HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 24 vel 2025, 09:30.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1498 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 60  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Yugo ljevičari, LGTBQ trans aktivistkinja, hladnopivaš uhićeni u Africi zbog trgovine djecom
PostPostano: 30 pro 2022, 22:03 

Naša Kvačica je napisao/la:
The Green Zebra je napisao/la:
Kojeg su te osobe spola ili roda? Je li moguće da se kod njih razlikuju? I druga slična pitanja. :zubati
Koliko mi poznato "ja sam poremećaj" nije baš popularan identitet.

"Ja sam poremećaj" istina nije popularno. Nitko ne želi imati neki poremećaj.

Poremećaji i dalje postoje iako ne želimo. Mogu se npr ja identificirati kao da nemam dioptriju, ali i dalje je pametnije da stavim naočale barem kad vozim. I što sad, da se ja osjećam kao da imam savršen vid iako nemam? To jednostavno se kosi sa zdravim razumom.

Mogu se i osjećati recimo kao milijunaš. Molim lijepo poštuj moj identitet i želim da mi društvo omogući jahtu, Bentley, dvorac itd, smislit ću već ostalo. :rolleyes

Postoji laserska operacija vida.
Izabrao sam taj sindrom jer imaju XY kromosome, pa su po tvojoj logici apsolutno muškarci, ne mogu onda biti ni "poremećaj" ni išta drugo.

Primjer sa milijunašem nije praktično realan, ali transrodnim osobama je praktički moguće pružiti (bar približno) ono što žele.

Etko kad se već svađamo hipotetski, kad bi bilo moguće "uzgojiti" tijelo drugog spola i onda ubaciti mozak, kojeg bi spola bila ta osoba?

Vrh

Naslov: Re: Yugo ljevičari, LGTBQ trans aktivistkinja, hladnopivaš uhićeni u Africi zbog trgovine djecom
PostPostano: 30 pro 2022, 22:04 

Ha sjetio sam se. Identificiram se kao Neodoljiv. Želim da me svaka žena želi. Ako ne želi onda je Neodoljivofobična i vrijedna svakog prijezira.

Želim i javne tribine za borbu i prevenciju neodoljivofobije koja nije dovoljno prepoznata kao problem, a ja ovamo patim jel. :smajl026

Estetski se operiraj.

Vrh

PostPostano: 30 pro 2022, 22:05 

Sve je legalno, opustite se. Malo nekom u Zambiji palo napamet izvlačiti mito, pa se zajebavaju.

je, zato su tamo već tri tjedna.

Vrh

PostPostano: 30 pro 2022, 22:06 

Uglavnom, za državu i društvo je korisnije prepoznavati nečiji identitet, nego inzistirati na kromosomskom apsolutizmu, osim možda ako ne pitaš ljude da ti sekvenciraju cijeli genom kad ih upoznaješ. :zubati

Pa tako reci, oportunistički ideš, radi mira u kući, popustit ćeš jer misliš da nije važno i korisnije je u nekom ukupnom rezultatu.

Nemoj me pravit blesavim da i sam ne vidiš o čemu se radi. :zubati

Mogu ti prepustiti da si genotipski u pravu, ali ni spol ni rod nisu skroz genotipski određeni. Fenotipski spol se može većim dijelom promijeniti.

Vrh

PostPostano: 30 pro 2022, 22:15 

SVE VIŠE MISTERIJA
Tko je djeci iz Konga izdao hrvatske papire? U slučaj ušla SOA, pokrenuta istraga! Sad sve ima skroz drugu dimenziju

https://m.vecernji.hr/vijesti/tko-je-dj ... ju-1645819

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 30 pro 2022, 22:16 

30 godina strogog zatvora kao u Titovoj jugi samo u prijateljskoj nesvrstanoj Zambiji čini čuda. Krijepi dušu i tijelo napredne omladine.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 30 pro 2022, 22:18 

Pa tako reci, oportunistički ideš, radi mira u kući, popustit ćeš jer misliš da nije važno i korisnije je u nekom ukupnom rezultatu.

Nemoj me pravit blesavim da i sam ne vidiš o čemu se radi. :zubati

Mogu ti prepustiti da si genotipski u pravu, ali ni spol ni rod nisu skroz genotipski određeni. Fenotipski spol se može većim dijelom promijeniti.

Rezanje sisa i ugradnja proteze umjesto kurca nije promjena spola. To je idiotizam par exellance koji samo podržavaju LGBTQ+ apsolutisti i ostatak ekipe iz spektra raznoraznih psihičkih poremećaja.

Vrh

PostPostano: 30 pro 2022, 22:23 

pokušavam izbrisati ovo

Vrh

PostPostano: 30 pro 2022, 22:28 

Nevjerovatno da ove nesposobne mute iz Sabora MOST DP i Suverenisti i ostali nisu potegnuli ovo pitanje, osim Krišto i Peternela iz Gradske skupštine.

