HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 11 vel 2025, 18:47.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 13 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Gianni Glupko Infantino bi se ispričavao 3000 godina zbog Europljana
PostPostano: 19 stu 2022, 23:08 

Citat:
Čelnik FIFA-e: 'Ja sam gej i Arapin, Europa je licemjerna i maltretirali su me kao dijete'
slika

Organizatori skorašnjeg svjetskog prvenstva, Katar, nalazi se svakog dana na meti kritika od strane medija, navijača ali i mnogih reprezentacija.

Predsjednik FIFA-e, Gianni Infantino, branio je Katar u pomalo bizarnom govoru, a Zapad je prozvao da su licemjerni.

- Čuli smo puno, puno lekcija od nekih Europljana i zapadnog svijeta. Mislim da bismo se za ono što smo mi Europljani radili zadnjih 3000 godina trebali ispričavati narednih 3000 godina. Tek tad bismo mogli početi dijeliti moralne lekcije ljudima. Danas se osjećam Kataraninom.

- Danas se osjećam Arapom. Danas se osjećam kao Afrikanac. Danas se osjećam kao gej. Danas se osjećam kao invalid. Danas se osjećam kao radnik migrant. A nisam ni Kataranin, ni Arapin, ni Afrikanac, ni homoseksualac ni invalid. Osjećam se tako jer znam što znači biti diskriminiran, biti maltretiran kao stranac u drugoj zemlji - rekao je Infantino.

- Kao dijete su me maltretirali jer sam imao crvenu kosu i pjegice, plus sam bio Talijan. Zamislite! Što onda radiš? Pokušaš stvarati prijateljstva. Nemojte optuživati, svađati se, vrijeđati... Počnite nešto raditi da se to promijeni. Katarski organizatori su potvrdili da su ovdje svi dobrodošli. Ako jedna osoba tvrdi drugačije, to nije mišljenje zemlje i organizatora. Izvještavanje medija i kritike su dvostruki standardi... A ovo dijeljenje lekcija je licemjerje.

Pressica prvog čovjeka svjetske nogometne federacije održala se samo dan nakon što je zabranjeno točenje alkohola.

https://m.vecernji.hr/sport/celnik-fifa ... in-1634885

Jedino pametno mu je da brije glavu ako je ginger.

Šta su to Europljani krenuli raditi svijetu 978. godine prije Krista?

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

Naslov: Re: Gianni Glupko Infantino bi se ispričavao 3000 godina zbog Europljana
PostPostano: 19 stu 2022, 23:35 

Ovaj Infantino je stvarno kvalitetan komad budale.

1099 of 2558 - 42.96%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

Naslov: Re: Gianni Glupko Infantino bi se ispričavao 3000 godina zbog Europljana
PostPostano: 20 stu 2022, 17:12 

Šta je krivo rekao?

Kažite ono što vas žulja, sva ova kmeka je zbog toga što je Katar muslimanska država. Ništa drugo. Ni ruse (koji su kao enemy nr 1) nisu ovoliko peglali onomad 2018. godine.

Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.

The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.

Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..

Vrh

PostPostano: 20 stu 2022, 20:14 

Čuj šta je krivo rekao. Jel ti islam toliko u blijedoliku glavu udario?

Vrh

PostPostano: 20 stu 2022, 20:26 

Amiđa je napisao/la:
Šta je krivo rekao?.

krivo je rekao da bi se europljan itrebali 3000 godina ispričavati zbog toga što su 3000 godina radili.

Vrh

PostPostano: 21 stu 2022, 02:17 

Reconquista je napisao/la:
Citat:
Čelnik FIFA-e: 'Ja sam gej i Arapin, Europa je licemjerna i maltretirali su me kao dijete'
slika

Organizatori skorašnjeg svjetskog prvenstva, Katar, nalazi se svakog dana na meti kritika od strane medija, navijača ali i mnogih reprezentacija.

Predsjednik FIFA-e, Gianni Infantino, branio je Katar u pomalo bizarnom govoru, a Zapad je prozvao da su licemjerni.

- Čuli smo puno, puno lekcija od nekih Europljana i zapadnog svijeta. Mislim da bismo se za ono što smo mi Europljani radili zadnjih 3000 godina trebali ispričavati narednih 3000 godina. Tek tad bismo mogli početi dijeliti moralne lekcije ljudima. Danas se osjećam Kataraninom.

