|
|
Stranica: 104/140.
|
[ 3486 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 14 pro 2022, 00:11 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8390 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Velebit je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Možda je baš to i presudilo.
Previše govora o tome, prevelika koncentracija na to.
Mislim da je to i bila taktika, isprovocirati Argentince, ali drugi gol nam je presudio. Kod prvog si još u igri. Drugi gol je dosa jer su se 4 nasa obrambena a) bojala faulirat Alvareza b) bila inferiorno vjesta da mu otmu loptu Treci gol je dosa iz identicnog razloga. Tipujem na a).
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
|
|
Kronos je napisao/la: Argentinci su nas pobijedili taktički dok mi nismo uspjeli jednu ozbiljnu priliku stvoriti, a to je za jedno polufinale premalo. Napad nam je jako slab i to se vidjelo od početka turnira. Sta ce tek bit za 5, 10, 15 godina kad ne budemo imali NAJBOLJI vezni red nego samo DOBAR vezni red. A napad isti ili jos gori.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
|
|
Velebit je napisao/la: Drugi gol je dosa jer su se 4 nasa obrambena
a) bojala faulirat Alvareza b) bila inferiorno vjesta da mu otmu loptu
Treci gol je dosa iz identicnog razloga. to su ti znakovi te nediscipline i umora o kojem pričam. kad si uvijek malo kratak i malo netočan. Alvarez je čak izgubio loptu i onda ju je netko od naših nespretno ispucao, krivo i vratio njima. umjesto da rješiš jednotavno uvijek malo zakompliciraš.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 14 pro 2022, 00:12 |
|
|
"Braća" Srbi paćenici..
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Velebit je napisao/la: Drugi gol je dosa jer su se 4 nasa obrambena
a) bojala faulirat Alvareza b) bila inferiorno vjesta da mu otmu loptu
Treci gol je dosa iz identicnog razloga. Tipujem na a). Pa isli su se driblat s njim i zakazali. Oba problema. Dakle luzerski mentalitet. Drugi gol je dosa zbog vec prisutnog luzerskog mentaliteta. Treci gol je takoder dosa zbog luzerskog mentaliteta.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
|
|
Velebit je napisao/la: A napad isti ili jos gori. to je sve kibidabi, možda će nam napad biti još bolji. ja sam 1998. mislio da to neću nikada više vidjeti, onda sam vidio i finale, pa sam opet misli oda 20 godina ništa, kad evo opet polufinale. ne treba vračati ni gatati.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 14 pro 2022, 00:13 |
|
|
Velebit je napisao/la: daramo je napisao/la: Lovren ne vidi Alvareza da prolazi kraj njega a ne da predvidi šta će se dogoditi za pet sekundi. Alvarez je odigrao vrhunski.
Je, taj pristicavi alvarez nas je unistia vise od ikog. Jos su se usrali i bojali ga se faulirat jer 'argentinci su opaki decki'. Di su ga trebali faulirat? Na petercu? Kod prvog gola ga nisu ni taknuli, a sudac mu je dao penal.
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 14 pro 2022, 00:14 |
|
|
dudu je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la: Umora je bilo itekako. Kad sam vidio sastav koji ce istrcat izgubio sam volju za gledanjem. Umjesto da skupi muda i prvi sastav osvjezi deckima koji grizu kao majer i orsic dalic po starom dobrom receptu - isto kao lrotiv brazila. Samo netko mu zaboravio napomenut da ovo smece od argetinske ekipe nije ni blizu brazila. Dalicu hvala na svemu, prihvati ponudu iz kine ili saudijske arabije. Dobit argentinu u polufinalu i ovako postavit igru moze samo neznalica. Ili laganini. Nekad se pitam jel laganini Dalic nismo ponovili nijednom igru iz Lige nacija, ali je točno i da na svjetskom nisu igrali isti igrači. cijedio je koliko je mogao, u drugom se vidjelo da su ovi s klupe daleko življi i opasniji po gol. Dalic ne ove greske radio i prije, onda je nakon Eura malo se sredio i postavio igru koja je licila na nesto. Ovo u drugom poluvremenu danas je bilo tesko gledat. Kao da gledam snimku s mog termina. Kad je izvadio brozovica ostala je ogromna rupa u sredini preko koje su nam argentinci slagali kontre. Sreca pa kinezi i seici nemaju pojma o nogometu pa ih to nece smesti da istresu vrecu milijuna za laganinija
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39511 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Alvarez nije driblao nego pucao i poslije toga se zakucao u Livakovića. Ali niti to nije važno ako si dobar nećeš se nakon toga raspasti, mi jednostavno nismo bili na razini. Niti niti Argentina odigrala nešto koliko smo mi bili katastrofalni i zasluženo izgubili.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Meni osobno je Pašalić ostao dužan. Ostali su igrali koliko su moglina on može puno više.
Ne znam je li zbog pozicije ili je trenutno van forme ali on može puno bolje.
Imamo mi budućnost. Oršić umjesto Perišića. Kova umjesto Modrića uz Majera, tu je i Sučić, pa 2 Šutala umjesto Lovrena i Vide, Stanišić i eto, dosta.
Samo za Broza nemamo pravog, Mišić u Dinamu mu je najbolja zamjena a nije mu ni blizu.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 14 pro 2022, 00:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60058 Lokacija: DAZP HQ
|
Velebit je napisao/la: Gaugamela93 je napisao/la: U vezi imamo Majera i Sučića... Šteta što Sučić nije dobio priliku pred kraj ove utakmice... Na koje prospekte u napadu misliš? Sucic je bia neadekvatan na svim prijateljskim i igrama u Ligi nacija. Naravno ne kazem ja da su mladi LOSI. Nisu losi nikako. Nisu ni Livaja ni Kramaric ni Petkovic ni Orsic LOSI. No nisu taj elitni nivo ka Modric, Messi, Ronaldo, Ibrahimovic itd. Ima mnogo reprezentacija dobre i kvalitetne i disciplinirane igrace no da Hrvatska reprezentacija konkurira sa talentom i svim ostalim OPET ovom sta smo gledali s ovom generacijom tj Dalicem vrlo tesko. Mislim da ce to izgledat gadno vec 2024. ako 'senatori' budu u mirovini a visoke sanse da hoce. A sa ce Hrvatska imat dovoljno talenta i svega kasnije uz ove mikro generacije koje ne odrastaju uz nogomet nego gaming, mos mislit. u kojoj si ti utakmici gledao Sučića, mali je ušao protiv Francuske u Parizu na 10-tak minuta i u Splitu protiv njih, skupio par minuta i dobro to malo odigrao. još je igrao sa Saudijskom u pripremnoj. on je potpuno drukčiji tip veznjaka od svih koje imamo, em je relativno visok (185 cm), em gleda gol, nema veze s Lukom, sličniji je Rakitiću, ali da će biti igračina nema sumnje. nasljednik Modrića je Martin Baturina, iste je visine kao Luka i isto kao Luka s 19-20 godina prolazi igrače kao da ih nema. malo je dečko priprost, ali to u nogometu ne mora značiti puno. iako podsjeća više na Iniestu nego na Modrića, moram priznati.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 14 pro 2022, 00:20 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39511 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ne znam kojeg vraga raspravljate kad ga pucaju kompleksi. I trebaju ih pucati.
|
|
Vrh |
|
|
Kronos
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 14 pro 2022, 00:22 |
|
|
divizija je napisao/la: Velebit je napisao/la: A napad isti ili jos gori. to je sve kibidabi, možda će nam napad biti još bolji. ja sam 1998. mislio da to neću nikada više vidjeti, onda sam vidio i finale, pa sam opet misli oda 20 godina ništa, kad evo opet polufinale. ne treba vračati ni gatati. To je to.
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 14 pro 2022, 00:22 |
|
|
Velebit je napisao/la: Dalic je kriv za ovo.
Priprema je bila ajmo imat luzerski mentalitet. 'Argentinci su opasni ne smimo ih taknit jer ce nas istuc i izridat'.
Onda se nasa obrana usrala i nije se usudivala radit faulove koji su tribali ic na dvi drugi i treci gol.
Mrzin tu jednu submisivnost i zelju bit #goodboy
Nije odma mica 'pouzdane' igrace koji su od starta bili nespretni i radili greske. Najvise mislim na sosu i lovrena. Di je Soros i subverzivnost Dobro nisi spomeno masone
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 14 pro 2022, 00:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60058 Lokacija: DAZP HQ
|
baza je manja danas, ali su nogometne škole daleko jače nego u moje vrijeme, ja sam godinu stariji od Luke, u Dinamu sam igrao dvije godine pa otišao u Zagreb i nedugo zatim odustao od nogometa, iz moje generacije koja je bila ekstra talentirana na kraju je samo Kranjčar postao igrač i Hrvoje Čale nekakav igrač, jednostavno tu nije bilo profesionalnosti, fokusa, posvećenosti, igrači u koje bih se kunuo da će biti pravi igrači su odustali od nogometa s 20 godina, pada mi na pamet Eduardov kum Asmir Oraščanin, kako taj nije uspio u nogometu mi je misterij dan danas.
drugo, manja baza je i manji problem jer se ne gubi stanovništvo toliko u nogometnim centrima, a Zagreb i Split su najznačajniji.
treće, uvijek će nešto kapnuti iz dijaspore, poput Sučića, Vidovića, Pašalića (Marca, ne Marija) itd.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 14 pro 2022, 00:25 |
|
|
Velebit je napisao/la: Di nan je Joe 'Za Dom' Simunic?
Ovi momci nisu spremni Gvardiol i Lovren su bolji igrači po kvaliteti nego što je Šimunić ikad bio, svaka mu čast, ali sereš
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 14 pro 2022, 00:26 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Kronos
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 14 pro 2022, 00:27 |
|
|
Trenutak istine
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 14 pro 2022, 00:27 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Gvardiol i Lovren su bolji igrači po kvaliteti nego što je Šimunić ikad bio, svaka mu čast, ali sereš falilo je danas agresivnosti, jedno 10 argentinskih akcija je trebalo faulirati. igrači su ostajali korak kratki jer su ipak umorni i ispražnjeni. svatko tko misli da nisu, da to nema efekta, ne shvaća kako ljudsko tijelo funkcionira.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 14 pro 2022, 00:29 |
|
|
dudu je napisao/la: Beusan kaže da je penal za Argentinu, ali već je ostario i posenilio. Beusan je bio kriminalno oko sokolovo, a nije bolji bio ni kao sudac. bio je toliko kontradiktoran da je to tragikomično
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 14 pro 2022, 00:29 |
|
|
divizija je napisao/la: Jefferson Davis je napisao/la: Gvardiol i Lovren su bolji igrači po kvaliteti nego što je Šimunić ikad bio, svaka mu čast, ali sereš falilo je danas agresivnosti, jedno 10 argentinskih akcija je trebalo faulirati.. Šimunić kralj...Gvardiol, ovako se iskipa...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 14 pro 2022, 00:30 |
|
|
dudu je napisao/la: baza je manja danas, ali su nogometne škole daleko jače nego u moje vrijeme, ja sam godinu stariji od Luke, u Dinamu sam igrao dvije godine pa otišao u Zagreb i nedugo zatim odustao od nogometa, iz moje generacije koja je bila ekstra talentirana na kraju je samo Kranjčar postao igrač i Hrvoje Čale nekakav igrač, jednostavno tu nije bilo profesionalnosti, fokusa, posvećenosti, igrači u koje bih se kunuo da će biti pravi igrači su odustali od nogometa s 20 godina, pada mi na pamet Eduardov kum Asmir Oraščanin, kako taj nije uspio u nogometu mi je misterij dan danas.
drugo, manja baza je i manji problem jer se ne gubi stanovništvo toliko u nogometnim centrima, a Zagreb i Split su najznačajniji.
treće, uvijek će nešto kapnuti iz dijaspore, poput Sučića, Vidovića, Pašalića (Marca, ne Marija) itd. Manjak baze možemo nadomjestiti ozbiljnim ulaganjem u sport. Budimo realni koliko smo novca uložili , 3 polufinala su ravna čudu. Imamo raspali stadion u glavnom gradu a prvi moderni stadion nakon 50 godina nam prave Mađari. Treba laganinija poslati da žica pare kod "kancelara" za nogometni kamp u svakoj županiji
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 14 pro 2022, 00:32 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Šimunić kralj...Gvardiol, ovako se iskipa... protiv Brazila nismo imali tih problema. čim je dobio loptu Brazilca smo rušili. danas smo ipak previše poletjeli, pa igrali prenaivno
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 14 pro 2022, 00:33 |
|
|
Dobro ne možete kriviti dečka od 20 godina, neiskustvo i respekt, dečko se htio nadigravati ali će mu u Premier ligi to brzo izbiti iz glave, naučit će da u ovakvoj situaciji napadač mora završiti van terena, dovoljno da se samo zabio u njega.
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 14 pro 2022, 00:33 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Messi je 4 puta simulirao pad u prvih 15 min. Trebalo mu je slomit nogu. Trebao je prvo dobiti žuti! Ovakvo suđenje je antipropaganda za nogomet!
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|