|
|
Stranica: 47/189.
|
[ 4722 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Reconquista
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 29 stu 2022, 21:23 |
|
|
Citat: Paris: 70 per cent of all violent robberies are carried out by foreignersAfter French President Emmanuel Macron acknowledged that half of all crimes in Paris were committed by foreigners, it has now been revealed that they also account for 70 per cent of all violent robberies. https://summit.news/2022/11/02/governme ... oreigners/Podsjetnik kako je to vani.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 29 stu 2022, 21:26 |
|
|
Citat: 69% Francuza smatra da u Francuskoj ima previše imigranata69% Francuza smatra da u Francuskoj ima previše imigranata prema studiji Ifop / LICRA / Le DDV objavljenoj u petak, 26. studenoga o "razmjeru i granicama" zemmourizacije umova Liga vrlina nazvana LICRA željela je izmjeriti utjecaj teza Erica Zemmoura u javnom mnijenju u trenutku kada je njegova kvalifikacija u drugom krugu predsjedničkih izbora reda mogućeg: ulog je bio otkriti je li polemičar imao pobijedio u bici ideja o nekim temama – islamu, nesigurnosti, imigraciji, imenima, feminizmu – koje danas jako brinu Francuze. Ifop je za svoj časopis DDV postavio sustav proučavanja koji se temelji na iznimno velikom uzorku (4.500 ljudi) i pokazateljima iz velikih istraživanja (CEVIPOF, CNDH, itd.) koji nam omogućuju da vidimo kako su vrijednosti Francuza evoluirao u proteklih deset godina. 57% misli da smo " mi prije svega narod bijele rase, kršćanske religije i grčko-rimske kulture" 56% Francuza odobrava rečenicu Erica Zemmoura: "Francuzi su postali stranci u svojoj zemlji". 50% odobrava: “Postoji narod koji zamjenjuje drugi (...), treći svijet preplavljuje zemlju (...) islamskom civilizacijom koja zamjenjuje narod koji je proizašao iz kršćanske i grčko-rimske civilizacije zadnjih 1500 godina”.44% se slaže: “Praksa islama nije kompatibilna s Francuskom. Dvije civilizacije ne mogu živjeti na istom tlu.” 41% ispitanih slaže se: „Maloljetnici [strani] maloljetnici bez pratnje ovdje nemaju što raditi, oni su lopovi, oni su ubojice, oni su silovatelji, to je sve! "Konačno, 55% odobrava rečenicu: " Francuzi s imigrantskom pozadinom su više nadzirani od ostalih jer su većina trgovaca ljudima crnci i Arapi... To je činjenicaTakođer 69% smatra da u Francuskoj ima previše imigranata 62% misli da je imigracija glavni uzrok nesigurnosti , 44% da djeca imigranata rođena u Francuskoj nisu zapravo Francuzi 74% kaže da je Francuska zemlja u padu70% da je kršćanska zemlja68% da je islam prijetnja, 67% da se više ne osjećamo kao kod kuće kao prije63% se više nigdje ne osjeća sigurno. Ali 57% misli kao Eric Zemmour da "moramo se prestati pokoravati gnusnim zabranama LGBT pokreta"Konačno, što se tiče ekonomskih pitanja, 33% ispitanika želi napustiti euro. 32% želi povećati mirovinu. Među temama koje će mobilizirati birače u cjelini za sljedeće predsjedničke izbore, 76% Zdravlje, 74% Borba protiv nesigurnosti, delinkvencije, 74% Borba protiv terorizma, 65% Oporavak plaća i kupovna moć na 63% Obrazovanje i konačno na 60% Borba protiv ilegalne imigracije. Najmanje mobilizirajuće teme su Borba protiv rasizma, antisemitizma i diskriminacije - Borba protiv komunitarizma i povlačenja identiteta - Smanjenje javnog duga - Borba protiv mržnje prema homoseksualcima. / bi. / transrodna osobaZaključno, vidimo da je francusko društvo potpuno razbijeno. Jasno je da postoje dva brojčano važna tabora, s prednošću za antiimigracijski kamp - što desetljećima nije spriječilo političare izabrane da ih nikad ne slušaju. https://www.breizh-info.com/2021/11/26/ ... en-france/Više ne prolazi niti u Francuskoj.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 29 stu 2022, 21:28 |
|
|
ma šta ti ludi Francuzi znaju, nek pitaju JUnuza da im objasni da im je super
