Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61066 Lokacija: DAZP HQ
dudu je napisao/la:
crni_bombarder je napisao/la:
Koliko sam ja cuo, Belju Osijek vec povezuje sa nekim bundesligasima, mozda cak vec sad u sijecnju.
Po meni pametnije bi bilo ici u Dinamo ali skup je za modre.
Bitno naglasiti drzi ga Roof Mertesakerov, tamo je i ovaj argentinski izbornik Scaloni menadzer, drze neke od najboljih njemackih i bundesligaskih igraca poput Havertza, Manea, Gnabrya, nekako prirodno da ce ga u Bundesligu transferirati.
Vele da je to već gotovo i da ide u Borussiu Mönchengladbach.
Nevjerojatno, ali par sati kasnije vijest se obistini.
NAVIJAČKI "KATARSKI BEĆARAC" - IVAN ŠTIVIĆ & ŠOKAČKA POSLA
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
Bio sam uvjeren prije ovog prvenstva, a sad sam apsolutno siguran.
Hrvatska će biti svjetski prvak.
Nema više nikakve sumnje.
Treba početi pripremati povijesnu feštu već sad. To se ne smije ostaviti slučaju.
Trebamo novu navijačku pjesmu koja pršti samopouzdanjem, pozitivnom, optimizmom. Koju možemo pjevati 90 minuta, a da si ne dosadimo.
Hoću stihove zahvale hrvatskim braniteljima, kako nas tata Tuđman gleda s neba i kako sanjamo trenutak kad ćemo postati svjetski prvaci i nabiti Afruke u finalu.
Treba nam indoktrinacija. Čista vjera da ćemo biti svjetski prvaci. Mora ući u uho i umove.
Jedva čekam nastavak hrvatske dominacije.
Liga nacija idealan početak. To uzmemo, vidimo da nije ništa strašno osvojti neki trofej i idemo na Euro utjerat svima strah u kosti kao Uskoci Turcima i gradžanima.
Bit će veličanstveno.
To je već stvar vjere poduprte znanstvenim činjenicama.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61066 Lokacija: DAZP HQ
Reconquista je napisao/la:
Bio sam uvjeren prije ovog prvenstva, a sad sam apsolutno siguran.
Hrvatska će biti svjetski prvak.
Nema više nikakve sumnje.
Treba početi pripremati povijesnu feštu već sad. To se ne smije ostaviti slučaju.
Trebamo novu navijačku pjesmu koja pršti samopouzdanjem, pozitivnom, optimizmom. Koju možemo pjevati 90 minuta, a da si ne dosadimo.
Hoću stihove zahvale hrvatskim braniteljima, kako nas tata Tuđman gleda s neba i kako sanjamo trenutak kad ćemo postati svjetski prvaci i nabiti Afruke u finalu.
Treba nam indoktrinacija. Čista vjera da ćemo biti svjetski prvaci. Mora ući u uho i umove.
Jedva čekam nastavak hrvatske dominacije.
Liga nacija idealan početak. To uzmemo, vidimo da nije ništa strašno osvojti neki trofej i idemo na Euro utjerat svima strah u kosti kao Uskoci Turcima i gradžanima.
Bit će veličanstveno.
To je već stvar vjere poduprte znanstvenim činjenicama.
Nema ništa od čekanja, ovo je jedino mjesto gdje se ta nova himna može roditi.
Trebamo najprije pronaći adekvatnu melodiju i onda uprijeti sva naša povjesna znanja i težnje da ispadne najjača navijačka pjesma ikad.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.