Di su press konferencije ??
Di su gostovanja u Dnevniku ??
Di su ovi EU zastupnici ??
Di je izvaredno sazivanje Sabora ??

Sramota koliko su nesposobni...

Vrh

PostPostano: 30 pro 2022, 22:32 

Izvanredno sazivanje Sabora zbog par uhićenih državljana u stranoj državi? Sabor bi onda stalno zasjedao.
Gostovanja u dnevniku možda, ali ovo stvarno nije ničiji problem osim tih osoba. Konferencije ne, ne zbog gitariste i rendom člana mjesnog odbora.

Vrh

PostPostano: 30 pro 2022, 22:46 

Izvanredno sazivanje Sabora zbog par uhićenih državljana u stranoj državi? Sabor bi onda stalno zasjedao.
Gostovanja u dnevniku možda, ali ovo stvarno nije ničiji problem osim tih osoba. Konferencije ne, ne zbog gitariste i rendom člana mjesnog odbora.

Zaposlenica Ustavnog Suda (muslimanka) je dio kriminalne organizacije u trgovanju djecom i krivotvorenju dokumenata RH.

Svi su uhićeni u stranoj zemlji, što slučaj diže na međunarodnu razinu!
- svaki hrvatski turist
- svaki hrvatski poslovni čovjek
Koji posjeti Zambiju ili Kongo će bit pod posebnom prismotrom i detaljno provjeravan i potencijalno maltretiran raznim procedurama zbog ovih kriminalaca.

Definitivno izvaredna sjednica Sabora je primjerena ovakvoj vrsti kriminala, koja do sada u Hrvatskoj nije poznata.

Na temelju čega si ti zaključio da je ovo izdvojen slučaj ??
Ovdje je riječ o kriminalnoj organizaciji ovo je bila samo jedna "tura".
Te priče da je neko otišo u Zambiju..."e ajmo posvojit djecu iz Zambije, super daj pitaj frendove jel i oni hoće posvojit malog crnca, jeee idemo skupa"

Vrh

PostPostano: 30 pro 2022, 23:05 

Citat:
Ono što vam u ovom trenutku mogu reći je da više hrvatskih resora surađuje, razmjenjuju situacije koje koordinira Ministarstvo vanjskih i Europskih poslova. Meni je u ovom trenutku poznato da se provode istraživanja, da djeca imaju hrvatske dokumente te da su oni izdani na temelju odgovarajućeg rješenja hrvatskih institucija.

Bome, ovo bi trebalo pročešljat. A zašto vi mislite da HDZ neće iskoristit priliku da drži Možemo za jaja?

Vrh

PostPostano: 30 pro 2022, 23:08 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Citat:
Ono što vam u ovom trenutku mogu reći je da više hrvatskih resora surađuje, razmjenjuju situacije koje koordinira Ministarstvo vanjskih i Europskih poslova. Meni je u ovom trenutku poznato da se provode istraživanja, da djeca imaju hrvatske dokumente te da su oni izdani na temelju odgovarajućeg rješenja hrvatskih institucija.

Bome, ovo bi trebalo pročešljat. A zašto vi mislite da HDZ neće iskoristit priliku da drži Možemo za jaja?

Zato jer piše odgovarajućeg rješenja, implicira da je tu sve u redu. Istraživanja se provode da bi se hrvatski državljani izbavili iz zambijskog zakona.

A rendom član mjesnog odbora nije neko držanje za jaja, pogotovo ako uzmemo u obzir koliko je HDZovaca pozatvarano.

Vrh

PostPostano: 30 pro 2022, 23:26 

Pa da, putovnice izdaje policija, koju je ogradio s rješenjima.

Putovnice su ozbiljna stvar. Sad možemo s njima i u SAD. Ako se može s njima muljat to je baš za Sabor. I DORH.

Vrh

PostPostano: 30 pro 2022, 23:46 

zaba1111 je napisao/la:
Momci, rekoh matematika.
Država daje pare svim manjinama, srpska manjina svoje pare dobivene od države umjesto da ulaže u opstanak Srba ona ih troši na financiranje lista gdje su sklonjene protudržavne protuhe.
Rezultat je da su troškovi isti, a ishod bolji.
Da je i desnica na vlasti, isto bi manjine dobivale neke sitne pare kao i sada, ali bi rezultat bio manje povoljan za desne ideje.
Em bi Srbi dobivali pare koje bi im nečemu služile, em bi protudržavni elementi žestoko udarali po državi,daleko jače nego sada. A to ne bi bilo nimalo bezopasno, pogotovo s desnicom na vlasti koja se tome ne bi znala suprotstaviti.
Znači zaključak je da hr desnica samo zuji, a malo meda daje.
A to je upravo ono što im ja i svi ostali pametni ljudi zamjeraju
.

