|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 52 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Muškarci postaju neplodni Postano: 20 stu 2022, 11:47 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 13882 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Planina je napisao/la: Kakvo kurčevo zatopljenje i evolucija u 50 godina halo? Normalno. I kod ljudi tijelo odbacuje dlake tijekom proljeća i ljeta. Što je klima toplija plus odjeća i obuća, to ljudsko tijelo ima manju potrebu za gušćim dlakama.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Muškarci postaju neplodni Postano: 20 stu 2022, 11:49 |
|
|
DrMag je napisao/la: Planina je napisao/la: Kakvo kurčevo zatopljenje i evolucija u 50 godina halo? Normalno. I kod ljudi tijelo odbacuje dlake tijekom proljeća i ljeta. Što je klima toplija plus odjeća i obuća, to ljudsko tijelo ima manju potrebu za gušćim dlakama. Ima logike!
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Muškarci postaju neplodni Postano: 20 stu 2022, 11:55 |
|
|
DrMag je napisao/la: Planina je napisao/la: Kakvo kurčevo zatopljenje i evolucija u 50 godina halo? Normalno. I kod ljudi tijelo odbacuje dlake tijekom proljeća i ljeta. Što je klima toplija plus odjeća i obuća, to ljudsko tijelo ima manju potrebu za gušćim dlakama. Ne prosipaj se, po tome bi ovi u Africi trebali svi biti bez dlačice a ovi u Finskoj dlakavi ko majmuni. Totalno nema veze s vezom. Kako ti kao globohomo lgtb liberal koji drži guzicu za avatar komentiraš kolaps muških razina testosterona?
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Muškarci postaju neplodni Postano: 20 stu 2022, 12:09 |
|
|
Planina je napisao/la: Ne prosipaj se, po tome bi ovi u Africi trebali svi biti bez dlačice a ovi u Finskoj dlakavi ko majmuni. Totalno nema veze s vezom. neke korelacije u tom smislu ima, ali ne 100% dlakavost jest vezana uz hladnije klime, ali s druge strane neke kulture imaju jako dugo običaj da se toplo oblače i nisu dlakave iako žive u razmjerno hladnim prostorima. no misli mda sasvi msigurno nema korelacije između dlakavosti i plodnosti, prostori bez dlaka se masovno još množe
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Muškarci postaju neplodni Postano: 20 stu 2022, 12:22 |
|
|
Kako nema? Pojačana dlakavost kod žena ukazuje na policisticne jajnika i neplodnost. Ako se vodimo time kod muškaraca bi trebalo biti obratno.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Muškarci postaju neplodni Postano: 20 stu 2022, 12:24 |
|
|
Vjerujem da su moguće adaptacije kroz duži vremenski period, ali ovdje pričamo o 50 godina.
No dlakavost je sama po sebi svakako nebitna stavka.
Imamo jasne studije koje pokazuju da razina testosterona pada kao cigla iz aviona.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Muškarci postaju neplodni Postano: 20 stu 2022, 12:27 |
|
|
Planina je napisao/la: DrMag je napisao/la: Normalno. I kod ljudi tijelo odbacuje dlake tijekom proljeća i ljeta. Što je klima toplija plus odjeća i obuća, to ljudsko tijelo ima manju potrebu za gušćim dlakama.
Ne prosipaj se, po tome bi ovi u Africi trebali svi biti bez dlačice a ovi u Finskoj dlakavi ko majmuni. Totalno nema veze s vezom. Kako ti kao globohomo lgtb liberal koji drži guzicu za avatar komentiraš kolaps muških razina testosterona? Gotovo svi sisavci imaju dvije vrste dlaka, sitne koje služe kao toplotni omotač, i debele koje između ostaloga služe za zaštitu od sunca i hlađenje. Sitne se u proljeće odbaciju i ponovo rastu u jesen/zimu. Primjeri koje poznaješ mačka, pas, svinja, krava, ovca,.. Rečeno ti je u predhodnim komentarima o kolapsu razina testosterona. Ima jedna provjerena metoda koja oporavlja tu razinu. Tuširanje hladnom vodom, životni prostor zagrijan do max 18 stupnjeva, prozračna zimska odjeća.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Muškarci postaju neplodni Postano: 20 stu 2022, 12:27 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Kako nema? Pojačana dlakavost kod žena ukazuje na policisticne jajnika i neplodnost. Ako se vodimo time kod muškaraca bi trebalo biti obratno. rdi se o tome da su različite ljudske populacije različito dlakave. kod nekih ljudskih skupina su žene dlakavije nego muškarci kod drugih skupina. ali sve su te skupine bile plodne donedavno
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Muškarci postaju neplodni Postano: 20 stu 2022, 12:30 |
|
|
Planina je napisao/la: Imamo jasne studije koje pokazuju da razina testosterona pada kao cigla iz aviona. to je drugi aspekt iste priče i dešavaju se paralelno, dakle opadanje testosterona i pad broja spermija idu ruku pdo ruku. mene je više izennadilo što ovo istraživanje pokazuje da se to dešava svuda, pa itamo gdje su ljudi još uvijek ,ajmo reć, divljiji i primitivniji. ja sam uviejk smatrao da se najveći dio problema može rješiti fizičkom aktivnosti, ali očito su zrak, voda i hrana dodatni problem,
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Muškarci postaju neplodni Postano: 20 stu 2022, 12:33 |
|
|
DrMag je napisao/la: Planina je napisao/la: Ne prosipaj se, po tome bi ovi u Africi trebali svi biti bez dlačice a ovi u Finskoj dlakavi ko majmuni. Totalno nema veze s vezom.
Kako ti kao globohomo lgtb liberal koji drži guzicu za avatar komentiraš kolaps muških razina testosterona?
Gotovo svi sisavci imaju dvije vrste dlaka, sitne koje služe kao toplotni omotač, i debele koje između ostaloga služe za zaštitu od sunca i hlađenje. Sitne se u proljeće odbaciju i ponovo rastu u jesen/zimu. Primjeri koje poznaješ mačka, pas, svinja, krava, ovca,.. Rečeno ti je u predhodnim komentarima o kolapsu razina testosterona. Ima jedna provjerena metoda koja oporavlja tu razinu. Tuširanje hladnom vodom, životni prostor zagrijan do max 18 stupnjeva, prozračna zimska odjeća. Konstantno se smrzajite? Nekako sam skeptičan prema tvome rješenju.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Muškarci postaju neplodni Postano: 20 stu 2022, 12:35 |
|
|
divizija je napisao/la: Planina je napisao/la: Imamo jasne studije koje pokazuju da razina testosterona pada kao cigla iz aviona. to je drugi aspekt iste priče i dešavaju se paralelno, dakle opadanje testosterona i pad broja spermija idu ruku pdo ruku. mene je više izennadilo što ovo istraživanje pokazuje da se to dešava svuda, pa itamo gdje su ljudi još uvijek ,ajmo reć, divljiji i primitivniji. ja sam uviejk smatrao da se najveći dio problema može rješiti fizičkom aktivnosti, ali očito su zrak, voda i hrana dodatni problem, GMO, plastika, pesticidi, kemikalije... They're everywhere
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Muškarci postaju neplodni Postano: 20 stu 2022, 12:35 |
|
|
Planina je napisao/la: DrMag je napisao/la: Gotovo svi sisavci imaju dvije vrste dlaka, sitne koje služe kao toplotni omotač, i debele koje između ostaloga služe za zaštitu od sunca i hlađenje. Sitne se u proljeće odbaciju i ponovo rastu u jesen/zimu. Primjeri koje poznaješ mačka, pas, svinja, krava, ovca,..
Rečeno ti je u predhodnim komentarima o kolapsu razina testosterona. Ima jedna provjerena metoda koja oporavlja tu razinu. Tuširanje hladnom vodom, životni prostor zagrijan do max 18 stupnjeva, prozračna zimska odjeća.
Konstantno se smrzajite? Nekako sam skeptičan prema tvome rješenju. to je općepoznata metoda / terapija. Citat: Hladan tuš i testosteron u oblacima https://mateocorluka.com/humanoptimizat ... -oblacima/Citat: Već gotovo 2 godine svakodnevno se tuširam u hladnoj vodi dakle potpuno hladna voda iz slavine koliko god to °C bilo. Nekad je to cijelo tuširanje u hladnoj vodi, nekad 30-ak sec na kraju tuširanja a ponekad u nekoliko navrata potpuno hladna pa topla.
Ne mogu nabrojati sve promjene koje sam primjetio na sebi. Definitivno nakon tuširanja osjećam se potpuno budno. Istraživanja dokazuju znatno povećanje razine testosterona u krvi. Na žalost ovo nisam nikada provjerio, ali sigurno mogu reći da se osjećam puno agresivnije prilikom vježbanja, imam više snage i energije. O ostalim pogodnostima testosterona da i ne govorim .
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Muškarci postaju neplodni Postano: 20 stu 2022, 13:49 |
|
|
DrMag je napisao/la: to je općepoznata metoda / terapija. Citat: Hladan tuš i testosteron
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Muškarci postaju neplodni Postano: 20 stu 2022, 13:51 |
|
|
haha, čuj mu glasa na kraju
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Muškarci postaju neplodni Postano: 20 stu 2022, 20:30 |
|
|
nije ni čudo da se Ukri i rusi ovako manijakalno tuku, kolik ose smrzavaju. IMaju vljda testosterona, da se ujedine opet bi u Pariz ušli
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: Muškarci postaju neplodni Postano: 20 stu 2022, 21:06 |
|
|
DrMag je napisao/la: Planina je napisao/la: Konstantno se smrzajite? Nekako sam skeptičan prema tvome rješenju. to je općepoznata metoda / terapija. Citat: Hladan tuš i testosteron u oblacima https://mateocorluka.com/humanoptimizat ... -oblacima/Citat: Već gotovo 2 godine svakodnevno se tuširam u hladnoj vodi dakle potpuno hladna voda iz slavine koliko god to °C bilo. Nekad je to cijelo tuširanje u hladnoj vodi, nekad 30-ak sec na kraju tuširanja a ponekad u nekoliko navrata potpuno hladna pa topla.
Ne mogu nabrojati sve promjene koje sam primjetio na sebi. Definitivno nakon tuširanja osjećam se potpuno budno. Istraživanja dokazuju znatno povećanje razine testosterona u krvi. Na žalost ovo nisam nikada provjerio, ali sigurno mogu reći da se osjećam puno agresivnije prilikom vježbanja, imam više snage i energije. O ostalim pogodnostima testosterona da i ne govorim . https://www.healthline.com/health/cold- ... stosteroneOvaj članak navodi studije koje se ne slažu s tom tezom Neki zagovornici hladnog tuša navode skroz indirektne veze s testosteronom, recimo da je hladan tuš dobar za prije spavanja, a san je bitan za testosteron.
|
|
Vrh |
|
|
Clint Eastwood
|
Naslov: Re: Muškarci postaju neplodni Postano: 20 stu 2022, 21:12 |
|
|
Testosteron je najviši kod ljudi u ljetnim mjesecima, populacije koje žive u toplijim klimama imaju veću razinu testosterona, što se ide sjevernije ona otpada.
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: Muškarci postaju neplodni Postano: 20 stu 2022, 21:20 |
|
|
Clint Eastwood je napisao/la: Testosteron je najviši kod ljudi u ljetnim mjesecima, populacije koje žive u toplijim klimama imaju veću razinu testosterona, što se ide sjevernije ona otpada. Normalno, stisnu se muda od hladnoće ko dvije špekulice. A ljeti fino u prozračnim kupaćim, mlataraju od noge do noge ko bat crkvenog zvona. Povrh toga na vidiku imaš polugole žene, što opet diže testosteron
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Muškarci postaju neplodni Postano: 20 stu 2022, 22:05 |
|
|
Clint Eastwood je napisao/la: Testosteron je najviši kod ljudi u ljetnim mjesecima, populacije koje žive u toplijim klimama imaju veću razinu testosterona, što se ide sjevernije ona otpada. al itestosteron nije usko vezan uz plodnost, naprotiv, muškarci su najplodniji kad je hladno, toplina ne pogoduje spermijima. samo se u zadnje vreijeme paralelno dešava procs opadanja i testosterona i broja spermija
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Muškarci postaju neplodni Postano: 20 stu 2022, 22:10 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37690 Lokacija: Gl. grad regije
|
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Muškarci postaju neplodni Postano: 20 stu 2022, 23:18 |
|
|
Novdan je napisao/la: DrMag je napisao/la: https://www.healthline.com/health/cold- ... stosteroneOvaj članak navodi studije koje se ne slažu s tom tezom Neki zagovornici hladnog tuša navode skroz indirektne veze s testosteronom, recimo da je hladan tuš dobar za prije spavanja, a san je bitan za testosteron. Sve zavisi ko je plaćao studiju, pfizer?
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Muškarci postaju neplodni Postano: 20 stu 2022, 23:24 |
|
|
divizija je napisao/la: Clint Eastwood je napisao/la: Testosteron je najviši kod ljudi u ljetnim mjesecima, populacije koje žive u toplijim klimama imaju veću razinu testosterona, što se ide sjevernije ona otpada. al itestosteron nije usko vezan uz plodnost, naprotiv, muškarci su najplodniji kad je hladno, toplina ne pogoduje spermijima. samo se u zadnje vreijeme paralelno dešava procs opadanja i testosterona i broja spermija Kažu iskustva kako terapija hladanim tušem povećava mošnje.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Muškarci postaju neplodni Postano: 21 stu 2022, 13:38 |
|
|
DrMag je napisao/la: Kažu iskustva kako terapija hladanim tušem povećava mošnje. za to ne znam, ali je sigurno da povećava broj pokretnih spermija
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Muškarci postaju neplodni Postano: 21 stu 2022, 15:46 |
|
|
Hladan tuš je uvijek palio!
|
|
Vrh |
|
|
Teodosije
|
Naslov: Re: Muškarci postaju neplodni Postano: 22 stu 2022, 20:26 |
|
|
divizija je napisao/la: Clint Eastwood je napisao/la: Testosteron je najviši kod ljudi u ljetnim mjesecima, populacije koje žive u toplijim klimama imaju veću razinu testosterona, što se ide sjevernije ona otpada. al itestosteron nije usko vezan uz plodnost, naprotiv, muškarci su najplodniji kad je hladno, toplina ne pogoduje spermijima. samo se u zadnje vreijeme paralelno dešava procs opadanja i testosterona i broja spermija Onda bi Inuita i Eskima trebalo da bude više nego Rusa. Ne mogu da se setim ni jednog primera gde je veći deo godine pošteno hladan a da je došlo do demografske eksplozije stanovništva...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|