|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
weasel
|
Naslov: Streaming servisi Postano: 03 pro 2022, 22:08 |
|
|
Koristite li neke od streaming platforma poput Netlfix, HBO MAX, Amazon Prime, Disney + itd...
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Megatron
|
Naslov: Re: Streaming servisi Postano: 03 pro 2022, 23:13 |
|
|
Ne, samo torenti i šta mi se svidi na NAS ili eksterne diskove. Em je jeftinije, em ja imam kontrolu nad samim fajlovima, mogu da im radim šta god hoću, prebacim u drugi format, gledam kad hoću nevezano za internet ili bilo kakve pretplate, prebacim na drugi uređaj, itd.
Ne postoji cloud, postoje samo tuđi računari. Ako nemaš fajlove lokalno pod svojom kontrolom, onda zavisiš od nekog drugog da ti dopusti pristup, a meni taj koncept nije nimalo privlačan.
_________________ ex Skeletor
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lebowski
|
Naslov: Re: Streaming servisi Postano: 03 pro 2022, 23:37 |
|
|
Netflix, zapravo je jako dobra aplikacija sa mnogo sadržaja, kvalitetnom slikom, brza. Nije ni skupa ako se podijeli sa drugima. Volim ja i torrente i stremio ali nije to ni blizu usluge koju pruza netflix.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: Streaming servisi Postano: 04 pro 2022, 11:27 |
|
|
Megatron je napisao/la: Ne, samo torenti i šta mi se svidi na NAS ili eksterne diskove. Em je jeftinije, em ja imam kontrolu nad samim fajlovima, mogu da im radim šta god hoću, prebacim u drugi format, gledam kad hoću nevezano za internet ili bilo kakve pretplate, prebacim na drugi uređaj, itd.
Ne postoji cloud, postoje samo tuđi računari. Ako nemaš fajlove lokalno pod svojom kontrolom, onda zavisiš od nekog drugog da ti dopusti pristup, a meni taj koncept nije nimalo privlačan. Dobro to je više manje oečkivano , slavenski svijet je i dalje oaza torenta Doduše zanimljivo je to da su na zapadu opet poćeli s masovnijim piratstvo zato što su usluge postale opet loše i preskupe. Nekoć je sve bilo na Netflix a sad je valjda 10 različitih servisa i trebao bi valjda 100 dolara mjesečno plačati da možeš pogledati što te volja.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Streaming servisi Postano: 04 pro 2022, 11:29 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39822 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
HBO Max i Netflix, ali opet to ne može zamijeniti Kodi + Real Debrid.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
krstjanin
|
Naslov: Re: Streaming servisi Postano: 05 pro 2022, 13:30 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Netflix, zapravo je jako dobra aplikacija sa mnogo sadržaja, kvalitetnom slikom, brza. Nije ni skupa ako se podijeli sa drugima. Volim ja i torrente i stremio ali nije to ni blizu usluge koju pruza netflix. Uskoro neces moci djeliti. Cini mi se da su rekli da ce to promjeniti
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|