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 29 stu 2022, 21:34 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Reconquista je napisao/la: Citat: Paris: 70 per cent of all violent robberies are carried out by foreignersAfter French President Emmanuel Macron acknowledged that half of all crimes in Paris were committed by foreigners, it has now been revealed that they also account for 70 per cent of all violent robberies. https://summit.news/2022/11/02/governme ... oreigners/Podsjetnik kako je to vani. 26 k ljudi imamo manje ove godine umrli-rođeni a ima i iseljavanja nešto i dalje. Dakle jedno 30 k ljudi fali. 10 g. da nadomještaš sa 30k godišnje, to ti je 300 k ljudi koji vjerojatno su boljeg fertiliteta nego mi. Dok si rekao keks smo na 10 % populacije stranaca. I ja se bojim geta i ne sviđaju mi se geta. Trebamo poticat integraciju i asimilaciju. Ne znam pametniji način.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 29 stu 2022, 21:36 |
|
|
Ako igdje krene preokret to će biti Francuzi, Švabe su kastrirani od 45-te i ne smiju ni zucnut.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 29 stu 2022, 21:36 |
|
|
Naravno da ne uspijevaju se stranaca riješit kad ih desničari uvlače. Ljevičari se bore za prava tih uvučenih ali ih ne dovode.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 29 stu 2022, 21:38 |
|
|
weasel je napisao/la: Ako igdje krene preokret to će biti Francuzi, Švabe su kastrirani od 45-te i ne smiju ni zucnut. Vidi se da nisi bio u Francuskoj. Nema šanse. Što će uradit? Mogu samo građanski rat izazvat.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 29 stu 2022, 21:41 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: weasel je napisao/la: Ako igdje krene preokret to će biti Francuzi, Švabe su kastrirani od 45-te i ne smiju ni zucnut. Vidi se da nisi bio u Francuskoj. Nema šanse. Što će uradit? Mogu samo građanski rat izazvat. Ne bi bio ni prvi ni zadnji u Europi, zna se tko kontrolira vojsku.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 29 stu 2022, 21:54 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Vidi se da nisi bio u Francuskoj. Nema šanse. Što će uradit? Mogu samo građanski rat izazvat. ako se Francuzi, ovi normalni, dozovu pameti, nikakvog rata neće biti. Jer druga strana nema nikakvu snagu osim mentalnih okova koje su nametnuli tom narodu. ili da skratim riču, samo jedna strana tu ima silu.
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 30 stu 2022, 00:08 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Reconquista je napisao/la: 26 k ljudi imamo manje ove godine umrli-rođeni a ima i iseljavanja nešto i dalje. Dakle jedno 30 k ljudi fali. 10 g. da nadomještaš sa 30k godišnje, to ti je 300 k ljudi koji vjerojatno su boljeg fertiliteta nego mi. Dok si rekao keks smo na 10 % populacije stranaca. I ja se bojim geta i ne sviđaju mi se geta. Trebamo poticat integraciju i asimilaciju. Ne znam pametniji način. Ne fali 30 000 ljudi nego 30 000 Hrvata. Treba ih vratiti? OK. Neka ih vrate poslodavci suprotnim ponasanjem od onoga kojim su ih otjerali. Ako ne mogu neka propadnu - zakon trzista. Sad znas pametniji nacin. Da nadodam - ja bih uvijek radije pustio djecu u grad u koji se vratilo 30.000 Hrvata nego medju beogradsku mafiju koja melje ljude u cevape. Ha ja. (citav upis je jedna - junuzarija.)
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 30 stu 2022, 00:10 |
|
|
divizija je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Vidi se da nisi bio u Francuskoj. Nema šanse. Što će uradit? Mogu samo građanski rat izazvat. ako se Francuzi, ovi normalni, dozovu pameti, nikakvog rata neće biti. Jer druga strana nema nikakvu snagu osim mentalnih okova koje su nametnuli tom narodu. ili da skratim riču, samo jedna strana tu ima silu.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 30 stu 2022, 00:25 |
|
|
Prema vašim upisima povratak 400 k Hrvata iz Njemačke bi trebao bit mačji kašalj.
Njemačka je propala. Nije ono što je bila i standard je nikad niži. Ne bi morali živjeti s tko zna kakvim muslimanskim primitivnim plemenima. Za miran život među bijelim Hrvatima se isplati žrtvovat dio primanja. Nema slavlja kad Maroko ili Turska pobijede. Nekretnine osim u Zagrebu i uz more su vrlo povoljne za razliku od njemačkih. Manje smo kontrolirana država što se vidjelo kod covida i kod nas nema gotovo lgmbcfguh boleština.
Mi smo zapravo idealna zemlja za Hrvate izvan Hrvatske.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 30 stu 2022, 00:28 |
|
|
Zbog ulaska u Schengen naši očekuju zanijimljivu migraciju. Beskućnika i prosjaka sa sjevera u toplije krajeve preko zime. I ciganskih karavana naravno.
Zanimljiv problem, ili rekli bi naši političari: izazov.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 30 stu 2022, 14:59 |
|
|
Ja ne bih imao ništa protiv unuka kao Crni Ante. Meni se čini sasvim O.K. dečko: Čak i Srbe prca na 5:12. Sad sam skužio da znam dečka, igrao je nogomet u Zagrebu u mlađim kategorijama. Bio je solidan.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 30 stu 2022, 15:27 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zbog ulaska u Schengen naši očekuju zanijimljivu migraciju. Beskućnika i prosjaka sa sjevera u toplije krajeve preko zime. I ciganskih karavana naravno.
Zanimljiv problem, ili rekli bi naši političari: izazov. To je samo problem ništa tu zanimljivog nema.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 30 stu 2022, 15:32 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zbog ulaska u Schengen naši očekuju zanijimljivu migraciju. Beskućnika i prosjaka sa sjevera u toplije krajeve preko zime. I ciganskih karavana naravno.
Zanimljiv problem, ili rekli bi naši političari: izazov. Kakve to veze ima sa Schengenom, beskućnici i prosjaci sa sjevera i danas mogu migrirati ako imaju osobnu. Nisu to Srbi ni Bošnjaci pa da ih na granici ispituju gdje idu i imaju li dosta novaca.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 30 stu 2022, 16:42 |
|
|
Citat: Swedish PM says integration of immigrants has failed, fueled gang crime https://www.reuters.com/world/europe/sw ... 022-04-28/Citat: Yes, Violent Crime Has Spiked In Sweden Since Open Immigration https://thefederalist.com/2017/03/01/ye ... migration/Citat: Sweden rape: Most convicted attackers foreign-born
About 58% of men convicted in Sweden of rape and attempted rape over the past five years were born abroad, according to data from Swedish national TV.
The SVT programme revealed that in cases where the victim did not know the attacker, the proportion of foreign-born offenders was more than 80%. https://www.bbc.com/news/world-europe-45269764Citat: Sweden: Muslim migrant rapes woman, government pays rapist $96,000, victim gets $340 https://www.jihadwatch.org/2021/08/swed ... pist-96000Citat: Even Sweden Doesn’t Want Migrants Anymore
Sweden’s generous response to the 2015 refugee crisis may have permanently dented its moral worldview.
In 2015, Swedes took immense pride in the country’s decision to accept 163,000 refugees, most from Syria, Iraq, and Afghanistan. “My Europe takes in refugees,” Lofven said at the time. “My Europe doesn’t build walls.” That was the heroic rhetoric of an all-but-vanished Sweden.
The Social Democrats now deploy the harsh language only far-right nativists of the Sweden Democrats party used in 2015. Indeed, a social democratic organ recently noted with satisfaction that since “all major parties today stand for a restrictive migration policy with a strong focus on law and order,” the refugee issue is no longer a political liability.
It’s hardly surprising that newcomers lag behind Swedes on every index of well-being, but the gap is very large. In a recent book, Mass Challenge: The Socioeconomic Impact of Migration to a Scandinavian Welfare State, Tino Sanandaji, an economist of Kurdish origin who has become a leading critic of Sweden’s migration policies, writes
“foreign-born represent 53 percent of individuals with long prison sentences, 58 percent of the unemployed, and receive 65 percent of social welfare expenditures; 77 percent of Sweden’s child poverty is present in households with a foreign background, while 90 percent of suspects in public shootings have immigrant backgrounds.”
Figures like these have become widely known; the number of Swedes who favor increased migration has dropped from 58 percent in 2015 to 40 percent today.
Sweden is no longer a welcoming country and does not wish to be seen as one. Pametni ljudi uče na pogreškama drugih. Šveđani su bili budale. Hrvati ne moraju biti budale.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 30 stu 2022, 17:26 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Prema vašim upisima povratak 400 k Hrvata iz Njemačke bi trebao bit mačji kašalj. Mi smo zapravo idealna zemlja za Hrvate izvan Hrvatske. ak ose sadašnji trendovi nastave, mi ćemo u roku 10 godina imati pozitivan migracijski saldo s Njemačkom. ako suzbijemo imigraciju, to će biti i prije. ja znam da si ti prototip onih "švabo uber alles" Hrvateka, koji su 1942. bili glavni rasisti, a sad su glavni multikultiralist, samo zato jer je "tako u Njemačkoj", ali stvari se mijenjaju. Jednako kao što je Hrvatska danas privlačna potomcima Hrvata u južnoj americi, biti će i mnogima sa europskog Zapda. Opstane li EU, ne samo Hrvatima. Naravno, nastavi l ise masovna imigracija u HR, sve ćemo to syebati i postati isti shithole kakav oni rade od svoje države.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 30 stu 2022, 20:35 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Citat: Danska Njemačka, spolno zlostavljanje djece Njemačka osumnjičeni za ubojstva Njemačka Da, to je fenomen koji se zove 'return to the mean' ili na nasem jeziku POVRATAK NA PROSJEK. Prva generacija imigranata ode iz Afrike i bliskog istoka jer imaju neku neprirodnu zelju zivit 'na bijelacki nacin' a onda njihova dica koja su bliza prosjeku za ljude iz Afrike i bliskog istoka ne ponavljaju te cudne fiksacije svojih roditelja. Zbog ovog cak ni najveci asimilator poput Francuske ne moze nikako da asimilira genetski daleke populacije.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 30 stu 2022, 20:38 |
|
|
Reconquista je napisao/la:
Pametni ljudi uče na pogreškama drugih.
Šveđani su bili budale. Hrvati ne moraju biti budale. Mi smo još veće budala od Šveđana, vidimo što im se dogodilo pa opet trpamo migrante i glasamo za cuckservative "demoktrate". Šveđani barem nisu znali šta rade prije 50 godina.
|
|
Vrh |
|
|
Pacifikator
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 30 stu 2022, 20:49 |
|
|
Velebit je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Slično je i na ovom forumu, neki od najglasnijih bukača protiv imigracije su prikriveni muslimani. Aj ne seri. Ti si subverzivni manipulator i zmija. Prepoznao se. I meni je bilo čudno zašto tip non-stop vrti rasističku priču, ali su mu Mujadini sasvim ok jer su bijeli. ?!? Onda je ispalo da nema pojma ni o katoličanstvu. Bio ne bio vjernik, ako si Hrvat poznaješ katoličanstvo, to je u srži hrvatstva, naše kulture. Pokušava navući ljude na rasizam i tako podriva ideju Herceg-Bosne.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 30 stu 2022, 21:00 |
|
|
Meni je jednom davno zasmrdio na zelenka ali se nisam obazirao. Uostalom, dobro je imat rasistu na forumu i onda ga šutat.
Nego, danas kažu 2/3 Londona nije englesko, i 90 % ih se osjeća Britancima.
Moram priznat da mi je ovo 2/3 baš čudno jer sam bio tjedan dana u Londonu i imao sam osjećaj da je puno više domaćih. To samo znači da su se asimilirali. Mi tu stalno imamo neke negativne primjere, eto sam London koji je fenomenalan grad je primjer da se ipak može. Imaju onih nekih Afrikanera po ulicama, koji kao da su sad iz džungle izletili i žive na ulici ali cjelokupni dojam moj je bio wow.
Jedini razlog zašto ne živim tamo je što nisam dovoljno obrazovan, pametan, vrijedan da bih s obitelji mogao živjeti tamo. Tamo ima svega ali većina ljudi je po nečemu posebna jer nije jeftino tamo zivjeti.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 30 stu 2022, 21:04 |
|
|
Dok je London bio 100% Engleski/Britanski, vladali su pola svijeta. Sad kad imaju diversity, ne pita ih se ni na njihovom otoku, eto Škotska jedva čeka svoju devesprvu
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 30 stu 2022, 22:10 |
|
|
London je danas glavni grad svijeta. Ili se bar bori s NY za prevlast.
Mi se lagano trebamo navikavat i na gradove poludržave. Ja danas kad putujem EU, pa i ovim 'našim' zemljama Srbija, BiH...vidim puno toga sličnog. Gdje god imaš Lidl okruženje je slično.
Tako da nisam siguran da je bitno to što govoriš, gdje Škotska kao što nisu bas bitne ni granice unutar EU.
Zato megapolisi postaju sve važniji i vjerojatno će naši unuci mahom živjeti u nekom takvom, Londonu.
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 30 stu 2022, 22:18 |
|
|
Smatra se da su u zemljama poput Francuske i Rusije države stvarale nacionalizme, dok su u slučaju Njemačke, Italije, Hrvatske, Poljske itd. nacionalizmi stvorili države. S obzirom na to da je Hrvatska, poput drugih manjih nacija, relativno homogena, bez velike prometne ili kulturne udaljenosti od regije do regije, smatrate li da je hrvatski nacionalizam žilaviji od onog Francuskog kada je u pitanju odnos prema imigraciji?
Primjera radi, u Francuskoj je skoro pola stanovništva nekoć bilo nefrankofono (Akvitanija, Burgundija, Bretanja...), u Španjolskoj postoje velike razlike od regije do regije (Katalonija, Baskija, Galicija, Andaluzija). Zato im je možda manji kulturni šok kada masovno useljavaju ljude iz drugih zemalja, posebno ako nauče jezik. Ionako im nacionalizam nikada nije bio utemeljen na etniji.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|