|
|
Stranica: 1197/1361.
|
[ 34005 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 17:04 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22048 Lokacija: među zvijezdama
|
storarare je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Komšić slavio „nešto“ u sred Šeher BL. Istina? https://radiosarajevo.ba/amp/vijesti/bo ... ine/476047Srbeki u mišijoj rupi. Popišao se po MUP-u, Dodiku, SNSD-u i krezuboj sirotinji. Toliko o tome kako je RS“ drzava“.  Fato tako rade civilizovani i evropski narodi . Čuj Srbi i civilizacija? LOL Kad ti EUropski talibani pocnu o civilizaciji. A devedesetih sravnili Vukovar i granatirali Zadar, Šibenik i Dubrovnik. Drzali Sarajevo pod opsadom. Napravili masovne grobnice. Zive buktinje i protjerali sve nesrpsko. Dobili presudu za Genocid. Boze! Baci ciglu..
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 17:04 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
novovrijeme je napisao/la: Zakupili svadbeni salon u BL, proslavili Dan Muslimana u BL i sebi se ne mogu načuditi, udaraju se u guzicu od sreće. A kad ga proslave u Njemačkoj to im je normala, ko kod kuće. Citat: Dan državnosti u dijaspori: U Njemačkoj je više BiH nego u samoj BiHhttps://www.klix.ba/vijesti/dijaspora/d ... /221126026 To je dnevna pobeda mulestinaca .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 17:06 |
|
|
storarare je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: A što bi ti botino nepismena „smisleno“? Piseš biJo, ziviJo? I da s tobom neko ozbiljno na političke teme?
No evo za publiku.
RŠ je drzava, koliko? To se pokazalo ovim činom. Dakle u sred BL obiljezen dan drzavnosti BiH. Sa svecanostima. Pa tako pričaju tvoji s Kobilje Glave . Tako „pisete“ vi nepismen EU talibani.  Podkapacitireni degen sendvičari.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 17:08 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: storarare je napisao/la: Fato tako rade civilizovani i evropski narodi . Čuj Srbi i civilizacija? LOL Kad ti EUropski talibani pocnu o civilizaciji. A devedesetih sravnili Vukovar i granatirali Zadar, Šibenik i Dubrovnik. Drzali Sarajevo pod opsadom. Napravili masovne grobnice. Zive buktinje i protjerali sve nesrpsko. Dobili presudu za Genocid. Boze! Baci ciglu.. Pa i vi ste sa nama išli na Vukovar, Šibenik i Zadar. Možda bi i pobjedili da nismo vas tako nesrećne vodili sa sobom. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 17:09 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Samo se kopaš botino tupa. S ovim „argumentima“ LOL Dijaspora ocigledno ne zaboravlja drzavu iz koje je došla. Nema asimilacije u Švabe, Austrijance i Kanadjane. Djeca nam znaju ko su. Odakle i sta su. Njegujemo nase obicaje, kulturu i drzavnost. Diljem EU i svijeta. Prilagodili se jesmo. Obrazujemo se i ne zivimo u Getima poput vas i Turaka. Asmilirati se necemo nikada.  Da zato što ne "zaboravlja " Bosnu poštom je glsalo 60 k Šta bi tek bilo da su zaboravili Bosnu
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 17:10 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Čuj Srbi i civilizacija? LOL
Kad ti EUropski talibani pocnu o civilizaciji. A devedesetih sravnili Vukovar i granatirali Zadar, Šibenik i Dubrovnik. Drzali Sarajevo pod opsadom. Napravili masovne grobnice. Zive buktinje i protjerali sve nesrpsko. Dobili presudu za Genocid. Boze! Baci ciglu..
Pa i vi ste sa nama išli na Vukovar, Šibenik i Zadar. Možda bi i pobjedili da nismo vas tako nesrećne vodili sa sobom.  Bogami vas je Oluja pomela iz lijepe naše. Nijednog Bošnju ne vidjeh na traktoru. Jesi ti? 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 17:12 |
|
|
storarare je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Samo se kopaš botino tupa. S ovim „argumentima“ LOL Dijaspora ocigledno ne zaboravlja drzavu iz koje je došla. Nema asimilacije u Švabe, Austrijance i Kanadjane. Djeca nam znaju ko su. Odakle i sta su. Njegujemo nase obicaje, kulturu i drzavnost. Diljem EU i svijeta. Prilagodili se jesmo. Obrazujemo se i ne zivimo u Getima poput vas i Turaka. Asmilirati se necemo nikada.  Da zato što ne "zaboravlja " Bosnu poštom je glsalo 60 k Šta bi tek bilo da su zaboravili Bosnu Sta ce EU talibanija iz Srbije? Praviti Geta kao i uzori im Turci. Mi smo viša kasta. Uklapamo se i učimo. Ali asimilacija nam nije cilj. Protiv asimilacije se ne borimo kao vi i Turci. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 17:16 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa i vi ste sa nama išli na Vukovar, Šibenik i Zadar. Možda bi i pobjedili da nismo vas tako nesrećne vodili sa sobom.  Bogami vas je Oluja pomela iz lijepe naše. Nijednog Bošnju ne vidjeh na traktoru. Jesi ti?  Pa jeste. Pobjedil nas ljudi i to je to. Završena priča. Isto kao što smo mi vas pomeli iz RS i sad kmečite sa frtalja Bosne. Samo što Bošnjo nije imao traktor pa je otputovao hautobusom ili pješke ko gospodin čovjek hehe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 17:18 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Bogami vas je Oluja pomela iz lijepe naše. Nijednog Bošnju ne vidjeh na traktoru. Jesi ti?  Pa jeste. Pobjedil nas ljudi i to je to. Završena priča. Isto kao što smo mi vas pomeli iz RS i sad kmečite sa frtalja Bosne. Samo što Bošnjo nije imao traktor pa je otputovao hautobusom ili pješke ko gospodin čovjek hehe Oduvali vas kao zadnju šušu. Na traktorijadi. Nijednog Bošnjaka ne bi na toj manifestaciji i transferu velikosrpskog blama. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 17:37 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa jeste. Pobjedil nas ljudi i to je to. Završena priča. Isto kao što smo mi vas pomeli iz RS i sad kmečite sa frtalja Bosne. Samo što Bošnjo nije imao traktor pa je otputovao hautobusom ili pješke ko gospodin čovjek hehe
Oduvali vas kao zadnju šušu. Na traktorijadi. Nijednog Bošnjaka ne bi na toj manifestaciji i transferu velikosrpskog blama.  Pa i mi smo vas oduvali. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 17:42 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Oduvali vas kao zadnju šušu. Na traktorijadi. Nijednog Bošnjaka ne bi na toj manifestaciji i transferu velikosrpskog blama.  Pa i mi smo vas oduvali.  Dje? Oduvali ste zene, starce i djecu. Poklali i pobili. Silovali. Koju uspjesnu bitku vi imate s nekom vojskom devedesetih? Nemoj samo o Srebrenici gdje ste „sprijeciti prodor Nasera“ na slobodnu teritoriju. Za tu „bitku“ dobili ste presudu za genocid.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 17:44 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ako pogledaš po brojnosti Bosanci su diljem svijeta zastupljeniji u politickom, kulturnom i obrazovnom smislu i od komšija i od susjeda.
Vi nemate nijednu Hadzalic. Niti cete ikad imati. Biti ministrica u resoru u kojem je Aida bila u Švedskoj je u rangu kao da si ministar odbrane u USA. Snaglasom na bila . Hvala Bogu pa pa se Šveđani konačo vraćaju sebi , za koju godinu biće 100% švedska vlada tj sa SD. Prošlo vaše u Švesdskoj , sad dolazi naše vreme .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 17:51 |
|
|
|
Daj te zareze i tačke „kordiniraj“ ako mislis polemisati.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 17:59 |
|
|
|
Trebace im vremena da shvate, kao i uvijek, ne znam jeste li primjetili da je na "akademiji" u Banjaluci bio Sejdo, ali ne i Becirovic, iako je organizator skupa SDP BiH.
Mijatovic mi sve vise djeluje kao izuzetno uspjesan Dodikov igrac. Vojin ce ih jebati na suho.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 18:02 |
|
|
|
Bio je Nikšic u ime SDP. LOL koji propaliteti ovdje se pozivaju kao politicki eksperti.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 18:03 |
|
|
Tralala Sad kao politicki abortus nesto prati i zna. 
| Privitak/ci: |

63970392-58A8-4423-9FDC-8D9544D9C293.jpeg [ 91.4 KiB | Pogledano 1725 put/a. ]
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 18:04 |
|
|
Inače kad ne u pitanju Dan državnosti. Na centralnoj proslavi u Sarajevu je bio i ambasador Rusije. Genkcidaški mediji i generalno genocidaši su prešutili ovaj klizeći jarana im Kalabuhova. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 18:05 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7423 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa i mi smo vas oduvali.  Dje? Oduvali ste zene, starce i djecu. Poklali i pobili. Silovali. Koju uspjesnu bitku vi imate s nekom vojskom devedesetih? Nemoj samo o Srebrenici gdje ste „sprijeciti prodor Nasera“ na slobodnu teritoriju. Za tu „bitku“ dobili ste presudu za genocid. Izdvojio bih od mnogih oslobodjenje Igmana,bjelašnieu,Trnova i dr u ljeto 1993 Negdje u to vrijeme u Holidej Inu su samoproglašeni Bošnjaci 1993 ali su tek u Dejtonu priznati.Znaci Ipak Bošnjaci 1995 a ne Bošnjaci 1993.Ebaiga, ne mere retroaktivno.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 18:06 |
|
|
|
Zemljo mojoj djedova!