- Danas se osjećam Arapom. Danas se osjećam kao Afrikanac. Danas se osjećam kao gej. Danas se osjećam kao invalid. Danas se osjećam kao radnik migrant. A nisam ni Kataranin, ni Arapin, ni Afrikanac, ni homoseksualac ni invalid. Osjećam se tako jer znam što znači biti diskriminiran, biti maltretiran kao stranac u drugoj zemlji - rekao je Infantino.

- Kao dijete su me maltretirali jer sam imao crvenu kosu i pjegice, plus sam bio Talijan. Zamislite! Što onda radiš? Pokušaš stvarati prijateljstva. Nemojte optuživati, svađati se, vrijeđati... Počnite nešto raditi da se to promijeni. Katarski organizatori su potvrdili da su ovdje svi dobrodošli. Ako jedna osoba tvrdi drugačije, to nije mišljenje zemlje i organizatora. Izvještavanje medija i kritike su dvostruki standardi... A ovo dijeljenje lekcija je licemjerje.

Pressica prvog čovjeka svjetske nogometne federacije održala se samo dan nakon što je zabranjeno točenje alkohola.

https://m.vecernji.hr/sport/celnik-fifa ... in-1634885

Jedino pametno mu je da brije glavu ako je ginger.

Šta su to Europljani krenuli raditi svijetu 978. godine prije Krista?

Yebo im ja mater licemjernu , nek se izvinjavaju u svoje ime .
Šta su Nordijci , Balti , Poljaci , Rusi , Nijemci , Rusi, Česi ,Rumuni, Bugari, Slovaci , Srbi , Hrvati , Slovenci , Grci...(veći i brojniji dio evropljana ) radili Arapima ?

Vrh

PostPostano: 21 stu 2022, 19:22 

Amiđa je napisao/la:
Šta je krivo rekao?

Kažite ono što vas žulja, sva ova kmeka je zbog toga što je Katar muslimanska država. Ništa drugo. Ni ruse (koji su kao enemy nr 1) nisu ovoliko peglali onomad 2018. godine.

Bijeli kolonizatori izvukli su starosjedioce iz njihovih usranih rupa- a većina bijelaca, povijesno gledano, nisu bili kolonizatori (Skandinavci, Talijani, Poljaci, Grci, Rusi, …). Poanta je da je cjelokupni doprinos neeuropskih civilizacija indijsko-arapski sustav brojeva i ništa više. Europljani su stvorili sve pod suncem: matematičke dokaze, sve egzaktne i društvene znanosti, najveću vizualnu umjetnost i književnost poznatu čovječanstvu, tiskarski stroj, globalni kalendar, satelite, avione, perilice, lasere, A bombu, automobile, film, TV, antibiotici, moderna medicina, … Krajnje je glupo puštati mase propalih društava u nekada isključivo bjelačke zemlje jer će neodržive obojen (isključujući istočne Azijate), ako ne budu protjerani, pretvoriti bogata, dinamična i inventivna društva u septičke jame.

Vrh

PostPostano: 21 stu 2022, 22:40 

Infantino samo koristi ovo kako bi se izvukao iz neugodne situacije.
Bolje bi bilo Rekvi da otvoriš temu o Šuici i Afrikancima.

Vrh

PostPostano: 22 stu 2022, 01:30 

To ostavljam tebi. Moraš se i ti nečime baviti.

Vrh

PostPostano: 22 stu 2022, 01:47 

HHerceg je napisao/la:

Izgleda da nije izmišljeno što je ta luđakinja, nedvojbeno ne na svoju ruku, izjavila:
https://www.euractiv.com/section/politi ... oner-says/

Pod hitno alarmirati sve oko te gadure i povesti javnu raspravu.

Vrh

PostPostano: 22 stu 2022, 19:04 

Hroboatos je napisao/la:
HHerceg je napisao/la:

Izgleda da nije izmišljeno što je ta luđakinja, nedvojbeno ne na svoju ruku, izjavila:

potrebno je biti jak onaivan da se vjeruej da je to rekal na svoju ruku

Vrh

PostPostano: 22 stu 2022, 20:13 

hahaha koji ste vi likovi

da sta je rekla,koga briga sta je rekla pa CDU je stavio kalgarijev plan u svoj izborni program na sluzbenoj stranici LOL.

Vrh

PostPostano: 23 stu 2022, 15:03 

Hroboatos je napisao/la:
HHerceg je napisao/la:

Po čemu to odudara od onoga što HDZ (SDP, HNS, Možemo..) u praksi čini?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 13 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Naša Kvačica i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: