|
|
Stranica: 131/140.
|
[ 3486 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 09:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76737 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Moja Domovina, pjesma u rangu Dobro Jutro Hrvatska, "ustaška pesma".
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 09:19 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Najgore kod ovih pjevača je što su u takvoj struci da ne mogu otići u mirovinu. Pa ovi bi pjevali i da je bio nekakav doček 1992. S tim da Jura Stublić nije znao pjevati ni 1992
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 09:28 |
|
|
Prvo i osnovno Zagreb ne zna napraviti atmosferu kao južnjaci Dalmatinci i Hercegovci. Drugo, užasan je bio izbor pjesama, cenzura kao u komunizmu. Ajde da je zeleni Tomašević zabranio "nacionalističke pjesme kao Čavoglave", ali nije bilo običnih budnica hitova kao npr. Kome bi šumilo more moje sinje, Ne dirajte mi ravnicu itd. Ništa od Škore, Bulića, Thompsona nije pušteno na razglas. Klapa HRM je malčice spasila totalni fijasko od dočeka sa 3 pjesme. Dosadni su sa Zaprešić boysima i ostalom teladi. Slavi se medalja pjesma na razglasu Marica zna, u Čikagu su gangsteri Lijek je za to da odsad dočeci ne budu u Zagrebu!
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 09:31 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1660 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
"Lijepa li si"svojata teritorij druge države !
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 09:32 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39509 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 09:37 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
NiceBoyZg je napisao/la: "Lijepa li si"svojata teritorij druge države ! Puno bi bolje bilo da su harmonika i Užičko bili, to razgali mase. Svi kojima fali "štimunga" bi trebali razmislit žele li bit Srbi ili Hrvati. Mi i jesmo drukčiji jer imamo mjeru, kulturu, skromnost. Meni su to sve vrlo pozitivne osobine.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 09:38 |
|
|
divizija je napisao/la: dudu je napisao/la: Evo krenule prozivke da Torcida nije desno. Torcida u cijelosti sigurno jest, ali strukture Ostoje Rankovića i njihov specijalni rat nemaju veze s desnicom, već su istvoremeno vodili rat i protiv reprezentacije i protiv hrvatskog Vukovara i šatora u Sasvskoj i ZDSa i svega što desnica predstavlja. i desnica i reprezentaicja su imale istog neprijatelja. samo naivac može misliti da smo se u rusiji slučajno pojavili s novim dresovima, zbog kojih je Drago Pilsel iz kože iskakao. Jedina baš antihrvatska, anacionalna navijačka skupina su White Angelsi, navijači NK Zagreba. Svi drugi su hrvatski nastrojeni, uključujući naravno i navijače Jadrana iz Poreča, Istre iz Pule itd.
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 09:39 |
|
|
neretvanin je napisao/la: Slavi se medalja pjesma na razglasu Marica zna, u Čikagu su gangsteri Ovo nisam mogao vjerovati
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 09:41 |
|
|
dudu je napisao/la: Opstruriala je Torcida prije svih, baš notorno opstruirala, ostali puno suptilnije. I neki dan su opet skandirali da je Modrić ***. I imam dosta poznanika Torcidaša i oni nikad s reprezentacijom neće biti na ti, i danas mi jedan piše da šta se Livaja ima obraćati purgerskoj gubi. To Torcida i njena vrhuška i danas misli, samo je izgubila interes za reprezentaciju pa ne radi direktnu štetu. Ne znam koji *** je "purgerska guba" ginula oko Dubrovnika, na Dinari itd. To su realno antihrvati. Ne svi torcidaši, ali ovakvi sigurno
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 09:45 |
|
|
dudu je napisao/la: weasel je napisao/la: Ma kakav Šimunić, ljudi moji stvar je do nas kao naroda. Ako ćemo pustiti da nam neki miševi brane vikati ZDS onda bolje i ne zaslužujemo.
To je pozdrav hrvatskih branitelja a FIFI smo te 2013. trebali reći da odhebu s tužbama. Bio je onaj neki FARE kojeg više nema koji je sve pratio i prijavljivao UEFAi i upravo u to vrijeme je Šimunić uzvikivao ZDS i doslovno od tog trena je taj pozdrav, dotad normalan na stadionima, neupitan, poslao u tešku ilegalu. To je činjenica da ga je on ukanalio. Da, prije se ZDS stalno čulo na stadionima, sad ništa
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 09:49 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Da je itko iz Torcide crtao kukasti, on bi odavno bio u prdekani.
Nije u prdekani jer nije neki navijac, niti je obicni prolaznik, nego je Ostojin operativac. I cijela prica je pametnom covjeku jasan putokaz u kojem smjeru sve ide, i sa kojim ciljem. Pa zasto je agent crtao svastiku, zasto nije petokraku, eto na razmisljanje.
Pomoci cu bar za nekog ako netko ovo cita mimo nas sudionika rasprave, iz istog razloga iz kojeg je KOS minirao zidovsko groblje u Zagrebu, ne islamsko ne budisticko ne ni pravoslavno, vec zidovsko.
Jos jedan primjer, Dobroslav Paraga, nije li najbolji primjer kako se desnica koristi u antihrvatske ciljeve. Mislim na onaj gluplji dio desnice koji ni danas ne kuzi ko je Paraga, ni nakon sto je skinuo janjecu kozu sa glave i pokazao ciji je vuk.
Da je Dobroslav uradio sto mu je bio zadatak, tko zna, mozda bi danas u Zagrebu imali organizirane sesije o stetnom uticaju neoustaskih snaga na socijalisticko drustvo i seminare o povampirenim ustasama koji ruse bratstvo i jedinstvo naroda i narodnosti. Mada ni ovako nismo daleko od toga, ali to je vec druga tema. Paraga je 1/1 srpski agent. Srbi kažu da je RH nova NDH - eto Parage da potvrdi. Srbi lansiraju laž o prodaji Vukovara/Posavine - evo Parage da to potvrdi. Što je dobro u tome da se vojne jedinice zovu po Rafalu Bobanu i sličnima? Doslovno se diskreditiramo pred svijetom i to u trenucima dok smo nepriznati, a vjerojatno odbijamo i dio normlanih Srba. Općenito svatko tko forsira teme iz WW2 u javnosti, bilo s ustaške bilo s partizanske pozicije - radi štetu Hrvatskoj
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 09:50 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Jako mi nedostaje ZDS.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 09:51 |
|
|
Novdan je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Da je itko iz Torcide crtao kukasti, on bi odavno bio u prdekani.
Nije u prdekani jer nije neki navijac, niti je obicni prolaznik, nego je Ostojin operativac. I cijela prica je pametnom covjeku jasan putokaz u kojem smjeru sve ide, i sa kojim ciljem. Pa zasto je agent crtao svastiku, zasto nije petokraku, eto na razmisljanje.
Pomoci cu bar za nekog ako netko ovo cita mimo nas sudionika rasprave, iz istog razloga iz kojeg je KOS minirao zidovsko groblje u Zagrebu, ne islamsko ne budisticko ne ni pravoslavno, vec zidovsko.
Jos jedan primjer, Dobroslav Paraga, nije li najbolji primjer kako se desnica koristi u antihrvatske ciljeve. Mislim na onaj gluplji dio desnice koji ni danas ne kuzi ko je Paraga, ni nakon sto je skinuo janjecu kozu sa glave i pokazao ciji je vuk.
Da je Dobroslav uradio sto mu je bio zadatak, tko zna, mozda bi danas u Zagrebu imali organizirane sesije o stetnom uticaju neoustaskih snaga na socijalisticko drustvo i seminare o povampirenim ustasama koji ruse bratstvo i jedinstvo naroda i narodnosti. Mada ni ovako nismo daleko od toga, ali to je vec druga tema. Paraga je 1/1 srpski agent. Srbi kažu da je RH nova NDH - eto Parage da potvrdi. Srbi lansiraju laž o prodaji Vukovara/Posavine - evo Parage da to potvrdi. Što je dobro u tome da se vojne jedinice zovu po Rafalu Bobanu i sličnima? Doslovno se diskreditiramo pred svijetom i to u trenucima dok smo nepriznati, a vjerojatno odbijamo i dio normlanih Srba. Općenito svatko tko forsira teme iz WW2 u javnosti, bilo s ustaške bilo s partizanske pozicije - radi štetu Hrvatskoj Možda nije bio agent nego korisna budala, isto kao i Alija Izetbegović kojeg su pustili na slobodu da Muslimane prepolovi, kao što jest.
