Šta je ? Jes to ljubomoran ? Krivo ti što vi nemate rijeku govnoraču . Imaće te pod Draškom polako.
Imamo Crkvenu. Ista ko Miljacka samo što smo je mi prekrili da se ne vide govna. Zovemo je kanalizacija. Promuslimani ponosno pokazuju svoja i srpska govna sa Pala turistima.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
Kad god ga ova dvojica u predsjedništvu ispišaju kao sada za aerodrom i gasovod odmah mu skoči pritisak i vrijeđa
Vi ušljivci ne znate ništa u životu stvoriti pa bi da i drugi da budu kao vi. Smeta vam kad sposobni grade. Zabranili bi. Izgradićemo mi Mujo i aerodrom i gasovod. A vi ćete i dalje čekati i kmečati da vam ga neko izgradi. Jer to ste vi. Nula.
To nešto ko ona Agencija za lijekove. Sve nešto provode se aktivnosti a nigdje ni Agencije ni aerodroma.
Sve što smo rekli da ćemo izgraditi - izgradili smo. A vi ste za sve rekli - Nema od tog ništa. Jer to ste vi. Minderaši. Kahva i rahat lokum narod. Ni za šta vas alah nije stvroio i ništa napraviti ne znate. Maksimum vam je da pokušavate još nekog odvući na dno na kojem se nalazite.
novovrijeme je napisao/la:
mirusvijetu je napisao/la:
To nešto ko ona Agencija za lijekove. Sve nešto provode se aktivnosti a nigdje ni Agencije ni aerodroma.
Sve što smo rekli da ćemo izgraditi - izgradili smo. A vi ste za sve rekli - Nema od tog ništa. Jer to ste vi. Minderaši. Kahva i rahat lokum narod. Ni za šta vas alah nije stvroio i ništa napraviti ne znate. Maksimum vam je da pokušavate još nekog odvući na dno na kojem se nalazite.
Ma to što ste izgradili je zato što smo na kraju mi dali zeleno svijetlo, kao za onaj most kod Bratunca. Bilo blokirano godinama.
Uostalom nemamo ništa protiv da gradite ali prvo moramo razmontirati zločinačku tvorevinu ''rs'' nastalo na genocidu i etničkom čišćenju i najtežim zločinima nakon II s.r. Nemamo ništa protiv da se gradi Trebinje ali sve dok je ''rs'' tu, postavljat ćemo klipove gdje stignemo.
Šta evo aktuelno? Postavio fb stranicu, prve slike akcija čiščenja parkova
Baš si google botina.
Sad ja mogu naći na netu koliko hoćeš slika BL zatrpane smećem i pun Vrbas smeća.
Pa može naći jedino slike iz avgusta kad nam dođe muslimanska dijspora na godišnji odmor. U Švedskoj ne smiju uživiti u smeću pa dođu u Bosnu, razbacaju otpad po Sutrurliji i čekaju da ih zapuhne miruh Bosne.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.