| Privitak/ci: |

1AD1C556-AAFE-4935-AB76-BF53800D718C.jpeg [ 248.44 KiB | Pogledano 1723 put/a. ]
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 18:07 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Dje? Oduvali ste zene, starce i djecu. Poklali i pobili. Silovali. Koju uspjesnu bitku vi imate s nekom vojskom devedesetih?
Nemoj samo o Srebrenici gdje ste „sprijeciti prodor Nasera“ na slobodnu teritoriju. Za tu „bitku“ dobili ste presudu za genocid.
Izdvojio bih od mnogih oslobodjenje Igmana,bjelašnieu,Trnova i dr u ljeto 1993 Negdje u to vrijeme u Holidej Inu su samoproglašeni Bošnjaci 1993 ali su tek u Dejtonu priznati.Znaci Ipak Bošnjaci 1995 a ne Bošnjaci 1993.Ebaiga, ne mere retroaktivno. Rekoh nećemo o pokoljima civila i agresiji Smrda. Ako mogu bitke. Vojnosposobnih sa oruzjem na jednoj i drugoj strani.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 18:09 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7423 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
mirusvijetu je napisao/la: Inače kad ne u pitanju Dan državnosti. Na centralnoj proslavi u Sarajevu je bio i ambasador Rusije. Genkcidaški mediji i generalno genocidaši su prešutili ovaj klizeći jarana im Kalabuhova.  Što ne bio.Myslumani imaju pravo na svoje praznike kao i svi drugi.Sad što je izbor datuma za te praznike čudan stvar je samih muslimana a ne drugih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 18:13 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Inače kad ne u pitanju Dan državnosti. Na centralnoj proslavi u Sarajevu je bio i ambasador Rusije. Genkcidaški mediji i generalno genocidaši su prešutili ovaj klizeći jarana im Kalabuhova.  Što ne bio.Myslumani imaju pravo na svoje praznike kao i svi drugi.Sad što je izbor datuma za te praznike čudan stvar je samih muslimana a ne drugih. Drzavni praznik se slavio u drzavi BiH i gradu BL. To sto bi tebi i cetnickoj bratiji vise odgovaralo da je neki beznacajan jedino je tvoj problem. Pokazano vam je da je BiH država na 100% teritorija BiH. Ne samo u FBIH. A vi kenjajte sto hoćete. Poruka je poslata.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 18:16 |
|
|
|
Koliko glupava spodoba, ja ne vjerujem.
Elem, Becirovic nije bio u Banjaluci, nije niti pozvan, SDP kandidat za clana predsjednistva i pobjednik. Ali je pozvan Sejdo, koji je razvalio SDP svojim bijegom.
Vojin dodikov igrac, bez ikakve sumnje. Razjebace muslimanski SDP.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 18:16 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Čuj Srbi i civilizacija? LOL
Kad ti EUropski talibani pocnu o civilizaciji. A devedesetih sravnili Vukovar i granatirali Zadar, Šibenik i Dubrovnik. Drzali Sarajevo pod opsadom. Napravili masovne grobnice. Zive buktinje i protjerali sve nesrpsko. Dobili presudu za Genocid. Boze! Baci ciglu..
Pa i vi ste sa nama išli na Vukovar, Šibenik i Zadar. Možda bi i pobjedili da nismo vas tako nesrećne vodili sa sobom.  S njima dobiješ negativni učinak. Kao saveznici gori su od Talijana. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1370 of 2558 - 53.56%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 18:17 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Izdvojio bih od mnogih oslobodjenje Igmana,bjelašnieu,Trnova i dr u ljeto 1993 Negdje u to vrijeme u Holidej Inu su samoproglašeni Bošnjaci 1993 ali su tek u Dejtonu priznati.Znaci Ipak Bošnjaci 1995 a ne Bošnjaci 1993.Ebaiga, ne mere retroaktivno. Rekoh nećemo o pokoljima civila i agresiji Smrda. Ako mogu bitke. Vojnosposobnih sa oruzjem na jednoj i drugoj strani. Koji civili na Igmanu i Bjelašnici Suneta ? Jeste hagresija je saranila velikomuslimanski projekat.Nista od ozivitvorenja islamske deklaracije.missim može na 23 %
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|