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 09:53 |
|
|
divizija je napisao/la: nije bila tema dok je leftardi nisu pretvorili u temu. oni su organizirali FARE i kad su došli na vlast, počeli sustavno cinkati, pratiti, raditi prijave i postigli efekt. ti misliš da je problem Šimunić, on je bio samo povod. Problem je peta kolona.
toj gubi treba začepiti usta, a ne podilaziti. ne im se sklanjati, nego ih zgaziti.
Trebalo je imati nacionalno maksimalno nabijen doček i sada i prije 4 godine. i u organizaciji, ne samo u publici.
ovo je sramota od programa Sve potpisujem! Šimunić je bio samo povod. Da nisu bili zlonamjerni, ne bi od toga pravili dramu. I sve te subverzije rade o trošku građana
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 09:55 |
|
|
laganini je napisao/la: Hrvati su opet režirali skandal! Vatreni su napravili velik uspjeh na Svjetskom prvenstvu, ali džaba - pjesmom koja propagira ustaštvo sve su uprskali", piše Kurir. "Kao i prije četiri godine, ponovo su se Trgom bana Jelačića orile pjesme Marka Perkovića Thompsona, koji propagira ustaštvo i mržnju prema Srbima.
Prednjačili su Mateo Kovačić i Dejan Lovren, a u centru pažnje bile su pjesme poput Pukni puško i Moja domovina. Prije četiri godine Mateo Kovačić se također dohvatio mikrofona i tada prvi put otpjevao pjesmu Pukni puško", navodi Kurir u svom tekstu.
"Hrvatska bruka: Promocija ustaštva usred Zagreba! Susjedi slavili uspjeh na Svjetskom prvenstvu, ali ponovo pokazali mržnju prema Srbima", naslov je članka portala Novosti koji navodi: "Oko 100 tisuća ljudi dočekalo je Vatrene. Kao i prije četiri godine orile su se pjesme Marka Perkovića Thompsona, koji propagira ustaštvo i mržnju prema Srbima...opet sam triba stavit pod humor Lijepo.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 10:33 |
|
|
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 10:34 |
|
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 11:01 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: weasel je napisao/la: Nećemo grupu proći, a kamo li da gledamo neka polufinala, četvrtfinala itd. Treba se spustiti na zemlju, Rusija je jednom u 20 godina... Kakav dubokoumni prognostičar nakon prve utakmice s Marokom. Da , pogrješio sam i što sada? TKo je očekivao da ćemo opet biti u utrci za finale laže kao pas.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 11:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60053 Lokacija: DAZP HQ
|
weasel je napisao/la: Glazbenik je napisao/la: Kakav dubokoumni prognostičar nakon prve utakmice s Marokom. Da , pogrješio sam i što sada? TKo je očekivao da ćemo opet biti u utrci za finale laže kao pas. Najavljujem titulu već pola godine i kao kapetan Modrić razočaran sam s broncom i nije mi bilo do nekog slavlja bez obzira koliko je to povijesni rezultat. I baš kao kapetan sam uvjeren da je zlato pitanje trenutka. To nije nikakav olaki optimizam, to je dokazano i dokazivo, idemo po kantu, dok ne osvojimo neće nas štufat.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 11:14 |
|
|
dudu je napisao/la: Najavljujem titulu već pola godine i kao kapetan Modrić razočaran sam s broncom i nije mi bilo do nekog slavlja bez obzira koliko je to povijesni rezultat. I baš kao kapetan sam uvjeren da je zlato pitanje trenutka. To nije nikakav olaki optimizam, to je dokazano i dokazivo, idemo po kantu, dok ne osvojimo neće nas štufat. da je kapetan 5 godina malđi i ja bi imao taj optimizam. kapetan mi djeluje nezamjenjiv Luka je samo jedan
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 11:16 |
|
|
