|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 11 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
perometličić
|
Naslov: Prisustovao sam misi danas i dogodilo se ... Postano: 20 stu 2022, 01:13 |
|
|
Danas sam bio na misi kod Oca Petra u Trogiru , starješine dominikanskog samostana . Prisustvao sam režanju kričanju zavijanju demona kad je Petar podigao Boga ( hostiju) i rekao evo jaganjca Božjeg , demon iz žene je režao kod moljenja Zdravo Marije također .
Nakon mise skrika i režanje kod dvije žene kod egzorcizma . Demon reži i prijeti Petru .
Ko ne vjeruje i ko nije u katoličkoj vjeri nek ode tamo i prisustvuje misi svaki dan u Trogiru iza mise su egzorcizmi i molitve oslobađanja .
Povjerovati ćete .
_________________ Drugi profil Th1950 .
Bugojno ne vidimo Tuzla u daljini ali Rafal pogađa Hrvatski sine ne brini !
Hrvatsku granatu božja ruka vodi , tamo gdje je pošaljemo ona i pogodi !
|
|
Vrh |
|
|
perometličić
|
Naslov: Re: Prisustovao sam misi danas i dogodilo se ... Postano: 20 stu 2022, 01:16 |
|
|
Ako mislite da su žene luđakinje varate se , jedna je bila točno ispred mene , normalna žena malo nervozna sve dok nije ušla kod fra Petra na molitvu oslobađanja
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Prisustovao sam misi danas i dogodilo se ... Postano: 20 stu 2022, 11:28 |
|
|
Zanimljivo kako "opsjednuti" katolici burno reagiraju na podizanje hostije i molitve oslobađanja, a "opsjednuti" muslimani na ezan i recitiranje Kurana.
Netko neinformiran bi pomislio da je riječ o šizofreniji i autosugestiji.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Prisustovao sam misi danas i dogodilo se ... Postano: 20 stu 2022, 11:44 |
|
|
Valjda bi triba rec koja je to crkva. Sta oni tamo izvode?
Ako su one opsjednute, zasto su svojon voljon u crkvi?
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Prisustovao sam misi danas i dogodilo se ... Postano: 20 stu 2022, 12:14 |
|
|
Velebit je napisao/la: Valjda bi triba rec koja je to crkva. Sta oni tamo izvode?
Ako su one opsjednute, zasto su svojon voljon u crkvi? Taj svećenik je poznat po tome da istjeruje demone. Vjerojatno su zato došle. Možda stvarna opsjednutost nije kao u filmovima, već ljudi donekle imaju slobodnu volju.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Prisustovao sam misi danas i dogodilo se ... Postano: 20 stu 2022, 12:37 |
|
|
Ima dosta ljevičarki u Hrvatskoj. To da su opsjednute demonima bi objasnilo dosta toga.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Prisustovao sam misi danas i dogodilo se ... Postano: 20 stu 2022, 14:18 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Bravo perometlicic što ideš na misu. Bog te blagoslovio, dao ti zdravlja i ispunio želje.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Prisustovao sam misi danas i dogodilo se ... Postano: 20 stu 2022, 23:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76737 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Zvuči kao Benny Hin za sirotinju
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Prisustovao sam misi danas i dogodilo se ... Postano: 20 stu 2022, 23:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76737 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Koliko znam, katolička crkva ne simpatizira takve performanse, jer imaju iskustvo da dosta ljudi koji aktivno traže da gledaju "nadnaravne pojave" završe na kraju po nekim egzotičnijim sektama (pri tom ne mislim na međugorčane, oni su rubno katolici), kod raznih hohštaplera. Kratak je korak od katoličkog egzorcizma do Sai Babe.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Prisustovao sam misi danas i dogodilo se ... Postano: 21 stu 2022, 00:01 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
perometličić
|
Naslov: Re: Prisustovao sam misi danas i dogodilo se ... Postano: 21 stu 2022, 10:38 |
|
|
Velebit je napisao/la: Valjda bi triba rec koja je to crkva. Sta oni tamo izvode?
Ako su one opsjednute, zasto su svojon voljon u crkvi? Jednu mala je uz pratnju ćaće došla bila .
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 11 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|