|
|
Stranica: 9/16.
|
[ 398 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 07 sij 2023, 15:23 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Tebi tužno, meni veselo, a u svakom slučaju je tako.  Pa jeste. Dakle toliko o tome kako tih osam opcija nije spremno na kompromis sa strankom koja je otvoreno godinama unazad vanustavno djelovala, kočila i blokirala sve političke procese. I sto je najveća ironija sudbine. Spašeni ste od potpune političke neutralizacije, dobili IZ, no to vas ni najmanje nije motiviralo da nešto krenete naprijed. Nego naprotiv! Pobudioi megalomaniju u malom hrvatskom biću. Pa vam je malo i 30 ministarstava. 10% stanovništa donosi 40 % ruku hahaha i sad bi oni uvjetovali cijelu ljevicu svojim megalomanskim željama. To nije ni pomislilo na neki kompromis. Nego daj da gaze iako zamalo nisu bili pregaženi. Za vjeke vjekova! Pa recite da je to normalno? I da su vaši apetiti normalni? Gubili vi ili dobijali. Ništa te ne razumijem. Nevjerojatno koliko različitim jezicima govorimo. Iste riječi, a sasvim drugačije značenje na dva jezika. Fascinantno. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 07 sij 2023, 15:23 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22089 Lokacija: među zvijezdama
|
DrMag je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ovog Maga ignoriram i onda on dodje proziva me nerotkinjom.! Nerotkinja piše o natalitetu i nestanku jednog naroda. Prije 30 godina također je jedna nerotkinja pisala i govorila o nestancima naroda... Završila je na smetlištu povijesti i ti ćeš. Takvi kao ti i jesu jedino za nestanak. Žena mora biti kompletan Degen daš nekim tvog kalibra produži natalitet majmune. Znaci najgora opcija za ženu je roditi degenerika muškarcu koji je i sam degenerik. Kao sto si ti. Bolje se vratiti Bogu neotpakirana nego se upustiti u bilo kakve akcije s nekim poput tebe. Znas abortusu koji je slučajno preživio? Bolje Bogu na Ispovjest neotpakirana totalno a ne nerotkinja. Zakleti se, da tjelesne izlučevine nikad ne pomiješati s majmunom poput tebe. Ja bi u samostan otišla da si mi ti kojim slučajem izbor majmune. S pjesmom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 07 sij 2023, 15:25 |
|
|
novem je napisao/la: Haram je napisao/la: Kao sto je i cjelovita Hrvatska zasluga naseg postojanja tj. cinjenice da se tadasnje rukovodstvo zajedno s Hrvatima iz BiH odlucilo za prohrvatsku stranu u konfliktu koji je vec bio u toku i cija je BiH bila samo jedna stepenica. Neutralnost, koju je Alija samo glumio na pocetku zbog apsolutno nespremnosti na takve dogadjaje, nije mogla biti opcija. Da se odlucio za Srbe, tja... de me ne nagoni da crtam logicne stvari matere ti.
Upravo obrnuto. Alija je cijelo vrijeme od 1991. do kraja travnja 1992. igrao na kartu JNA. U to doba je Hrvatska uspjela sama da se obrani i dobije međunarodno priznaje, dok ste vi oštrili kurac na Adžiću i Kadijeviću i čekali da Hrvatska poklekne, te da je ugurate u neku krnju Jugoslaviju. Kad su vas Srbi odjebali i najurili iz Podrinja, bosanske Krajine..., skontali ste na čemu ste. Vi ni sebe niste uspjeli da obranite, a kamoli nekoga drugoga. Zato vas i je 800-900k manje u BiH, nego što bi trebalo biti. Muslimani i koketiranje s JNA.  Jah. Šnjko je počeo ubijati Srbe u martu 1992. kad je rat u Hrvatskoj završen. 1991. isli sa nama u Vukovar i Zadar da ubijaju Hrvate. Šnjoko bi malo piškio malo kakio. Jedna priča ujutro druga uveče.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 07 sij 2023, 15:25 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Pa jeste. Dakle toliko o tome kako tih osam opcija nije spremno na kompromis sa strankom koja je otvoreno godinama unazad vanustavno djelovala, kočila i blokirala sve političke procese.
I sto je najveća ironija sudbine. Spašeni ste od potpune političke neutralizacije, dobili IZ, no to vas ni najmanje nije motiviralo da nešto krenete naprijed. Nego naprotiv! Pobudioi megalomaniju u malom hrvatskom biću. Pa vam je malo i 30 ministarstava. 10% stanovništa donosi 40 % ruku hahaha i sad bi oni uvjetovali cijelu ljevicu svojim megalomanskim željama. To nije ni pomislilo na neki kompromis. Nego daj da gaze iako zamalo nisu bili pregaženi. Za vjeke vjekova! Pa recite da je to normalno? I da su vaši apetiti normalni? Gubili vi ili dobijali.
Ništa te ne razumijem. Nevjerojatno koliko različitim jezicima govorimo. Iste riječi, a sasvim drugačije značenje na dva jezika. Fascinantno.  A šta ćeš razumjeti? Slab si tu kapacitet za bilo kakav verbalni dijalog. Onako ja to. Za ove sto čitaju i prate. Ne zamaraj se. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 07 sij 2023, 15:26 |
|
|
daramo je napisao/la: Danas u BiH jedino nisu relaksirane SDAlije i df-ovci, ali koga briga. Samo njima odgovara podizanje tenzija i izazivanje mržnje radi svojih kleptomanskih interesa. Nevjerojatno koliko SDA i DF siju mržnju. Možda zatražimo od naših prijatelja da zabrane djelovanje ove dvije ekstremističke organizacije. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 07 sij 2023, 15:26 |
|
|
|
Drago mi je sto Sarajka ima stan na 15 min od centra Splita. Samo jos kvadraturu i saru keramike da saznamo. :)
Jes, lahko je tako, a sta ce prave BH patriote sto imaju stan na 15 minuta od centra Bratunca?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 07 sij 2023, 15:27 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12303 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: DrMag je napisao/la: Nerotkinja piše o natalitetu i nestanku jednog naroda. Prije 30 godina također je jedna nerotkinja pisala i govorila o nestancima naroda... Završila je na smetlištu povijesti i ti ćeš.
Takvi kao ti i jesu jedino za nestanak. Žena mora biti kompletan Degen daš nekim tvog kalibra produži natalitet majmune. Znaci najgora opcija za ženu je roditi degenerika muškarcu koji je i sam degenerik. Kao sto si ti. Bolje se vratiti Bogu neotpakirana nego se upustiti u bilo kakve akcije s nekim poput tebe. Znas abortusu koji je slučajno preživio? Bolje Bogu na Ispovjest neotpakirana totalno a ne nerotkinja. Zakleti se, da tjelesne izlučevine nikad ne pomiješati s majmunom poput tebe. Ja bi u samostan otišla da si mi ti kojim slučajem izbor majmune. S pjesmom. Odgovor ti je kao u alkoholičara koji tvrdi da nije alkoholičar.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 07 sij 2023, 15:30 |
|
|
DrMag je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Takvi kao ti i jesu jedino za nestanak. Žena mora biti kompletan Degen daš nekim tvog kalibra produži natalitet majmune. Znaci najgora opcija za ženu je roditi degenerika muškarcu koji je i sam degenerik. Kao sto si ti. Bolje se vratiti Bogu neotpakirana nego se upustiti u bilo kakve akcije s nekim poput tebe. Znas abortusu koji je slučajno preživio? Bolje Bogu na Ispovjest neotpakirana totalno a ne nerotkinja. Zakleti se, da tjelesne izlučevine nikad ne pomiješati s majmunom poput tebe. Ja bi u samostan otišla da si mi ti kojim slučajem izbor majmune. S pjesmom. Odgovor ti je kao u alkoholičara kooji tvrdi da nije alkoholičar. Za degena ograničenog poput tebe i vise nego dovoljan. Ti ni to ne razumijes. Da skratim i prepričam ti. Da si mi ti bilo kakva opcija u životu kao muškarac i budući lik za produženje ljudske vrste ja bi: A) Pustila da izumremo B) Otišla u samostan. S pjesmom. Porazno je razmišljati da si ti nekom opcija za produžetak nataliteta. Totalno porazno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 07 sij 2023, 15:30 |
|
|
DrMag je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Jnakon katoličkog Božica Ne postoje katolički, prvoslavni, protesantski Božići. Božić je jedan, samo je različit kalendar u uporabi. Amen. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 07 sij 2023, 15:33 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: DrMag je napisao/la: Odgovor ti je kao u alkoholičara kooji tvrdi da nije alkoholičar.
Za degena ograničenog poput tebe i vise nego dovoljan. Ti ni to ne razumijes. Da skratim i prepričam ti. Da si mi ti bilo kakva opcija u životu kao muškarac i budući lik za produženje ljudske vrste ja bi: A) Pustila da izumremo B) Otišla u samostan. S pjesmom. Porazno je razmišljati da si ti nekom opcija za produžetak nataliteta. Totalno porazno. E ali možeš ga popravljati. Znaš kako žene vole raditi na manama muškarca. Trebaš prepoznati potencijal. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 07 sij 2023, 15:34 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Drago mi je sto Sarajka ima stan na 15 min od centra Splita. Samo jos kvadraturu i saru keramike da saznamo. :)
Jes, lahko je tako, a sta ce prave BH patriote sto imaju stan na 15 minuta od centra Bratunca? Pa ja se inače ne hvalim s imovinom. No eto ovim sto bi mi ukidali putovnicu. Da dajem do znanja. A šta ćete vi Srbi mučenici i u Bratuncu? Malo zastrašivanja civila i koju bombu? Picke bili i ostali. Da niste ne bi vam Siptari pucali na djecu na Badnji dan. Nego bi ti iz Voše fino na Kosmet otišao i stao u odbranu srpske manjine. I ne samo ti. Lako je srati o Bratuncu iz Vojvodine i prijetiti bošnjačkim povratnicima. A picke kakve jeste svoju manjinu na Kosovu ostavili ste razularenim Siptarima na milost i nemilost. Na Kosovo kad odeš kao dobrovoljac povuci ću ovo. Ali nećeš pickice vojvidjanska :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 07 sij 2023, 15:36 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: DrMag je napisao/la: Odgovor ti je kao u alkoholičara kooji tvrdi da nije alkoholičar.
Za degena ograničenog poput tebe i vise nego dovoljan. Ti ni to ne razumijes. Da skratim i prepričam ti. Da si mi ti bilo kakva opcija u životu kao muškarac i budući lik za produženje ljudske vrste ja bi: A) Pustila da izumremo B) Otišla u samostan. S pjesmom. Porazno je razmišljati da si ti nekom opcija za produžetak nataliteta. Totalno porazno. Ne moraš se pravdati. Odmah namirišem plačipičke
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 07 sij 2023, 15:37 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: U Bibliji piše da se čovjek u pobjedama na sili i ne uzvisuje. Da ih prima mirno i dostojanstveno. Bez oholosti i samopromocije.
Vi ste ovdje sušta suprotnost svemu navedenom. Imate blanko ček u džepu i to ne “unovčen” i prešli ste put od obespravljene nacionalne manjine do nezaobilaznog političkog čimbenika. No ništa niste naučili. Ali do vas je. Ako se kolo sreće okrene i postanete opet nebitni, sami ste krivi. Karma. Kako ništa nisu naučili ako su prešli put od obespravljene nacionalne manjine do nezaobilaznog političkog čimbenika? Veliki je to uspjeh. Treba to znati odraditi. Kolo sreće, biblija, kmekme patetika samo pokazuje kako vi ništa niste naučili i kako ste zasluženo pali sa pozicije miljenika MZ na poziciju aparthejdisanih regionalnih budala. Spičkali podršku cijelog svijeta i desetine milijardi donacija u ništa. Pokrijte se po glavi i bježite u Njemačku. Nemojte nikom pričati da ste nekad bili tzv. Bošnjaci sramota je.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 07 sij 2023, 15:37 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Za degena ograničenog poput tebe i vise nego dovoljan. Ti ni to ne razumijes. Da skratim i prepričam ti. Da si mi ti bilo kakva opcija u životu kao muškarac i budući lik za produženje ljudske vrste ja bi:
A) Pustila da izumremo
B) Otišla u samostan.
S pjesmom.
Porazno je razmišljati da si ti nekom opcija za produžetak nataliteta. Totalno porazno.
E ali možeš ga popravljati. Znaš kako žene vole raditi na manama muškarca. Trebaš prepoznati potencijal.  Lik je ljudski otpad. Nema tu popravka. Trajno je oštećen. A ja takve detektiram, izdvojim i nabijem u dupe nogom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 07 sij 2023, 15:39 |
|
|
DrMag je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Za degena ograničenog poput tebe i vise nego dovoljan. Ti ni to ne razumijes. Da skratim i prepričam ti. Da si mi ti bilo kakva opcija u životu kao muškarac i budući lik za produženje ljudske vrste ja bi:
A) Pustila da izumremo
B) Otišla u samostan.
S pjesmom.
Porazno je razmišljati da si ti nekom opcija za produžetak nataliteta. Totalno porazno.
Ne moraš se pravdati. Odmah namirišem plačipičke Tebi? Trajno oštećenom ljudskom otpadu? Ne laskaj si. Ja ti ne bi ni odgovorila inače. Nego da ne misliš da nešto zazirem ili se bojim degenerika tvog kalibra. Sljama i otpada.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 07 sij 2023, 15:41 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Drago mi je sto Sarajka ima stan na 15 min od centra Splita. Samo jos kvadraturu i saru keramike da saznamo. :)
Jes, lahko je tako, a sta ce prave BH patriote sto imaju stan na 15 minuta od centra Bratunca? Pa ja se inače ne hvalim s imovinom. No eto ovim sto bi mi ukidali putovnicu. Da dajem do znanja. A šta ćete vi Srbi mučenici i u Bratuncu? Malo zastrašivanja civila i koju bombu? Picke bili i ostali. Da niste ne bi vam Siptari pucali na djecu na Badnji dan. Nego bi ti iz Voše fino na Kosmet otišao i stao u odbranu srpske manjine. I ne samo ti. Lako je srati o Bratuncu iz Vojvodine i prijetiti bošnjačkim povratnicima. A picke kakve jeste svoju manjinu na Kosovu ostavili ste razularenim Siptarima na milost i nemilost. Na Kosovo kad odeš kao dobrovoljac povuci ću ovo. Ali nećeš pickice vojvidjanska :) Pusti ti to sto sam ja vojvodjanska pickica, daj da se vratimo malo na tvoju imovinu i putovnicu. Ja sam licno jako razocaran, posto sam te smatrao ponajvecom BH patriotkinjom na komplet svemrezju. No, moram priznati da sam i ozbiljno impresioniran stanom i kamarama para. Nije to zajebancija, 20-25 min od centra Gospica, nego 15 min od centra Splita.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 07 sij 2023, 15:41 |
|
|
|
Meni se ne trebaš pravdati, nisam to ni tražio. Dokaži da nisi nerotkinja, do tebe je.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: U Bibliji piše da se čovjek u pobjedama na sili i ne uzvisuje. Da ih prima mirno i dostojanstveno. Bez oholosti i samopromocije.
Vi ste ovdje sušta suprotnost svemu navedenom. Imate blanko ček u džepu i to ne “unovčen” i prešli ste put od obespravljene nacionalne manjine do nezaobilaznog političkog čimbenika. No ništa niste naučili. Ali do vas je. Ako se kolo sreće okrene i postanete opet nebitni, sami ste krivi. Karma. Kako ništa nisu naučili ako su prešli put od obespravljene nacionalne manjine do nezaobilaznog političkog čimbenika? Veliki je to uspjeh. Treba to znati odraditi. Kolo sreće, biblija, kmekme patetika samo pokazuje kako vi ništa niste naučili i kako ste zasluženo pali sa pozicije miljenika MZ na poziciju aparthejdisanih regionalnih budala. Spičkali podršku cijelog svijeta i desetine milijardi donacija u ništa. Pokrijte se po glavi i bježite u Njemačku. Nemojte nikom pričati da ste nekad bili tzv. Bošnjaci sramota je. Ti da si pametan i patriota, kao sto nisi. Ne bi dozvolio da srpska manjina na Kosovu dočeka Božić u strahu. A jučer onaj incident pucnjave na djecu da prodje nekažnjeno. Nego bi ti skupa sa ostatkom bolumente već tjerao Kosovare u Albaniju. Picke bili i picke ostali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 07 sij 2023, 15:43 |
|
|
DrMag je napisao/la: Meni se ne trebaš pravdati, nisam to ni tražio. Dokaži da nisi nerotkinja, do tebe je. Za tebe sam časna sestra, lezbijka da pristiš. Ono, ni muško ni žensko. Znaci totalno nezainteresirana za tvoj “potencijal” lol
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 07 sij 2023, 15:43 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Kvačice,
Ne mislim na kompromis oko DOBIJANJA IZ. Sa naglaskom na DOBIJANJE bjanko čeka. Nego volju i želju osmorka da sa HDZ-on prave vlast i nakon uvodjenja apartheida.
Moraš priznati da su u osmorka malopreoptimisticni bili u vezi HDZ. Malo vise :)
I tačno kao sto napisah. Kompromis je jednako slabost. Zube u vrat i traženje 30 ministarstava. Megalomaniji nikad kraja. Ali vi (osmorka, SDA, nebitno) niste više u pozciji da birate. Možete uzeti ono što vam ponude Srbi i Hrvati ili možete zablokirati BiH, FBIH. Nije sad isto kao što je bilo prošle godine. Sve se pomjenilo, navikavajte se na novu realnost ili sjednite za sto da rasparčamo BiH i riješimo vas muka suživota.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47131 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
SDAlije i df-ovce najbolje relaksirati temeljitim čišćenjem iz svih institucija. Onda će imati vremena za relaksaciju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 07 sij 2023, 15:45 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: weasel je napisao/la: Prestrašno je da takve gnjide nose putovnicu.
Vrijeme bi bilo da se ukine dvostruko državljanstvo i izdavanje papira šakom i kapom.
Samo nam sišu novac. Glup ti je tata koji te napravio retardiranog. Nije ti putovnica familijarna viza da je ti nekom uskraćuje orjunašu. A ni daramenku. Imam je i šta možete? Srati do besvijesti. Imam i stan 15 min od centra Splita. Naslejedjen regularno. Šta mi možete glupi, jedni i bijedni žohari? Vi u svojim jadnim životima neće vidjeti nikad lovu na kameri koliko taj stan vrijedi.  I vi bi nekom regulirali dobijanje putovnice :)) Što više laprdaš to se otkriva kako imaš manje veze s Hrvatskom Bosnom. A što možemo, pa možemo ukinut dvojno državljanstvo i zabranit posjed nekretnina stranicma koji ne žive više od 6 mjeseci godišnje u RH. Pa ti laj iz Beča. Naša država, naša pravila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 07 sij 2023, 15:45 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Kako ništa nisu naučili ako su prešli put od obespravljene nacionalne manjine do nezaobilaznog političkog čimbenika? Veliki je to uspjeh. Treba to znati odraditi. Kolo sreće, biblija, kmekme patetika samo pokazuje kako vi ništa niste naučili i kako ste zasluženo pali sa pozicije miljenika MZ na poziciju aparthejdisanih regionalnih budala. Spičkali podršku cijelog svijeta i desetine milijardi donacija u ništa. Pokrijte se po glavi i bježite u Njemačku. Nemojte nikom pričati da ste nekad bili tzv. Bošnjaci sramota je. Ti da si pametan i patriota, kao sto nisi. Ne bi dozvolio da srpska manjina na Kosovu dočeka Božić u strahu. A jučer onaj incident pucnjave na djecu da prodje nekažnjeno. Nego bi ti skupa sa ostatkom bolumente već tjerao Kosovare u Albaniju. Picke bili i picke ostali. Nismo mi ludi ko Muslimani da idemo vodovodnim cijevima u rat. Čekamo pogodan trenutak. Napad na KFOR bi bio samoubistvo ko što ste vi izvršili samoubistvo preglasavanjem Srba i ubijanjem srpskog svata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: DrMag je napisao/la: Meni se ne trebaš pravdati, nisam to ni tražio. Dokaži da nisi nerotkinja, do tebe je. Za tebe sam časna sestra, lezbijka da pristiš. Ono, ni muško ni žensko Nemam problem sa časnim sestrama, lezbejkama itd. Jedna u uredu sjedi tik do mene.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ? Postano: 07 sij 2023, 15:47 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: DrMag je napisao/la: Nerotkinja piše o natalitetu i nestanku jednog naroda. Prije 30 godina također je jedna nerotkinja pisala i govorila o nestancima naroda... Završila je na smetlištu povijesti i ti ćeš.
Takvi kao ti i jesu jedino za nestanak. Žena mora biti kompletan Degen daš nekim tvog kalibra produži natalitet majmune. Znaci najgora opcija za ženu je roditi degenerika muškarcu koji je i sam degenerik. Kao sto si ti. Bolje se vratiti Bogu neotpakirana nego se upustiti u bilo kakve akcije s nekim poput tebe. Znas abortusu koji je slučajno preživio? Bolje Bogu na Ispovjest neotpakirana totalno a ne nerotkinja. Zakleti se, da tjelesne izlučevine nikad ne pomiješati s majmunom poput tebe. Ja bi u samostan otišla da si mi ti kojim slučajem izbor majmune. S pjesmom. Džabe ti i stan u centru New Yorka, zvučiš kao kakva isfrustrirana feminazi baba od 50 godina koju muškarci ne bi dirali sa štapom 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|