Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 40676 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
RossiandIka je napisao/la:
dudu je napisao/la:
Argentina nije nivo Brazila, u toj utakmici trebamo probati dominirati, oni su fajteri, svi su okupljeni oko Messija, ali nije taj nivo znanja i sposobnosti.
Koprcaš se kad je ovaj izjavio kako su Argentinci mix Talijana i Nijemaca.
Želio si reći kako ćemo im jebati sve po spisku ali ne želiš
Argentinci su slični nama igrom, borbeni, igraju kao momčad, taktička zrelost, prgavi do vraga. Samo ne smijemo nasjesti na provokacije da nas izbace iz našeg ritma. Previše su ovisni o Messiju, svaka lopta mora ići njemu, ako ga odsječemo i zaustavimo imamo finale. Igrački nisu razina Brazila ali su taktički i momčadski bolji.
Argentinci su slični nama igrom, borbeni, igraju kao momčad, taktička zrelost, prgavi do vraga. Samo ne smijemo nasjesti na provokacije da nas izbace iz našeg ritma. Previše su ovisni o Messiju, svaka lopta mora ići njemu, ako ga odsječemo i zaustavimo imamo finale. Igrački nisu razina Brazila ali su taktički i momčadski bolji.
samo jedno:
Naš mentalitet u svim sportovima:
izginut protiv nekog favorita i onda sve prosut, drago mi je što smo dobili samo Kanadu i nadam se da naši neće podcijeniti Argentince.
Nadam se izjavama naših engleskih prijatelja koji će nas napaliti kako nemamo šanse itd
samo jedno:
Naš mentalitet u svim sportovima:
izginut protiv nekog favorita i onda sve prosut, drago mi je što smo dobili samo Kanadu i nadam se da naši neće podcijeniti Argentince.
Nadam se izjavama naših engleskih prijatelja koji će nas napaliti kako nemamo šanse itd
Molimo svevišnjeg da Argentinci bacaju što više trash talk i da nas podcjene.
Potez HNS-a bi bio da jedan dio od osvojene love izdvoji i plati onim navijačima koji idu na utakmice Hrvatske put u Katar. Bar da nas se nakrca 10 000 na stadion. I to onih koji će nešto i navijati.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Argentina za sad, za razliku od Brazila, ima dosta kikseva, krivih dodavanja i slično. To moramo iskoristit i pobijedit ih u 90 min. Opasni su i oni na penalima i izpraksirani.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
Argentina za sad, za razliku od Brazila, ima dosta kikseva, krivih dodavanja i slično. To moramo iskoristit i pobijedit ih u 90 min. Opasni su i oni na penalima i izpraksirani.
Tradicija iz Rusije 18. nalaže da u polufinalu dobivamo bez penala.
Bilo bi dobro i bez produžetaka. Moramo se prestat toliko fizički i psihički iznurivat sa 120 min+ penali. Znam da je lakše tako igrati nego se više otvoriti i napadati ali obit će nam se to o glavu. Mislim, kad smo već u polufinalu ajmo ovo osvojit, nemojmo opet dobivat na lutriju. Ok, Brazil je priča za sebe, ali Japan naprimjer nam nije bio potreban.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
U onoj utakmici u Rusiji naša taktika je bila kavez za Messija. Ipak dojma sam kako je ovaj katarski Messi u puno boljoj formi od onog iz Rusije. Isto tako Argentinci su jači za nekoliko odličnih igrača - Martinez, Alvarez, Macallister, De Paul. Jači su u srednjem redu u odnosu na onu utakmicu iz Rusije.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 15:33 Postovi: 10974 Lokacija: Global South
Palo je u drugi plan ali gol Neymara sinoc je bila čista čarolija. U 110 minutu onako nešto napravit. Ispostavlja se tačno ono što sam napisao, da je uz Zidana vjerovatno najtalentovaniji fudbaler ikad. Čista elegancija.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.