|
|
Stranica: 39/41.
|
[ 1015 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
storarare
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 11:51 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ništa ti se ja nisam zakačio. Nego imaš pogrešnu percepciju.
Ovo je BiH. Tu sam u svom na svom. Jedini ko se kači su ove upadice sa strane. Eto on polaže neko pravo iz Pazara, Smedereva, Šumadije. Razguli ba!
A tebi ako se sviđa s njima, niko te ne zadržava. Zavežljaj preko ramena i mrš u Srbiju.
Ljudi iz Srbije prate Republiku Srpsku. Šta su oni? Srbi. Šta prate? Republiku Srpsku. Čiju? Srpsku? Šta ti islamski fanatiče radiš na srpskim temama i što oftopičiš? Oftopiči u džamiji gdje ti je mjesto. Ima zadatu normu. U pravu je bio Tankosić .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 11:54 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: storarare je napisao/la: I da u kvalifikacijama za SP 2014- te ste imali lakšu grumj nego mi za isti taj Mundijal. Vi imali Grčku i Slovačku ,a mi Hrvatsku i Belgiju. Vi ste godinama na FIFA rang listi bili ispod nas. Ligu nacija uglavnom igrali niže rangove. Tišina tamo. Kme slabija vam grupa. Da ,ali smo 2 godine tj od 2014 te do 2016 te. Pa po tom rankingu je i st prema Liga Nacija . Da ste gledali sebe ,a ne u Srbiju možda bi ste igrali na još nekom takmičenju. Sad je Srbija milja na rang listi
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 11:57 |
|
|
Temu treba ukinuti kao i fudbalsku reprezentaviju Srbije.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 12:01 |
|
|
storarare je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Kmetu sandžački, ne silaziš sa bh tema i ti nekom nešto prigovaraš??
Nije isto,ni nalik. Kad sam ja seirio nad nekim bošnjačkim porazom. Kad smo bošnjački poraz doživeo kao najveću pobedu srpskog naroda. Ma jok nisi. Visiš na temamama s bh tematikom i serendaš.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 12:04 |
|
|
storarare je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Vi ste godinama na FIFA rang listi bili ispod nas. Ligu nacija uglavnom igrali niže rangove. Tišina tamo. Kme slabija vam grupa. Da ,ali smo 2 godine tj od 2014 te do 2016 te. Pa po tom rankingu je i st prema Liga Nacija . Da ste gledali sebe ,a ne u Srbiju možda bi ste igrali na još nekom takmičenju. Sad je Srbija milja na rang listi Šta bolan liga nacija? Tek ste sad ušli u Ligu A. Mi smo to već prošli. Samo smo prošle sezone bili isti rang. Sve prethodne ste bili niži rangovi. Jes eto gledamo Srbiju a ne sebe. Joj glupe priče.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 12:06 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Tema je sportska ljudi. Priznaj da uzivas u ovom.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 12:07 |
|
|
Srbi se osramotili na svjetskom kao nitko do sad. Obrukali se baš. Igraju Srbija Švicarska a njihovi navijači u Beču urliču Nož Žica Srebrenica(!?), u Zurichu "ubi zakolji da šiptar ne postoji". Igrači napadaju, tukli bi se, trener koji ih treba disciplinirat psuje šiptarsku majku. Na kraju svega izjavi "nismo izgubili". Neciviliziran narod.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 12:11 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Srbi se osramotili na svjetskom kao nitko do sad. Obrukali se baš. Igraju Srbija Švicarska a njihovi navijači u Beču urliču Nož Žica Srebrenica(!?), u Zurichu "ubi zakolji da šiptar ne postoji". Igrači napadaju, tukli bi se, trener koji ih treba disciplinirat psuje šiptarsku majku. Na kraju svega izjavi "nismo izgubili". Neciviliziran narod. Pa? Nećemo mi u EU. Možemo se ponašati normalno i onako kako se osjećamo. Utakmica je, nije pozorišna predstava. Sport je rat nacija bez oružja.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 12:13 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Srbi se osramotili na svjetskom kao nitko do sad. Obrukali se baš. Igraju Srbija Švicarska a njihovi navijači u Beču urliču Nož Žica Srebrenica(!?), u Zurichu "ubi zakolji da šiptar ne postoji". Igrači napadaju, tukli bi se, trener koji ih treba disciplinirat psuje šiptarsku majku. Na kraju svega izjavi "nismo izgubili". Neciviliziran narod. Pa? Nećemo mi u EU. Možemo se ponašati normalno i onako kako se osjećamo. Utakmica je, nije pozorišna predstava. Sport je rat nacija bez oružja. Normalno je nož žica Srebrenica i ubij zakolji da šiptar ne postoji? U kojem svijetu je to normalno?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 12:15 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa? Nećemo mi u EU. Možemo se ponašati normalno i onako kako se osjećamo. Utakmica je, nije pozorišna predstava. Sport je rat nacija bez oružja. Normalno je nož žica Srebrenica i ubij zakolji da šiptar ne postoji? U kojem svijetu je to normalno? Pa to je kod nas normalan repertoar na stadionima. Ne znam kako ti ne dosadi da se 20 godina iščuđavaš?
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 12:16 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Normalno je nož žica Srebrenica i ubij zakolji da šiptar ne postoji? U kojem svijetu je to normalno?
Pa to je kod nas normalan repertoar na stadionima. Ne znam kako ti ne dosadi da se 20 godina iščuđavaš? Zato i jeste toliko u kurcu. Ništa se ne isčuđavam, samo kažem kako to nije nigdje normalno.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 12:23 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa? Nećemo mi u EU. Možemo se ponašati normalno i onako kako se osjećamo. Utakmica je, nije pozorišna predstava. Sport je rat nacija bez oružja. Normalno je nož žica Srebrenica i ubij zakolji da šiptar ne postoji? U kojem svijetu je to normalno? Da nas vi ne provocirate i mi bi bili mirni. Mi smo kao medved koji je miran dok se ostrvi.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 12:24 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa to je kod nas normalan repertoar na stadionima. Ne znam kako ti ne dosadi da se 20 godina iščuđavaš? Zato i jeste toliko u kurcu. Ništa se ne isčuđavam, samo kažem kako to nije nigdje normalno. A harmijaške zastave na utakmicama Bosne.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 12:24 |
|
|
Niste vi takvi sto vascneko provocira nego zbog ovog
Privitak/ci: |
FB_IMG_1670062521247.jpg [ 62.64 KiB | Pogledano 1183 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 12:26 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa to je kod nas normalan repertoar na stadionima. Ne znam kako ti ne dosadi da se 20 godina iščuđavaš? Zato i jeste toliko u kurcu. Ništa se ne isčuđavam, samo kažem kako to nije nigdje normalno. Mi u kurcu? Vi ste u kurcu. Mi smo super. Nama je budžet za vojsku kao vama 2.5 budžeta Sarajstana. Ne blokiraju nas komšije nago vas. Ne umeće nama njemački turista nego vama. Ne vrijed glas Srba 5x manje nego glas Muslimana. Ne stradaju nama koljena u crkvi nego vama u džamiji itd.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 12:27 |
|
|
storarare je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Zato i jeste toliko u kurcu. Ništa se ne isčuđavam, samo kažem kako to nije nigdje normalno.
A harmijaške zastave na utakmicama Bosne. Zastave armije koja je branila BiH? Ja i? To isto što i ove gadosti što vi uzvikujete?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 12:28 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: storarare je napisao/la: A harmijaške zastave na utakmicama Bosne. Zastave armije koja je branila BiH? Ja i? To isto što i ove gadosti što vi uzvikujete? Kako kome. Nama je daleko gora vaša zastava od naših navijačkih parola.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 12:28 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Zato i jeste toliko u kurcu. Ništa se ne isčuđavam, samo kažem kako to nije nigdje normalno.
Mi u kurcu? Vi ste u kurcu. Mi smo super. Nama je budžet za vojsku kao vama 2.5 budžeta Sarajstana. Ne blokiraju nas komšije nago vas. Ne umeće nama njemački turista nego vama. Ne stradaju nama koljena u crkvi nego vama u džamiji itd. Ne može biti super kad si zatrovan na sve načine. Zločinci su heroji. Furate se na plastiku. Kultura vam je spala na najniže moguće grane. Jebala te vojska. Možeš samo dupe obrisati s komplet tim budžetom. Džabe ulažete u vojsku. Toliko.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 12:29 |
|
|
storarare je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Normalno je nož žica Srebrenica i ubij zakolji da šiptar ne postoji? U kojem svijetu je to normalno?
Da nas vi ne provocirate i mi bi bili mirni. Mi smo kao medved koji je miran dok se ostrvi. Ma da, mi smo krivi što ste vi krvoločni. Inače ne bi, al eto provociramo vas ko zec medvjeda.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 12:29 |
|
|
Branla Bosnu ,a svako malo napadala srpska sela. Harmijaši časnici ,Srbi krvnici.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 12:30 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Mi u kurcu? Vi ste u kurcu. Mi smo super. Nama je budžet za vojsku kao vama 2.5 budžeta Sarajstana. Ne blokiraju nas komšije nago vas. Ne umeće nama njemački turista nego vama. Ne stradaju nama koljena u crkvi nego vama u džamiji itd. Ne može biti super kad si zatrovan na sve načine. Zločinci su heroji. Furate se na plastiku. Kultura vam je spala na najniže moguće grane. Jebala te vojska. Možeš samo dupe obrisati s komplet tim budžetom. Džabe ulažete u vojsku. Toliko. Jebo tebe smog i memla. Šta će ti to u životu. Zar nije bolje da živiš u suhom prostoru i na čistom vazduhu. Njemačka...
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 12:31 |
|
|
storarare je napisao/la: Branla Bosnu ,a svako malo napadala srpska sela. Harmijaši časnici ,Srbi krvnici. Ta su srpska sela učestvovala u agresiji na BiH.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 12:31 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ne može biti super kad si zatrovan na sve načine. Zločinci su heroji. Furate se na plastiku. Kultura vam je spala na najniže moguće grane. Jebala te vojska. Možeš samo dupe obrisati s komplet tim budžetom. Džabe ulažete u vojsku. Toliko.
Jebo tebe smog i memla. Šta će ti to u životu. Zar nije bolje da živiš u suhom prostoru i na čistom vazduhu. Njemačka... Pa kad si zapeo, preseli iz Francuske u Njemačku. Niko ti Jankela ne brani.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 12:32 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: storarare je napisao/la: Da nas vi ne provocirate i mi bi bili mirni. Mi smo kao medved koji je miran dok se ostrvi. Ma da, mi smo krivi što ste vi krvoločni. Inače ne bi, al eto provociramo vas ko zec medvjeda. Pa što živite sa nama? Odvojite se. Šiptar i Hrvat nisu ludi da žive sa nama.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 12:37 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ma da, mi smo krivi što ste vi krvoločni. Inače ne bi, al eto provociramo vas ko zec medvjeda. Pa što živite sa nama? Odvojite se. Šiptar i Hrvat nisu ludi da žive sa nama. Jebiga tebi svaki put nanovo treba objašnjavati ko retardiranom djetetu. Neću više, nema smisla.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|