|
|
Stranica: 5/7.
|
[ 157 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Južna Afrika Postano: 17 stu 2022, 02:20 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ako se vratimo u rikverc postajemo isti kao oni od kojih se štitimo. Djece na planetu ima. I previše. Samo treba tu djecu odgojit u zapadnoj kulturi. Možemo na zapadu (tj. ovdje sjeveru) a možemo je i izvest. Sto upravo zapad radi sa nogometom, internetom, duginim bojama u Katru. Ne znam zašto toliko sumnjate u zapad, pa nisu oni takvi debili da im eto Balkanci trebaju otvarat oči. Ne možeš od govana pitu.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Južna Afrika Postano: 17 stu 2022, 09:23 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ako se vratimo u rikverc postajemo isti kao oni od kojih se štitimo. da, eto Izraelci postaju poput Arapa, samo što nisu Junuz Djipalo je napisao/la: Djece na planetu ima. I previše. Samo treba tu djecu odgojit u zapadnoj kulturi. . PA nisu imgiranti siročad koju netko kupi po svijetu, već odrasli ljudi koji nose svoju kulturu sa sobom i prenose je na potomke. nisam nikada čuo ni od najvećeg desničara da prigovara što je netko recimo posvojio siroče iz Afganistana i odgojio ga na europski način.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Južna Afrika Postano: 17 stu 2022, 09:24 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa, dobar ste primjer odabrali. S jedne strane hrpica bogate elite a s druge notorna sirotinja. Kad-tad horda bi provalila i otela i uništila sve.. kad će provaliti uništit sve u Izraelu? oće' skoro ili se još čeka?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Južna Afrika Postano: 17 stu 2022, 09:57 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
divizija je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pa, dobar ste primjer odabrali. S jedne strane hrpica bogate elite a s druge notorna sirotinja. Kad-tad horda bi provalila i otela i uništila sve.. kad će provaliti uništit sve u Izraelu? oće' skoro ili se još čeka? Izrael jest dobar primjer, jedini koji odudara od svega. Ako SAD uništi imigracija, Izrael će bit mačji kašalj.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Južna Afrika Postano: 17 stu 2022, 10:03 |
|
|
divizija je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ako se vratimo u rikverc postajemo isti kao oni od kojih se štitimo. da, eto Izraelci postaju poput Arapa, samo što nisu Junuz Djipalo je napisao/la: Djece na planetu ima. I previše. Samo treba tu djecu odgojit u zapadnoj kulturi. . PA nisu imgiranti siročad koju netko kupi po svijetu, već odrasli ljudi koji nose svoju kulturu sa sobom i prenose je na potomke. nisam nikada čuo ni od najvećeg desničara da prigovara što je netko recimo posvojio siroče iz Afganistana i odgojio ga na europski način. To je znači odgovor ovom gore kako se od "govana ne radi pita". Slažem se s tobom. Treba tu djecu ideologijom indoktrinirat od malih nogu. Posebno o pravima žena i djece. Uštopavaš razmnožavanje i zaglupljenost monoteističkim religijama.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Južna Afrika Postano: 17 stu 2022, 10:07 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: To je znači odgovor ovom gore kako se od "govana ne radi pita". Slažem se s tobom. Treba tu djecu ideologijom indoktrinirat od malih nogu. Posebno o pravima žena i djece.
Uštopavaš razmnožavanje i zaglupljenost monoteističkim religijama. a kako ćeš to izvesti ,tako da ih otmeš roditeljima, uskratiš pristup interentu i kulturnim vezama sa starom domovinom? za koliko dana misliš da bi završio u zatvoru političar koji bi to predložio? ne zanosi se glupostima.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Južna Afrika Postano: 17 stu 2022, 10:09 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Izrael jest dobar primjer, jedini koji odudara od svega. Ako SAD uništi imigracija, Izrael će bit mačji kašalj. naravno da neće, Izrael je homogen i čuva homogenost, od okoline se ogradio zidom i ima nuklearne bombe. Izrael neće uništit imigracija jer vodi politiku suprotni tvojoj. I američkoj
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Južna Afrika Postano: 17 stu 2022, 10:18 |
|
|
divizija je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Izrael jest dobar primjer, jedini koji odudara od svega. Ako SAD uništi imigracija, Izrael će bit mačji kašalj. naravno da neće, Izrael je homogen i čuva homogenost, od okoline se ogradio zidom i ima nuklearne bombe. Izrael neće uništit imigracija jer vodi politiku suprotni tvojoj. I američkoj Kako vama nije jasno da se i Izrael i mi štitimo s ovim: Sve što treba je ovo sranje izvest u zaostala krda.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Južna Afrika Postano: 17 stu 2022, 10:37 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Kako vama nije jasno da se i Izrael i mi štitimo s ovim:.
zato što je to blesava tvrdnja bez ikakve osnove, koja proizlazi iz tvog wishfull thinkinga, ili ti naški što se babi snilo ..... Izrael se štiti tako da čuva nacionalnu homogensot, ogradio se zidom, ne useljava Arape i ima IDF i nukelarne bombe. tako se štiti u stvarnosti, a ne u tvom imaginarnom svijetu.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Južna Afrika Postano: 17 stu 2022, 10:54 |
|
|
divizija je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Kako vama nije jasno da se i Izrael i mi štitimo s ovim:.
zato što je to blesava tvrdnja bez ikakve osnove, koja proizlazi iz tvog wishfull thinkinga, ili ti naški što se babi snilo ..... Izrael se štiti tako da čuva nacionalnu homogensot, ogradio se zidom, ne useljava Arape i ima IDF i nukelarne bombe. tako se štiti u stvarnosti, a ne u tvom imaginarnom svijetu. Kad društvo dođe na razinu da ovo može tolerirat nema više problema sa njim. U RH je nacionalističko i vjersko iživljavanje gotovo nestalo. U Srbiji i BiH nije npr. Očito psiholozi krda to koreliraju. EU to jasno i kaže: https://op.europa.eu/webpub/com/factsheets/lgbti/en/
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Južna Afrika Postano: 17 stu 2022, 11:05 |
|
|
Junuzova taktika, ne mogu te ubiti ako prije toga izvršiš samoubojstvo.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1048 of 2558 - 40.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Južna Afrika Postano: 17 stu 2022, 11:07 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Kad društvo dođe na razinu da ovo može tolerirat nema više problema sa njim.
ako si mrtav, ne mogu te više ubiti. mudrosti po Junuzu
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Južna Afrika Postano: 17 stu 2022, 11:20 |
|
|
To je vaša percepcija. Meni se sviđa svijet u kojem živim, mislim da ga treba proširiti, prvo u BiH i Srbiju a onda i dalje jugoistočno.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Južna Afrika Postano: 17 stu 2022, 11:36 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Mi, na forumu, ako ne već javno, možemo otvoreno reći da je nešto bolesno i nastrano. Ovo što EU proklamuje, to je bolest. Neprirodno, kontra Božjeg poretka stvari. Sustav je takav da mi to moramo tolerirati. I nije tu samo riječ o pravima lgbt, nego i puno drugih stvari.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Južna Afrika Postano: 17 stu 2022, 18:23 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: To je vaša percepcija. Meni se sviđa svijet u kojem živim, mislim da ga treba proširiti, prvo u BiH i Srbiju a onda i dalje jugoistočno. to što se tebi sviđa, ne znači da konačni rezultat neće biti istrebljenje tvog genetskog koda iz ljudske vrste. sviđa se i narkomanima dok se drogiraju
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Južna Afrika Postano: 17 stu 2022, 18:30 |
|
|
divizija je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: To je vaša percepcija. Meni se sviđa svijet u kojem živim, mislim da ga treba proširiti, prvo u BiH i Srbiju a onda i dalje jugoistočno. to što se tebi sviđa, ne znači da konačni rezultat neće biti istrebljenje tvog genetskog koda iz ljudske vrste. sviđa se i narkomanima dok se drogiraju Potomci smo Dzingis Kans koji je izgledao ovako: J. se njemu za mene. I zašto misliš da ljudi koji dolaze nakon nas su lošiji. Meni se čine bolji.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Južna Afrika Postano: 17 stu 2022, 18:41 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Potomci smo Dzingis Kans koji je izgledao ovako:
ne znam za tebe, ja nisam. Junuz Djipalo je napisao/la: I zašto misliš da ljudi koji dolaze nakon nas su lošiji. Meni se čine bolji. mislim da je bolje da su to naši potomci nego nekih somalskih gusara i pakistanskih talibana. to što ti više voliš da su tu neki drugi umjesto tvojih je čisto zbog mentalnog stanja. i narkomani vole kokain
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Južna Afrika Postano: 17 stu 2022, 19:52 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: I zašto misliš da ljudi koji dolaze nakon nas su lošiji. Meni se čine bolji. To je zato jer ti je liberalizam usadio osjećaj manje vrijednosti.
1048 of 2558 - 40.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Južna Afrika Postano: 17 stu 2022, 21:28 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: I zašto misliš da ljudi koji dolaze nakon nas su lošiji. Meni se čine bolji. To je zato jer ti je liberalizam usadio osjećaj manje vrijednosti. Ma mogu bolje od kazana, rakije i kola. Meni je žao što me sad nije roda donijela a ne prije 50 g.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Južna Afrika Postano: 17 stu 2022, 22:27 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: To je zato jer ti je liberalizam usadio osjećaj manje vrijednosti.
Ma mogu bolje od kazana, rakije i kola. Meni je žao što me sad nije roda donijela a ne prije 50 g. Ne radi se o tome. Problem je u suštini mržnje prema samome sebi. Nije bez razloga zašto se ljevičari prosječno više drogiraju. U pitanju je pokušaj prevladavanja te nametnute loše slike o sebi. Svako drogiranje je samo bježanje od neugodne stvarnosti. Ljevičar prije svega ne cijeni sebe, misli da je u suštini loš. Tako da nije glavna stvar hoće li nova generacija živjeti bolje ili lošije, to ionako ne možemo garantirati. Budućnost je nepredvidiva. Poanta jest, hoće li tvoja djeca biti ta nova generacija? Evo imaš troje djece. To je sasvim dovoljno za održavanje društva. Da je prosjek troje mi ne bi imali demografskih problema. E sad, tvoja djeca se asimiliraju i integriraju od kad su se rodila. Vjerojatno, bar se nadam, s njima imaš bolji odnos nego kad bi recimo sutra usvojio tri već odrasla Arapa, pa im počeo objašnjavati. I tu dolazimo do male nade da ti ipak nije skroz ispran mozak. Je li tebi Junuze danas krivo jer imaš troje djece? To je po ovim đavlima zaostalo ponašanje. Trebao si biti negdje boem ili bećar, ali eto bio si primitivan i nisi znao bolje, pa imao obitelj. Da ti je ova pamet, kako bi?
1048 of 2558 - 40.97%
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Južna Afrika Postano: 17 stu 2022, 23:44 |
|
|
Mislim da previše doživljavaš to kao mi i oni. Partizani i ustaše. Ili si naš ili si njihov.
Između komunista ili wokaša koji su neka žešća ljevica i katolibana je ogromna masa ljudi.
Ono što je bitno je bit razuman i pravedan. Evo, bijelci u J. Africi su bili nerazumni. Držali su aparthejd koliko god su mogli, onda više nisu i sad nemaju budućnost. Crnci su nešto nakratko dobili ali brzo će opet postat isti kao i drugi.
A moglo je bit drukčije...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Južna Afrika Postano: 17 stu 2022, 23:55 |
|
|
Moglo je biti drugačije, da su se otcijepili. Granica i etnička homogenost granicu čuva. Ai radoznao sam, kako je drugačije moglo biti drugačije? Da su drage volje dali vlast crncima ovi bi ih poštedili?
1048 of 2558 - 40.97%
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Južna Afrika Postano: 18 stu 2022, 00:10 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Mislim da previše doživljavaš to kao mi i oni. Partizani i ustaše. Ili si naš ili si njihov.
Između komunista ili wokaša koji su neka žešća ljevica i katolibana je ogromna masa ljudi.
Ono što je bitno je bit razuman i pravedan.... Razuman i pravedan, po čijim kriterijima?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Južna Afrika Postano: 18 stu 2022, 00:21 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Mislim da previše doživljavaš to kao mi i oni. Partizani i ustaše. Ili si naš ili si njihov.
Ono što je bitno je bit razuman i pravedan.... Razuman i pravedan, po čijim kriterijima? A mojim. Svatko ima svoju savjest. Južnoafrikanci su mogli obirat najbolje, odgajat crnce koji su bijeli iznutra, poput Obame. Miješat ih sa sobom, danas bi bili šareni ali bi opstala i država i narod. Vremenom bi se i širili na isti način. Ovako su bili homogeni dok su mogli, imali granice, dok su mogli. Onda više nisu mogli. To zatvaranje u neki oklop je dugoročno nerazumno, pogotovo kad ti pučanstvo se smanjuje i stari. A i čuvanje bogatstva samo za sebe i gomilanje nije pravedno.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Južna Afrika Postano: 18 stu 2022, 08:03 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Junuzova taktika, ne mogu te ubiti ako prije toga izvršiš samoubojstvo. Junuz je subverzivac. Na temama o BiH on se ruga Bosnjama jer 'ubroje si Rome, mjesane i ostale' Na temama o RH ruga se Hrvatima pitanjima 'sta je to bioloski opstanak?' Razlika izmedu tih upisa je par dana. Dakle nije on samo glup. To je jedna nihilisticka, proracunata i perfidna zloba. On, nostrand, kaftanzoglio, green nesto... uvik hvale globalisticki HDZ. Viruju da su superiorna kasta koja koristi ova bioloska oruzja da unistavaju 'horde' kojima vladaju. Zbog ovog je sva diskusija s nekim ka junuz besmislena. Nemos uvjerit nekog da ti zeli dobro. To dolazi iznutra.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|