|
|
Stranica: 15/16.
|
[ 397 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 29 pro 2022, 16:24 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Vala supacki ti je odnos. Bilo je Srba i prije, bilo i ovih drugih, muslimana, pisalo se u svemu pa i ratu, mozda i vise, ali nije bilo normalno da saka divljaka svakodnevno ima ovakav nacin komuniciranja kao ovi nabrijani od strane amidze. Ne znam stvarno što ti smeta, ni Amidži nije uklonjen potpis niti je dobio ikakvu kaznu, čak ni upozorenje.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 29 pro 2022, 18:47 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Vala supacki ti je odnos. Bilo je Srba i prije, bilo i ovih drugih, muslimana, pisalo se u svemu pa i ratu, mozda i vise, ali nije bilo normalno da saka divljaka svakodnevno ima ovakav nacin komuniciranja kao ovi nabrijani od strane amidze. Ne znam stvarno što ti smeta, ni Amidži nije uklonjen potpis niti je dobio ikakvu kaznu, čak ni upozorenje. Pa ne poštuješ sama pravila foruma iako je Ministar, koji bi trebao biti glavni, to lijepo objasnio.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 29 pro 2022, 18:49 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Jeste.
Pa vidi onda sa ovim islamistima, za njih nije rat završio, uvalit će nas opet i jedne i druge. Drugim riječima, ako si za Osmorku, prepoznaj da ti je bliži HDZ nego SDA. Kladio bih se 80-90% muslimana misli da nije. Mediji im skoro 30 godina ispiraju mozak.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 29 pro 2022, 19:14 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ne znam stvarno što ti smeta, ni Amidži nije uklonjen potpis niti je dobio ikakvu kaznu, čak ni upozorenje.
Pa ne poštuješ sama pravila foruma iako je Ministar, koji bi trebao biti glavni, to lijepo objasnio. Hoćeš da Amidži dam 7 dana? Kakav si ti musliman. Teško mi je to, znam čovjeka godinama. Nekako mi je teže dati kaznu starim članovima. Ok, ne voli nas baš, ali opet mi je drag, ne mogu si pomoći.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 29 pro 2022, 19:16 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Naša Kvačica je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Pa ne poštuješ sama pravila foruma iako je Ministar, koji bi trebao biti glavni, to lijepo objasnio.
Hoćeš da Amidži dam 7 dana? Kakav si ti musliman. Teško mi je to, znam čovjeka godinama. Nekako mi je teže dati kaznu starim članovima. Ok, ne voli nas baš, ali opet mi je drag, ne mogu si pomoći. Pa dali ste mi nedavno ni krivom ni dužnom sedmodnevni boravak u Banovićima jer sam ukazao na vašu servilnost prema srpskim skribomanima na forumu.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 29 pro 2022, 19:18 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Hoćeš da Amidži dam 7 dana? Kakav si ti musliman. Teško mi je to, znam čovjeka godinama. Nekako mi je teže dati kaznu starim članovima. Ok, ne voli nas baš, ali opet mi je drag, ne mogu si pomoći. Pa dali ste mi nedavno ni krivom ni dužnom sedmodnevni boravak u Banovićima jer sam ukazao na vašu servilnost prema srpskim skribomanima na forumu. Ma nije ti to zbog srpskih skribomana nego zbog Sejde Komšića.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 29 pro 2022, 19:19 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Hoćeš da Amidži dam 7 dana? Kakav si ti musliman. Teško mi je to, znam čovjeka godinama. Nekako mi je teže dati kaznu starim članovima. Ok, ne voli nas baš, ali opet mi je drag, ne mogu si pomoći. Pa dali ste mi nedavno ni krivom ni dužnom sedmodnevni boravak u Banovićima jer sam ukazao na vašu servilnost prema srpskim skribomanima na forumu. Hmm da, evo vidim zadnje isključenje od Markana. Što reći, različiti smo. Ja sam više za slobodu govora, neki drugi su više za strožije kriterije. Tko će ti biti pametan kako je bolje. Sve ima prednosti i mana, a i mi smo samo ljudi koji pogriješe.
1083 of 2558 - 42.34%
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 29 pro 2022, 19:28 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Amiđa je napisao/la:
Pa dali ste mi nedavno ni krivom ni dužnom sedmodnevni boravak u Banovićima jer sam ukazao na vašu servilnost prema srpskim skribomanima na forumu.
Hmm da, evo vidim zadnje isključenje od Markana. Što reći, različiti smo. Ja sam više za slobodu govora, neki drugi su više za strožije kriterije. Tko će ti biti pametan kako je bolje. Sve ima prednosti i mana, a i mi smo samo ljudi koji pogriješe. Ti si za otvorenu dehumanizaciju Bošnjaka, nećemo se lagati.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 29 pro 2022, 19:35 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Hmm da, evo vidim zadnje isključenje od Markana. Što reći, različiti smo. Ja sam više za slobodu govora, neki drugi su više za strožije kriterije. Tko će ti biti pametan kako je bolje. Sve ima prednosti i mana, a i mi smo samo ljudi koji pogriješe. Ti si za otvorenu dehumanizaciju Bošnjaka, nećemo se lagati. Ne naprotiv, ja sam da se svi ljudi na svijetu vole i plešu zajedno.
1083 of 2558 - 42.34%
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 29 pro 2022, 19:53 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ne naprotiv, ja sam da se svi ljudi na svijetu vole i plešu zajedno. Dobijam koprivnjaču od ovakvih izjava, iako znam da se glupiraš.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 29 pro 2022, 20:47 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Pa dali ste mi nedavno ni krivom ni dužnom sedmodnevni boravak u Banovićima jer sam ukazao na vašu servilnost prema srpskim skribomanima na forumu. Kriv si. Ne možeš doći u tuđu kuću i psovati domaćinima. Amiđa je napisao/la: Neću. Bolje me trajno banirajte. Eto vam vaših srboskribomana, yebli vas oni a vi njih. Dobri sve dok dehumaniziraju Bošnjake.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 29 pro 2022, 21:53 |
|
|
Ovaj Amidža kao ostavljeni ljubavnik.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 03 sij 2023, 15:15 |
|
|
Citat: Rusi su skup ovaca koji i ne zaslužuje ništa drugo nego da ih se tretira kao nižu rasu i stoku. svijet/rusija-napala-ukrajinu-t21433.html?start=44550Ovo vam je komentar na nivou Hitler-Himmler. Dakle dalje ne moze. Rasa..niza..stoka..komadanje najvece zemlje na planeti i najjace atomske sile. Ma ustvari prizivanje unistenja svih nas.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 04 sij 2023, 13:30 |
|
|
Kronos je napisao/la: Odavno je forum došao na razinu dječjeg vrtića. Nekoliko redovitih trolova je u središtu pisaca, laku noć. Za sve nepotrebne komentare slijedi upozorenje. Postoje adekvatne teme, pa molim pišite i žalite se na njima.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 05 sij 2023, 11:38 |
|
|
post1979143.html#p1979143Hajde tjerajte ovo sa foruma jednom za svagda! Isto govori i o Hrvatima na onoj temi u zivotnom prostoru, samo malo bolje bira riječi.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 05 sij 2023, 11:51 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Ti pišeš 10000 gore stvari za Republiku Srpsku pa te niko ne tužaka. Samo se vi tužakate. Prvi napadnete ,kad se uzvrati odmah tužaknje.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 05 sij 2023, 13:40 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Karabaja je napisao/la: https://hercegbosna.org/forum/post1979143.html#p1979143
Hajde tjerajte ovo sa foruma jednom za svagda! Isto govori i o Hrvatima na onoj temi u zivotnom prostoru, samo malo bolje bira riječi.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 05 sij 2023, 13:44 |
|
|
Predlažem za prvo ponavljanje uvrede ban od mjesec dana, za drugo trajni, čak i ako se radi o par uzastopnih postova.
Takodjer za citiranje tih uvreda, isključenje na 1 dan.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 05 sij 2023, 14:18 |
|
|
DrMag je napisao/la: Predlažem za prvo ponavljanje uvrede ban od mjesec dana, za drugo trajni, čak i ako se radi o par uzastopnih postova.
Takodjer za citiranje tih uvreda, isključenje na 1 dan. Je li vama normalno da se ovde jedan cijeli narod naziva "nizom rasom" koju "treba istrijebiti", ili sta vec? Sad se obracam tebi, posto sam skuzio da si ti covek iz senke.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 05 sij 2023, 14:58 |
|
|
Prijavi taj post, moderacija ce odluciti. Meni osobno to nije normalno.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 05 sij 2023, 15:02 |
|
|
Pa prijavio sam vise puta, slao na PM dvojici moderatora, ovde postavio link. Forumas Primarijus, to je onaj s Nadalom na avataru, je napisao upravo to.
Ocigledno bez ikakvih poslijedica, a sve u duhu novokomponovanog EUro-moralizma, jer se ocigledno kaznjava samo nacional-sovinizam kod Srba i Bosnjaka. Hrvati smiju druge nazivati nizim rasama..
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 05 sij 2023, 15:05 |
|
|
Haram je napisao/la: Pa prijavio sam vise puta, slao na PM dvojici moderatora, ovde postavio link. Forumas Primarijus, to je onaj s Nadalom na avataru, je napisao upravo to.
Ocigledno bez ikakvih poslijedica, a sve u duhu novokomponovanog EUro-moralizma, jer se ocigledno kaznjava samo nacional-sovinizam kod Srba i Bosnjaka. Hrvati smiju druge nazivati nizim rasama.. Izvukao si rečenicu iz konteksta. Po tom mjerilu treba vas 90% forumaša kazniti.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 05 sij 2023, 15:19 |
|
|
Haram je napisao/la: Pa prijavio sam vise puta, slao na PM dvojici moderatora, ovde postavio link. Forumas Primarijus, to je onaj s Nadalom na avataru, je napisao upravo to.
Ocigledno bez ikakvih poslijedica, a sve u duhu novokomponovanog EUro-moralizma, jer se ocigledno kaznjava samo nacional-sovinizam kod Srba i Bosnjaka. Hrvati smiju druge nazivati nizim rasama.. Kako bez ikakvih posljedica. Primarijus je dobio upozorenje za to i post je izbrisan.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 06 sij 2023, 12:33 |
|
|
Ocigledno bez ikakvih poslijedica, a sve u duhu novokomponovanog EUro-moralizma, jer se ocigledno kaznjava samo nacional-sovinizam kod Srba i Bosnjaka. Hrvati smiju druge nazivati nizim rasama.. Smiju i srbi. Pa ovdje se takmiču ko će gadnije dehumanizirati Bošnjake. Pogledaj samo zajedljivost u stilu pisanja srpskih skribomana (znaš ko su).
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Sedmodnevni banovi za uvrede na nacionalnoj razini Postano: 06 sij 2023, 13:23 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Haram je napisao/la: Pa prijavio sam vise puta, slao na PM dvojici moderatora, ovde postavio link. Forumas Primarijus, to je onaj s Nadalom na avataru, je napisao upravo to.
Ocigledno bez ikakvih poslijedica, a sve u duhu novokomponovanog EUro-moralizma, jer se ocigledno kaznjava samo nacional-sovinizam kod Srba i Bosnjaka. Hrvati smiju druge nazivati nizim rasama.. Izvukao si rečenicu iz konteksta. Po tom mjerilu treba vas 90% forumaša kazniti. Druze, ako ikad vidis da napisem i o jednom kolektivu da je "niza rasa", ili da su "svi ovakvi ili onakvi", slobodno me poplavi i unaprijed ti halalim. I vise se nikad ne vracam na forum. I to nikakav kontekst ne moze opravdati. Ne valja, nikako ne valja. Totalna desenzibilizacija prema Rusima u kolektivu. To nece izaci na dobro. Zasto? Pa zato sto Rusi nisu Srbi, ili bilo koji od drugih "nebitnih" naroda, vec zitelji najvece zemlje na planeti i najvece atomske sile. Desenzibilizacija o kojoj govorim je zahvatila dobar dio Zapada ili onoga sto podrzava svo ovo "slava-ukrajini-nafuravanje". Mi ostali smo ionako fasisti i putinovi trolovi. Primarijusov upis je samo ogledalo sveopste hajke.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|