neretvanin je napisao/la: Prvo i osnovno Zagreb ne zna napraviti atmosferu kao južnjaci Dalmatinci i Hercegovci. Drugo, užasan je bio izbor pjesama, cenzura kao u komunizmu. Ajde da je zeleni Tomašević zabranio "nacionalističke pjesme kao Čavoglave", ali nije bilo običnih budnica hitova kao npr. Kome bi šumilo more moje sinje, Ne dirajte mi ravnicu itd. Ništa od Škore, Bulića, Thompsona nije pušteno na razglas. Klapa HRM je malčice spasila totalni fijasko od dočeka sa 3 pjesme. Dosadni su sa Zaprešić boysima i ostalom teladi. Slavi se medalja pjesma na razglasu Marica zna, u Čikagu su gangsteri Lijek je za to da odsad dočeci ne budu u Zagrebu!Nema tu pomoći, za glavonje ne postoji ništa osim zegeja u Hrvatskoj. Split bi napravio 10x bolji i vatreniji doček.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 11:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60053 Lokacija: DAZP HQ
|
divizija je napisao/la: dudu je napisao/la: Najavljujem titulu već pola godine i kao kapetan Modrić razočaran sam s broncom i nije mi bilo do nekog slavlja bez obzira koliko je to povijesni rezultat. I baš kao kapetan sam uvjeren da je zlato pitanje trenutka. To nije nikakav olaki optimizam, to je dokazano i dokazivo, idemo po kantu, dok ne osvojimo neće nas štufat. da je kapetan 5 godina malđi i ja bi imao taj optimizam. kapetan mi djeluje nezamjenjiv Luka je samo jedan Luka je jedan, ali Luka nije imao adekvatnu špicu sa sobom kroz cijelu karijeru, osim kratko vremena s Eduardom. Špice su najvažnije, dobrih veznjaka ćemo uvijek imati na lopate koji će kreirati za napadače, ali nama treba netko tko može zabiti 5-6 golova na prvenstvu, bez takvog se ne osvaja zlato. Stoga mislim da ćemo u idućem periodu biti još bolji, možda ne kratkoročno dok mladi ne stasaju, ali već do idućeg svjetskog bit ćemo top.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 11:25 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: weasel je napisao/la: Nećemo grupu proći, a kamo li da gledamo neka polufinala, četvrtfinala itd. Treba se spustiti na zemlju, Rusija je jednom u 20 godina... Kakav dubokoumni prognostičar nakon prve utakmice s Marokom. Čist petokolonaški post.Treba ga prijavit.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 11:32 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: NiceBoyZg je napisao/la: "Lijepa li si"svojata teritorij druge države ! Puno bi bolje bilo da su harmonika i Užičko bili, to razgali mase. Svi kojima fali "štimunga" bi trebali razmislit žele li bit Srbi ili Hrvati. Mi i jesmo drukčiji jer imamo mjeru, kulturu, skromnost. Meni su to sve vrlo pozitivne osobine. Po kolu i harmonici bi reko da su se ovi odlučili šta će bit još prije 4 godine. Nije teško donijet pravu odluku. https://youtu.be/sUYVHSmIEOM
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 11:37 |
|
|
dudu je napisao/la: weasel je napisao/la: Da , pogrješio sam i što sada? TKo je očekivao da ćemo opet biti u utrci za finale laže kao pas. Najavljujem titulu već pola godine i kao kapetan Modrić razočaran sam s broncom i nije mi bilo do nekog slavlja bez obzira koliko je to povijesni rezultat. I baš kao kapetan sam uvjeren da je zlato pitanje trenutka. To nije nikakav olaki optimizam, to je dokazano i dokazivo, idemo po kantu, dok ne osvojimo neće nas štufat. Modrić je u pravu, naš tim je definitivno zrel za uzimanje zlata, imamo sada iskustva u natjecanju , znamo kako se igra samo nam se treba potrefit opet dobar team. Velike zemlje čekaju po 15-20 godina da im se ponovi jedno veliko Finale, tako da to Modrićevo obećanje može biti ispunjeno tko zna kada... Nadajmo se što ranije, nikom se ne čeka 20 godina
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|