuk je napisao/la: Koliko je rekao Av da nam treba migranata da bi odrzali privredu? Je l ovim to reseno? Ako iskažu nameru za ostankom dužim od godinu dana biće popisani .
|
|
Vrh |
|
|
Crnivuk
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 23 lis 2022, 02:44 |
|
|
Ovih 100.000 Rusa, plus 100-200k naših što su se vratili iz dijaspore za vreme korone za stalno. I neće biti tako loš popis.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|