Opet (boldano) masna HDZovska laž. Kolega podvaljuje, kako eto Srbi novce koji dobiju od države ~ 4.000.000,00 kuna potroše na nekakve bezvezne novine... Pa siroti više drugog i nemaju.
U stvarnosti tih ~ 4.000.000,00 kuna ide samo za "Novosti". A to je vrh "ledene sante". Novac dobiva i srpski "Privrednik", SNV, SDDS, mirovine (među ostalima i "Martićevcima"), stanovi (koje su prethodno sudski izgubili), ludorije po Srbu, priznat radni staž SAO Krajišnika, renta za "stradalnike"... "Spalili" su oni hrvatske novce i u Tesla banci, za SPC (čak i Sloveniji i sjevernoj Italiji).
Naišao sam svojevremeno na troškovnik Pupovčeva službenog vozila, gdje je tragikomično bilo nabrojano koliko to godišnje košta Hrvate (gume, gorivo, ulje, servisi...).

Zanimljiv je fenomen kako HDZ sve manje hini kako su hrvatska domoljubna desnica, nego se sada otvoreno deklariraju kao neprijatelji iste. To će ih koštati nešto glasova, ali povećava njihov koalicijski potencijal na Možemo i RF.

Vrh

PostPostano: 30 pro 2022, 23:50 

goran2hr je napisao/la:
zaba1111 je napisao/la:
Momci, rekoh matematika.
Država daje pare svim manjinama, srpska manjina svoje pare dobivene od države umjesto da ulaže u opstanak Srba ona ih troši na financiranje lista gdje su sklonjene protudržavne protuhe.
Rezultat je da su troškovi isti, a ishod bolji.
Da je i desnica na vlasti, isto bi manjine dobivale neke sitne pare kao i sada, ali bi rezultat bio manje povoljan za desne ideje.
Em bi Srbi dobivali pare koje bi im nečemu služile, em bi protudržavni elementi žestoko udarali po državi,daleko jače nego sada. A to ne bi bilo nimalo bezopasno, pogotovo s desnicom na vlasti koja se tome ne bi znala suprotstaviti.
Znači zaključak je da hr desnica samo zuji, a malo meda daje.
A to je upravo ono što im ja i svi ostali pametni ljudi zamjeraju
.

Opet (boldano) masna HDZovska laž. Kolega podvaljuje, kako eto Srbi novce koji dobiju od države ~ 4.000.000,00 kuna potroše na nekakve bezvezne novine... Pa siroti više drugog i nemaju.
U stvarnosti tih ~ 4.000.000,00 kuna ide samo za "Novosti". A to je vrh "ledene sante". Novac dobiva i srpski "Privrednik", SNV, SDDS, mirovine (među ostalima i "Martićevcima"), stanovi (koje su prethodno sudski izgubili), ludorije po Srbu, priznat radni staž SAO Krajišnika, renta za "stradalnike"... "Spalili" su oni hrvatske novce i u Tesla banci, za SPC (čak i Sloveniji i sjevernoj Italiji).
Naišao sam svojevremeno na troškovnik Pupovčeva službenog vozila, gdje je tragikomično bilo nabrojano koliko to godišnje košta Hrvate (gume, gorivo, ulje, servisi...).

Zanimljiv je fenomen kako HDZ sve manje hini kako su hrvatska domoljubna desnica, nego se sada otvoreno deklariraju kao neprijatelji iste. To će ih koštati nešto glasova, ali povećava njihov koalicijski potencijal na Možemo i RF.

Pa kad se toliko novca daje Pupiju zašto isti taj ne uloži u putnu infrastrukturu u selima gde žive Srbi.

Vrh

PostPostano: 31 pro 2022, 00:12 

https://teleskop.hr/hrvatska/ivan-zvoni ... hu-drzave/

Vrh

PostPostano: 31 pro 2022, 01:01 

Konj je napisao/la:
https://teleskop.hr/hrvatska/ivan-zvonimir-cicak-kategoricki-tvrdim-da-je-rijec-o-trgovini-djecom-oni-su-morali-imati-utjecajnog-pomagaca-u-vrhu-drzave/

:palacgore1
Teleskop jedan od malobrojnih portala koji iznosi činjenice, pohvale Ćuriću i ekipi.
Naravno svaka čast i Čičku koji je prvi od javnih osoba imao hrabrosti (ko i '71) i rekao ono što je očito.

Ostatak intervjua imate na linku
https://teleskop.hr/hrvatska/ivan-zvoni ... hu-drzave/

Privitak/ci:
Screenshot 2022-12-30 at 23-58-59 Ivan Zvonimir Čičak Kategorički tvrdim da je riječ o trgovini djecom. Oni su morali imati utjecajnog pomagača u vrhu države - Teleskop.png
Screenshot 2022-12-30 at 23-58-59 Ivan Zvonimir Čičak Kategorički tvrdim da je riječ o trgovini djecom. Oni su morali imati utjecajnog pomagača u vrhu države - Teleskop.png [ 31.28 KiB | Pogledano 1306 put/a. ]
Screenshot 2022-12-30 at 23-59-17 Ivan Zvonimir Čičak Kategorički tvrdim da je riječ o trgovini djecom. Oni su morali imati utjecajnog pomagača u vrhu države - Teleskop.png
Screenshot 2022-12-30 at 23-59-17 Ivan Zvonimir Čičak Kategorički tvrdim da je riječ o trgovini djecom. Oni su morali imati utjecajnog pomagača u vrhu države - Teleskop.png [ 70.71 KiB | Pogledano 1306 put/a. ]

PostPostano: 31 pro 2022, 01:34 

Večeras na vijestima da su "navodno imali i falsificirane hrvatske dokumente"

Vrh

PostPostano: 31 pro 2022, 09:05 

A ti ne znaš da svaka kost sadrži DNK, i da se iz DNK između ostalog može saznati i spol? :001_rolleyes

Ti si kromosomski apsolutist. :zubati
Baš me zanima tvoje mišljenje o intersex osobama, pogotovo o https://en.wikipedia.org/wiki/Androgen_ ... y_syndrome

(Mislim kosti tehnički sadrže DNK, ali to ne znači da svi dijelovi imaju utjecaj na njihov rast, na to sam mislio, a ne što je moguće forenzički izvlačit.)

Ovo je tipicni 'argument' kojeg koriste leftardi koji guraju transrodnu ideologiju.

Ti poremeceni ljudi koji nemaju normalnu kompoziciju xx ili xy kromosoma su nebitni jer su mikromanjina.

Pravila se rade prema 99,99999% a ne prema par poremecenih mutanata.

Svetinja je koristiti jezik kako i triba i nazvati spadu spadom.

Nisu oni 'pojedinci s neobicnim katakteristikama' nego su poremeceni i mutanti.

Vrh

PostPostano: 31 pro 2022, 09:11 

Brane je napisao/la:
Nevjerovatno da ove nesposobne mute iz Sabora MOST DP i Suverenisti i ostali nisu potegnuli ovo pitanje, osim Krišto i Peternela iz Gradske skupštine.

Di su press konferencije ??
Di su gostovanja u Dnevniku ??
Di su ovi EU zastupnici ??
Di je izvaredno sazivanje Sabora ??

Sramota koliko su nesposobni...

Kazem da mi nemamo desnicu.

Desnica
- ide kontra LGBTQIA+
- problematizira globalizam
- napada pedofilne klanove
- gura desni kulturkampf
- djeluje kontra proimigranata

Itd itd

Hrvatska doslovno nema desnu stranku. Ritki su takvi narodi. U EU smo to mi i Irci.

Narod u kojem minimalno 30% ljudi za izlaz iz EU i nema niti jedan zastupnik koji predstavlja te ljude.

Vrh

PostPostano: 31 pro 2022, 09:15 

Hrvati su vise cuckani zbog ustastva nego Nijemci zbog nacizma. Meni je nezamislivo da recimo u Hrvatskoj se pojavi

- reakcionarni pokret medu plemstvom i vojskom

- brzorastuce skupine nalik na Amise

- golema i ozbiljna anti EU i nacionalisticka stranka

Nema toga u nas. U nas ima kretena koji jedan drugom u 22h sata zagrle se i pivaju neke pisme i tjese se da ce jednom doc njihov dan. Nece. I ne zasluzujete svoj dan jer se ne borite za njega.

Vrh

PostPostano: 31 pro 2022, 09:18 

storarare je napisao/la:
Pa kad se toliko novca daje Pupiju zašto isti taj ne uloži u putnu infrastrukturu u selima gde žive Srbi.

zato što je Pupi kriminalac i globalist kojeg boli qrac za Srbe

Vrh

PostPostano: 31 pro 2022, 09:19 

PCM je napisao/la:
Večeras na vijestima da su "navodno imali i falsificirane hrvatske dokumente"

što je najgore, ovdje je HDZovska vlast očito POMAGALA u krijumčarenju djecom

nema zla koje je HDZu strano

Vrh

PostPostano: 31 pro 2022, 09:21 

Uglavnom, za državu i društvo je korisnije prepoznavati nečiji identitet, nego inzistirati na kromosomskom apsolutizmu, osim možda ako ne pitaš ljude da ti sekvenciraju cijeli genom kad ih upoznaješ. :zubati

pitanje spola nije pitanje identiteta nego činjenica.

isto kao što moja visina nije moj identitet, nego stvarnost izmjerena mjernim instrumentom. ja se mogu osječati da imama 203, ali instrumenti kažu 188.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1498 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 60  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: