Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3918 Lokacija: Stolni grad
Markanen ne znaš o čemu pričaš, ovo je fantastično izvedena klackalica i tu jedino možeš ili rušit igrača(to je jedini mogao Modrić napraviti jer su ostali bili u opasnoj zoni) ili pokušati presjeći loptu i tu je Gvardiol dobro postupio ali ostao je kratak sa svojom slabijom nogom, da je ostao na svom mjestu Neymar bi ili imao čist šut s 16m ili bi ti se sletio u prostor i tu ga ti ne možeš zaustaviti kao što ni Sosa nije mogao i da je Livi odbranio Neymar bi pao na pod i sudac bi pokazao na penal, jer je Sosa ušao u njeg bez namjere da igra loptom.
A onda ajmo reći propust uzrokovan umorom...Luka silom prilika ispred Neymara, okreće mu leđa umjesto da ga omete u putanji. Gvardiol čuva igrača, pa odjednom izlazi na Neymara, stane pa pokušava se vratiti...Sosa ne preuzima prostor, kasni reakcija..ostalo nebitno, ne smiju ga rušiti, Livaković malo ishitreno izlazi... Luka mi generalno pravi greške, više od uobičajenog. Umor.
Ma možemo reć šta god oćemo, sad smo u polufinalu baš nas briga
Moja prognoza je da ćemo od argentine izgubit 2:1 ili 1:0 i onda igrati za treće mjesto protiv portugala i to ćemo izgubit jer nam nikako ne odgovaraju, a Francuska je bolja od njih pa će opet u finale. Tako da moja prognoza, Francuska opet prvak, argentina srebrna, portugal brončani, hrvatska drvena. Svejedno izvanredan rezultat. Treba biti realan.
Razum ti je bitan. Pogledaj gdje te doveo tvoj razum samo nekoliko sati kasnije.
Razmisli malo o tome.
Nije to razum i nije to razmišljanje zdravo i korisno. Ne pridonosi ničemu.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Screenshot 2022-12-10 at 18-46-11 VIDEO Slavni američki novinar sve šokirao - pojavio se u Modrićevom dresu i pio tekilu na TV-u u čast Vatrenih.png [ 80.47 KiB | Pogledano 1477 put/a. ]
Vidjelo se iz aviona što slijedi, Luka pravi prvu grešku, Gvardiol drugu, Sosa treću...
Nema tu greške igrača, to je Dalićev gol i točno ono o čemu smo pričali da mora na vrijeme mjenjat igrače. Ja sam gledo tekmu sa "Dalić-boysima" i svi redom su ga smatrali krivim za gol što nije mjenjo umorne igrače. Dinamo ga spasio Oršić-Petko iako treba reć da se sretno odbila u sam kut i prevarila golmana Brazila. To je ono što smo pričali ako ne pucaš na gol ne može se lopta ni odbit u gol ili čak i da golman obrani neko od naši može odbijanac pospremit u gol. Moramo više pucat na gol u polufinalu i finalu.
Ovdje kao da se traže neke dlake u jajetu? Ako Zlatko "pogriješi" u svemu, a Hrvatska pobijedi, neću imati ništa protiv!
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
Da, to je to! Neka pati koga smeta, mi smo ljubimci cijelog svijeta!
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
Nema tu greške igrača, to je Dalićev gol i točno ono o čemu smo pričali da mora na vrijeme mjenjat igrače. Ja sam gledo tekmu sa "Dalić-boysima" i svi redom su ga smatrali krivim za gol što nije mjenjo umorne igrače. Dinamo ga spasio Oršić-Petko iako treba reć da se sretno odbila u sam kut i prevarila golmana Brazila. To je ono što smo pričali ako ne pucaš na gol ne može se lopta ni odbit u gol ili čak i da golman obrani neko od naši može odbijanac pospremit u gol. Moramo više pucat na gol u polufinalu i finalu.
Ovdje kao da se traže neke dlake u jajetu? Ako Zlatko "pogriješi" u svemu, a Hrvatska pobijedi, neću imati ništa protiv!
..da Modrić grijesi…a gvardiola najgora do sad..al Brazil je to..
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.